ciddimisin..oh kurtulmuşsun..neden aramamışlar pekiCanım gittim oldum aşımı ikinci aşı bir ay sonra
ben günde 2.5-3 lt su içiyorum.o kadar çok tuvalete gidiyorum ki artık yoruluyorum inanama yine de şişiyor elim ayağım.sanırım ayakta durmakla da ilgili...
canım ben kullanıyorum, kullanmaya da devam edicem sanırım çünkü .şimdi yaz geliyor , o sıcakta toplu taşıma vs kullanamam. eşim de benden geç geliyor yoluna ters beni alıp bırakamaz her gün. mecburen son zamanlara kadar kulanıcam. rabbim esirgesin kazadan beladan.ya ben araba konusu soracaktım unuttum...herkes artık araba kullanma diyor bana..dikkatli kullanmaya çalışıyorum aslında..göbekte büyüdü...bilemedim...araba kullananlar siz naptınız
Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran yokmu aranızda yaptırmış olmanız gerekiyor fiyat aralığını bilen yokmu yardım çı olun lütfen .
renkli dopler ayrıntılı ultrasondan farklı mı benim bilgim yok bu konuda hiç yarın kontrolüm var çok gerekli değilse yaptırmam sanırım...Kızlar merhaba bu haftalarda biliyorsunuz ki renkli dopler. Isteniyor. Fiyat araştırması yapmak istedim bilgilerimizi paylaşmış oluruz Hangi hastanede ne kdar ücretle yaptırdınız yada yaptıracaksınız bizimle paylaşırmısınız
Canım aşı olayını naptın bir haber aldinmi
izmirde 300 tl ye yaptırdım bende geçen hafta bi çok kişide yaptırdı sanırım 200 350 civari fiyatlar.Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran yokmu aranızda yaptırmış olmanız gerekiyor fiyat aralığını bilen yokmu yardım çı olun lütfen .
Kızlar merhaba bu haftalarda biliyorsunuz ki renkli dopler. Isteniyor. Fiyat araştırması yapmak istedim bilgilerimizi paylaşmış oluruz Hangi hastanede ne kdar ücretle yaptırdınız yada yaptıracaksınız bizimle paylaşırmısınız
ya ben araba konusu soracaktım unuttum...herkes artık araba kullanma diyor bana..dikkatli kullanmaya çalışıyorum aslında..göbekte büyüdü...bilemedim...araba kullananlar siz naptınız
iş yerim beni fiziken değil ama ruhen çok yordu doğumdan sonrada çalışırım diodum ama doğuma kadar zor dayanıcam galibaherkese şimdide iyi haftasonular..dinlenmek istiyorum yaaaaa...işyeri yoruyor artık beniii
Hayırlı cumalar herkese. Kızlar bi sorum olucak bilen vardır inş, çoğumuz çalışan anneyiz ve bi yazı okudum doğruluk payı nedir acaba? 15 mayıs itibarıyle bi yasa yürürlüğe girecekmiş ve buna göre çalışan annelerin doğum yardımı 3-4 bin arası olacakmış. Ben 300 lira diye duymuştum önceden. Bilgisi olan var mı acaba? 3 bin lira verseler ne hoş olur
ilk çocuk için 300 TL vericeklermiş ben hiç 3-4 bin duymadım 2. çocuk için 400 3. çocuk için 600 TLHayırlı cumalar herkese. Kızlar bi sorum olucak bilen vardır inş, çoğumuz çalışan anneyiz ve bi yazı okudum doğruluk payı nedir acaba? 15 mayıs itibarıyle bi yasa yürürlüğe girecekmiş ve buna göre çalışan annelerin doğum yardımı 3-4 bin arası olacakmış. Ben 300 lira diye duymuştum önceden. Bilgisi olan var mı acaba? 3 bin lira verseler ne hoş olur
canım bu sonuçların referans aralığı olması lazım... sonuçların sağ tarafında yer alır eğer o sınırlar içindeyse tabi maksimum değerden biraz aşağıdaysa fazla problem yoktur
ya ben araba konusu soracaktım unuttum...herkes artık araba kullanma diyor bana..dikkatli kullanmaya çalışıyorum aslında..göbekte büyüdü...bilemedim...araba kullananlar siz naptınız
ben kullanıyorum ani durumlarda kendimi sıkıyorum sanırım kasıklarımda ağrı oluo ama biraz dinlenince geçiyor ve toplu taşıma binsem ankaramın güzel insanları asla yer vermedikleri gibi insanın üstüne çıkıcak gibi oluyorlar o yüzden kullanabildiğim kadar kendime güvendiğim kadar devam araba kullanmayaya ben araba konusu soracaktım unuttum...herkes artık araba kullanma diyor bana..dikkatli kullanmaya çalışıyorum aslında..göbekte büyüdü...bilemedim...araba kullananlar siz naptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?