canım ben de ilk gebelikte 2 doz olmuştum. o da 4 yıl önceydi, o zaman benim de tek doz mu ihtiyacım var demek? doktora tekrar soracam biz yapmıyoruz dedi ama içime sinmiyor
1 kilo etin fiyatından haberi yok galiba o doktorunSelam kızlar kuzenim geçen sene doğum yaptı söyleyeceğim şu ki doktoru hergün 1 kilo et yiyeceksin demiş duydum şok oldum ben doğru düzgün et yemiyorum genellikle sebze ağırlıklı besleniyorum diyetisyenim 150-200 gr et verdi günlük. diyetisyene gittiğim için doktorum bu konuda hiç yorum yapmıyor balık yiyemediğim için gnc omega 3 alıyorum aranızda doktorundan böyle tavsiyeler alan varmı
saol cnm bakalım ne diyecek yarın aşım var sağlık ocağındaki dr soracağım..
Selam kızlar kuzenim geçen sene doğum yaptı söyleyeceğim şu ki doktoru hergün 1 kilo et yiyeceksin demiş duydum şok oldum ben doğru düzgün et yemiyorum genellikle sebze ağırlıklı besleniyorum diyetisyenim 150-200 gr et verdi günlük. diyetisyene gittiğim için doktorum bu konuda hiç yorum yapmıyor balık yiyemediğim için gnc omega 3 alıyorum aranızda doktorundan böyle tavsiyeler alan varmı
Bir de hakikaten o aylar şişmiş, kilolu olacağız 6.ay sonrası çünkü yandık valla.Dışarısı gerçekten çok sıcak canım, baharı yaşamadan hemen yaz gelecek galiba. Yazın ateş basmaları bizi fena zorlayacak galiba
Selam kızlar kuzenim geçen sene doğum yaptı söyleyeceğim şu ki doktoru hergün 1 kilo et yiyeceksin demiş duydum şok oldum ben doğru düzgün et yemiyorum genellikle sebze ağırlıklı besleniyorum diyetisyenim 150-200 gr et verdi günlük. diyetisyene gittiğim için doktorum bu konuda hiç yorum yapmıyor balık yiyemediğim için gnc omega 3 alıyorum aranızda doktorundan böyle tavsiyeler alan varmı
Valla varya bende gecrn gittgiimde deil oncekinde soylemisti erkek die.bu gittigimizde de en son soyle bi dialog gecti ewt simdi cinsiyetine bakiyoruz dedi baktii baska biseye gecti konu. Sanirim degisen bisi yok die mi demedi bilmiom ama umarım degisik deildir :) mavi mavi giyer valla :)hayırlısı canım bakalım benimde içime kurt düştü şimdi
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sıcaktan bayılacağım şimdi kızlar ... daha şimdiden ben böyleysem yazın nasıl olacak temmuz sıcağında oyyy.
Dışarısı gerçekten çok sıcak canım, baharı yaşamadan hemen yaz gelecek galiba. Yazın ateş basmaları bizi fena zorlayacak galiba
bende bugun onu düşündümm.daha da şişmiş olacagız bu yaz fena geçecek
Bir de hakikaten o aylar şişmiş, kilolu olacağız 6.ay sonrası çünkü yandık valla.
Valla varya bende gecrn gittgiimde deil oncekinde soylemisti erkek die.bu gittigimizde de en son soyle bi dialog gecti ewt simdi cinsiyetine bakiyoruz dedi baktii baska biseye gecti konu. Sanirim degisen bisi yok die mi demedi bilmiom ama umarım degisik deildir :) mavi mavi giyer valla :)
Pistin ortasinda dogurma hee :)normalde bile yazları sevmeyen ben kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. şimdiden dayanılmaz oldu. Allah yardımcımız olsun. hem iş hem hamilelik bir de bu yaz düğün patlaması var :) en başında kardeşim evlencek doğuma bir bucuk ay kala. nasıl dayanırım bilmiyorum.
Fisler benimde duruo ama degistirme suresi 30 gun :)Ben herhangi bi değişkliğe karşı aldıklarımın fişlerini atmıyorum olur ya oğluşumuz kız olursa değiştiriirim diye 28 mayısta ayrıntılı ultrasonum var ondan sonra kesin emin olcam
Fisler benimde duruo ama degistirme suresi 30 gun :)
off bende aynı vallahi kara kara onu düşünüyorum :) açtım klimayı hasta etmese iyidir )))ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sıcaktan bayılacağım şimdi kızlar ... daha şimdiden ben böyleysem yazın nasıl olacak temmuz sıcağında oyyy.
Sorma canım valla benimde kardeşim evlenecek tahmini doğuma 3 hafta kala :))) inşallah düğünde doğurmam :))normalde bile yazları sevmeyen ben kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. şimdiden dayanılmaz oldu. Allah yardımcımız olsun. hem iş hem hamilelik bir de bu yaz düğün patlaması var :) en başında kardeşim evlencek doğuma bir bucuk ay kala. nasıl dayanırım bilmiyorum.
Hamileliğü süresince günde 1 kilo et yemiş bende şok oldumcanım neden 1 kilo et demiş anlamadım?hamileyken mi doğumdan sonra mı?
Ben varım canım hemde çok muzdaribim bu konuda tavsiyelerine uyacagim inşallah duzelirrrrselam millet... benim gibi kabızlık problemi olanlara önerim. akşam 22:00 gibi bir tane kiwi bir tane de probiyotik yogurt tüketmeniz ve gün içerisinde çok su içmeniz. kronik kabızlığı olan ben çok şükür hamileliğin 21. haftası bitti hiç sıkıntı yaşamadım. Aldığım ilaçlarda ( demir, kalsiyum ve balık yağı )
Günde 1 kilo mu yuhh bence yanlışın vardır cnm benm doktorum haftalık 250 gr kırmızı et haftada 2 gün balık dedi bi insanın günde 1 kilo et yemesi imkansız
Ben varım canım hemde çok muzdaribim bu konuda tavsiyelerine uyacagim inşallah duzelirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?