2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya ben araba konusu soracaktım unuttum...herkes artık araba kullanma diyor bana..dikkatli kullanmaya çalışıyorum aslında..göbekte büyüdü...bilemedim...araba kullananlar siz naptınız

Hayırlı cumalar herkese. Kızlar bi sorum olucak bilen vardır inş, çoğumuz çalışan anneyiz ve bi yazı okudum doğruluk payı nedir acaba? 15 mayıs itibarıyle bi yasa yürürlüğe girecekmiş ve buna göre çalışan annelerin doğum yardımı 3-4 bin arası olacakmış. Ben 300 lira diye duymuştum önceden. Bilgisi olan var mı acaba? 3 bin lira verseler ne hoş olur

ya ben araba konusu soracaktım unuttum...herkes artık araba kullanma diyor bana..dikkatli kullanmaya çalışıyorum aslında..göbekte büyüdü...bilemedim...araba kullananlar siz naptınız
canım ben kullanıyorum, kullanmaya da devam edicem sanırım çünkü .şimdi yaz geliyor , o sıcakta toplu taşıma vs kullanamam. eşim de benden geç geliyor yoluna ters beni alıp bırakamaz her gün. mecburen son zamanlara kadar kulanıcam. rabbim esirgesin kazadan beladan.

Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran yokmu aranızda yaptırmış olmanız gerekiyor fiyat aralığını bilen yokmu yardım çı olun lütfen .

renkli dopler ayrıntılı ultrasondan farklı mı benim bilgim yok bu konuda hiç yarın kontrolüm var çok gerekli değilse yaptırmam sanırım...

Canım aşı olayını naptın bir haber aldinmi

fulyacım aşı olayını da sordum, sna yazmayı unutmuşum kusura bakma :) doktorum artık doğumlar çok steril ortamlarda yapılıyor, doğum sırasında tetanoz kapma riski yok denecek kdr az amaa trde yaşıyoruz oturduğun banktan bile paslı bi çivi eline batabilir.. bu drm hem seni hem bebeğini riske sokabilir.. bu riski almaya hiç gerek yok.. bir ay arayla 2 doz tetanoz aşını yaptırmanı öneririm dedi

Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran yokmu aranızda yaptırmış olmanız gerekiyor fiyat aralığını bilen yokmu yardım çı olun lütfen .
izmirde 300 tl ye yaptırdım bende geçen hafta bi çok kişide yaptırdı sanırım 200 350 civari fiyatlar.

Hangi şehirdesin canım? bn bursa acıbademde yaptırdım ama normale göre çok pahalıydı o yüzden hiç ağzımı açmıyorum :)

misscim ben de araç kullanıyorum ztn arabam olmasa ne yapardım bilemiyorum.. bu halimizde metroya metrobüse otobüse binmek zorunda kalanların allahım yardımcısı olsun..

benim okuduğum kadarıyla 8. aydan yane 32. haftadan sonra kullanılmaması öneriliyor.. ondan önce bi sıkıntı yok ama tabi normalden dha dikkatli olmak lazım..

kemeri göbeğinin altında tutmaya özen göstermek gerekiyor.. bir de benim arabam otomatik vites, debriyaja yetişme derdi olmadığı için koltuğumu olabildiğince arkaya çektim, allah korusun bi kaza anında airbag lerin bebişe zararı olabilirmiş diye.. o yüzden sen de koltğunu biraz dha geriye çekebilirsin

kazasız belasız sürüşlerimiz olsun

Hiçkimse doğum yardımı almayı düşünmüyor sanırım

ilk çocuk için 300 TL vericeklermiş ben hiç 3-4 bin duymadım 2. çocuk için 400 3. çocuk için 600 TL

kızlar şeker yüklememi dha yaptrmadım en son ne zamana kadar?

canım bu sonuçların referans aralığı olması lazım... sonuçların sağ tarafında yer alır eğer o sınırlar içindeyse tabi maksimum değerden biraz aşağıdaysa fazla problem yoktur

açlık ve 2 saat sonrasının yanında referans vardı onlar aralık içinde ama 1 saat sonra 164 olanın yanında yazmayınca korkmustum.. neyseki eşim is dönüşü uğramış sormuş doktora.. normal değerler arasında demiş.. nasıl rahatladım anlatamam çok korkmustum dondurma çikolata fln yiyemiycem diye :) hepinize de ayrı ayrı Teşekkürler buarada

canım bende de aynı problem var herkes bırak artık diyor ama daha bugün doktoruma sordum seni rahatsız etmiyorsa kullnabilirsin dedi.. ben okullar kapanana kadar yani bi 5 hafta daha kullanicam bi aksilik olmazsa

ben kullanıyorum ani durumlarda kendimi sıkıyorum sanırım kasıklarımda ağrı oluo ama biraz dinlenince geçiyor ve toplu taşıma binsem ankaramın güzel insanları asla yer vermedikleri gibi insanın üstüne çıkıcak gibi oluyorlar o yüzden kullanabildiğim kadar kendime güvendiğim kadar devam araba kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…