2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu durumda kamuda çalışana ekstradan 3000 lira yok yani maaşın yanında? Boşuna heveslenmişim sağol aydınlattığın için
baştan desene kamuda çalışıyorum diye boşuna sevinmezdin hiç duymadım diyince bende sgklısında haberin yok sandım çok var çünkü bunu bilmeyen sgk da...

Ayyy kusura bakmayın kızlar ya birinizi boş yere heveslendirip diğerinizi de yordum cvp alıcam diye ikiniz de sağolun
baştan desene kamuda çalışıyorum diye boşuna sevinmezdin hiç duymadım diyince bende sgklısında haberin yok sandım çok var çünkü bunu bilmeyen sgk da...

Şimdi netten de baktım biz maaş almaya devam ettiğimiz için böyle bir para Almıyoruz sgklılar alıyorlar bi an umutlanmıştım

Canım ben gittim
Aşımı oldum bir ay sonra bir daha olunacak 6ay sonra bidaha bir yil sonra bidaha olunursa bir daha tetenoz aşısına hiç gerek olmamış öyle dedi ebe

bizimde bebişler doğsunn Allahımın izniyle bizde böyle fotolar çekinelim inşallahhhhhherkesın anneler gününüde kutlarım şimdiden 2015 eylül ayının güzel anneleri

Eklentiler

• 11090899_892631690807298_1736793661694239284_o.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 63
ya ben araba konusu soracaktım unuttum...herkes artık araba kullanma diyor bana..dikkatli kullanmaya çalışıyorum aslında..göbekte büyüdü...bilemedim...araba kullananlar siz naptınız
Canım ben de her gün okula arabayla gidiyorum, valla araba olmasa daha zor olur. Göbek daha rahatsız edecek kadar büyümedi. Iyice Büyüyünce artık koltuğu bi tık geri alırız

Senin duyduğun doğru 300₺ canım.

Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran yokmu aranızda yaptırmış olmanız gerekiyor fiyat aralığını bilen yokmu yardım çı olun lütfen .
Canım ben salı günü girdim ayrıntılıya. Bu arada bugün 23+0 oldum. Ben özel hastanede Konya'da 80₺ ye yaptırdım. Radyoloji uzmanına.

Ayyyy Allah korusun. İnsallah faydasını görürüm. Yatıyorum bugün evde heryer heryerde napim. Gecene kadar böyle. Tesekkür ediyorum.

Tabi canım sen kendi durumuna göre b
tabi canım sen kendi durumuna göre bak; ben tek olduğu için akışına bırakmıştım tabi 2 tane olunca durum farklı

Ben de öğretmenim de canım, maalesef aktarmıyor muşuz canım ;(
evet aktaramıyoruz çok araştırdım çok ters bi zaman ama sezeryan olacak olan olursa benim gibi mesela o zaman 40 dan önceki günleri atabiliyoruz sonraya yani. 38. haftada sezeryan olur yada dogum yaparsan 2 haftayı dogum sonrası ıznıne eklıyorlar da bısey merak edıyorum analık ıznı bıtınce ne yapmayı dusunuyorsunuz arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…