Cnm ben okudum 12. Cuzu Rabbm kabul etsin amiinnnn....
Alıntıdırkati bende devreler yandi
normalde sabahları dokuz gibi kanat çırpması gibi bişey hissediyordum arada ..bugün olmadı...tekme olayınıda iki defa hissettim bundan iki gün önce saniyelik...hareketsiz bi bebek sanırım
Canim banada 1cuz verirmisin. Ayrica nezamana kadar..,maş. çok hızlısın Allah kabul etsin inş
ben bebek dusundugum zaman adet takvımımı ıceren bı program ındırmıstım tele google play storeden takvimim die bi program.pembe bı ajanda var sembolunda oraya son adet tarıhımı gırdıgımde hamılelık moduna gectım orda sureklı kac gunluk oldugunu gorebılıyorum.her cuma bır haftamı tamamlamıs oluyorum:)Canım ben doktoruma hafta değilde ay olarak nasıl bilcem ne kadarlık olduğumu diye sormuştum. Şu bilmem kaçıncı ayında şu dua okunsun vs olayları için kafam karışıyordu. Son adet tarihim 29kasım benim. Doktorum da her ayın 5inde ayımın dolduğunu kabul etmemi söyledi. Ha kafam almadı 9 ay 10gün sonra doğacak çocuk nasıl 5 eylülde doğacak o zaman diye ama ııı peki dedim :)) şimdi öyle hesaplıyorum. Mesela 5bitti 6ya girdim ben :)
tm cnm 9. cüz ozman senin beraat kandiline kadar haziranın başına kadar yaniCanim banada 1cuz verirmisin. Ayrica nezamana kadar..,
Kızlar daha mı hareketli gerçektenbenim oğlum bugne kadar iki kere gece uykumdan sıçrayarak uyandırdı ki ayrıca sabahları eşimi işe yolladıktan sonra sakinleşmesini bekliyorum. Gün içerisinde de uyuduğunu düşündüğüm zamanları var onun haricinde hep kıpır kıpır. Bazen çok sert hareketler yapıyor bazense sadece karnım dalgalanıyor. Son 3haftadır sürekli böyle.. O zaman oğlum böyleyse ilerde allah nasip eder de kızımı beklersem yandım ben belki bebeğe göre değişiyordur? Annem benim erkek kardeşime göre daha az hareket ettiğimi söylerdi ben mi enteresanmışım yoksa
Seninle günümüz aynı canım, ben de 2 kilo aldım şimdiye kadar.gunaydın bayanlarrr..bugun 23. haftamda bitmiş bulunuyor.. gecen ıkı hafta 250ser gram, bu hafta tam tamına yarım kılo almısım :) sanırım artık gıtgıde yarım yarım alıcaz her hafta..su anda toplam 4 kg oldu:) sizde durumlar nasıl gidiyor??
tamam canım benimBen bulurum okunuşunu. Kendim okumak istiyorum :)
Siz bana söyleyin ben hallederim
evet canım tabiki arapça olmalı..kızlar çok iyi biliyor fetva veriyor denmesin ama nacizene kendi fikrimdir hatim ya bu arapça olsa daha iyi olmazmı ?
bende bir cüz alabilir miyim ?zaten şöyle bi kaba hesapla 2 3 güne anca dağıtma işlemi biter banada yetişmez gibi geldi 19 cüz var daha yada 18 beraat kandiline toplayalım ozman rahat rahat olsun kimse sıkılmasın yetiştircem diye.
tabi ki 10. cüzü veriyorum cnm.bende bir cüz alabilir miyim ?
Canım ben de şu anda hatim için okuyorum, 20 . Cüze geldim. Eğer burda da Cüz başlanırsa ben de okurum.savhacım sana katılıyorum. bilen arkadaşlar 1er cüz alsa da ağustos ayının başına kadar okusa. bilmeyen arkadaşlar da aslında alıp bilen tanıdıklarına da okutabilirler. hamilelikte pergamberimizin dediğine göre en az 1 kez hatim indirmek gerekiyormuş diye bir hadisi var. ne dersiniz.
Canım sen bana da yaz istersen.tabi ki 10. cüzü veriyorum cnm.
11.cüzüde sana ekliyorum.Canım sen bana da yaz istersen.
Hiç takma kafana cnm ben deli gibi takıyodum detaylıda doktorum bebeğin eşi önde bu ay sonu anca hissedersin dedi son 1 haftadır patır kütür valla baya baya hissettiriyor :)
Tamam canım. 1 Haziran a kadar mı?11.cüzüde sana ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?