hadi ordan be mağdur edemedi işte ohh sefam olsunzavallı patron
Canım kime gidiyordun bilmiyorum ama, Adalet, Emel ve Sevil Ateş'i tavsiye ediyorlar forumlarda, bi araştır istersen.şuan resmen bunalıma girdim doktorum hastaneden ayrılmış o kadar memnundum ki artık sadece tüp bebek merkezine devam edicem dedi resmen sinirimden köpürdüm 6 aya kadar gel muayene ol sora şak die ortada kal napıcam ben şimdi güvenicek birini nerden bulucam resmen normal doğumu düşünen ben doktor yüzünden sezeryan düşünmeye başladım aranızda çamlıca veya çakmak erdem hastanesine giden var mı doktor tavsiyesi olan uff çok sinirliyim
hadi ordan be mağdur edemedi işte ohh sefam olsunişçi kardeş patron kalleş
ya annem yaş olmuş teyzenin 52 ne alabilir bu yaştan sonra ne öğretebilirim..artık kadına naptıysan bi haftada arkasına bakmadan kaçmış...
şaka bi yana da koca kadın muhasebeye daldımı çıkamamıştır..
hayır Perşembe günü söyledi daha. ben zaten ağır kaldırmıyorum yürümüyorum. belki duymuşsunuzdur bir öğretmenimiz trafik magandası Yüzünden hayatını kaybetti. iki gündür ona üzüldüm ona cenaze töreni hazırladık. onda da ben orada bulundum sadece. fikir beyan ettim bu kadar hani okulda bundan çok daha fazlasını yapıyoruz. e bir de idareciyim ve doğum öncesi iznim yanmasın diye onu da sonuna kadar götürmeye çalışıyorum. şaşırdım şimdi ne yapacağımı. şu dönemi mi atlatabilsek. zaten bebeğim sağsalim doğsun kurban kesicem inşallah.çok geçmiş olsun özgecim.. plasentanın aşağıda olma durumu en başından beri var mıydı? sanırım yeni bi durum, başından bilsen sen de ona göre davranırdın.. ama eşin de size bşi olucak diye korkusundan biraz çıkışmıştır.. düzelirsiniz.. sen moralini yüksek tut..
sevgiler..
benimle yakın günlerde olan arkadaşlar, bebişler 700 gramı geçti mi yaa, o kadar oldular mı? yakın zamanda doktora giden var mı? benim randevu 2 haziranda.. kuzumu özledim
en son Perşembe gittiğimde 828 gr demişti.benimle yakın günlerde olan arkadaşlar, bebişler 700 gramı geçti mi yaa, o kadar oldular mı? yakın zamanda doktora giden var mı? benim randevu 2 haziranda.. kuzumu özledim
Çok geçmiş olsun canım..en son Perşembe gittiğimde 828 gr demişti.
Perşembe gittim, 28 cm 575 gr, henüz 700 gramı geçmemiştir.benimle yakın günlerde olan arkadaşlar, bebişler 700 gramı geçti mi yaa, o kadar oldular mı? yakın zamanda doktora giden var mı? benim randevu 2 haziranda.. kuzumu özledim
he heBen gittim cnm geçen perşembe 640 gr olmş 30 cm boyuda yanlız ölesine bi muayne için gittiğim devlet hastanesi hem kendi doktorum hemde renkli ultrason doktorunu yalanlayarak bu bebek kız dediyahu nası olur kendi gözümle gördüm hatta resmini bile verdi renkli ultrasonda doktor dedim yok valla kordonu flndır kız bu dedi odayı masmaviye boyattık eşyalar erkek için bide hakkaten kızsa bilmem artık
muhasebe sıfır bilgiylemi geldi yaniya annem yaş olmuş teyzenin 52 ne alabilir bu yaştan sonra ne öğretebilirim..
nasıl yaniiBen gittim cnm geçen perşembe 640 gr olmş 30 cm boyuda yanlız ölesine bi muayne için gittiğim devlet hastanesi hem kendi doktorum hemde renkli ultrason doktorunu yalanlayarak bu bebek kız dediyahu nası olur kendi gözümle gördüm hatta resmini bile verdi renkli ultrasonda doktor dedim yok valla kordonu flndır kız bu dedi odayı masmaviye boyattık eşyalar erkek için bide hakkaten kızsa bilmem artık
gecmiş olsun cnm dikkat et kendinekızlar bugün kanamam oldu. tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına geldi. hemen doktora gittim. bebeğim yaşıyor çok şükür. eşi aşağıda olduğu için kanamaya da devam edecekmiş. 5 gün rapor yazdı. işim kötü tarafı eşimle tartıştık. hiç hamile gibi davranmıyormuşum. dikkat etmiyormuşum. haklı tabi ama ben sosyal bir insanım. eve kapanamam. ayrıca doktorlar şimdiye kadar bana hiç problem var dinlen demedi sonuçta . bundan sonra yatıcam artık
ben kullanmadım aynı sebeble magnezyum kullandım ama duydum prepar nidilat tarzı ilaçlar kullananları gecmış olsunMerhaba kızlar doktordan geliyorum şimdi dünden beri gecmeyen bel agrim ve karnimda sertleşme vardi. Prepar diye bi ilac yazdi doktorum erken dogum olmaması için ve rahim kasilmalarini engellemek icinmis ayni ilaci kullanan arkadaslarimiz var mi
gule gule kullanın gecmıs olsun bu aradanasılsınız kızlar çok takip edemiyorum artıknefes darlığı başladı bende alerjim vardı dün öksürmekten gözümden hep yaş geldi ayak kramplarım arttı sizde durumlar nasıl ? gece kalkıyorum bebeğim sağıma geçmiş soluma yatmadan uyutmuyor beni kıpır kıpır bu arada bu hafta beşiğimiz geliyor dolabımızda haftaya gelir siiznle resimlerini paylaşırıım öpüldünüz
aaa şaka gibi yaa kız mı dedi.. şok insanda sinir falan kalmaz, tabiki tek sorun hazırlık olayı kızı erkeği birde evladın ama onca zaman erkek bil sonra kız desinler.. yerinde olsam soluğu özel bir klinikte alır teyit ederdimBen gittim cnm geçen perşembe 640 gr olmş 30 cm boyuda yanlız ölesine bi muayne için gittiğim devlet hastanesi hem kendi doktorum hemde renkli ultrason doktorunu yalanlayarak bu bebek kız dediyahu nası olur kendi gözümle gördüm hatta resmini bile verdi renkli ultrasonda doktor dedim yok valla kordonu flndır kız bu dedi odayı masmaviye boyattık eşyalar erkek için bide hakkaten kızsa bilmem artık
MaaşallahBizim bebek kilolu mu yaBiz mayıs'ın 9 unda gittik 550 gram 27 cm idi. Yaklaşık 2 hafta önce yani
evet cnm toplanıyor çıkıntı yapıyor kayıyor karnımda ve tüm bunları dışardan izleyince görebiliyorum eşim ve kızımda izliyorkızlar biraz önce sırt üstü uzanırken telefonla konuşuyordum. göbeğimde mi çıkıntı görgüm. nefesim kesildi korkudan .
dokundum sonra gitti bir daha oldu anladım ki bebeğim.. bi yeriyle bastırmış karnıma yavrum. son aylarda olur diyordu herkes . benim gibi fark eden var mı. çok güzeldii
güya muhasebeci tecrübeliyim diye geldi ama yok cnm ya sıfıra yakındımuhasebe sıfır bilgiylemi geldi yanibende sanıyorum az buçuk bilgisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?