- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
kızlar biraz önce sırt üstü uzanırken telefonla konuşuyordum. göbeğimde mi çıkıntı görgüm. nefesim kesildi korkudan .
dokundum sonra gitti bir daha oldu anladım ki bebeğim.. bi yeriyle bastırmış karnıma yavrum. son aylarda olur diyordu herkes . benim gibi fark eden var mı. çok güzeldii
galiba olmuyor, çünkü 3 şarta bağlı demişler ya şartlardan biri de "İşyerinde çalışması hususu", rapor alınca işyerinde çalışmadığın için aktaramıyorsun anladığım kadarıyla
o ne demek ? gerçi ben süt izni kullanamayacağım galiba ücretsiz izin alacağım için. bizim banka birleştirmeye de izin vermiyor.aynen bende tam bunu söylicektim eğer fiilen orda yoksan direk doğum izninden düşüyorlar o zaman son ana kadar Allah çalışabilmeyi nasip etsin bize çünkü doğum izni bittikten sonra günlük 3 saat olan süt izni süresi bu 16 haftaya göre ayarlanıyor
kızlar bende esımın tayını cıkabılır nedenıyle doktorumla gorustum bu rapor ısını.dediki 32. haftadan sonra ben hem calısabılır raporu verıp bende normal rapor veremem dedı.haklı adam.kısacası dırek dogum ıznıne cıkarsın 32 dolunca dedı.32de calısır raporu alıp sonra rapor alamıyoruz
benim bebik de pek kilolu çıktı, 21+2 de gittiğimde 506 gramdı ve rapora 22+6 gün ile uyumlu yazmış. bebeğin iri olması korkuttu beni şeker çıkacak galiba..çizelgede 740 gr deyince oo dedim, benim de 2 haziranda randevum. şeker yüklemesi diyecek ama ben önce açlık tokluk şekerine bakın gerekirse yükleme olsun diye teklif edicem bakalım ne diyecek
bluebottle canimcim cibindirikli park yataklarda var ki
http://www.n11.com/crystal-baby-cb-407-lacivert-renk-oyun-park-yatak-P36425392
http://www.n11.com/crystal-baby-cb407-cenova-park-karyola-set70110-P18478546
örnek olarak bunlari buldum
benim bebik de pek kilolu çıktı, 21+2 de gittiğimde 506 gramdı ve rapora 22+6 gün ile uyumlu yazmış. bebeğin iri olması korkuttu beni şeker çıkacak galiba..
Selamünaleyküm arkadaşlar, biz doktordan geldik. Bebeğim 835 gr ve 35 cm olmuş. Elhamdulillah, görünür bir sıkıntı yokmuş. Şeker yüklemesi yapmayacağız, ilk aşamada açlık-tokluk şekerime bakılacak. Sonra yüksek çıkarsa yükleme yapılacakmış. Doktoruma güvenip, Rabbim'e dayanıp yarın ölçüme gideceğim inşallah.. Ultrasonda babasının burnu gibi kocaman bir burun gördük. Rabbim sağlıklı ve hayırlı versin onları. Bu arada doğum tarihimiz şimdilik 1 Eylül. Planlı sezaryen olacağı için... Bizden haberler böyleee..
yok canım biz o kadar büyümedik malesef :) göbegim küçük küçük hopluyor tekmede belli oluyor dikkatli bakınca ama daha ele ayaga gelemedik sabırsızlıkla bekliyorum bendedışardan hareketleri gözleniyordu zaten ama demek istediğim o değil. resmen el gibiydi. baya baş parmağım kadar bi çıkıntı vardı .
anladığım kadarıyla bebeğin kemik ölçümlerinden bir tahmin yapıyorlar. şeker bir ihtimal çıkar çünkü bizim ailede yatkınlık var, öncelikle diyet yapıyorsun düşmezse mecburen son noktada insülin almak zorunda kalıyorsun.benim detaylı da 21+2de oldu tam. 400 gr dedi doktor, ama artısı eksisi varmıydı bilmiyorum ortalama attı ortaya 400 gr diye:)) inşallah çıkmaz canım şeker, şeker çıkarsa napıyorlar diyet mi veriyorlar ilaç da veriyorlarmı?
oy bayılıyorum böyle güzel haberlere :) maşallahSelamünaleyküm arkadaşlar, biz doktordan geldik. Bebeğim 835 gr ve 35 cm olmuş. Elhamdulillah, görünür bir sıkıntı yokmuş. Şeker yüklemesi yapmayacağız, ilk aşamada açlık-tokluk şekerime bakılacak. Sonra yüksek çıkarsa yükleme yapılacakmış. Doktoruma güvenip, Rabbim'e dayanıp yarın ölçüme gideceğim inşallah.. Ultrasonda babasının burnu gibi kocaman bir burun gördük. Rabbim sağlıklı ve hayırlı versin onları. Bu arada doğum tarihimiz şimdilik 1 Eylül. Planlı sezaryen olacağı için... Bizden haberler böyleee..
anladığım kadarıyla bebeğin kemik ölçümlerinden bir tahmin yapıyorlar. şeker bir ihtimal çıkar çünkü bizim ailede yatkınlık var, öncelikle diyet yapıyorsun düşmezse mecburen son noktada insülin almak zorunda kalıyorsun.
5 kilo sadece ama sekerım yuksekmısKaç kilo aldın canım diyet önerdiler ben de farkına varmaksızın kilo alıyorum
sende de mı aynı.sanadamı dahılıyeye gorun dıyet dedıler.Sanırım onunkı kılodan degıl şekerden...dahılıyeye yonlendırme sebeplerı bu..
ona bakarsanız ben pek kılo almadım ..yınede şeker çıktı
güveniyor musun o kadar Karatay'a gerçekten. ben pek güvenmiyorum kendisine şeker ciddi sonuçları olan bir sorun gebelikte, teyzemde çıkmıştı yazık kadıncağız meyveyi bile ayranla tüketmişti, şekeri bir anda yükselmesin diye.anladım canım inşallah gerekmez, burdaki doktora nasıl anlatacağım ben de onu düşünüyorum. karatayı tanıyormusunuz diye başlasam mı :))) niye istemiyorsun diyecek kesin..
cnm karşıyakalı kızların toplandığı bir topik var hamilelerin oraya bak..
o ne demek ? gerçi ben süt izni kullanamayacağım galiba ücretsiz izin alacağım için. bizim banka birleştirmeye de izin vermiyor.
yok bana haftaya 100 lük yükleyelim dedi..eger o da yuksek cıkarsa o zaman dahılıyeye yonlendırırsende de mı aynı.sanadamı dahılıyeye gorun dıyet dedıler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?