2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar renkli doppleri ne yaptınız?
İstanbul Anadolu yakasında nereleri tavsiye ediyosunuz?
bana doktorum sonomed ve Koşuyolu görüntüleme merkezini tavsiye etti

canım aynı gündeyiz. ben özellikle 4 gündür ciddi anlamda hissediyorum. ondan önce hafif kıpırtı şeklindeydi.

Walla bn de heyecanla bekliorum ama henuz ciddi bi tekme hissetmedim sadece pitir pitir bisiler oluyo arada

Canim bende vajina florasini dengelemek icin fitil yazdi dr. Dun aksam yatarken koydum,ama galiba beceremedim gece lavoboya ciktigimda fitil dustu hemde aradan bi 3saat gecmistir.. Nasil olacak iyicemi ittirmek gerekiyoo benim icinde cok zorr yaaa
canm uzan koyduktan sonra ayaklarını kaldır yastıkları hazırlarsın öyle yatcaksın baya hatta ben gece yatarken koyuyordum öyle uyuyordum yoksa bi etkisi olmuyor erimesi uzun sürüyor hemen kalkarsanda akar biraz dikkat etmek gerekiyor :)

Alıntı olmamış bidaha deniyorum

...çıkıcam birazdan akşam yasin alan olursa mutlaka alıntı yapsın.geçmişi okumadığımdan arada kaynayabilir..sabahları bildirimlere bakıyorum sadece

Canim bende vajina florasini dengelemek icin fitil yazdi dr. Dun aksam yatarken koydum,ama galiba beceremedim gece lavoboya ciktigimda fitil dustu hemde aradan bi 3saat gecmistir.. Nasil olacak iyicemi ittirmek gerekiyoo benim icinde cok zorr yaaa
bide eşinden yardım iste tam yerleştirmek gerek

Bende 1 tane alayim canim

Arkadaşlar size danışmak istediğim birşey var kaç haftalık olduk ama hala karnım belli olmadı cok üzülüyorum karnım büyümüyor evet bebeğime doktorumuz. Cok ıyı dıyor ama. Karnım konusunda hiç bir açıklama yapmıyor bende telaşlanıyorum madem bebeğim iyi peki neden Aynı haftada oldugum arkadaslarımın karnı belli oldu Ben böyle kaldım. Bu sorunu yaşayan varmı aranızda

Arkadaşlar biberon sterilizatör hangi marka ve hangi model aldınız veya almayı düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…