canım ben 19. haftada gittiğimde doktor daha 3 haftan var hissedersin demişti....Kizlar merhaba,
Surekli takip ediyorum sizi ama yazmak ancak nasip oldu.. Bn henuz oglusumun tekmesini hic hissetmedim bu normal mi acaba? 20+4 deyim bugun.
Hepiniz hissediyo musunuz tekmeleri?
hatunlar doktordan geldim bizim kerata 466gr. olmuşbi problem yokmuş ama önceden ensesinde kalınlık olduğu için mutlaka ayrıntılıya girmem gerekiyomuş tuzsuz yediğim zaman ayakta duramıyorum dedim eczanelerde diyet tuz satılıyomuş onu önerdi normal tuz uzun vadede ödem yapar dedi süt ve balık yiyemiyorum onlar için tarifler verdi bide sütü ve yoğurdu ara öğün olarak tek başına yiycekmişim. bol sıvı tüket dedi bu doktora ilk defa gittim adı kamer teze özer miş ultrason başlığını karnıma bi koydu aaa bu bebek ne kadar büyüüük dedi benden hiç beklemiyodu galiba bende doktordan böyle bi tepki beklemiyodum öyle işte
41 YASİN LİSTESİ
miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1
yuja..............................1
ECEONUR....................1
kdrl..............................1
TOPLAM......................11
Bende 1 tane alıyorummiskamber: 40908172 .!.:kızlar dağıtmaya başlıyorum.
ECEONUR....................1
TOPLAM......................10
canım ben 19. haftada gittiğimde doktor daha 3 haftan var hissedersin demişti....
Canım herkesin değişiyor. Doktor bana 18den sonra hissedersin anca demişti. Ben 13te hissettim ilk. Kelebeğin kanat çırpması gibiydi. Şimdi sert hareketlere döndü. Ama kuzenim 22de hissetti.Kizlar merhaba,
Surekli takip ediyorum sizi ama yazmak ancak nasip oldu.. Bn henuz oglusumun tekmesini hic hissetmedim bu normal mi acaba? 20+4 deyim bugun.
Hepiniz hissediyo musunuz tekmeleri?
Canim bende vajina florasini dengelemek icin fitil yazdi dr. Dun aksam yatarken koydum,ama galiba beceremedim gece lavoboya ciktigimda fitil dustu hemde aradan bi 3saat gecmistir.. Nasil olacak iyicemi ittirmek gerekiyoo benim icinde cok zorr yaaaŞuan gitmedim su içiyorum bol bol bnim sürekli olduğu için gidemiyorm doktorum ilaçla olmaz senin işin sürekli var en az 3 litre su iç dedi kaşıntı olunca gecmezse yine bu sefer fitilama onuda kullanmak zor oluyor benim için
canım ilk gebelikte geç hissediliyomuş. netten bakıyodum bende kelebeğin kanat çırpması balancuk patlaması gibi falan yazmışlar bende öyle bişey bekliyodum ama hep bişey kayıyo gibi oluyodu hatta annem 4 aylık çocuğu hissetmiyomusun e o zaman salaksın sen diyoduBana da 500 g olana kadar cok hissetmenizi beklemiyoruz zaten dedi ama insan stres yapiyo iste
Bi de herkes tekmeyle uyaniorum falan yaziyo kiskaniyorum
canım içeri yerleştiriyorsun galiba ben hamile kalmadan önce kürtaj ve rahim filmi üst üste olunca mikrop kapmıştım doktor fitil vermişti. onu iyice itmen lazım bide yerleştirdikten sonra bi süre yatman lazım. sen yapamıyosan eşinde yapabilir kutunun içinden eldivende çıkıyoduCanim bende vajina florasini dengelemek icin fitil yazdi dr. Dun aksam yatarken koydum,ama galiba beceremedim gece lavoboya ciktigimda fitil dustu hemde aradan bi 3saat gecmistir.. Nasil olacak iyicemi ittirmek gerekiyoo benim icinde cok zorr yaaa
41 YASİN LİSTESİ
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1
ozlemnrtrlk...................1
TOPLAM......................13
günaydın canım.korkma kalbini ferah tut.benim bebeğimin barsak parlaklığı var.down belirtisi olabilir dediler.nasıl üzüldüm yıprandım seni çok iyi anlıyorum.ama ayrıntılıda derecesi 1 ve başka hiçbir belirti yok denildi.dörtlü test de normal olduğu için korkulacak bişey yok geçer dediler.ve geçen hafta gittiğimde kendi doktorum yok denecek kadar azalmış tamamen geçecektir korkma dedi.sen de korkma.çok şükür başka bi bulgu yokmuş.üzülme arkadaşım.günaydın güzel anneler..
haftasonu ayrıntılı ultrasona girdim..
uzun süre detaylıca baktı..
herşey normal yalnızca kalp sağ kapakçıkta parlaklık görüyorum dedi..
down belirtisidir ama tek başına tanı konulamaz, 2 li sonucunla beraber doktorun yorumlar dedi..
çok üzülüyoruz şimdi,
ihtimali bile yetti..
varmı böyle parlaklık görülen, duyduğunuz bildiğiniz..
içimizi rahatlatıcak şeyler duymaya ihtiyacımız var
boyu kaç?Kızlar bebegüm 470 gr. Çıktı iyimi sizce
Wee baby mini cam alıştırma seti aldm iyi midir sizce kızlar biberon almadm six bi marka tavsiye etmistiniz ondan almayi planlıyorum
Canım bir tane de ben alıyorum eksik kalırsa yine alırım41 YASİN LİSTESİ
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1
ozlemnrtrlk...................1
TOPLAM......................13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?