akşam anneme gidiyorum kızlar ona göre hatim almak isteyenler özelden yazarlar pazara kadar yokum çünkü kız kardeşim doğum yapıcak yarın sezeyanla dualarınızı eksik etmeyin daha 18 yaşında küçük anne olucak.
Şimdi soranlara 6 aya girdikmi dicez güzelmiş6. aya girdikk
üzülme canım ben de bilmiyorum.öğrenmenin yaşı yoktur öğreniriz inşallah.arapça bilmeyenler okuyamazlar diye bişey yok.ben de türkçe okuyorum.Allah kabul eder inşallah.Kendimi çok kötü hissettim kuranı kerim bilmedigim için namaz kiliyorum ama arapça bilmiyorum Türkçeden yasin ı okuyorum sizleri tebrik ediyorum allah kabul etsin arkadaslar
Canım aşı oldunmu sen beni aramadilar sağlık ocağına ugramayi düşünüyorum6. aya girdikk
beş bittii yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.evet öyle dicezŞimdi soranlara 6 aya girdikmi dicez güzelmiş
ilkini olmuştum.ikinciside 14 mayıs yanlış olmasında.aşı kartımda öyle yazıyorduCanım aşı oldunmu sen beni aramadilar sağlık ocağına ugramayi düşünüyorum
beş bittii yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.evet öyle dicez
Ben daha vurulmadim gidimde kendimi hatirlatimilkini olmuştum.ikinciside 14 mayıs yanlış olmasında.aşı kartımda öyle yazıyordu
hiç yaptırmadınmı senBen daha vurulmadim gidimde kendimi hatirlatim
Hayirhiç yaptırmadınmı sen
ara sor bence aşılar nezamn yapılıyor diye..tarihleri neye göre ayarlıyorlar acaba..
mrb canım..bizler iyiyiz sen nasılsınKızlar merhaba bu haftalarda biliyorsunuz ki renkli dopler. Isteniyor. Fiyat araştırması yapmak istedim bilgilerimizi paylaşmış oluruz Hangi hastanede ne kdar ücretle yaptırdınız yada yaptıracaksınız bizimle paylaşırmısınız
Teşekkür ederim tatlım bende iyiymmrb canım..bizler iyiyiz sen nasılsın
Kızlar ben geldim şeker yüklemesinden :) aç karnına kan aldılar önce sonra 75 gr glikoz içtim kola gibi ama aç olunca biraz baydı :) 1 saat bir 2 saat sonra bir tane daha kan alindi. sonuçları az önce aldım ama doktorum yoktu gösteremedim pazartesiye kaldı netten baktım ama yüksek gibi sanki biraz anlayamadım da nolur bilenler bir bakiversin
75 gr glukoz
açlık 80
1 saat sonra 164
2 saat sonra 114
yüksek mi sizce sonuçlar??
Buarada hatime katilmak isterim ama arapça okuyamuyorum türkçe dinleyip takip edebilirim sadece eger olursa öyle
Canım gittim oldum aşımı ikinci aşı bir ay sonraara sor bence aşılar nezamn yapılıyor diye..tarihleri neye göre ayarlıyorlar acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?