- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
kahverengi sorun olmaz diye biliyorm ama doktorda sorun yok demiş zaten cinsel ilişki bi süre sonra zarar vermiyor bebek büyüdügü için etkilenmiyor daha detaya giremiyorm sen anla :))) bide gebelikte cinsel ilişki diye araştırdım ama nasıl olması gerektigi şekli yazıyor onları uygulayın faydasını gördüm :)Ewett bundan sonra bende dikkat edicem ama benimki yanasmaz artik bence :)
oooo bende ne yumurta ne balık ne ceviz ne ıspanak yiyebiliyorum benimde çok var ama sık yiyiyorm sende öyle yap arada hep sevdigin meyveleri tüketiyorum şuan hepimizin favorisi olan yeşil meyveyi ----inşallah canım sağlıklı olsunlarda korkuyorum işte iyi bakamıyor muyum acaba die düzgün beslenmeye çalışıyorum ama yiyemediğim biçok şey var daha
Cnm çok açık olacak ama ,ilişki yaşamada problem olmaz ama senin orgazm olmaman lazım eyer kanaman olduysa ,dr şa röyle diyor ,çünkü bunun sonrası rahim ardarda kasılıyor ,ve ilişki sonrasıda kasılmaya devam ediyorKizlar dun gece cinsel iliski yasadik ve bugun kahverengi lekelenmelerim oldu..adetin basinds gelen gibi.herhangi bir agrim sizin yok.doktorumu aradik durumu soyledim olabilir bu gibi durumlar dedi.dinlennin dedi. Yapmayin artik dedi.gelmem gerekirmi dedi hayir dedi..kafamda yineede bi suphe..ayrica su anda da herhangi bisi yok.gun icinde bakicam dewam eden bisi gorursem doktora gidicem...varmi boyle bi durum yasayan ?? Sanirim kardes kardes yatmalar bize başladı
canim ne guzel olur ben okurum...kizlar bu haftada bebislerimizin sagligi icin yine 41 yasin okuyalim nedersiniz???
işte o konuda hiç sıkıntım yok kilo kilo meyve yiyoruz kızımla çok seviyor oda:)oooo bende ne yumurta ne balık ne ceviz ne ıspanak yiyebiliyorum benimde çok var ama sık yiyiyorm sende öyle yap arada hep sevdigin meyveleri tüketiyorum şuan hepimizin favorisi olan yeşil meyveyi ----bebeğim o zaman daha çok hareketli oluyor kilo aldım ama yapçak bişey yok
Canım benim bebeğimin mikrosefali olma ihtimali var. Başı 12 gün geriden geliyor. Yapabileceğim tek şey gebelik takibi. Sınırda şuan geri giderse hem kafası küçük hemde zeka geriliği olacak. 2 haftadır uyku uyuyamıyorum. Bir de etrafımda aldır bebeğini diyen o kadar çok insan var ki. 24.haftadayım bebeğim zaten yarım kiloyu geçti. Hakkımızda hayırlısı . Sanki allah korusun bebeğimi aldırsam 2.bebeğimin %100 sağlıklı olacağını kim iddia edebilir ? Rabbim bunu bana vermişse böyle vermiş, demek ki benim de sınavım bu. Kaldı ki hepimiz engelli adayıyız. Sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdikten sonra onun da engelli olmayacağını kim bilebilir ? Benim annem 4 yaşına kadar sağlıklı bir çocukken , menenjit hastalığı sebebiyle %100 duyma ve konuşma yetisini kaybetti. Hadi bakalım buna ne diyecekler? Görseniz dünya tatlısı bir kadın. İki çocuk yetiştirdi o haliyle . Veren allah alan allah. Üzülmüyor muyum her gün ağlıyorum ben. Ama rabbim yüce rabbim. Unutmayın .bende kötüyüm ama eşim soğukkanlı..
