2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar cumartesi seker yuklemesi yapildi kan idrar vermistim seker cikmadi sukur ama idrar sikintili cikti
Tas yada kum olabilirmis ultrasonla bobreklere bakmamiz lazim dedi doktor.moralim bozuldu ya var mi aranizda bobrek sikintisi ceken?

Kizlar cumartesi seker yuklemesi yapildi kan idrar vermistim seker cikmadi sukur ama idrar sikintili cikti
Tas yada kum olabilirmis ultrasonla bobreklere bakmamiz lazim dedi doktor.moralim bozuldu ya var mi aranizda bobrek sikintisi ceken?
cnm bende var böbrek sıkıntısı merak etme ilacı var çok rahatlatıyor sorun yaşamazsın bol bol su içmen gerekiyor taş olmadığı sürece korkulacak bir durum yok..

farklı bi bölümden alınabiliyormuş gizem..ben öyle yapmayı düşünüyorum yaklaşık 3 hafta falan

canım benim arkadaşım 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izninden 5 gün kullandı.. daha sonra doğum iznini kullanırken o 5 günü düşmüşler fiilen iş yerinde olup çalışmadığı için.. yani çalışabilir raporu aldıktan sonra izin yada tekrar rapor kullanıldığında doğum sonrası o günler doğum izninden düşüyormuş.. ayy biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah..

rapor vercek doktor bulmakta ayrı sorun heee...acaba belım agrıo bahanesıne ortopedi verirmi 5 gün falan 1 hafta bır haftadır

Canım çakmak erdeme gidiyorum. Fatoş özlem yıldırım şiddetle tavsiye ederim. :)

surda bıde kamuda personelde calısan bi hamişte olaydı iyiydi

arkadaşın yıllık izninin yanacağını bile bile almış bu durumda..benim dediğim ; çalışır raporu aldık ondan sonra atıyorum dahiliyeye gidip mide şikayetiyle rapor alırsak doğum izninden düşmüyormuş..sonuçta doğumla ilgili bi sıkıntı değil...tabi şuda var bizim personel işlerine bakan arkadaş cin fikirli ne yapar eder aldığım raporu doğum izninden düşer diye korkuyorum..yoksa bu şekilde yapan çok kişi varmış..iyice araştırmak lazım

bende tahlil verecem canım..benim böbreklerde de var sıkıntı..bol su tüket..limon at içtiğin suya...bu haftalardan sonra baskı yapabilirmiş artık bebek böbreklere..bidahaki gidişimde benimkine de bakacak doktor..

Doğru doz artacağı ıcın kanama ihtimalı yukselecegı ıcın ıstemıyor ama ısın garıbı ben kendımı çok kılo almış hıssetmıyorum hamıle pantolonu aldım sadece ustlerım hala oluyor ödem mi acaba dıye dusunuyorum yarın dıyetısyenle konusacagım

ödem olabilir canım bol su iç atsın vücut...iğneyi nerden yapıyorsun peki misey

Ben varım brnim sağda ve solda iki adet 5 mm üzerinde taşım var ve bi sürü kum. Ama benim hep böbrek taşı sıkıntım vardı ama hamilelik öncesi tertemizdi ilk üç ayda ciddi enfeksiyon sorunu yaşadım ayrıntılı bakınca böbreğe taşlar ve kum tespit edildi bol bol su içiyorum yapacak başka bi yol yok çünkü purinol içiyorum ağrı başlayınca sıcakta iyi geliyor sua ediyorum inş hareketlenmez taşlar diye. Ünş senin kumdur ve çabucak atlatırsın

ben bu şeker yüklemeden yırttım sanırım..doktorum şimdilik seni şeker yüklemeyle yormicam dedi...kaçınca haftalarda son bu işlem bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…