- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
cnm bende var böbrek sıkıntısı merak etme ilacı var çok rahatlatıyor sorun yaşamazsın bol bol su içmen gerekiyor taş olmadığı sürece korkulacak bir durum yok..Kizlar cumartesi seker yuklemesi yapildi kan idrar vermistim seker cikmadi sukur ama idrar sikintili cikti
Tas yada kum olabilirmis ultrasonla bobreklere bakmamiz lazim dedi doktor.moralim bozuldu ya var mi aranizda bobrek sikintisi ceken?
farklı bi bölümden alınabiliyormuş gizem..ben öyle yapmayı düşünüyorum yaklaşık 3 hafta falan
Canım çakmak erdeme gidiyorum. Fatoş özlem yıldırım şiddetle tavsiye ederim. :)şuan resmen bunalıma girdim doktorum hastaneden ayrılmış o kadar memnundum ki artık sadece tüp bebek merkezine devam edicem dedi resmen sinirimden köpürdüm 6 aya kadar gel muayene ol sora şak die ortada kal napıcam ben şimdi güvenicek birini nerden bulucam resmen normal doğumu düşünen ben doktor yüzünden sezeryan düşünmeye başladım aranızda çamlıca veya çakmak erdem hastanesine giden var mı doktor tavsiyesi olan uff çok sinirliyim
surda bıde kamuda personelde calısan bi hamişte olaydı iyiydicanım benim arkadaşım 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izninden 5 gün kullandı.. daha sonra doğum iznini kullanırken o 5 günü düşmüşler fiilen iş yerinde olup çalışmadığı için.. yani çalışabilir raporu aldıktan sonra izin yada tekrar rapor kullanıldığında doğum sonrası o günler doğum izninden düşüyormuş.. ayy biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah..
Canım çakmak erdeme gidiyorum. Fatoş özlem yıldırım şiddetle tavsiye ederim. :)
arkadaşın yıllık izninin yanacağını bile bile almış bu durumda..benim dediğim ; çalışır raporu aldık ondan sonra atıyorum dahiliyeye gidip mide şikayetiyle rapor alırsak doğum izninden düşmüyormuş..sonuçta doğumla ilgili bi sıkıntı değil...tabi şuda var bizim personel işlerine bakan arkadaş cin fikirli ne yapar eder aldığım raporu doğum izninden düşer diye korkuyorum..yoksa bu şekilde yapan çok kişi varmış..iyice araştırmak lazımcanım benim arkadaşım 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izninden 5 gün kullandı.. daha sonra doğum iznini kullanırken o 5 günü düşmüşler fiilen iş yerinde olup çalışmadığı için.. yani çalışabilir raporu aldıktan sonra izin yada tekrar rapor kullanıldığında doğum sonrası o günler doğum izninden düşüyormuş.. ayy biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah..
100 lük de yaptırmanı ısticek maalesef...poff o kadar saat kım aç kalacak yaewet bende 50 yukletttım
aynen yaaa iki dakikada tıkır tıkır cevaplardısurda bıde kamuda personelde calısan bi hamişte olaydı iyiydi
bende tahlil verecem canım..benim böbreklerde de var sıkıntı..bol su tüket..limon at içtiğin suya...bu haftalardan sonra baskı yapabilirmiş artık bebek böbreklere..bidahaki gidişimde benimkine de bakacak doktor..Kizlar cumartesi seker yuklemesi yapildi kan idrar vermistim seker cikmadi sukur ama idrar sikintili cikti
Tas yada kum olabilirmis ultrasonla bobreklere bakmamiz lazim dedi doktor.moralim bozuldu ya var mi aranizda bobrek sikintisi ceken?
Kaç kilo aldın canım diyet önerdiler ben de farkına varmaksızın kilo alıyorumkızlar doktorum diyet onerdı..bı dahılıye uzmanına gorun dedıler...diyetli günler beni beklerrr........
al benden de o kadar cnm 56 dan 72 oldum nasıl amaKaç kilo aldın canım diyet önerdiler ben de farkına varmaksızın kilo alıyorum
Doğru doz artacağı ıcın kanama ihtimalı yukselecegı ıcın ıstemıyor ama ısın garıbı ben kendımı çok kılo almış hıssetmıyorum hamıle pantolonu aldım sadece ustlerım hala oluyor ödem mi acaba dıye dusunuyorum yarın dıyetısyenle konusacagımmrb canım..sanırım bendeki pıhtılaşma sorunu hafif olduğundan yarım coraspin ve 0,2 lik clexane verdi doktor..gerçi ben her ihtimale 0,4 vurduruyorum(başka bi doktorun tavsiyesi üzerine) kilo konusunda doktorum bana bişey demedi..beş ayda toplam 4 kilo almıştım ama şu son iki haftadır baya almaya başladım..ödemden dolayı olduğunu düşünüyorum...benim farklı sağlık sıkıntılarından dolayı çok kilo almamam lazım ama pıhtılaşma için doktorum bişey demedi.ha şu var normalde ilacın dozu kilo arttıkça artıyormuş .pıhtılaşma topiğindeki kızlar genelde öyle diyorlar...
Sanırım onunkı kılodan degıl şekerden...dahılıyeye yonlendırme sebeplerı bu..Kaç kilo aldın canım diyet önerdiler ben de farkına varmaksızın kilo alıyorum
100luk yaptırmamı ıstemedı dırek dahılıye uzmanına gorun dıyet uygulamalısın dedıler100 lük de yaptırmanı ısticek maalesef...poff o kadar saat kım aç kalacak ya
ödem olabilir canım bol su iç atsın vücut...iğneyi nerden yapıyorsun peki miseyDoğru doz artacağı ıcın kanama ihtimalı yukselecegı ıcın ıstemıyor ama ısın garıbı ben kendımı çok kılo almış hıssetmıyorum hamıle pantolonu aldım sadece ustlerım hala oluyor ödem mi acaba dıye dusunuyorum yarın dıyetısyenle konusacagım
Ben varım brnim sağda ve solda iki adet 5 mm üzerinde taşım var ve bi sürü kum. Ama benim hep böbrek taşı sıkıntım vardı ama hamilelik öncesi tertemizdi ilk üç ayda ciddi enfeksiyon sorunu yaşadım ayrıntılı bakınca böbreğe taşlar ve kum tespit edildi bol bol su içiyorum yapacak başka bi yol yok çünkü purinol içiyorum ağrı başlayınca sıcakta iyi geliyor sua ediyorum inş hareketlenmez taşlar diye. Ünş senin kumdur ve çabucak atlatırsınKizlar cumartesi seker yuklemesi yapildi kan idrar vermistim seker cikmadi sukur ama idrar sikintili cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?