Ben aldum instagramda sekerkavanozu satiyor 12 tl.Ben geçenlerde Bim e gelmişti o zaman aldım canım. Zaten nette de görüyordum alacaktım mutlakaçok tatlı
Galiba bizim de:)) kizmi erkek mi bebis? Ve senin adin da mi özge buaradaBebeğimin adına karar verdimmmm. Denizzz :)
canım aynı gündeyiz. ben özellikle 4 gündür ciddi anlamda hissediyorum. ondan önce hafif kıpırtı şeklindeydi.
canm uzan koyduktan sonra ayaklarını kaldır yastıkları hazırlarsın öyle yatcaksın baya hatta ben gece yatarken koyuyordum öyle uyuyordum yoksa bi etkisi olmuyor erimesi uzun sürüyor hemen kalkarsanda akar biraz dikkat etmek gerekiyor :)Canim bende vajina florasini dengelemek icin fitil yazdi dr. Dun aksam yatarken koydum,ama galiba beceremedim gece lavoboya ciktigimda fitil dustu hemde aradan bi 3saat gecmistir.. Nasil olacak iyicemi ittirmek gerekiyoo benim icinde cok zorr yaaa
41 YASİN LİSTESİ
miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1
yuja..............................1
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1
ozlemnrtrlk...................1
cryofangel.....................1
ysmn1096......................1
belmaakca.....................1
OhatunO.........................1
kattina............................1
ayselcsb..........................1
TOPLAM......................19
Cuma saat 11:00 'de duası toplanacaktır bilginize...eylül annelerinin ve bebeklerinin sağlıklı olmaları, hayırlı evlat olmaları vede kolay doğum için okuyoruz....
...çıkıcam birazdan akşam yasin alan olursa mutlaka alıntı yapsın.geçmişi okumadığımdan arada kaynayabilir..sabahları bildirimlere bakıyorum sadece
bende var cnm hediye geldi biraz daha değişik amakızlar bundan almayı düşünen varmı acaba
heh aventti bende ondan alıcam canm biberonu, suluk dün annem aldı ama wee baby o oldu artık napalm :) inşllah emerlerde gerek kalmaz hiçkesinlikle avent in cam biberonlarını tavsiye ediyorum cnm
bide eşinden yardım isteCanim bende vajina florasini dengelemek icin fitil yazdi dr. Dun aksam yatarken koydum,ama galiba beceremedim gece lavoboya ciktigimda fitil dustu hemde aradan bi 3saat gecmistir.. Nasil olacak iyicemi ittirmek gerekiyoo benim icinde cok zorr yaaa
Bende 1 tane alayim canim41 YASİN LİSTESİ
miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1
yuja..............................1
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1
ozlemnrtrlk...................1
cryofangel.....................1
ysmn1096......................1
belmaakca.....................1
OhatunO.........................1
kattina............................1
ayselcsb..........................1
TOPLAM......................19
Cuma saat 11:00 'de duası toplanacaktır bilginize...eylül annelerinin ve bebeklerinin sağlıklı olmaları, hayırlı evlat olmaları vede kolay doğum için okuyoruz....
değil cnm bence bende en son kontrolmde 26 cnm 428 gramdı ki değişiklik gösterebiliyor nerdeyse seninle aynı günlerdeydik merak etme yani bende çok takılıyorm bu konuya ama aynı gidiyoruz seninle doktorda zaten kilosu ortalama bi bebek olucak dedi önemli olan sağlıklı olmaları ben şişmanlatırız onları
Kimseden cevap yok mu
benim bebekte de çıkmıştı. Ama iki hafta sonra tekrar gittiğimde kaybolmuştu. Sizinki ne durumda?
tamam canim ben okurum...tamam ozaman canim insallah cumaya kadar 1yasin okuyalim
canim ben de aldim 1 tane......çıkıcam birazdan akşam yasin alan olursa mutlaka alıntı yapsın.geçmişi okumadığımdan arada kaynayabilir..sabahları bildirimlere bakıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?