Boyunusöylemedi xsboyu kaç?
bende alayımtmm canım kızlarda istiyordu .dağıtımı yapayım ben..kaç tane alıyorsun...
Canım ben 1 tane okuyayım inş.tmm canım kızlarda istiyordu .dağıtımı yapayım ben..kaç tane alıyorsun...
Allah razı olsun,günaydın canım.korkma kalbini ferah tut.benim bebeğimin barsak parlaklığı var.down belirtisi olabilir dediler.nasıl üzüldüm yıprandım seni çok iyi anlıyorum.ama ayrıntılıda derecesi 1 ve başka hiçbir belirti yok denildi.dörtlü test de normal olduğu için korkulacak bişey yok geçer dediler.ve geçen hafta gittiğimde kendi doktorum yok denecek kadar azalmış tamamen geçecektir korkma dedi.sen de korkma.çok şükür başka bi bulgu yokmuş.üzülme arkadaşım.
canım listeyi düzenledim üstteKizlar yasinler ne zamana okunacak bide niyet edilirken eylul bebekleri ve anneleri icinmi dicez?
Ben geçenlerde Bim e gelmişti o zaman aldım canım. Zaten nette de görüyordum alacaktım mutlakakızlar bundan almayı düşünen varmı acaba
canım benim çok geçmiş olsun..kalbini ferah tut..Allahın izniyle o parlaklık geçecektir..Allah razı olsun,
bizide o düşündürüyor, 2 li normaldi, 4 lü normaldi.. hiçbir risk görmediler..
sınırda dahi çıkmadı tarama sonuçları..
ayrıntılıda da öyle deyince yıkıldık...
inşallah kaybolur gider buda..
Bende aldım 1 tane cnm..41 YASİN LİSTESİ
miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1
yuja..............................1
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1
ozlemnrtrlk...................1
cryofangel......................1
ysmn1096......................1
belmaakca......................1
OhatunO.........................1
TOPLAM......................17
Cuma saat 11:00 'de duası toplanacaktır bilginize...eylül annelerinin ve bebeklerinin sağlıklı olmaları, hayırlı evlat olmaları vede kolay doğum için okuyoruz....
İnşallahcanım benim çok geçmiş olsun..kalbini ferah tut..Allahın izniyle o parlaklık geçecektir..
Benimde hoşuma gidiyordu..bende alayım : )Ben geçenlerde Bim e gelmişti o zaman aldım canım. Zaten nette de görüyordum alacaktım mutlakaçok tatlı
Tamam canimcanım listeyi düzenledim üstte
hmm Zeynep hı :)savha canım, 1 . Sayfadaki listede beni de günceller misin? Kızım olacak inş, adı da şimdilik Zeynep
çok sağol canım,
hamileykenmi gittiler tayfun beye
doğum günün kutlu olsun,nice yıllaraTünaydın kızlar.. Dr simdi çıktım bebişim gayet iyi ama satı 6 gün öne çekti artık 6 eylül doğum çünkü bebişim 1 hafta önde.. 570 gr 31 cm olmuş çok şükür bugün izinliyim ve doğum günüm
Kizlar merhaba,
Surekli takip ediyorum sizi ama yazmak ancak nasip oldu.. Bn henuz oglusumun tekmesini hic hissetmedim bu normal mi acaba? 20+4 deyim bugun.
Hepiniz hissediyo musunuz tekmeleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?