Cnm uyusmazlik ignesini doktorun yazmasi gerekiyormus receteye sigotaniz varsa devlet karsiliyormus igneyi o yuzden doktora gitmen gerekTamam canım bende ankara da Etlik lokman hekim hast elif hanim à randevu aldım taaa 16 haziran da normal doğum yanlısı doktor olduğu için tercih ettim. O arada kaçırmayım haberlesiriz. Ayrıntılı güzel geçer inşallah
kesinlikle canım zaten yazıyor yönetmelikte 40 haftadan önce dogum yaparsan kalan günler eklenir ama çalışma günleri içinde olacak yani tatile gelmeyecek bizim de eylül zaten atabiliyoruz yani sıkıntı yok:) ben de aynen senin gibi yapmayı düşünüyorumCanım ben de sezersin Olacağım. Aktarabileceğimizi bilmiyordum, nerde yazıyor acaba? Ben izin bitince heyet raporu falan bi şekilde 1 . Dönemi kapatıp, 2 . Dönem de ücretsiz izin almayı planlıyorum, Allah nasip eder inş.
Cnm uyusmazlik ignesini doktorun yazmasi gerekiyormus receteye sigotaniz varsa devlet karsiliyormus igneyi o yuzden doktora gitmen gerek
Hımm benim 4eylül gözüküyor, bi de sezeryan erken olacağından benimki Ağustos sonu olacak. O Yüzden bunu kullanamam demek ki ;(kesinlikle canım zaten yazıyor yönetmelikte 40 haftadan önce dogum yaparsan kalan günler eklenir ama çalışma günleri içinde olacak yani tatile gelmeyecek bizim de eylül zaten atabiliyoruz yani sıkıntı yok:) ben de aynen senin gibi yapmayı düşünüyorum
soyle oluyor o zaman da 4 eylule kadarkı kısmı atabılırsın 4 gun 4 gundur yanı benım 17 eylul eylulun ılk haftsı olur gıbı tabıkı premature dogcam dıye ınat etmezse hanımefendiHımm benim 4eylül gözüküyor, bi de sezeryan erken olacağından benimki Ağustos sonu olacak. O Yüzden bunu kullanamam demek ki ;(
belki bizim memur bilmiyodur dicem ama 25 yildir ayni okulda memur kac dogum gormustur :) bana 32.haftada calisabilir raporu almayi unutma dedi.gerci kizlar bir de ilden ile degisiyormus bakalim nolcak yaklassin haberdar ederiz birbirimizi
Teyzoşlar oğlumun arabasını aldık hemen resmini atayım :))))
Bilemiyorum ki canm ya lazım mı degılmırenkli dopler ayrıntılı ultrasondan farklı mı benim bilgim yok bu konuda hiç yarın kontrolüm var çok gerekli değilse yaptırmam sanırım...
İstanbul Avrupa. Canm. Fiyatları. Vermiyorlar tel deHangi şehirdesin canım? bn bursa acıbademde yaptırdım ama normale göre çok pahalıydı o yüzden hiç ağzımı açmıyorum :)
Göremedim canm es gecmiş olabılırım tekrar dönerim geriyeTatlım herkes yaptırdı konuşuldu geçti o konular o yüzden cvp alamıyor olabilirsin sıkıldık aynı konulardanşahsen ben 225 tl yaptırdım sgklı fiyatı..
Vurunacagin haftadan onceki zamana denk geliyorsa orda yazdirirsin kadin dogumcuya cnmCanım 18 mayıs da yenimahalle devlet hast. Randevum var
Bence tereyağı yada zeytinyağını bir kaşık pekmez koy bir kaşık ta su ılıt iyice onu sıcak sıcak iç canım çok iyi geliyorgeçmiş olsun canım bende cok kotu grip oldum acile falanda gittim ilac onermiyorlar bogazin icin yumusatmak icin sicak sut ic canim bide zeytin yagi veya tereyağı ic bir tatli kadigi kadar suyunuda ilik okarak icersen biraz rahatlarsin
canım benim de elim ayaklarım şişiyor devamlı.faruk bey bunun için tuzu kes hamur işi ve tatlılardan uzak dur dedi.ben zaten tatlı yiyemiyorum ama tuzu azalttım.sanki daha az şişiyor artık.sen de dikkat et bakalım tuzlu yiyorsan azalt.
cnm hayrli olsn.markasi ne.ne kadara aldn.bide bu araba baston tipi dediklernden mioluyoo.bide şey sorcktm mesela araba hem düz oluyor hem kivrik durabiliyo ya.cocuk çok küçükken de kullanilabiliyo dimi.çok soru sordm ama pek bilgm yok.yani bebek cokkucukken yatirabilecksm hemen alirmTeyzoşlar oğlumun arabasını aldık hemen resmini atayım :))))
Teşekkür ederim canım daha iyisi sizlerin olsun inşallah 720 liraya aldık araba travel sistem parçaları rahatlıkla takıp çıkarılıyor birde bu arabanın özelliği portbebe olabiliyor yani bebek doğar doğmaz buna koyabilirsin daha sonra ayarlayıp istediğin gibi kullanıyorsun ama baston olmuyor o zaten daha hafif bir araba markası hattrick Bizde beyendik aldık inşallah kullanışlıdır :)cnm hayrli olsn.markasi ne.ne kadara aldn.bide bu araba baston tipi dediklernden mioluyoo.bide şey sorcktm mesela araba hem düz oluyor hem kivrik durabiliyo ya.cocuk çok küçükken de kullanilabiliyo dimi.çok soru sordm ama pek bilgm yok.yani bebek cokkucukken yatirabilecksm hemen alirm
MerhabaHangi şehirdesin canım? bn bursa acıbademde yaptırdım ama normale göre çok pahalıydı o yüzden hiç ağzımı açmıyorum :)
Hangi şehirdesin canım? bn bursa acıbademde yaptırdım ama normale göre çok pahalıydı o yüzden hiç ağzımı açmıyorum :)
. Anldm cnm.yani ben travel sistem bakmaliym sanrm ozamn.çünkü doğar dogmaz koyabilmek istyrm ayrıca oto koltuğuparcasida var sanrmTeşekkür ederim canım daha iyisi sizlerin olsun inşallah 720 liraya aldık araba travel sistem parçaları rahatlıkla takıp çıkarılıyor birde bu arabanın özelliği portbebe olabiliyor yani bebek doğar doğmaz buna koyabilirsin daha sonra ayarlayıp istediğin gibi kullanıyorsun ama baston olmuyor o zaten daha hafif bir araba markası hattrick Bizde beyendik aldık inşallah kullanışlıdır :)
Teyzoşlar oğlumun arabasını aldık hemen resmini atayım :))))[hayırlı olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?