çoook g.olsun cnm dikkat et kendine.. bol bol dinlen biraz sıkılacaksın ama bebişler için herşeye değer anne olmak meşakkatli iş.. kendine evde uğraşı bul sosyal aktivitelere ara verme zamanı geldi..kızlar bugün kanamam oldu. tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına geldi. hemen doktora gittim. bebeğim yaşıyor çok şükür. eşi aşağıda olduğu için kanamaya da devam edecekmiş. 5 gün rapor yazdı. işim kötü tarafı eşimle tartıştık. hiç hamile gibi davranmıyormuşum. dikkat etmiyormuşum. haklı tabi ama ben sosyal bir insanım. eve kapanamam. ayrıca doktorlar şimdiye kadar bana hiç problem var dinlen demedi sonuçta . bundan sonra yatıcam artık
tavsiyeler için çok saol canım.. benim yrn doktor kontrolüm var, ztn dr um onay verirse gidicez, o sırada raporu da isterim :) dubaiye göre tabi ispanya dha serin ama orda da 30-33 derece arası görünüyor.. bakalım bol bol su, meyve ve deniz ürünü yicem sanırım... Kahvaltı da yumurta bulmak kolay ama ayran bulabilir miyiz emin olamadım :) normalde gittiğimiz şehirleri yürüyerek keşfetmeyi dha çok seviyoruz, bu sefer çok yürümemek için hop on hop off gezi otobüslerini kullanırız diye düşündüm ben de
kızlar bugün kanamam oldu. tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına geldi. hemen doktora gittim. bebeğim yaşıyor çok şükür. eşi aşağıda olduğu için kanamaya da devam edecekmiş. 5 gün rapor yazdı. işim kötü tarafı eşimle tartıştık. hiç hamile gibi davranmıyormuşum. dikkat etmiyormuşum. haklı tabi ama ben sosyal bir insanım. eve kapanamam. ayrıca doktorlar şimdiye kadar bana hiç problem var dinlen demedi sonuçta . bundan sonra yatıcam artık
kuzucum çok kullanıcısı var ben kızıma dalin ürünleri kullanmıştım kendimde dalinle büyümüşüm oğluşumada dalinin ürünlerini aldım açıkçası başka marka bakmadım bile yılların ürünü sonuçta.. nivea da aynı kanımca o da yılların markası bence güvenle alabilirsin bugüne kadar kullanıp sorun yaşayan duymadım biride 10 aylık olan yeğenim bakım ürünleri nivea..Kizlaer niveanin bebek urunleri nasil sizce ?
Mutlu pazartesiler hepinize, bursada bugün çok güzel bir kermes açıldı, yeşilde eskiden celebihan konağı olan yerde. Bu sabah çok uygun fiyata öyle güzel şeyler aldım ki.. Bursada olup müsait olan varsa mutlaka gitsin. İşte bunlarda oğlum için aldıklarım, hepsine toplamda 87.5 lira ödedimEki Görüntüle 1538348 Eki Görüntüle 1538350 Eki Görüntüle 1538351 Eki Görüntüle 1538352 Eki Görüntüle 1538353 Eki Görüntüle 1538354 Eki Görüntüle 1538346 Eki Görüntüle 1538347
mobilya alıcam bende büyük ihtimal..göz gezdiriyorum şimdilik..en azından bakayım modellere fikir edineyim akşam eşime gösteririrm diye düşündüm....ortak boş vaktimiz çok olmuyor.kolayımada geliyor.kesinlikle görüp almak daha mantıklı..ben bir yerde kalıcı olsam mobilya tercih ederdim özellikle büyüyebilenlerden. ama internetten almamak gerek diye düşünüyorum çünkü malzemesi ve kullanılan boya çok önemli. yakından görmekte fayda var nacizane düşüncem..
aynen biz de hop on hop off la gezdik:) çok iyi oluyor, üst kattaki kapalı alan ideal oldu bizim için klimalıydı yanmamış olduk:) deniz ürünü yiyebiliyorsan ne güzel ben hala yiyemiyorumayran bulmak zor olabilir dediğin gibi. meyve suyunun şekeri beni çok rahatsız ediyor sevmiyorum öyle olunca suyun dışında sadece ayran kaldı:) süt de içtim ara ara. bence esasında çok da sorun değil 1 haftalık ufak aksamalar çok önemli olmaz. nice hamileler var ki imkansızlık yüzünden gebelik boyunca beslenemiyor. sen keyfine bak:) iyi eğlenceler şimdiden:)
mobilya alıcam bende büyük ihtimal..göz gezdiriyorum şimdilik..en azından bakayım modellere fikir edineyim akşam eşime gösteririrm diye düşündüm....ortak boş vaktimiz çok olmuyor.kolayımada geliyor.kesinlikle görüp almak daha mantıklı..
kızlar 4 cüzümüz kaldı almak isteyen alıntı ile dönerse daha rahat olur bazen atlıyorum.
