2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tmm canım kızlarda istiyordu .dağıtımı yapayım ben..kaç tane alıyorsun...

kızlar ben de 1 tane okurum :)) allahım kabul etsin..gecen haftakini de okudum ncak okudum diye yazamadım.. bunu da yazamazsam bilin ki okumusumdur zaten :)

kızlar dağıtmaya başlıyorum.

miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1
yuja..............................1
ECEONUR....................1

TOPLAM......................10

Son düzenleme:
Saol cnm 31 oldum
katticim. doğum günün kutlu olsun. allah sana eşine ve evlatlarına sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin inşallah. bebeğin de iyimiş maşallah. inşallah hep böyle devam eder ve sağlıkla alırsın kucağına. iyi dileklerim hep seninle..

kızlar ben de 1 tane okurum :)) allahım kabul etsin..gecen haftakini de okudum ncak okudum diye yazamadım.. bunu da yazamazsam bilin ki okumusumdur zaten :)
ben yasin alan herkesi okudu diye sayıyorum canım...günahı herkesin boynuna..
o yüzden kesin okuyanlar alsın kızlar

Ben inanıyorum ki meleğini sağlıkla kucaklayacaksın. Allah bu sabrını görüyor . Yerden göğe haklısınız verende Allah alanda Allah. bende nasipse 19 mayısta ayrıntılı ultrasona giricem korkuyorum ama bebeğimi çok seviyorum her anne gibi. Rabbim acılarını göstermesin hepimiz sağlıkla mutlulukla kucaklayalım yavrularımızı.

Doktorunuz ne diyor bu konu da ? Bir kere fitil vermişti ihtiyaç halinde sık sık kullanabiliriz demişti benim ki
Şuan gitmedim su içiyorum bol bol bnim sürekli olduğu için gidemiyorm doktorum ilaçla olmaz senin işin sürekli var en az 3 litre su iç dedi kaşıntı olunca gecmezse yine bu sefer fitil ama onuda kullanmak zor oluyor benim için

çok sağol canım,
hamileykenmi gittiler tayfun beye

Kizlar merhaba,

Surekli takip ediyorum sizi ama yazmak ancak nasip oldu.. Bn henuz oglusumun tekmesini hic hissetmedim bu normal mi acaba? 20+4 deyim bugun.

Hepiniz hissediyo musunuz tekmeleri?

Allah hepimizin yardımcısı olsun,
dualarla bekliycez meleklerimizi..
Kalbimizi bütün tutalım, kötü düşünmeyelim ki güzel olsun..

1 tanede bana yaz canim.

Kizlar merhaba,

Surekli takip ediyorum sizi ama yazmak ancak nasip oldu.. Bn henuz oglusumun tekmesini hic hissetmedim bu normal mi acaba? 20+4 deyim bugun.

daha önce bir iki defa olmuştu...haftasonundan beri yavaş yavaş artıyor benimki...

hatunlar doktordan geldim bizim kerata 466gr. olmuş bi problem yokmuş ama önceden ensesinde kalınlık olduğu için mutlaka ayrıntılıya girmem gerekiyomuş tuzsuz yediğim zaman ayakta duramıyorum dedim eczanelerde diyet tuz satılıyomuş onu önerdi normal tuz uzun vadede ödem yapar dedi süt ve balık yiyemiyorum onlar için tarifler verdibide sütü ve yoğurdu ara öğün olarak tek başına yiycekmişim. bol sıvı tüket dedi bu doktora ilk defa gittim adı kamer teze özer miş ultrason başlığını karnıma bi koydu aaa bu bebek ne kadar büyüüük dedi benden hiç beklemiyodu galibabende doktordan böyle bi tepki beklemiyodum öyle işte

Kizlar merhaba,

Evet canim cok net hissediyorum bende.

41 YASİN LİSTESİ

miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1
yuja..............................1
ECEONUR.....................1

kdrl...............................1
seda78...........................1

ozlemnrtrlk...................1

TOPLAM......................13

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…