tmm canım kızlarda istiyordu .dağıtımı yapayım ben..kaç tane alıyorsun...
kızlar dağıtmaya başlıyorum.
miskamber.................1
katticim. doğum günün kutlu olsun. allah sana eşine ve evlatlarına sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin inşallah. bebeğin de iyimiş maşallah. inşallah hep böyle devam eder ve sağlıkla alırsın kucağına. iyi dileklerim hep seninle..Saol cnm 31 oldum
ben 5 tane alıyorum canım...kızlar dağıtmaya başlıyorum.
ben yasin alan herkesi okudu diye sayıyorum canım...günahı herkesin boynuna..kızlar ben de 1 tane okurum :)) allahım kabul etsin..gecen haftakini de okudum ncak okudum diye yazamadım.. bunu da yazamazsam bilin ki okumusumdur zaten :)
ben simdilik 1 tane aliym tamamlanmazsa yine alirim canimtmm canım kızlarda istiyordu .dağıtımı yapayım ben..kaç tane alıyorsun...
Canım benim bebeğimin mikrosefali olma ihtimali var. Başı 12 gün geriden geliyor. Yapabileceğim tek şey gebelik takibi. Sınırda şuan geri giderse hem kafası küçük hemde zeka geriliği olacak. 2 haftadır uyku uyuyamıyorum. Bir de etrafımda aldır bebeğini diyen o kadar çok insan var ki. 24.haftadayım bebeğim zaten yarım kiloyu geçti. Hakkımızda hayırlısı . Sanki allah korusun bebeğimi aldırsam 2.bebeğimin %100 sağlıklı olacağını kim iddia edebilir ? Rabbim bunu bana vermişse böyle vermiş, demek ki benim de sınavım bu. Kaldı ki hepimiz engelli adayıyız. Sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdikten sonra onun da engelli olmayacağını kim bilebilir ? Benim annem 4 yaşına kadar sağlıklı bir çocukken , menenjit hastalığı sebebiyle %100 duyma ve konuşma yetisini kaybetti. Hadi bakalım buna ne diyecekler? Görseniz dünya tatlısı bir kadın. İki çocuk yetiştirdi o haliyle . Veren allah alan allah. Üzülmüyor muyum her gün ağlıyorum ben. Ama rabbim yüce rabbim. Unutmayın .
Niyet et,Dua et, sabret , sebat et.
Umudunu yitirme sakın,
Sonrası, "Kün Fe Yekun"
Ol, der ve olur....
Canim 1tanede bana yazben yasin alan herkesi okudu diye sayıyorum canım...günahı herkesin boynuna..
o yüzden kesin okuyanlar alsın kızlar
Şuan gitmedim su içiyorum bol bol bnim sürekli olduğu için gidemiyorm doktorum ilaçla olmaz senin işin sürekli var en az 3 litre su iç dedi kaşıntı olunca gecmezse yine bu sefer fitilDoktorunuz ne diyor bu konu da ? Bir kere fitil vermişti ihtiyaç halinde sık sık kullanabiliriz demişti benim ki
kızlar dağıtmaya başlıyorum.
egebee.........................1
esmanurcanan...........5
hülyab27.....................1
yuja.............................1
toplam........................9
çok sağol canım,hiç canınızı sıkmayın herhangi bir sorun çıkmayacağından eminim. benim kardeşimin eşine de aynı şeyi söylediler ayrıntılıda. onlar da çok telaş oldular. hemen Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Kardiyolojisinden Doç. Dr. Tayfun Uçar'dan randevu aldılar. Kalp ekosunu çektirmek için. Çok şükür herşeyin yolunda olduğunu öğrendiler. Doktor beyden de çok memnun kaldılar. Eğer Ankara'da iseniz mutlaka randevu alın. Muayene ücreti de 80 lira sanırım.
Canım benim bebeğimin mikrosefali olma ihtimali var. Başı 12 gün geriden geliyor. Yapabileceğim tek şey gebelik takibi. Sınırda şuan geri giderse hem kafası küçük hemde zeka geriliği olacak. 2 haftadır uyku uyuyamıyorum. Bir de etrafımda aldır bebeğini diyen o kadar çok insan var ki. 24.haftadayım bebeğim zaten yarım kiloyu geçti. Hakkımızda hayırlısı . Sanki allah korusun bebeğimi aldırsam 2.bebeğimin %100 sağlıklı olacağını kim iddia edebilir ? Rabbim bunu bana vermişse böyle vermiş, demek ki benim de sınavım bu. Kaldı ki hepimiz engelli adayıyız. Sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdikten sonra onun da engelli olmayacağını kim bilebilir ? Benim annem 4 yaşına kadar sağlıklı bir çocukken , menenjit hastalığı sebebiyle %100 duyma ve konuşma yetisini kaybetti. Hadi bakalım buna ne diyecekler? Görseniz dünya tatlısı bir kadın. İki çocuk yetiştirdi o haliyle . Veren allah alan allah. Üzülmüyor muyum her gün ağlıyorum ben. Ama rabbim yüce rabbim. Unutmayın .
Niyet et,Dua et, sabret , sebat et.
Umudunu yitirme sakın,
Sonrası, "Kün Fe Yekun"
Ol, der ve olur....
1 tanede bana yaz canim.kızlar dağıtmaya başlıyorum.
miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1
yuja..............................1
ECEONUR....................1
TOPLAM......................10
daha önce bir iki defa olmuştu...haftasonundan beri yavaş yavaş artıyor benimki...Kizlar merhaba,
Surekli takip ediyorum sizi ama yazmak ancak nasip oldu.. Bn henuz oglusumun tekmesini hic hissetmedim bu normal mi acaba? 20+4 deyim bugun.
Hepiniz hissediyo musunuz tekmeleri?
Evet canim cok net hissediyorum bende.Kizlar merhaba,
Surekli takip ediyorum sizi ama yazmak ancak nasip oldu.. Bn henuz oglusumun tekmesini hic hissetmedim bu normal mi acaba? 20+4 deyim bugun.
Hepiniz hissediyo musunuz tekmeleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?