2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ewett bundan sonra bende dikkat edicem ama benimki yanasmaz artik bence :)
kahverengi sorun olmaz diye biliyorm ama doktorda sorun yok demiş zaten cinsel ilişki bi süre sonra zarar vermiyor bebek büyüdügü için etkilenmiyor daha detaya giremiyorm sen anla :))) bide gebelikte cinsel ilişki diye araştırdım ama nasıl olması gerektigi şekli yazıyor onları uygulayın faydasını gördüm :)

inşallah canım sağlıklı olsunlarda korkuyorum işte iyi bakamıyor muyum acaba die düzgün beslenmeye çalışıyorum ama yiyemediğim biçok şey var daha
oooo bende ne yumurta ne balık ne ceviz ne ıspanak yiyebiliyorum benimde çok var ama sık yiyiyorm sende öyle yap arada hep sevdigin meyveleri tüketiyorum şuan hepimizin favorisi olan yeşil meyveyi ---- bebeğim o zaman daha çok hareketli oluyor kilo aldım ama yapçak bişey yok

Cnm çok açık olacak ama ,ilişki yaşamada problem olmaz ama senin orgazm olmaman lazım eyer kanaman olduysa ,dr şa röyle diyor ,çünkü bunun sonrası rahim ardarda kasılıyor ,ve ilişki sonrasıda kasılmaya devam ediyor

işte o konuda hiç sıkıntım yok kilo kilo meyve yiyoruz kızımla çok seviyor oda:)

Canım benim bebeğimin mikrosefali olma ihtimali var. Başı 12 gün geriden geliyor. Yapabileceğim tek şey gebelik takibi. Sınırda şuan geri giderse hem kafası küçük hemde zeka geriliği olacak. 2 haftadır uyku uyuyamıyorum. Bir de etrafımda aldır bebeğini diyen o kadar çok insan var ki. 24.haftadayım bebeğim zaten yarım kiloyu geçti. Hakkımızda hayırlısı . Sanki allah korusun bebeğimi aldırsam 2.bebeğimin %100 sağlıklı olacağını kim iddia edebilir ? Rabbim bunu bana vermişse böyle vermiş, demek ki benim de sınavım bu. Kaldı ki hepimiz engelli adayıyız. Sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdikten sonra onun da engelli olmayacağını kim bilebilir ? Benim annem 4 yaşına kadar sağlıklı bir çocukken , menenjit hastalığı sebebiyle %100 duyma ve konuşma yetisini kaybetti. Hadi bakalım buna ne diyecekler? Görseniz dünya tatlısı bir kadın. İki çocuk yetiştirdi o haliyle . Veren allah alan allah. Üzülmüyor muyum her gün ağlıyorum ben. Ama rabbim yüce rabbim. Unutmayın .

Niyet et,Dua et, sabret , sebat et.
Umudunu yitirme sakın,
Sonrası, "Kün Fe Yekun"
Ol, der ve olur....

Canım çok geçmiş olsun
Benim kalpte parlaklık değil ama beyninde koroid pleksus kisti çıktı
Down sendromlu olma riskini arttıyormuş
benim bebekte de çıkmıştı. Ama iki hafta sonra tekrar gittiğimde kaybolmuştu. Sizinki ne durumda?

Doğum günün kutlu olsun canım,bebişe de maşallah.Bende çarşamba gidicem kısmetse...

kuzum benim yaaa....sen güçlü bir annesin...senin bu güçlü duruşun bebeğinide güçlü yapacak Allahın izniyle

kızlar geçen biri sormuştu kortizon içeren ilaç alan varmı diye. o yorumu kaçırdım ben..hangi arkadaş sormuştu ve neden sormuştu..ben gebeliğin başında kullanmıştım

slm canm bu haftada bebislerimiz icin yasin okuyalim diyoruz gecen hafta sen dagitmistin demi yasinleri ins buhaftada cumaya kadar okuyalim
tmm canım kızlarda istiyordu .dağıtımı yapayım ben..kaç tane alıyorsun...

Of sorma cnm benimde akıntm arttı inşallah hayırlısıyla bitirebilirim şu hamileligi
Doktorunuz ne diyor bu konu da ? Bir kere fitil vermişti ihtiyaç halinde sık sık kullanabiliriz demişti benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…