bizde gelenek doğum izninden sonra ücretsiz izin kullanılması, bu şekilde yapılabileceğini sanmıyorum kendi kurumum adınaBende 3 saatlik süt izinlerini kullanıp sonrasında ücretsiz izin düşünüyorum. Kanundaki ifadede kadın memura çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk 6 ayda 3 saat, ikinci 6 ayda 1,5 saat süt izni verilir. bu şekilde geçiyor.
Canım benim de bugün 25+3 oldukızlar biraz önce sırt üstü uzanırken telefonla konuşuyordum. göbeğimde mi çıkıntı görgüm. nefesim kesildi korkudan .
dokundum sonra gitti bir daha oldu anladım ki bebeğim.. bi yeriyle bastırmış karnıma yavrum. son aylarda olur diyordu herkes . benim gibi fark eden var mı. çok güzeldii
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ne-adaylarinin-bulusma-noktasi.782099/page-84Grub basligi nedir acaba cnm bulamiyorumda.
bizde gelenek doğum izninden sonra ücretsiz izin kullanılması, bu şekilde yapılabileceğini sanmıyorum kendi kurumum adına
Canım zaten bizim yarım gün oluyor ya, o bizde de geçerli olur mu? Senin branş ne canım. Ben okul öncesi öğretmeniyim.öğretmen anneler bu doğum izni hakkındaki son durum ne bilgisi olan varmı. yarım gün çalışma yasalaştı mı ki.iznimiz zaten sedece 8 hafta.en azından öğlene kadar çalışsak ne güzel olur.
biz kamu işçisi statüsündeyiz. ne zaman 657 ne zaman iş kanunu kullanacağı belli olmuyor kurumun. bu yüzden yönetmelik ne derse o oluyor. bizim arkadaş 1,5 saat kullanıyor şu anda süt iznini mesela, 3 saat yok bizde. zaten bakacak kimse de yok bendeanladım ama geleneklik bir durum yok aslında kanun böyle diyorsa sen istersen bu şekilde niye kullanamayasın. Ama hani bakcak kimsem yok diyosan senin için direkt ücretsiz daha mantıklı olur sanırım. Annemle yanyanayız zaten biz doğum iznim bitince o bakar diye planlıyoruz inşaallah tabi sonrasında 3 saatlik süt iznim bitince ücretsiz düşünüyorum.
eylülün ilk bebeği olacak yani:) sağlıkla kavuşun canım. ben de o şekilde teklif edeceğim doktora. ve soracağım şeker yüklemesi yüksek çıktı diyelim, ne yapacağız. yani diyet verecekse ben yüksek çıkmış gibi diyet yapayım.yükleme istemiyorum çünkü. oğlumda yaptırmıştım 70 çıkmıştı gayet düşüktü.
biz kamu işçisi statüsündeyiz. ne zaman 657 ne zaman iş kanunu kullanacağı belli olmuyor kurumun. bu yüzden yönetmelik ne derse o oluyor. bizim arkadaş 1,5 saat kullanıyor şu anda süt iznini mesela, 3 saat yok bizde. zaten bakacak kimse de yok bende
oy bayılıyorum böyle güzel haberlere :) maşallahbenimde cuma kontrolüm var büyüdüğünü anlıyorum ama boy ve kilosunuda mrk ediyorum kuzumun benimkide babasına benziyor resimlerini yanyana koydum yandan olarak aynı babası kaş şekli bile aynı zaten eşime benzemesini istedim hep
allaasenin daha önce de bi tereddüt olmuştu dimi? öyle hatırlıyorum sanki. benim de 2 doktor erkek dedi ama güvenim yok :))) kız çıkarsa da şaşırmıcam yani o derece.. merak etmişsindir şimdi ya:) insan arada kalır böyle:)
evet cnm o bahsettiğin basur ama sıkma canını bol bol salatalık ye çok rahatlatacak seni.. günde 5-6 adet ye.. ve kesinlikle hergün 1 madensuyu iç.. activa yoğurtta başka bir seçenek dr önermişti oda işe yaramıştı ama şuan sadece salatalık ve maden suyuna devam ediyorum sorun kalmadı.. ayrıca demir hapını değil şurubunu iste dr dan büyük ölçüde rahatlatıyor.. basur ilerlememiş olur, merak etme 100 kadından 80 tanesi yaşar bunu çoğu farkına bile varmaz doğumdan sonra farkeder..Kızlar 2 gündür canımı sıkan bir şey var(
Benim normalde de bağırsaklarım çok iyi çalışmaz
Ama demir hapıyla beraber iyice kabız gibi oldum
Arada nokta kadar kan görüyordum peçetede
Geçen gün o bölgenin çıkışında küçük bezelye kadar bi şişlik farkettim
Acı, ağrı yok...Bu basur mudur??(((
kesinlikle bal içmelisin içine birkaç damla limon damlat şurup gibi iç cnm ve ayak tabanına viks sür hızlı kesmesini sağlıyor.. çok g.olsun dikkat et kendine..YARDIMCI OLUN LÜTFENNN CİGERLERİM SÖKÜLECEK ÖKSÜKMEKTEN KORKUYORUM BEBEĞİME BİŞİ OLUCAK DİYE NE YAPMALIYIM...
kesinlikle bal içmelisin içine birkaç damla limon damlat şurup gibi iç cnm ve ayak tabanına viks sür hızlı kesmesini sağlıyor.. çok g.olsun dikkat et kendine..
YARDIMCI OLUN LÜTFENNN CİGERLERİM SÖKÜLECEK ÖKSÜKMEKTEN KORKUYORUM BEBEĞİME BİŞİ OLUCAK DİYE NE YAPMALIYIM...
evet cnm o bahsettiğin basur ama sıkma canını bol bol salatalık ye çok rahatlatacak seni.. günde 5-6 adet ye.. ve kesinlikle hergün 1 madensuyu iç.. activa yoğurtta başka bir seçenek dr önermişti oda işe yaramıştı ama şuan sadece salatalık ve maden suyuna devam ediyorum sorun kalmadı.. ayrıca demir hapını değil şurubunu iste dr dan büyük ölçüde rahatlatıyor.. basur ilerlememiş olur, merak etme 100 kadından 80 tanesi yaşar bunu çoğu farkına bile varmaz doğumdan sonra farkeder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?