2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bizde gelenek doğum izninden sonra ücretsiz izin kullanılması, bu şekilde yapılabileceğini sanmıyorum kendi kurumum adına

ücretisiz izin de başlangıcı hesaplanırken yine analık izni süresi bitimi baz alınıyor. Eşinde doğum tarihi baz alınıyor. Bu yüzden önemli son zamanlara kadar çalışabilmek diye düşünüyorum şahsen..

Canım benim de bugün 25+3 oldu ben de cumadan beri dışardan hareketlerini görebiliyorum, hatta elim henüz görmemişti , yatarken oldu eşimi yanıma çağırdım hemen o gelirken bi daha yaptı, eşim bi çıkıntı göre dedi.

bizde gelenek doğum izninden sonra ücretsiz izin kullanılması, bu şekilde yapılabileceğini sanmıyorum kendi kurumum adına

anladım ama geleneklik bir durum yok aslında kanun böyle diyorsa sen istersen bu şekilde niye kullanamayasın. Ama hani bakcak kimsem yok diyosan senin için direkt ücretsiz daha mantıklı olur sanırım. Annemle yanyanayız zaten biz doğum iznim bitince o bakar diye planlıyoruz inşaallah tabi sonrasında 3 saatlik süt iznim bitince ücretsiz düşünüyorum.

öğretmen anneler bu doğum izni hakkındaki son durum ne bilgisi olan varmı. yarım gün çalışma yasalaştı mı ki.iznimiz zaten sedece 8 hafta.en azından öğlene kadar çalışsak ne güzel olur.
Canım zaten bizim yarım gün oluyor ya, o bizde de geçerli olur mu? Senin branş ne canım. Ben okul öncesi öğretmeniyim.

biz kamu işçisi statüsündeyiz. ne zaman 657 ne zaman iş kanunu kullanacağı belli olmuyor kurumun. bu yüzden yönetmelik ne derse o oluyor. bizim arkadaş 1,5 saat kullanıyor şu anda süt iznini mesela, 3 saat yok bizde. zaten bakacak kimse de yok bende

Insallahhh... Hayırlısıyla... Hayali bile pek bir güzel.. Ben de açıkçası şeker yüklemesi istemiyordum. Ailemde de yok zaten. Eşimin ailesinde de yok. Bakalım umarım bizde de çıkmaz da yüklemeye gerek kalmaz. Diyet beni strese sokar ama melekler için yapacak bir sey yoksa mecburrr...

Anladım canım üzülme bebeklerimiz ve bizler sağlıklı olalım inşallah gerisi olur olur gider,, annemlerin zamanında çok daha azmış izinler annem 40 ı çıkardı çoçuğun biz daireye koşardık diyor. Ücretsiz izin durumununda 2 yıla çıkması çok iyi oldu. Bakalım bize zor yetişir ama çalışmalar daha sürcek gibi yarım gün çalışma ya da kısmi zamanlı çalışma hakkı falan..

Eşimin başinin etini yedim eve helene kadar. Ben seni daha çok sevmişim demek sen beni fazla sevmemissin diye. Derler ya kim daha çok sevilirse eşlerden ona benzer, diye.. Şaka tabi, bunlar da gercek değil ama.. Eşimin taraf Karadenizli, böyle bir durumu beklesem de benim gibi Egeli biri zor kabullenecek gibi Sizinki de güzel haberlerle geçer insallah canım. Rabbim onlara sağlık ve hayır nasip etsin de gerisi mühim değil..

Kızlar 2 gündür canımı sıkan bir şey var(
Benim normalde de bağırsaklarım çok iyi çalışmaz
Ama demir hapıyla beraber iyice kabız gibi oldum
Arada nokta kadar kan görüyordum peçetede
Geçen gün o bölgenin çıkışında küçük bezelye kadar bi şişlik farkettim
Acı, ağrı yok...Bu basur mudur?? (((

Herkese iyi günler arkadaşlar moralim cok bozuldu bir komşumuz vardı 7 yıllık evli bebeği olmuyordu bu ayın 13 ünde 2. Tüp bebeği denediler bugün sonuçlandı yanına gittim mahvolmuş tutmamış nasıl ağlıyor kendimi kötüde hissettim bende aglıcaktım az kala gözüm doldu allahım bize daha ilkten nasi

yok cnm bnm ilk günden beri hep erkek dedi doktorlar bunada pek inanmadım açıkçası bende erkek die düşünüyorum

YARDIMCI OLUN LÜTFENNN CİGERLERİM SÖKÜLECEK ÖKSÜKMEKTEN KORKUYORUM BEBEĞİME BİŞİ OLUCAK DİYE NE YAPMALIYIM...

evet cnm o bahsettiğin basur ama sıkma canını bol bol salatalık ye çok rahatlatacak seni.. günde 5-6 adet ye.. ve kesinlikle hergün 1 madensuyu iç.. activa yoğurtta başka bir seçenek dr önermişti oda işe yaramıştı ama şuan sadece salatalık ve maden suyuna devam ediyorum sorun kalmadı.. ayrıca demir hapını değil şurubunu iste dr dan büyük ölçüde rahatlatıyor.. basur ilerlememiş olur, merak etme 100 kadından 80 tanesi yaşar bunu çoğu farkına bile varmaz doğumdan sonra farkeder..

aynı durum geçen ay benimde başıma geldi ctsi günüydü hatta doktorum hemen genel cerrahiye git dedi. apar topar gittik son dakka girdik içeri muayene etti çok zor bir durum malesef o muayene olayı.. bende şişlik yoktu ama kan vardı peçetede basurluk bir durum yok dedi.. hamilelik döneminde damarların genişlemesine falan bağladı bir daha şikayetin olursa haberim olsun dedi bir daha da olmadı. Ama o günden beri beslenmeme 2 kat daha özen gösteriyorum. Tam tahıl ve probiyotik-prebiyotik kaynağı olan kefir ve yoğurt mutlaka düzenli tüketmeye özen göster. Sabahları yoğurt yemek iyi geliyor ve tabi ki incir:))

YARDIMCI OLUN LÜTFENNN CİGERLERİM SÖKÜLECEK ÖKSÜKMEKTEN KORKUYORUM BEBEĞİME BİŞİ OLUCAK DİYE NE YAPMALIYIM...
kesinlikle bal içmelisin içine birkaç damla limon damlat şurup gibi iç cnm ve ayak tabanına viks sür hızlı kesmesini sağlıyor.. çok g.olsun dikkat et kendine..

Canım o şişlik geçiyor mu yoksa öyle kalıyor mu??
Beslenmeme dikkat etsem geçer mi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…