2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm uyusmazlik ignesini doktorun yazmasi gerekiyormus receteye sigotaniz varsa devlet karsiliyormus igneyi o yuzden doktora gitmen gerek

kesinlikle canım zaten yazıyor yönetmelikte 40 haftadan önce dogum yaparsan kalan günler eklenir ama çalışma günleri içinde olacak yani tatile gelmeyecek bizim de eylül zaten atabiliyoruz yani sıkıntı yok:) ben de aynen senin gibi yapmayı düşünüyorum

Hımm benim 4eylül gözüküyor, bi de sezeryan erken olacağından benimki Ağustos sonu olacak. O Yüzden bunu kullanamam demek ki ;(

Hımm benim 4eylül gözüküyor, bi de sezeryan erken olacağından benimki Ağustos sonu olacak. O Yüzden bunu kullanamam demek ki ;(
soyle oluyor o zaman da 4 eylule kadarkı kısmı atabılırsın 4 gun 4 gundur yanı benım 17 eylul eylulun ılk haftsı olur gıbı tabıkı premature dogcam dıye ınat etmezse hanımefendi

belki bizim memur bilmiyodur dicem ama 25 yildir ayni okulda memur kac dogum gormustur :) bana 32.haftada calisabilir raporu almayi unutma dedi.gerci kizlar bir de ilden ile degisiyormus bakalim nolcak yaklassin haberdar ederiz birbirimizi

canım 32. haftada alınan çalışabilir raporu o an gerçekten fiilen çalışıyorsan aliniyormus. bizim 32. haftamiz ise temmuza geliyor ve öğretmenin senelik izni şeklinde geciyormus.. 3 4 yil öncesine kadar aktaranlar olmuş okullar ona gore rapor hazirlamis ama artık milli eğitim inceliyormus

geçmiş olsun canım bende cok kotu grip oldum acile falanda gittim ilac onermiyorlar bogazin icin yumusatmak icin sicak sut ic canim bide zeytin yagi veya tereyağı ic bir tatli kadigi kadar suyunuda ilik okarak icersen biraz rahatlarsin
Bence tereyağı yada zeytinyağını bir kaşık pekmez koy bir kaşık ta su ılıt iyice onu sıcak sıcak iç canım çok iyi geliyor

Kızlarrrrr selam :) bugün eşim hissetti minik tekmelerimizi. Şükürler olsun. Çok üzülüyordu ben ne zaman hissedicem diye. Sizin minikler nasıl. Sert tekmeler atıyorlar mı. Öyle bi vurdu ki sıpam babası elini koyunca. Karnım inip kalktı. Çok mutluyum...:)

faruk bey bana da aynı şeyleri söyledi cnm ama tuzu azaltsam da fayda etmedi :'(

Teyzoşlar oğlumun arabasını aldık hemen resmini atayım :))))
cnm hayrli olsn.markasi ne.ne kadara aldn.bide bu araba baston tipi dediklernden mioluyoo.bide şey sorcktm mesela araba hem düz oluyor hem kivrik durabiliyo ya.cocuk çok küçükken de kullanilabiliyo dimi.çok soru sordm ama pek bilgm yok.yani bebek cokkucukken yatirabilecksm hemen alirm

Teşekkür ederim canım daha iyisi sizlerin olsun inşallah 720 liraya aldık araba travel sistem parçaları rahatlıkla takıp çıkarılıyor birde bu arabanın özelliği portbebe olabiliyor yani bebek doğar doğmaz buna koyabilirsin daha sonra ayarlayıp istediğin gibi kullanıyorsun ama baston olmuyor o zaten daha hafif bir araba markası hattrick Bizde beyendik aldık inşallah kullanışlıdır :)

Hangi şehirdesin canım? bn bursa acıbademde yaptırdım ama normale göre çok pahalıydı o yüzden hiç ağzımı açmıyorum :)
Merhaba savha ,
Ben grubunuzda yeniyim, muhtemelen herkes birbirini tanıyordurda yinede bilmeyenlerde var galiba. Yas ve sehir bilgiside eklersek ileride buluşmamız ya da Dr ve hastane gibi bilgilerde faydalı olur görüşündeyim. Ben başka gruplarada iyeyim ve bu bilgiler cok işmize yarıyor. Ilk sayfadaki bilgilere zor olmazsa güncelleme yapabilir miyiz?
Hangi şehirdesin canım? bn bursa acıbademde yaptırdım ama normale göre çok pahalıydı o yüzden hiç ağzımı açmıyorum :)

. Anldm cnm.yani ben travel sistem bakmaliym sanrm ozamn.çünkü doğar dogmaz koyabilmek istyrm ayrıca oto koltuğuparcasida var sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…