2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aktaramiyor muyuzz hamile oldugumu ogrenir ogrenmez bizim memurun yanina gittim 1 eylulden sonra dogarsa aktarabiliriz dediii

Canım ben hiç öyle doğum parası almadım; devlet memuruyum oğlumda 200 gibi komik bişey aldım canım; 2900 tl nerede sen biliyosundur mevzuatı ben bu meblayı yeni duyuyorum şaka mı

Kizlaarrr bana yardim edin hamile mayosu , bikinisi vb bulabilecegim uygun bi site var mi bildiginiz gobek tam buyumeden deniz hasretimi gidereyimmm :)

aktaramiyor muyuzz hamile oldugumu ogrenir ogrenmez bizim memurun yanina gittim 1 eylulden sonra dogarsa aktarabiliriz dediii
1 eylülden sonra doğması onu etkilemiyor canım çünkü sen 32. haftada normalde çalışabilir raporu alıyorsun ya 37 ye kadar ama zaten 32. haftada tatilde oluyoruz yani.

Canım ben hiç öyle doğum parası almadım; devlet memuruyum oğlumda 200 gibi komik bişey aldım canım; 2900 tl nerede sen biliyosundur mevzuatı ben bu meblayı yeni duyuyorum şaka mı
canım sen daha tecrübelisin ne yaptın analık iznin sonrasında bebegın ne kadardı basladıgında

Ben de öğretmenim de canım, maalesef aktarmıyor muşuz canım ;(

Bu konu biraz muallakta sanırım. Hamile olduğumu öğrendiğimde meb'in yazısına denk gelmiştim bi sitede, aktarılamaz diyordu. Ancak geçen yıl eylülde doğum yapmış biri de ben aktardım diye yazmıştı. İşimiz il meb'in insafına mı kaldı nedir. Ama sayılmazsa haksızlık olur çünkü sonuçta yaz tatili zorunlu bi tatil, bizim isteğimize bağlı değil, zorunlu olmasa biz de 37. Haftaya dek çalışmayı tercih edip doğum sonrasına aktarabilirdik. Bilemiyorum ne olucak

1 eylülden sonra doğması onu etkilemiyor canım çünkü sen 32. haftada normalde çalışabilir raporu alıyorsun ya 37 ye kadar ama zaten 32. haftada tatilde oluyoruz yani.
belki bizim memur bilmiyodur dicem ama 25 yildir ayni okulda memur kac dogum gormustur :) bana 32.haftada calisabilir raporu almayi unutma dedi.gerci kizlar bir de ilden ile degisiyormus bakalim nolcak yaklassin haberdar ederiz birbirimizi

artik il/ ilce mem insafina kaldik hep oldugu gibi.

Yok canım, bugün kattinayı epey yordum bu konuda sağolsun cvp yazdı, o para kamuda çalışanlar için değilmiş malesef çünkü biz izinli olsak da maaş almaya devam ediyoruz

Merhaba arkadaşlar nasipse ben de eylül annesiyim eylül 6-7 gibi doğum olacak inşallah sezeryanla...bişey sorucam arkadşalar yeni çıkan doğum paketinde 6 ay yarı Zamanlı çalışmadan sonra süt izni devam ediyor mu ediyorsa ne kadar bileniniz var mi? Ben sağlık personeliyim ama Şuan ücretsiz izindeyim 5 yıl memuriyeti doldurduktan sonra kullanmaya hak Kazandığımız bir yıl o Yüzden takip edemiyorum

canım sen daha tecrübelisin ne yaptın analık iznin sonrasında bebegın ne kadardı basladıgında
Canım ben de öğretmenim; oğlumda martta Doğduğu için 37. Haftayı doldurana kadar çalıştım; 2,5 haftasonra doğum yaptım sezeryanla böylece önden kullanmadığım 5 hafta iznimle + 8 hafta doğum sonrası toplam 13 haftayı doğum sonrasına aktardılar işbaşı tarihim 1 temmuzdu yani tam bizim tatil başlangıcımızdı; Eylül itibariyle rapor haklarımı kullandım, 3 ay da ücretsiz izin aldım ilk dönemin son haftası işbaşı yaptım oğlum 10. Ayındaydı canım ama şimdi Eylül'e gelince izinleri doğum sonrasına atabilirmiyşz bilmiyorum 32. Haftada iş görebilir raporu almamız gerekiyor, yaza denk gelse de ben onu alıp okulu ma götürücem, 37 de de iş görmezlik raporu alıcaz işte onu da idareye vericem bakalım kabul ederlerse bi şansımı denicem

Yok canım, bugün kattinayı epey yordum bu konuda sağolsun cvp yazdı, o para kamuda çalışanlar için değilmiş malesef çünkü biz izinli olsak da maaş almaya devam ediyoruz
Evet canım ya ben de yazdım ama sonradan okudum katti açıklama yapmış zaten sağolsun :)

Canım ben de sezersin Olacağım. Aktarabileceğimizi bilmiyordum, nerde yazıyor acaba? Ben izin bitince heyet raporu falan bi şekilde 1 . Dönemi kapatıp, 2 . Dönem de ücretsiz izin almayı planlıyorum, Allah nasip eder inş.

Kızlar yardımmmm boğazım yanıyor yutkunamiyorum ilaç da alamıyorum napicam nasıl geçecek bu tavsiyelerinizi bekliyorum

Kizlar ayrintili ultrason icin doktora gittim herseyi iyi gorunuyor bu 2 boyutlu dedi sen perinatoloji ye de git dedi bende hamileyken gitmistim dedi sizler nasil yaptınız

Öğretmensiniz sanırım, doğum öncesi iznimiz yaza denk geliyor, doğum sonrasına aktarabiliyomuyuz bilginiz var mı

evet öğretmenim milli eğitimle konuştum özellikle gidip ama yönetmelikte fiilen çalışmak gerekir yazıyomus aktarabilmek için doğum sonrası rapor fln ilk dönemi kapatmak için ugrasicam ben artık

Kızlar yardımmmm boğazım yanıyor yutkunamiyorum ilaç da alamıyorum napicam nasıl geçecek bu tavsiyelerinizi bekliyorum
geçmiş olsun canım bende cok kotu grip oldum acile falanda gittim ilac onermiyorlar bogazin icin yumusatmak icin sicak sut ic canim bide zeytin yagi veya tereyağı ic bir tatli kadigi kadar suyunuda ilik okarak icersen biraz rahatlarsin

40 günlük raporu 5 er güne bölerek verecek yer bulabilirsek 2 ay da öyle avantajımız olur doğum sonrası izinle birlikte 4 ay yapar. İlk dönem kapanır hemen hemen. Yoksa minicik yavrumu bakıcıya bırakmak çoookk zoruma gidicek. Hayırlısı bakalım
evet öğretmenim milli eğitimle konuştum özellikle gidip ama yönetmelikte fiilen çalışmak gerekir yazıyomus aktarabilmek için doğum sonrası rapor fln ilk dönemi kapatmak için ugrasicam ben artık

anladım canım ben zaten atamam 37 ye çünkü hamileliğimi öğrendiğimden beri hayet raporluyum ben de 40 gunluk rapor hakkımla ilk dönemi tamamlayıp ikinci döneme de ücretsiz izin düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…