2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar merhaba,

Surekli takip ediyorum sizi ama yazmak ancak nasip oldu.. Bn henuz oglusumun tekmesini hic hissetmedim bu normal mi acaba? 20+4 deyim bugun.

Hepiniz hissediyo musunuz tekmeleri?
canım ben 19. haftada gittiğimde doktor daha 3 haftan var hissedersin demişti....

maşallah canım.gözün aydın

canım 1 tane de bana yazar mısın

Kızlar selam herkese. Dogum yaklaştıkça benim gibi heyecanlanan var mı, düsündükçe kalp atışlarım hızlanıyor ya. Ogluşuma kavuşacagım günü iple çekiyorum ama sanırım doğumdan da az da olsa korkuyorum. Sag salim alsaydık bebişleri kucağımıza hayırlısıyla...

Bende 1 tane alıyorum

canım ben 19. haftada gittiğimde doktor daha 3 haftan var hissedersin demişti....

Bana da 500 g olana kadar cok hissetmenizi beklemiyoruz zaten dedi ama insan stres yapiyo iste

Bi de herkes tekmeyle uyaniorum falan yaziyo kiskaniyorum

Kizlar merhaba,

Surekli takip ediyorum sizi ama yazmak ancak nasip oldu.. Bn henuz oglusumun tekmesini hic hissetmedim bu normal mi acaba? 20+4 deyim bugun.

Hepiniz hissediyo musunuz tekmeleri?
Canım herkesin değişiyor. Doktor bana 18den sonra hissedersin anca demişti. Ben 13te hissettim ilk. Kelebeğin kanat çırpması gibiydi. Şimdi sert hareketlere döndü. Ama kuzenim 22de hissetti.

Canim bende vajina florasini dengelemek icin fitil yazdi dr. Dun aksam yatarken koydum,ama galiba beceremedim gece lavoboya ciktigimda fitil dustu hemde aradan bi 3saat gecmistir.. Nasil olacak iyicemi ittirmek gerekiyoo benim icinde cok zorr yaaa

Bana da 500 g olana kadar cok hissetmenizi beklemiyoruz zaten dedi ama insan stres yapiyo iste

Bi de herkes tekmeyle uyaniorum falan yaziyo kiskaniyorum
canım ilk gebelikte geç hissediliyomuş. netten bakıyodum bende kelebeğin kanat çırpması balancuk patlaması gibi falan yazmışlar bende öyle bişey bekliyodum ama hep bişey kayıyo gibi oluyodu hatta annem 4 aylık çocuğu hissetmiyomusun e o zaman salaksın sen diyodu ilk hah işte bu kerata dediğimde elim karnımdayken ciddi bi tekme yedim ve korktum ilk gebelik olunca baya geç oluyo yani endişelenme

Canim bende vajina florasini dengelemek icin fitil yazdi dr. Dun aksam yatarken koydum,ama galiba beceremedim gece lavoboya ciktigimda fitil dustu hemde aradan bi 3saat gecmistir.. Nasil olacak iyicemi ittirmek gerekiyoo benim icinde cok zorr yaaa
canım içeri yerleştiriyorsun galiba ben hamile kalmadan önce kürtaj ve rahim filmi üst üste olunca mikrop kapmıştım doktor fitil vermişti. onu iyice itmen lazım bide yerleştirdikten sonra bi süre yatman lazım. sen yapamıyosan eşinde yapabilir kutunun içinden eldivende çıkıyodu

misscim ben de alayım bir tane :)

günaydın canım.korkma kalbini ferah tut.benim bebeğimin barsak parlaklığı var.down belirtisi olabilir dediler.nasıl üzüldüm yıprandım seni çok iyi anlıyorum.ama ayrıntılıda derecesi 1 ve başka hiçbir belirti yok denildi.dörtlü test de normal olduğu için korkulacak bişey yok geçer dediler.ve geçen hafta gittiğimde kendi doktorum yok denecek kadar azalmış tamamen geçecektir korkma dedi.sen de korkma.çok şükür başka bi bulgu yokmuş.üzülme arkadaşım.

Canım bir tane de ben alıyorum eksik kalırsa yine alırım

ben de biberon olarak avent in natural yenidoğan setini ve dr. brown yenidoğan doğal akış biberonunu alıcam, ama bakalım bebişler biberon sevicek mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…