2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çoook g.olsun cnm dikkat et kendine.. bol bol dinlen biraz sıkılacaksın ama bebişler için herşeye değer anne olmak meşakkatli iş.. kendine evde uğraşı bul sosyal aktivitelere ara verme zamanı geldi..

aynen biz de hop on hop off la gezdik:) çok iyi oluyor, üst kattaki kapalı alan ideal oldu bizim için klimalıydı yanmamış olduk:) deniz ürünü yiyebiliyorsan ne güzel ben hala yiyemiyorum ayran bulmak zor olabilir dediğin gibi. meyve suyunun şekeri beni çok rahatsız ediyor sevmiyorum öyle olunca suyun dışında sadece ayran kaldı:) süt de içtim ara ara. bence esasında çok da sorun değil 1 haftalık ufak aksamalar çok önemli olmaz. nice hamileler var ki imkansızlık yüzünden gebelik boyunca beslenemiyor. sen keyfine bak:) iyi eğlenceler şimdiden:)

çok geçmiş olsun özgecim.. plasentanın aşağıda olma durumu en başından beri var mıydı? sanırım yeni bi durum, başından bilsen sen de ona göre davranırdın.. ama eşin de size bşi olucak diye korkusundan biraz çıkışmıştır.. düzelirsiniz.. sen moralini yüksek tut..
sevgiler..

Kizlaer niveanin bebek urunleri nasil sizce ?
kuzucum çok kullanıcısı var ben kızıma dalin ürünleri kullanmıştım kendimde dalinle büyümüşüm oğluşumada dalinin ürünlerini aldım açıkçası başka marka bakmadım bile yılların ürünü sonuçta.. nivea da aynı kanımca o da yılların markası bence güvenle alabilirsin bugüne kadar kullanıp sorun yaşayan duymadım biride 10 aylık olan yeğenim bakım ürünleri nivea..

hepsi çok güzel tatlım, iyi günler de kullanın :)

mobilya alıcam bende büyük ihtimal..göz gezdiriyorum şimdilik..en azından bakayım modellere fikir edineyim akşam eşime gösteririrm diye düşündüm....ortak boş vaktimiz çok olmuyor.kolayımada geliyor.kesinlikle görüp almak daha mantıklı..

benimle yakın günlerde olan arkadaşlar, bebişler 700 gramı geçti mi yaa, o kadar oldular mı? yakın zamanda doktora giden var mı? benim randevu 2 haziranda.. kuzumu özledim

doğru diyosun canım :) inş biz de sağ salim gider geliriz.. çok teşekkürler

bi de cibinlik çok seviyorum ben, ama park yatakta takma şansı yok, nasılsa uzun süreli kullanacaksın en güzeli mobilya.. ben de buradan gittiğimiz ülkede 3 yıl kalacağımız için 2 oğlana beraber bir oda yapacağım inşallah.. o zaman bebişim 1 yaşına gelecek kısmetse..

çok geçmiş olsun.dikkat etmen lazım kendine

Vallahi bende oyle dusunuyoRum ya dalin ya nivea sonucta yillarin markalari sebamed bir turlu icime sinmiyor nedense

Cnm newjoy mobilya bayisi yokmu sizin orda ona baksana çok güzel ürünleri ben Eymen'e blue birdy oda tkm aldım içimede sindi baksana netten sitesine..
bildiğim kadarıyla yok katticim.girip bakayım siteye nerelerde mağazalrı var..seninkini hatırlıyorum.paylaşmıştın..

çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin ne kadar olağan birşey de olsa insan çok korkar eminim.

Vallahi bende oyle dusunuyoRum ya dalin ya nivea sonucta yillarin markalari sebamed bir turlu icime sinmiyor nedense
sebamedi ben kullanmıştım cildim kışın çok kuruyor diye ama bana hiç iyi gelmemişti yaklaşık 4-5 yıl önceydi odur budur yanına yaklaşmam bnm cilt tipim hassas cilt bir tek bioderma ve babe ürünleri iyi geliyor.. kimiside sebamedden vazgeçemiyor açıkçası dermokozmetik ürün grupları bana riskli geliyor en iyisi tanıdık bildik ürünler.. bugüne kadar dalinin tahriş ettiği bir bebek duymadım görmedim aksine bir çok deri hastalığında doktorların yetişkinlere bile dalin tavsiye ettiğini duydum..

bende çok seviyorum cibinlik..onlarada baktım..ayrı olarakta satılıyormuş demiri...ben beşikle birlikte satılıyor sanmıştım
bu arada tatilden dönmüşsün..hoş geldin...geçen aylarda tv2'de çok gezenti var orda izlemiştim dubaiyi..

tmm bakayım...

yeni mesai arkadaşından fırsat bulamıyorsun heralde...
bende tam onu yazıyordum gitti kadın çok ağır geldi iş kaçtı bugün ne güzel oluyor bnm patrona Rabbim kime ne vereceğini biliyor bugün aradım beyefendi tatilde kadın çıkıyor iş ağır geliyormuş vereyim konuşun isterseniz dedim ben kaçırdım sanmasın diye yok dedi yapacak bişey yok napalım yeni birini buluruz dedi b ende ayın 3 ben yokum daha fazla boğaz patlatamam şu halimle dedim tmm dedi

zavallı patron

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…