2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
41 YASİN LİSTESİ

miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1
yuja..............................1
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1

ozlemnrtrlk...................1
cryofangel.....................1
ysmn1096......................1
belmaakca.....................1
OhatunO.........................1
kattina............................1

TOPLAM......................18

Cuma saat 11:00 'de duası toplanacaktır bilginize...eylül annelerinin ve bebeklerinin sağlıklı olmaları, hayırlı evlat olmaları vede kolay doğum için okuyoruz....

Son düzenleme:
Kizlar yasinler ne zamana okunacak bide niyet edilirken eylul bebekleri ve anneleri icinmi dicez?

Allah razı olsun,
bizide o düşündürüyor, 2 li normaldi, 4 lü normaldi.. hiçbir risk görmediler..
sınırda dahi çıkmadı tarama sonuçları..
ayrıntılıda da öyle deyince yıkıldık...
inşallah kaybolur gider buda..

canım benim çok geçmiş olsun..kalbini ferah tut..Allahın izniyle o parlaklık geçecektir..

Bende aldım 1 tane cnm..

çok sağol canım,
hamileykenmi gittiler tayfun beye

ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbinde pırıltı var dendiğinde hemen vakit kaybetmeden aynı gün randevu aldılar ve doktor yok öyle bir sorun rahat olun dedi gerekli incelemeleri yaptıktan sonra. bence boşuna kendinizi yıpratmayın hemen randevu alın kendisinden.

Kızlar Merhaba;
Bu sabah pembe kanamam oldu hem iç çamaşırımda hem de wc ye gittiğimde peçetede. doktoru aradım, ilişkiden sonra olduysa normaldir ağrın kasıkta sertlik var mı dedi, ağrı var ama çok hafif o zaman bir sağlık ocağına gideyim dedim,
çok şükür bebeğin kalbi atıyor ama kanama hala ara ara devam ediyor, sizde de oldu mu ilişkiden sonra?

işte benim tatlı minik yeğenim dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinizden Allah razı olsun....
3.5 ay sonra Allahın izni ile bizde meleklerimizi kucaklarımıza alıp bu heycanı yaşıcaz o kadar güzel bir durgu ki tarifi mümkün değil güzel anneler...

Kizlar merhaba,

Surekli takip ediyorum sizi ama yazmak ancak nasip oldu.. Bn henuz oglusumun tekmesini hic hissetmedim bu normal mi acaba? 20+4 deyim bugun.

Hepiniz hissediyo musunuz tekmeleri?

canım aynı gündeyiz. ben özellikle 4 gündür ciddi anlamda hissediyorum. ondan önce hafif kıpırtı şeklindeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…