ay bu bildiğin doğum parasıFacete bi grubu takip ediyorum da orda çarptı gözüme. Hatta kopyalamıştım ekran fotosunu, atıyım bi. İnşallah aslı vardır
tadını çıkar iyi eğlenceler cnm dikkat et kendine..tatile gidiyorummmmmmm. herkese by by............................ haftaya görüşüğrüz güzel anneler. anneler gününüz şimdiden kutlu olsun
ay bu bildiğin doğum parasıbende farklı bişey sandım cnm.. sgklı ve kamuda her çalışan alıyor bunu zaten.. asgariden primi yatan bir işçi 2997 tl doğum parası alıyor.. aldığın maaştan yatıyorsa ona göre yükseliyor bu rakam cnm.. yeni bişi değil senelerdir var bu..
bence seçimler geçince onaylanır o yüzden bekliyor.. tabi bir parmak bal çalmak misali değilse..Seçim önü onaylanır canım .
ay bu bildiğin doğum parasıbende farklı bişey sandım cnm.. sgklı ve kamuda her çalışan alıyor bunu zaten.. asgariden primi yatan bir işçi 2997 tl doğum parası alıyor.. aldığın maaştan yatıyorsa ona göre yükseliyor bu rakam cnm.. yeni bişi değil senelerdir var bu..
Eklediğin yazının içeriği sanki ssklı çalışanların kurul raporu aldıkları ve doğum izninde oldukları zaman alacakları parayla ilgili yani maaşı aslında alacağı para.ben memurum çok hakim değilim özel sektör maaş politkasına ama devlet tarafından halihazırda sırf doğum için ödenen bir para yok.tasarı var sadece oda ilk doğum için 300 tl.Hiçkimse doğum yardımı almayı düşünmüyor sanırım
cnm sgklı aynı işyerinde 3 aydan fazla çalışıyorsan 32. haftanda doğum iznine ayrılacaksın dr sana bir rapor verecek gittiğin hastanenin sgk anlaşması varsa o rapor hastane tarafından sisteme işleyecek anlaşman yoksa sen işleteceksin anlaşması olan bir kuruma veya sgkya.. aslı sana verilecek kopyasını alıp işyerine vereceksin onlarda muhasebeye verecek doğum iznin bitince ziraat bankasına yatacak paran..ben bunu yeni duydum canım nasıl oluyor başvuru falan mı yapıoruz biz..
şimdi yazdım cnm oku anlamadığın bişi olursa sor tekrar..Gerçekten mi? İlk çocuk olunca her konuda cahil oluyor insan utandım şimdibu durumda çalışan herkes o ücreti alabilecek.. Çok iyiymiş sevindim. Peki doğum öncesi mi başvuruluyor acaba prosedür nasıl işliyo
Eklediğin yazının içeriği sanki ssklı çalışanların kurul raporu aldıkları ve doğum izninde oldukları zaman alacakları parayla ilgili yani maaşı aslında alacağı para.ben memurum çok hakim değilim özel sektör maaş politkasına ama devlet tarafından halihazırda sırf doğum için ödenen bir para yok.tasarı var sadece oda ilk doğum için 300 tl.
cnm sgklı aynı işyerinde 3 aydan fazla çalışıyorsan 32. haftanda doğum iznine ayrılacaksın dr sana bir rapor verecek gittiğin hastanenin sgk anlaşması varsa o rapor hastane tarafından sisteme işleyecek anlaşman yoksa sen işleteceksin anlaşması olan bir kuruma veya sgkya.. aslı sana verilecek kopyasını alıp işyerine vereceksin onlarda muhasebeye verecek doğum iznin bitince ziraat bankasına yatacak paran..
Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran yokmu aranızda yaptırmış olmanız gerekiyor fiyat aralığını bilen yokmu yardım çı olun lütfen .
Ya ben çok hakim değilim inan kati daha iyi biliyo sanırım ona kulak vermek lazım yanlış yönlendirmeyim sizi çünkü benimde kafsm karıştıKafam daha da karıştı şimdi, iyi de ben raporlu olsam da (kadrolu öğretmenim) maaşım yatıcak zaten, buna doğum parası diyemezler ki ama dimi?
Hiçkimse doğum yardımı almayı düşünmüyor sanırım
Canım özel sektör de çalışanları doğum iznine ayrılınca maaş almıyorlar sonra sgk dan zaten 3 bin civarında doğum parası alıyor.
Kamu da çalışan zaten izinliyken de maaşı yatıyor diye biliyorum
aynı şey işte cnm almadığın maaşı toplu almaya doğum parası diyor sgklılarCanım cidden mi Ben kamuda çalışıyorum ama hiç doğum parası duymadım özelde çalışan arkadaşlar aldı ama bizimkilerden duymadım sadece maaşımız almaya devam ettik izinli olsakta. Varsa böyle bişey bişey çok mutlu olurum :)
aynı şeyden bahsediyoruz cnm almadığın maaşı toplu almanın adı sgkda doğum parası işte başkaca verilen bir para yokBenim devreler karıştı iyice, katti kamuda çalışanları da kapsıyo dedi az evvel
aynı şey işte cnm almadığın maaşı toplu almaya doğum parası diyor sgklılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?