baştan desene kamuda çalışıyorum diye boşuna sevinmezdin hiç duymadım diyince bende sgklısında haberin yok sandım çok var çünkü bunu bilmeyen sgk da...Bu durumda kamuda çalışana ekstradan 3000 lira yok yani maaşın yanında? Boşuna heveslenmişimsağol aydınlattığın için
Şimdi netten de baktım biz maaş almaya devam ettiğimiz için böyle bir para Almıyoruz sgklılar alıyorlar bi an umutlanmıştımBenim devreler karıştı iyice, katti kamuda çalışanları da kapsıyo dedi az evvel
baştan desene kamuda çalışıyorum diye boşuna sevinmezdin hiç duymadım diyince bende sgklısında haberin yok sandım çok var çünkü bunu bilmeyen sgk da...
Şimdi netten de baktım biz maaş almaya devam ettiğimiz için böyle bir para Almıyoruz sgklılar alıyorlar bi an umutlanmıştım
ne demek cnm hiç sorun değilAyyy kusura bakmayın kızlar ya birinizi boş yere heveslendirip diğerinizi de yordum cvp alıcam diyeikiniz de sağolun
Aşımı oldum bir ay sonra bir daha olunacak 6ay sonra bidaha bir yil sonra bidaha olunursa bir daha tetenoz aşısına hiç gerek olmamış öyle dedi ebefulyacım aşı olayını da sordum, sna yazmayı unutmuşum kusura bakma :) doktorum artık doğumlar çok steril ortamlarda yapılıyor, doğum sırasında tetanoz kapma riski yok denecek kdr az amaa trde yaşıyoruz oturduğun banktan bile paslı bi çivi eline batabilir.. bu drm hem seni hem bebeğini riske sokabilir.. bu riski almaya hiç gerek yok.. bir ay arayla 2 doz tetanoz aşını yaptırmanı öneririm dedi
Canım ben de her gün okula arabayla gidiyorum, valla araba olmasa daha zor olur. Göbek daha rahatsız edecek kadar büyümedi. Iyice Büyüyünce artık koltuğu bi tık geri alırızya ben araba konusu soracaktım unuttum...herkes artık araba kullanma diyor bana..dikkatli kullanmaya çalışıyorum aslında..göbekte büyüdü...bilemedim...araba kullananlar siz naptınız
Senin duyduğun doğru 300₺ canım.Hayırlı cumalar herkese. Kızlar bi sorum olucak bilen vardır inş, çoğumuz çalışan anneyiz ve bi yazı okudum doğruluk payı nedir acaba? 15 mayıs itibarıyle bi yasa yürürlüğe girecekmiş ve buna göre çalışan annelerin doğum yardımı 3-4 bin arası olacakmış. Ben 300 lira diye duymuştum önceden. Bilgisi olan var mı acaba? 3 bin lira verseler ne hoş olur
Canim ilahiyat onlisans mezunuyum o yuzdenmaş. çok hızlısın Allah kabul etsin inş
Canım ben salı günü girdim ayrıntılıya. Bu arada bugün 23+0 oldum. Ben özel hastanede Konya'da 80₺ ye yaptırdım. Radyoloji uzmanına.Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran yokmu aranızda yaptırmış olmanız gerekiyor fiyat aralığını bilen yokmu yardım çı olun lütfen .
Ay cok küçükmüş Allah kurtarsın, şimdidende hayırlı olsun :)akşam anneme gidiyorum kızlar ona göre hatim almak isteyenler özelden yazarlar pazara kadar yokum çünkü kız kardeşim doğum yapıcak yarın sezeyanla dualarınızı eksik etmeyin daha 18 yaşında küçük anne olucak.
Amin canim..okulunu okudum olsun o kadarBravo cnm Allah kabul etsin.. 1 saatte bitirdin galiba.. demekki baya iyisin okumada..
ne mutlu sana vallah.Canim ilahiyat onlisans mezunuyum o yuzden
Çok tatlı maşallahbizimde bebişler doğsunn Allahımın izniyle bizde böyle fotolar çekinelim inşallahhhhhherkesın anneler gününüde kutlarım şimdiden 2015 eylül ayının güzel anneleri
Ben de öğretmenim de canım, maalesef aktarmıyor muşuz canım ;(Öğretmensiniz sanırım, doğum öncesi iznimiz yaza denk geliyor, doğum sonrasına aktarabiliyomuyuz bilginiz var mı
Gözün Aydın hemşerim benim de kızım olacakmış inş.Bebişim kızmış :)
Ayyyy Allah korusun. İnsallah faydasını görürüm. Yatıyorum bugün evde heryer heryerde napim. Gecene kadar böyle. Tesekkür ediyorum.evet çok yormamaya çalış kendini ve yumuşak yerlerde oturmaya gayret göster ben baya faydasını görüyorum bu şekilde ki çok evvelde kuyruk sokumum düşmüştü benim aman Allahım o nasıl bi ağrıdır dik bile oturamıyorsun bundan daha berbat
Tabi canım sen kendi durumuna göre bCnm ikinci gelmeden bıraktırmam daha iyiymiş, kendi aralarında kıskançlık olacağından küçüğün altını temizlerken ona daha cok ilgi gösteriyormuşum gibi saçma bebiş duyguları olabilirmiş , bakalım artık denerim olmazsa beklicez
tabi canım sen kendi durumuna göre bak; ben tek olduğu için akışına bırakmıştım tabi 2 tane olunca durum farklıCnm ikinci gelmeden bıraktırmam daha iyiymiş, kendi aralarında kıskançlık olacağından küçüğün altını temizlerken ona daha cok ilgi gösteriyormuşum gibi saçma bebiş duyguları olabilirmiş , bakalım artık denerim olmazsa beklicez
evet aktaramıyoruz çok araştırdım çok ters bi zamanBen de öğretmenim de canım, maalesef aktarmıyor muşuz canım ;(
Canım ben gittim
Aşımı oldum bir ay sonra bir daha olunacak 6ay sonra bidaha bir yil sonra bidaha olunursa bir daha tetenoz aşısına hiç gerek olmamış öyle dedi ebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?