2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba ben oğlumda yağ kullanmıştım Sürümü ve emilimi kolay oluyor biraz daha Büyüdükçe losyona geçtim

kızlarcım günaydıın :) çok güzel sağlıklı bir gün olsun inş.. bugün nette gezinirken şöyle bi ajandaya rastladım.. özellikle ne zmn doğum iznine ayrılabiliriz, ya da en son ne zmna kdr çalışabiliriz gibi tarihleri tam olarak hesaplıyoor.. benim hoşuma gitti sizle de paylaşmak istedim :)

http://www.bebekbeklerken.com/tr/gebelik-ajandasi.html

41 YASİN LİSTESİ
miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1......................okundu
yuja..............................1
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1
ozlemnrtrlk...................1
cryofangel.....................1
ysmn1096......................1
belmaakca.....................1
OhatunO.........................1
kattina............................1
ayselcsb..........................1
bluebottle........................1
arzu3850........................1
catdog............................1
insirahım........................1
gayye21..........................2
fulya01............................2
denizkaya.......................1
elifahsen..........................1
ayışığı3434......................1
yeşil_erik.........................1

TOPLAM......................31

Cuma saat 11:00 'de duası toplanacaktır bilginize...eylül annelerinin ve bebeklerinin sağlıklı olmaları, hayırlı evlat olmaları vede kolay doğum için okuyoruz....çevresinden okumak isteyen olursa verilebilir...

Son düzenleme:
Kızlar sizlerin bi konuda fikrini almak istiyorum. hafta sonu bebebğim için oda baktık büyüyebilen beşiklerden almayı düşünüyordum ama kafam karıştı mağazadaki görevli büyüyebilen beşiğin 160 cm kadar büyüdüğünü ve ona göre yatak bulmanın cok zor olduğunu söledi cogu büyüyebilen beşiktede sallanma mekanizması yok olan için de cok cabuk bozulduğunu sölediler neredeyse herkes dolap ve şifonyer alıp yatağını park yatak almam yönündeydi park yatakta 3-4 yasına kadar yatabiliyormuş sonrasında baza alırsın diyorlar siz neler aldınız bu konuda bi fikriniz var mı

günaydınlar...arkadadaşlar aranızda marincap kullanan ve tavsiye edenler vardı.bahsettiğiniz marincap 500 mg mı? günde 1 kullanım yeterli mi?

canım bende park yatak düşünüyorum..
üç dört yaşına kadar rahat yatıyor.. kapatıp yanımda taşıyabiliyorum, tatile köye annemlere vs vs
sonrasında yatak odasını kendisine beğendirip almak istiyorum..
biraz aklı ersin, kendisi seçsin istiyorum ben

bende bir soru soracam.şimdi benim normla doğum 21 eylül görülüyor..ama sezeryan olucak ve 5-10 arası bi tarihte olucak..şimdi ben çalışır raporu normal doğum tarihini attırıp ordan iki hafta kar edebilirmiyim..ikincisi , normal doğum izninde izne ayrılmadan kadın doğum harici atıyorum dahiliye,göğüs bölümüne gidip rapor alsam senin zaten doğum iznin var denip işyerim tarafından raporum kabul edilmez mi...bi arkadaş bu şekilde yapmış ama şimdi durumlar nasıl bilmiyorum..

canim ben okudum yasinimi

cnm 180 cm kadar büyüyen beşik mevcut ve 180 lik yatak çok kolay bulunuyor ben 180 cm büyüyen beşik aldım mesela.. bence 160 cm lik alma 180 cmlikte lise çağına kadar yatar beşik dayanırsa sallamaya alıştırmakta senin elinde ben sepet beşiği sallanır özellikli aldım ama sabitledim sallantı kullanmak istemiyorum bizler neye alıştırıyorsak öyle büyüyorlar ben kızımı ne ayağımda ne beşikte sallamadan büyüttüm..

Kizlaarr doktordan geldimm oğlumu gordukk iyiydi allahasukur 35cm 715gram olmuş sizlerin nasil, bide yürürken ağrılarm oluyordu meğer oğlumun kafası sağ kasigima aşağı sokmuş bi şey olmaz sana ağrı yapar Dedi bide sağ taragim böbregm sancılaniyo şüphelendi ultrason istedi benden haberler boyle

Bide bebis 27 +3gunlk gozukuyomus kızlar bide biz besigimizi aldık gelsin kurulsun foto aticam sizlere bu arada özledim sizleri çok giremiyorm :)

cnm iznin hesaplanıp doğum belgene göre süren kalıyorsa doğum sonrasına aktarılır iznin.. ama normal doğum izin sürecinde başka bir rapor alsanda çözüm olmaz zaten raporlu olacaksın çünkü.. ama hamilelikle ilgili 37. haftaya kadar çalışır raporu alırsan doğum sonrasına aktarılacak kalan iznin ve bu süreçte çalışırken başka bir hastalıktan rapor alabilirsen doğum iznini etkilemez ama öyle bir ayar çekmelisin ki 37. haftanda diğer raporun bitmeli ve doğum izni raporun başlamalı.. yani çakıştırmadan ayarlayabilirsin..

Bende bi ayda 4kilo almisim doktor çok ama allahtan az kiloyla başladım dikkat et dedi ( aslında istahim yok yiyemiyormki 2hafta sonra seker yükleme istedi: (

Bide bebis 27 +3gunlk gozukuyomus kızlar bide biz besigimizi aldık gelsin kurulsun foto aticam sizlere bu arada özledim sizleri çok giremiyorm :)
cnm 24 haftalıksın nasıl 27 haftalık çıkıyor bebiş ? 3 hafta çok büyük fark değilmi benim son 3 kontrolümde 1 hafta önde çıktı diye dün dr sat tarihimi öne çekti 5. ay sonuna kadar bebek kontrollerde hep düzenli önde gidiyorsa bu erken döllenmeymiş ve sat geri çekilirmiş ama 7 aydan sonra bebek önde gidiyorsa o bebeğin anne karnında iyi beslenmesinden kaynaklı olduğu için öne çekilmezmiş doğum tarihi.. bence senin işte bişey var dr satını öne çekmeli ve doğum tarihini 27+3 e göre ayarlamalı.. bence bi dahaki gidişine sor bu konuyu dr.

Canım Maaşallah size. Seninle günümüz aynı. Bugün 23+3 uz. Ama seninki 3 hafta mı önden gidiyor?

ok anladım katticim...çok açıklayıcı olmuşş....çok mersiii.tşklerrr..akşama eşimle oturup iyi bir hesap kitap yapmam lazım..

Bana kalsa sallamam ama calısmaya başlayacağım için mecbur 4 aylıkken bırakmak zorunda kalacam o zaman da annem bakacak ve biliyorum ki bizim çocuk sallanma delisi olacak sallamadan uyutalım desem sen nerden bilion kaç çocuk buyuttun diyecek bana 180 cm olanı görmemiştim biraz daha araştırayım bakalım teşekkürler canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…