2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
100luk yaptırmamı ıstemedı dırek dahılıye uzmanına gorun dıyet uygulamalısın dedıler
Benden istedi..bakalım çok sıkıntılı bır durum değilmiş ama bıraz tatlıyı kesıcen o kadar...arkadaşımdada cıkmıştı..bıraz dıkkat ettım sonra yedım valla dedı bebekte gayet saglıklıydı

yaa keşke öyle olsa canım bende yaparım valla çünkü şimdi bile çok zorlanıyorum.. ama işte bana söylenen fiilen çalışılmadığı sürece o günler yanar.. iyice araştırmak lazım dediğin gibi. net bir bilgi alan olursa tekrar konuşalım bunu. bende öğrenmeye çalışayım..

benim anladığım, normal bizim bildiğimiz şeyi açıklamışlar bizim sormak istediğimiz çalışır raporu alıp ardından başka bi tıbbi bölümden rapor alabiliyormuyuz...

eşimin bayan arkadaşları bu şekilde yapmışlar..akşam tekrar konuşayım...mutlaka gündemde kalsın bu konu..

personeldeki arkadaşla aram iyi olsa soracamda adamla aram limonu .poffffff beee..

kızlar yasin okumak isteyen varmı diye saracaktım unuttum.almak isteyen geyik bölümüne yazsın.arada kaynamasın..yarın listeyi buraya yapıştırırım..iyi akşamlar herkese

neden peki..bu ağrılar erken doğum belirtisimiymiş

benim anladığım, normal bizim bildiğimiz şeyi açıklamışlar bizim sormak istediğimiz çalışır raporu alıp ardından başka bi tıbbi bölümden rapor alabiliyormuyuz...
galiba olmuyor, çünkü 3 şarta bağlı demişler ya şartlardan biri de "İşyerinde çalışması hususu", rapor alınca işyerinde çalışmadığın için aktaramıyorsun anladığım kadarıyla

Arkadaslar merhaba kismetse bu hafta sonu izmire tasiniyoruz bursadan buradaki dr cok memnunundum fakat kontrollerim artik izmirde devam edicek bana karsiyaka civarinda dalinda uzman usg 4 boyutlu kadin dogum dr onerebilirmisiniz...

ben de bi bakayım o zaman içimde kalmasın :)
teşekkür ederim hoşbulduk:) dubai güzel, bölgede umman dışındaki tüm ülkeleri gördüm malesef en kötüsünde biz yaşıyoruz:) napalım sağlık olsun, 1 sene kaldı zaten.. sonra inşallah güzel bir yere gideriz.

Arkadaslar merhaba kismetse bu hafta sonu izmire tasiniyoruz bursadan buradaki dr cok memnunundum fakat kontrollerim artik izmirde devam edicek bana karsiyaka civarinda dalinda uzman usg 4 boyutlu kadin dogum dr onerebilirmisiniz...
cnm karşıyakalı kızların toplandığı bir topik var hamilelerin oraya bak..

allaa senin daha önce de bi tereddüt olmuştu dimi? öyle hatırlıyorum sanki. benim de 2 doktor erkek dedi ama güvenim yok :))) kız çıkarsa da şaşırmıcam yani o derece.. merak etmişsindir şimdi ya:) insan arada kalır böyle:)

Perşembe gittim, 28 cm 575 gr, henüz 700 gramı geçmemiştir.

çizelgede 740 gr deyince oo dedim, benim de 2 haziranda randevum. şeker yüklemesi diyecek ama ben önce açlık tokluk şekerine bakın gerekirse yükleme olsun diye teklif edicem bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…