2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
akşam anneme gidiyorum kızlar ona göre hatim almak isteyenler özelden yazarlar pazara kadar yokum çünkü kız kardeşim doğum yapıcak yarın sezeyanla dualarınızı eksik etmeyin daha 18 yaşında küçük anne olucak.

allah yardımcısı olsun rahat bi doğum geçirir inşallah .....

Kendimi çok kötü hissettim kuranı kerim bilmedigim için namaz kiliyorum ama arapça bilmiyorum Türkçeden yasin ı okuyorum sizleri tebrik ediyorum allah kabul etsin arkadaslar
üzülme canım ben de bilmiyorum.öğrenmenin yaşı yoktur öğreniriz inşallah.arapça bilmeyenler okuyamazlar diye bişey yok.ben de türkçe okuyorum.Allah kabul eder inşallah.

Kızlar merhaba bu haftalarda biliyorsunuz ki renkli dopler. Isteniyor. Fiyat araştırması yapmak istedim bilgilerimizi paylaşmış oluruz Hangi hastanede ne kdar ücretle yaptırdınız yada yaptıracaksınız bizimle paylaşırmısınız

mrb canım..bizler iyiyiz sen nasılsın

canım bu sonuçların referans aralığı olması lazım... sonuçların sağ tarafında yer alır eğer o sınırlar içindeyse tabi maksimum değerden biraz aşağıdaysa fazla problem yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…