2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım kime gidiyordun bilmiyorum ama, Adalet, Emel ve Sevil Ateş'i tavsiye ediyorlar forumlarda, bi araştır istersen.

Merhaba kızlar doktordan geliyorum şimdi dünden beri gecmeyen bel agrim ve karnimda sertleşme vardi. Prepar diye bi ilac yazdi doktorum erken dogum olmaması için ve rahim kasilmalarini engellemek icinmis ayni ilaci kullanan arkadaslarimiz var mi

nasılsınız kızlar çok takip edemiyorum artık nefes darlığı başladı bende alerjim vardı dün öksürmekten gözümden hep yaş geldi ayak kramplarım arttı sizde durumlar nasıl ? gece kalkıyorum bebeğim sağıma geçmiş soluma yatmadan uyutmuyor beni kıpır kıpır bu arada bu hafta beşiğimiz geliyor dolabımızda haftaya gelir siiznle resimlerini paylaşırıım öpüldünüz

hayır Perşembe günü söyledi daha. ben zaten ağır kaldırmıyorum yürümüyorum. belki duymuşsunuzdur bir öğretmenimiz trafik magandası Yüzünden hayatını kaybetti. iki gündür ona üzüldüm ona cenaze töreni hazırladık. onda da ben orada bulundum sadece. fikir beyan ettim bu kadar hani okulda bundan çok daha fazlasını yapıyoruz. e bir de idareciyim ve doğum öncesi iznim yanmasın diye onu da sonuna kadar götürmeye çalışıyorum. şaşırdım şimdi ne yapacağımı. şu dönemi mi atlatabilsek. zaten bebeğim sağsalim doğsun kurban kesicem inşallah.

benimle yakın günlerde olan arkadaşlar, bebişler 700 gramı geçti mi yaa, o kadar oldular mı? yakın zamanda doktora giden var mı? benim randevu 2 haziranda.. kuzumu özledim

Ben gittim cnm geçen perşembe 640 gr olmş 30 cm boyuda yanlız ölesine bi muayne için gittiğim devlet hastanesi hem kendi doktorum hemde renkli ultrason doktorunu yalanlayarak bu bebek kız dedi yahu nası olur kendi gözümle gördüm hatta resmini bile verdi renkli ultrasonda doktor dedim yok valla kordonu flndır kız bu dedi odayı masmaviye boyattık eşyalar erkek için bide hakkaten kızsa bilmem artık

he he öyle sonradan sürpriz yapmasın ya. ben hep kız isterken erkek deyince önce kabullenememiştim ama şimdi çok alıştım. kız derse bozulurum çünkü hazırlıklar başladı artık

nasıl yanii

gecmiş olsun cnm dikkat et kendine

ben kullanmadım aynı sebeble magnezyum kullandım ama duydum prepar nidilat tarzı ilaçlar kullananları gecmış olsun
gule gule kullanın gecmıs olsun bu arada

kızlar biraz önce sırt üstü uzanırken telefonla konuşuyordum. göbeğimde mi çıkıntı görgüm. nefesim kesildi korkudan .
dokundum sonra gitti bir daha oldu anladım ki bebeğim.. bi yeriyle bastırmış karnıma yavrum. son aylarda olur diyordu herkes . benim gibi fark eden var mı. çok güzeldii

aaa şaka gibi yaa kız mı dedi.. şok insanda sinir falan kalmaz, tabiki tek sorun hazırlık olayı kızı erkeği birde evladın ama onca zaman erkek bil sonra kız desinler.. yerinde olsam soluğu özel bir klinikte alır teyit ederdim

evet cnm toplanıyor çıkıntı yapıyor kayıyor karnımda ve tüm bunları dışardan izleyince görebiliyorum eşim ve kızımda izliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…