- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
Benden istedi..bakalım çok sıkıntılı bır durum değilmiş ama bıraz tatlıyı kesıcen o kadar...arkadaşımdada cıkmıştı..bıraz dıkkat ettım sonra yedım valla dedı bebekte gayet saglıklıydı100luk yaptırmamı ıstemedı dırek dahılıye uzmanına gorun dıyet uygulamalısın dedıler
aynen öyle canım yaaasurda bıde kamuda personelde calısan bi hamişte olaydı iyiydi
memurlar nette sormuşlar bu rapor işini ama cevabı ben anlamadım. http://sorucevap.memurlar.net/soru/2055/
yaa keşke öyle olsa canım bende yaparım valla çünkü şimdi bile çok zorlanıyorum.. ama işte bana söylenen fiilen çalışılmadığı sürece o günler yanar.. iyice araştırmak lazım dediğin gibi. net bir bilgi alan olursa tekrar konuşalım bunu. bende öğrenmeye çalışayım..arkadaşın yıllık izninin yanacağını bile bile almış bu durumda..benim dediğim ; çalışır raporu aldık ondan sonra atıyorum dahiliyeye gidip mide şikayetiyle rapor alırsak doğum izninden düşmüyormuş..sonuçta doğumla ilgili bi sıkıntı değil...tabi şuda var bizim personel işlerine bakan arkadaş cin fikirli ne yapar eder aldığım raporu doğum izninden düşer diye korkuyorum..yoksa bu şekilde yapan çok kişi varmış..iyice araştırmak lazım
kızlar 4 cüzümüz kaldı almak isteyen alıntı ile dönerse daha rahat olur bazen atlıyorum.
eşimin bayan arkadaşları bu şekilde yapmışlar..akşam tekrar konuşayım...mutlaka gündemde kalsın bu konu..yaa keşke öyle olsa canım bende yaparım valla çünkü şimdi bile çok zorlanıyorum.. ama işte bana söylenen fiilen çalışılmadığı sürece o günler yanar.. iyice araştırmak lazım dediğin gibi. net bir bilgi alan olursa tekrar konuşalım bunu. bende öğrenmeye çalışayım..
neden peki..bu ağrılar erken doğum belirtisimiymişMerhaba kızlar doktordan geliyorum şimdi dünden beri gecmeyen bel agrim ve karnimda sertleşme vardi. Prepar diye bi ilac yazdi doktorum erken dogum olmaması için ve rahim kasilmalarini engellemek icinmis ayni ilaci kullanan arkadaslarimiz var mi
galiba olmuyor, çünkü 3 şarta bağlı demişler ya şartlardan biri de "İşyerinde çalışması hususu", rapor alınca işyerinde çalışmadığın için aktaramıyorsun anladığım kadarıylabenim anladığım, normal bizim bildiğimiz şeyi açıklamışlar bizim sormak istediğimiz çalışır raporu alıp ardından başka bi tıbbi bölümden rapor alabiliyormuyuz...
suyun azalıp azalmamasının bebegın hareketıyle ne alakası var anlamadım kı benevet yamuk göbeğim sert bide hareket etmeyince suyummu azaldı korkusu oluyo bende bu evhamlarla topiğin ilk doğuranı ben olurum
24-28 ARASI CNM NEREYE YIRTTIN DAHA GELMEMİŞ Kİ GÜNÜNben bu şeker yüklemeden yırttım sanırım..doktorum şimdilik seni şeker yüklemeyle yormicam dedi...kaçınca haftalarda son bu işlem bilgisi olan varmı
bende çok seviyorum cibinlik..onlarada baktım..ayrı olarakta satılıyormuş demiri...ben beşikle birlikte satılıyor sanmıştım
bu arada tatilden dönmüşsün..hoş geldin...geçen aylarda tv2'de çok gezenti var orda izlemiştim dubaiyi..
haber bekliyoruz senden o zaman canım bende arkadaşıma tekrar sorucam bu konuyu..eşimin bayan arkadaşları bu şekilde yapmışlar..akşam tekrar konuşayım...mutlaka gündemde kalsın bu konu..
cnm karşıyakalı kızların toplandığı bir topik var hamilelerin oraya bak..Arkadaslar merhaba kismetse bu hafta sonu izmire tasiniyoruz bursadan buradaki dr cok memnunundum fakat kontrollerim artik izmirde devam edicek bana karsiyaka civarinda dalinda uzman usg 4 boyutlu kadin dogum dr onerebilirmisiniz...
Ben gittim cnm geçen perşembe 640 gr olmş 30 cm boyuda yanlız ölesine bi muayne için gittiğim devlet hastanesi hem kendi doktorum hemde renkli ultrason doktorunu yalanlayarak bu bebek kız dediyahu nası olur kendi gözümle gördüm hatta resmini bile verdi renkli ultrasonda doktor dedim yok valla kordonu flndır kız bu dedi odayı masmaviye boyattık eşyalar erkek için bide hakkaten kızsa bilmem artık
Perşembe gittim, 28 cm 575 gr, henüz 700 gramı geçmemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?