2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende 21. haftamdayım. Cuma günü hala eski kotlarımı giyiyordum biraz belimin kalınlaşması dışında hiç bir değişiklik yoktu. Hafta sonu ne olduysa birden karnım sertleşti ve göbeğim belirdi. pazartesi cuma günü giydiğim kıyafet sıkmaya başladı :) Doktor da 5 gün kadar ilerde ölçtü ultrasonda. Bir gecede bile değişebilir görüntün, bebeğinin seni şaşırtmasına az kalmıştır bence hiç endişe etme :)

41 YASİN LİSTESİ

miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1
yuja..............................1
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1

seda78...........................1

ozlemnrtrlk...................1
cryofangel.....................1
ysmn1096......................1
belmaakca.....................1
OhatunO.........................1
kattina............................1
ayselcsb..........................1
bluebottle........................1

arzu3850........................1
catdog............................1
insirahım........................1
gayye21..........................2
fulya01............................2
denizkaya.......................1
elifahsen..........................1

ayışığı3434......................1

TOPLAM......................30

Cuma saat 11:00 'de duası toplanacaktır bilginize...eylül annelerinin ve bebeklerinin sağlıklı olmaları, hayırlı evlat olmaları vede kolay doğum için okuyoruz....çevresinden okumak isteyen olursa verilebilir...

kızlar renkli doppleri ne yaptınız?
İstanbul Anadolu yakasında nereleri tavsiye ediyosunuz?
bana doktorum sonomed ve Koşuyolu görüntüleme merkezini tavsiye etti
Koşuyolu görüntüleme merkezini tavsiye ederim canım, ikili testi mi orada yaptırmıştım, ayrıntılı içinde randevu alacağım. Çok ilgili bir doktor, sen sormadan herşeyini anlatıyor, memnun kaldım.

Günaydın Kızlar günler süren araştırmalarım sonucu bebek bakim ürünleri arasından (mustela-bubchen-sebamed arasında kalmıştım) sonunda mustela ya karar verdim.. ama şimdi başka bir sorum var özellikle tecrübeli annelere. okuduğum bazı yerlerde kış bebeklerine duş sonrası yağ, yaz bebeklerine losyon/bebe sutu kullanılır yazıyor.. siz ne düşünürsunuz.. duş sonrası hem vücudunu nemlendirmek hem de masaj yapmak adına yağ mi almalıyım sizce yoksa losyon mu???

günaydınlar
ben gebeliğimi öğrendiğimden beri sabah aç karnına 3 kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyorum,
maşşallahı var bebişimin, haftada 100 gram alıyo

Canım bana da bi tane yazabilirsin, birazdan okucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…