çok geçmiş olsun.dikkat etmen lazım kendinekızlar bugün kanamam oldu. tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına geldi. hemen doktora gittim. bebeğim yaşıyor çok şükür. eşi aşağıda olduğu için kanamaya da devam edecekmiş. 5 gün rapor yazdı. işim kötü tarafı eşimle tartıştık. hiç hamile gibi davranmıyormuşum. dikkat etmiyormuşum. haklı tabi ama ben sosyal bir insanım. eve kapanamam. ayrıca doktorlar şimdiye kadar bana hiç problem var dinlen demedi sonuçta . bundan sonra yatıcam artık
kuzucum çok kullanıcısı var ben kızıma dalin ürünleri kullanmıştım kendimde dalinle büyümüşüm oğluşumada dalinin ürünlerini aldım açıkçası başka marka bakmadım bile yılların ürünü sonuçta.. nivea da aynı kanımca o da yılların markası bence güvenle alabilirsin bugüne kadar kullanıp sorun yaşayan duymadım biride 10 aylık olan yeğenim bakım ürünleri nivea..
bildiğim kadarıyla yok katticim.girip bakayım siteye nerelerde mağazalrı var..seninkini hatırlıyorum.paylaşmıştın..Cnm newjoy mobilya bayisi yokmu sizin orda ona baksana çok güzel ürünleri ben Eymen'e blue birdy oda tkm aldım içimede sindi baksana netten sitesine..
netten sipariş durumu varmı ara öğren tabii beğendiğin bişey olursabildiğim kadarıyla yok katticim.girip bakayım siteye nerelerde mağazalrı var..seninkini hatırlıyorum.paylaşmıştın..
kızlar bugün kanamam oldu. tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına geldi. hemen doktora gittim. bebeğim yaşıyor çok şükür. eşi aşağıda olduğu için kanamaya da devam edecekmiş. 5 gün rapor yazdı. işim kötü tarafı eşimle tartıştık. hiç hamile gibi davranmıyormuşum. dikkat etmiyormuşum. haklı tabi ama ben sosyal bir insanım. eve kapanamam. ayrıca doktorlar şimdiye kadar bana hiç problem var dinlen demedi sonuçta . bundan sonra yatıcam artık
sebamedi ben kullanmıştım cildim kışın çok kuruyor diye ama bana hiç iyi gelmemişti yaklaşık 4-5 yıl önceydi odur budur yanına yaklaşmam bnm cilt tipim hassas cilt bir tek bioderma ve babe ürünleri iyi geliyor.. kimiside sebamedden vazgeçemiyor açıkçası dermokozmetik ürün grupları bana riskli geliyor en iyisi tanıdık bildik ürünler.. bugüne kadar dalinin tahriş ettiği bir bebek duymadım görmedim aksine bir çok deri hastalığında doktorların yetişkinlere bile dalin tavsiye ettiğini duydum..Vallahi bende oyle dusunuyoRum ya dalin ya nivea sonucta yillarin markalari sebamed bir turlu icime sinmiyor nedense
bende çok seviyorum cibinlik..onlarada baktım..ayrı olarakta satılıyormuş demiri...ben beşikle birlikte satılıyor sanmıştımbi de cibinlik çok seviyorum ben, ama park yatakta takma şansı yok, nasılsa uzun süreli kullanacaksın en güzeli mobilya.. ben de buradan gittiğimiz ülkede 3 yıl kalacağımız için 2 oğlana beraber bir oda yapacağım inşallah.. o zaman bebişim 1 yaşına gelecek kısmetse..
tmm bakayım...netten sipariş durumu varmı ara öğren tabii beğendiğin bişey olursa
bende tam onu yazıyordum gitti kadın çok ağır geldi iş kaçtı bugüntmm bakayım...
yeni mesai arkadaşından fırsat bulamıyorsun heralde...
bende tam onu yazıyordum gitti kadın çok ağır geldi iş kaçtı bugünne güzel oluyor bnm patrona Rabbim kime ne vereceğini biliyor bugün aradım beyefendi tatilde kadın çıkıyor iş ağır geliyormuş vereyim konuşun isterseniz dedim ben kaçırdım sanmasın diye yok dedi yapacak bişey yok napalım yeni birini buluruz dedi b ende ayın 3 ben yokum daha fazla boğaz patlatamam şu halimle dedim tmm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?