Allah korusun, gebeliği sonlandırmak gibi bi düşüncemiz yok..
down ihtimali varsa nolcak o bizim kzımız diyo eşim..
keşke ayrıntılı falan girmeseydik diyo..
harmony bende duydum ama öğrenmek bişey sağlamayacak bize..
peki sen Allah esirgesin kötü bir sonuç alırsan sonlandırr mısın gebeliği ?
tamam ozaman canim insallah cumaya kadar 1yasin okuyalimcanim ne guzel olur ben okurum...
o zaman sıkıntı yok canımişte o konuda hiç sıkıntım yok kilo kilo meyve yiyoruz kızımla çok seviyor oda:)
eşim dalga geçiyor zaten çocuk meyve olarak doğacak die ama yiyebildiğim tek şey meyve napıyım çokda seviyorum kızımda mutlu oluyor inşallah ondan vitaminini alır ve sağlıkla doğarlaro zaman sıkıntı yok canım
benim bebekte de çıkmıştı. Ama iki hafta sonra tekrar gittiğimde kaybolmuştu. Sizinki ne durumda?Canım çok geçmiş olsun
Benim kalpte parlaklık değil ama beyninde koroid pleksus kisti çıktı
Down sendromlu olma riskini arttıyormuş
Doğum günün kutlu olsun canım,bebişe de maşallah.Bende çarşamba gidicem kısmetse...Tünaydın kızlar.. Dr simdi çıktım bebişim gayet iyi ama satı 6 gün öne çekti artık 6 eylül doğum çünkü bebişim 1 hafta önde.. 570 gr 31 cm olmuş çok şükür bugün izinliyim ve doğum günüm
slm canm bu haftada bebislerimiz icin yasin okuyalim diyoruz gecen hafta sen dagitmistin demi yasinleri ins buhaftada cumaya kadar okuyalimslm herkeseeeeee
kuzum benim yaaa....sen güçlü bir annesin...senin bu güçlü duruşun bebeğinide güçlü yapacak Allahın izniyleCanım benim bebeğimin mikrosefali olma ihtimali var. Başı 12 gün geriden geliyor. Yapabileceğim tek şey gebelik takibi. Sınırda şuan geri giderse hem kafası küçük hemde zeka geriliği olacak. 2 haftadır uyku uyuyamıyorum. Bir de etrafımda aldır bebeğini diyen o kadar çok insan var ki. 24.haftadayım bebeğim zaten yarım kiloyu geçti. Hakkımızda hayırlısı . Sanki allah korusun bebeğimi aldırsam 2.bebeğimin %100 sağlıklı olacağını kim iddia edebilir ? Rabbim bunu bana vermişse böyle vermiş, demek ki benim de sınavım bu. Kaldı ki hepimiz engelli adayıyız. Sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdikten sonra onun da engelli olmayacağını kim bilebilir ? Benim annem 4 yaşına kadar sağlıklı bir çocukken , menenjit hastalığı sebebiyle %100 duyma ve konuşma yetisini kaybetti. Hadi bakalım buna ne diyecekler? Görseniz dünya tatlısı bir kadın. İki çocuk yetiştirdi o haliyle . Veren allah alan allah. Üzülmüyor muyum her gün ağlıyorum ben. Ama rabbim yüce rabbim. Unutmayın .
Niyet et,Dua et, sabret , sebat et.
Umudunu yitirme sakın,
Sonrası, "Kün Fe Yekun"
Ol, der ve olur....
tmm canım kızlarda istiyordu .dağıtımı yapayım ben..kaç tane alıyorsun...slm canm bu haftada bebislerimiz icin yasin okuyalim diyoruz gecen hafta sen dagitmistin demi yasinleri ins buhaftada cumaya kadar okuyalim
Saol cnm 31 oldumhappy birtdayyyy katttii.....
maşallah sana ve beebişineee...saglıklı güzel ömürler dilerimmm(kaç oldun bu arada)
Teşekkürler bitanem..maşallah katti..benimde doğum 5 ile 10 arası olacak Rabbim nasip ederse...doğum günüde kutlu olsun..nice yıllara canım eşin ve çocuklarınla
Doktorunuz ne diyor bu konu da ? Bir kere fitil vermişti ihtiyaç halinde sık sık kullanabiliriz demişti benim kiOf sorma cnm benimde akıntm arttı inşallah hayırlısıyla bitirebilirim şu hamileligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?