2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
g.olsun cnm evet yoktun iki gündür göremedim bebişin nasıl
teşekkür ederim canım , ayyy çok fena üşütmüşüm sanırım. Bi öksürük bi öksürük. doktora da gitdim ilaç verdi ama almadım içim rahat etmedi. ayva ve elma kaynatıp içtim biraz iyi geldi. bebiş de iyi hareketlerini hissetmeye başladım . çok güzel bi şey.

kızlar ben bir şey soracağım, çok kötü kabız olduğum için bebeğe bir zararı olmuş mudur diye doktordan randevu almıştım ama ilk defa 23 nisanda net bir şekilde bebeğin hareketlerini hissettim ve içim rahatladığı için de randevumu iptal ettirdim. Önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasona gireceğim ama o günden sonra o kadar net bir hareket hissedemedim (sonrasında hissettiklerimin bebek hareketi olup olmadığını bilemiyorum çünkü o kadar net bir hareket olmadı) ve yine pimpiriklendim:) bebek henüz küçük biliyorum, çalıştığım için de gündüz genelde hareket halindeyim ama aksam yatarken de hissetmeyince tekrar korktum haftaya kadar biraz zor sabrederim gibi. normal bir durum mu bilemedim

canım hemen hemen aynıyız.ben geçen hafta gittim doktora.net bi şekilde bir iki defa hissetmiştim..doktora sordum nezaman net hissedecez.. bikaç hafta sonra baya belirginleşir fark edersin dedi.en geç bi ay sonra...hatta bi kere hissedersin üç dört gün hissetmezsen de korkma şuan için erken demişti

gayet normal bir durum cnm ben senden 2 hafta önde olduğum halde düzenli bir hareket hissi yok ama dr gayet normal dedi 24. haftadan sonra düzenli hissedermişiz... panik yok herşey yolundadır eminim..

Teşekkür ederim, sürekli doktoru arayıp ya da kontrole gidip bıktırmak da istemiyorum. Bir de eşim zararlıdır ultrason normal randevular dışında ekstra bir şey olmadıkça gitme diyor ama ben dayanamıyorum bazen:) anne yüreği işte diye de kıvırıyorum:)) şunun şurasında bir hafta kaldı bekleyeyim en iyisi.

bencede cnm tüm stokları kullandılar galiba magnezyum ve bol kalsiyum almak gerek ama gıdalarla yeteri kadar alamıyoruz galiba..

ben alamıyorum gerçekten çünkü suan hamile kalmadan önce yediğimin yarısını anca yiyebiliyorum hiç iştahım yok zaten biçok seydende tiksindim

gayet normal bir durum cnm ben senden 2 hafta önde olduğum halde düzenli bir hareket hissi yok ama dr gayet normal dedi 24. haftadan sonra düzenli hissedermişiz... panik yok herşey yolundadır eminim..

Teşekkür ederim, inşallah sağ salim takılıyordur içeride :) hareketini hissetmek çok değişik ve güzeldi, o yüzden hoşuma gitti hep hareket etsin istiyorum. Birkaç hafta daha bekleyelim elbet daha net birşeyler hissederiz.

ben alamıyorum gerçekten çünkü suan hamile kalmadan önce yediğimin yarısını anca yiyebiliyorum hiç iştahım yok zaten biçok seydende tiksindim
zor bi hamilelik süreci oldu desene.. bende maşallah iştah patlaması var çok kilo aldım

zor bi hamilelik süreci oldu desene.. bende maşallah iştah patlaması var çok kilo aldım

daha 1 buçuk kilo falan anca aldım ben ilk aylarda hiç yiyemediğim için cok fazla verdim işte yeni yeni toparlıyorum zorlada olsa yiyorum biraz biraz ama çok şukur yani bir ay öncesine göre çok iyiyim..

canım ben de ilk gebelikte 2 doz olmuştum. o da 4 yıl önceydi, o zaman benim de tek doz mu ihtiyacım var demek? doktora tekrar soracam biz yapmıyoruz dedi ama içime sinmiyor

Selam kızlar kuzenim geçen sene doğum yaptı söyleyeceğim şu ki doktoru hergün 1 kilo et yiyeceksin demiş duydum şok oldum ben doğru düzgün et yemiyorum genellikle sebze ağırlıklı besleniyorum diyetisyenim 150-200 gr et verdi günlük. diyetisyene gittiğim için doktorum bu konuda hiç yorum yapmıyor balık yiyemediğim için gnc omega 3 alıyorum aranızda doktorundan böyle tavsiyeler alan varmı

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sıcaktan bayılacağım şimdi kızlar ... daha şimdiden ben böyleysem yazın nasıl olacak temmuz sıcağında oyyy.
Dışarısı gerçekten çok sıcak canım, baharı yaşamadan hemen yaz gelecek galiba. Yazın ateş basmaları bizi fena zorlayacak galiba

canım neden 1 kilo et demiş anlamadım?hamileyken mi doğumdan sonra mı?

canım ben de ilk gebelikte 2 doz olmuştum. o da 4 yıl önceydi, o zaman benim de tek doz mu ihtiyacım var demek? doktora tekrar soracam biz yapmıyoruz dedi ama içime sinmiyor

canım hemşirenin bana dediği buydu. ama başka bi nedeni var mı ya da neye göre karar veriyorlar bilemem. benim aşı kartıma bakınca öyle demişti. yanlış yönlendirmek istemem asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…