2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaşlar biberon sterilizatör hangi marka ve hangi model aldınız veya almayı düşünüyorsunuz?
dr. browns biberon aldım bir tane 120 ml olanlardan eğer ihtiyacım olursa aynı markadan 1 120 2 240 ml daha alıcam. sterilizatör henüz almadım ama biberonla beslemek durumunda kalırsam Weewell WSB160 Kurutuculu Sterilizatör ve Mama Isıtıcı alıcam hem fonksiyonel hem de geyat geniş iç hacimli hatta katı gıdaya geçtiğinde tabağını kaşığınıda alabiliyormuş içine kurutucu olması önemliymiş çok araştırmıştım. Kullananlar gayet memnun yorum bırakmışlar.

Ben burdan aldığım tavsiyeler üzerine Avent 120 ml ve 240 ml cam biberonlardan aldım. Biberon sterilizatör için kimse marka ve model vermemişti. Söylediğin özellikler çok iyi umarım fiyatı da iyidir.

Bir şey daha soracam cam biberonlarda sterilizatör kullanılabilir mi?

günaydın hanımlar
şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyorsunuz?yaptırmayacak olan varmı?

Ben yaptirmayacagim. Doktor şeker yüklemesini ne zaman yapalim ne zaman musaitsin dedi. Bende ben yapılmasını istemiyorum dedim. Gün içerisinde belirli aralıklarla ile açlık tokluk şekerimi ölçün yeterli sayıda olcerseniz yüklemeye gerek kalmaz zaten dedim. ( Meslek sebebi ile beslenme fizyolojisi ve metabolizma gibi konulara hakimim.) Doktor da tamam peki dedi. Allah tan 2 tane baklavaya eşdeğer gibi saçma sapan cümleler kUrmadi. Yoksa iki tane baklavayi yiyim ölçün o zaman derdim. Yani kisacasi ben yükleme yaptirmayacagim. Şeker yüklemesi konusuna hiç sıcak bakmıyorum.

Canım bu bir sorun değil ki :)
İç karnın geniş olduğu için çıkmamıştır karnın. Önemli olan bebeğinin gelişiminin düzgün olması. Zamanla çıkacaktır karnın. Ben de bol şeyler giyince belli olmuyor.

Aynı haftadayız senın le anormal miş gibi geliyor bana canm iç karnım geniştir dediğin gbi belki ama. Ne bileyim insan korkuyor yınede

arkadaşlar merhbalar cevaplarsanız sevinirim çok tedirginim birşey soracağım
çarşamba günü kontrolüm 3 gündür değişiklik hissediyorum kendimde.vajinamın içi hatta net olarak inide sağ tarafı batıyor bildiğiniz acıyor yani. dıştan da kasıklarım ve israr torbasının oldugu yer sanırım agrı var. korkuyorum son bır gun kontrole ama enfeksıyon falan ıcın ıyı sonuclanmadıgını bılıyorum 3 gunluk belırtı ıle ne kadar ılerlemıstır bılemıyorum ama korkuyorum. progestan fitil kullanıyorum her aksam artık onu koyarken bıle sankı tahrıs olmus gıbı acı cekıyorum

Iyi geceler kizlar 20+4 haftalik hamileyim goguslerimi sıkınca sivi akiyor neyin nesi anlamadim ilk hamileligim sut mu acaba

bence bi süre progestanı fitil olarak değilde ağızdan alabilirsin. bende ilk 3 ay progestan kullanıyordum doktorum üstüne basa basa ağızdan alınan bir hap ama sen fitil olarak kullan daha etkili demesine rağmen ben hep ağızdan aldım.

Decavit bilimsel olarak sana kilo aldiramaz cnm belki istahini acar, sen de yersen eger kg alirsin, fazla kalori almadan kilo alamazsin.

Canım korkma baksana doktorun gelmene bıle gerek yok demiş,
sanırım sarsmadan nazıkçe olacak bıraz hızlıysa yapabılır lekelenme dıye dusunuyorum
Cinsel iliski zaten rahimde olan bi kanama ya da pihtiyi disariatmayi tetikler canim. Kanama yapmaz icin rahat olsun.... Iliskiye girsen de girmesen de o lekelene olacakti, bana drumun soyledigi buydu. Ozel bi durumun yoksa tabii, dr cinsel iliskiye ok verdiyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…