2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar yaaaaaa, ayaklarımdan ölüyorum resmen... var mı benim gibi sürekli ayakları şişen ??? ve çözüm bulan ????
canım benim de elim ayaklarım şişiyor devamlı.faruk bey bunun için tuzu kes hamur işi ve tatlılardan uzak dur dedi.ben zaten tatlı yiyemiyorum ama tuzu azalttım.sanki daha az şişiyor artık.sen de dikkat et bakalım tuzlu yiyorsan azalt.

Elleri ve ayaklari sisen guzel anneler su icme oraninizi artTirin idrar cikisi cogalinca vucut odem tutmaz. Ben kilolu hamile oldugUm halde hic odemim yok drum bile sasirdi olmamasina..

Arkadaşlar uzanıp kalkarken kalça kısmım çok ağrıyor zor kalkıyorum burdan okuduğum kadarıyla magnezyum eksikliginden, 5 gundurde kasık agrım çok fazla oda magnezyum eksikliginden olabilir mi??? Kramp var sanki kasıklarımda

B

canım benim 21. cüzü de ben alayım olur mu , ama miraç kandili olmasın ben şehır dışındayım yada çoğunluk olsun diyorsa anneme okutayım
yok cnm haziranın 1 de teslim edicez berat kandilinde yani vaktimiz bol ekliyorum listeye 21. cüz

Kızlar ben geldim şeker yüklemesinden :) aç karnına kan aldılar önce sonra 75 gr glikoz içtim kola gibi ama aç olunca biraz baydı :) 1 saat bir 2 saat sonra bir tane daha kan alindi. sonuçları az önce aldım ama doktorum yoktu gösteremedim pazartesiye kaldı netten baktım ama yüksek gibi sanki biraz anlayamadım da nolur bilenler bir bakiversin

75 gr glukoz
açlık 80
1 saat sonra 164
2 saat sonra 114
yüksek mi sizce sonuçlar??
Buarada hatime katilmak isterim ama arapça okuyamuyorum türkçe dinleyip takip edebilirim sadece eger olursa öyle

Elleri ve ayaklari sisen guzel anneler su icme oraninizi artTirin idrar cikisi cogalinca vucut odem tutmaz. Ben kilolu hamile oldugUm halde hic odemim yok drum bile sasirdi olmamasina..
ben günde 2.5-3 lt su içiyorum.o kadar çok tuvalete gidiyorum ki artık yoruluyorum inan ama yine de şişiyor elim ayağım.sanırım ayakta durmakla da ilgili...

Hamilelikte nasıldır bilmem ama hamilelikten çok önce bende yaptırmıştım o zamana göre iyi diyebilir doktorun. 2. saatte 120 nin altına düşmesi iyi demişti ozaman ama dediğim gibi o şeker yüklemesini hamilelik için yaptırmamıştım. Açlık şekeri ise zaten çok güzel çıkmış.

sanırım sınır 110 ama bak sanırım diyorum :)
muhtemelen diyet verebilir benimde oğluşta tam sınırda çıkmıştı hamur işi tatlı vs yasaktı.
tm olur ozaman 14. cüz seni ekliyorum

Alla alla 21 haftalığım 5ay bitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…