- 20 Ekim 2011
- 126
- 43
- 98
neden peki..bu ağrılar erken doğum belirtisimiymiş
Hayırlı haberler getirirsin inşallah canım.bugün son 99 güne girdik rabbimin izniyle ... Sağlıcakla alalım kucağımıza. yarın çapa heyetimiz var öğlen muhtemelen hemen heyet toplanmayacak başka bir güne randevu verirler. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah..
Doktor soylemese zaten farkina bile varmamistim suan sikayetim yok ama endiselendim ilerlerse diyecnm bende var böbrek sıkıntısı merak etme ilacı var çok rahatlatıyor sorun yaşamazsın bol bol su içmen gerekiyor taş olmadığı sürece korkulacak bir durum yok..
Suyu arttirmaya ozen gosteriyordum son gunlerde zaten de limonlu deneyeyim birde tesekkur ederim canimbende tahlil verecem canım..benim böbreklerde de var sıkıntı..bol su tüket..limon at içtiğin suya...bu haftalardan sonra baskı yapabilirmiş artık bebek böbreklere..bidahaki gidişimde benimkine de bakacak doktor..
27 cüzü yazıyorum cnmcüz kaldıysa bende alabilirim
28 cüzüde sana yazdım cnm 1 haziran evetBen alabilirim canım 1 hazirana mı yetiştiriyorduk evdeyim zaten bu aralar kaç tane eksikse alırım
bugün son 99 güne girdik rabbimin izniyle ... Sağlıcakla alalım kucağımıza. yarın çapa heyetimiz var öğlen muhtemelen hemen heyet toplanmayacak başka bir güne randevu verirler. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah..
cnm tamam oldu dağıttım herkeze okuyamayan olursa yazayım ben sana hepimize toplanıcak zaten duası okuyanda okuyamayanda.savhacım ben de 29u alıyorum.
İnsallah kumdur diye dua ediyorum bende.idrarda yanma sikayetim hayatimda bi kac defa yasadigim bisey ve prunol le gecirmistim bende.doktor enfeksiyon demisti.tas kum diyen hic olmamisti.hamilelikte de hic sikayetim olmadi ama cuma ultrasonla bobreklerime bakacak doktor bakalim ne bulacakBen varım brnim sağda ve solda iki adet 5 mm üzerinde taşım var ve bi sürü kum. Ama benim hep böbrek taşı sıkıntım vardı ama hamilelik öncesi tertemizdi ilk üç ayda ciddi enfeksiyon sorunu yaşadım ayrıntılı bakınca böbreğe taşlar ve kum tespit edildi bol bol su içiyorum yapacak başka bi yol yok çünkü purinol içiyorum ağrı başlayınca sıcakta iyi geliyor sua ediyorum inş hareketlenmez taşlar diye. Ünş senin kumdur ve çabucak atlatırsın
Ay benım kadar çok su içen varmıdır acaba yetmıyor mu kı göbek ve kol karısık sürekli aynı yerden yapınca acıyor morarmaları hiç söylemiyorum zaten sen nerden yapıyorsun bacağına denedin mi hiçödem olabilir canım bol su iç atsın vücut...iğneyi nerden yapıyorsun peki misey
Allah yardımcın olsun canımmmmmm
Çok teşekkür ederim canım sagolasin :)hepsi çok güzel tatlım, iyi günler de kullanın :)
Kan sulandırıcı iğneyi söylüyorsun değil mi canım? Ben de 25+3 üm hala göbekten yapıyorum. Deri Altın'da topraklar oluşuyor değil miAy benım kadar çok su içen varmıdır acaba yetmıyor mu kı göbek ve kol karısık sürekli aynı yerden yapınca acıyor morarmaları hiç söylemiyorum zaten sen nerden yapıyorsun bacağına denedin mi hiç
Tamam Okurum insallah canim1 haziran cnm 26 cüzü yazıyorum.
Ay benım kadar çok su içen varmıdır acaba yetmıyor mu kı göbek ve kol karısık sürekli aynı yerden yapınca acıyor morarmaları hiç söylemiyorum zaten sen nerden yapıyorsun bacağına denedin mi hiç
Kizlar bemde yapiyorum kan sulandirici koldanbyapiyodum onceden morarmaktan ps3den gecilmiyodu kolum druma sordum istedigin yerden yapabilirsi dedi b3nde simdi bacgimdaan yapiyorum uat bacagimin yan tarafindan kba etime yakin yerden ne aciyo ne de morariyorKan sulandırıcı iğneyi söylüyorsun değil mi canım? Ben de 25+3 üm hala göbekten yapıyorum. Deri Altın'da topraklar oluşuyor değil mibacağı hiç denemedim ben de, bi kaç kez koldan yaptık.
Kan sulandırıcı iğneyi söylüyorsun değil mi canım? Ben de 25+3 üm hala göbekten yapıyorum. Deri Altın'da topraklar oluşuyor değil mibacağı hiç denemedim ben de, bi kaç kez koldan yaptık.
Kizlar bemde yapiyorum kan sulandirici koldanbyapiyodum onceden morarmaktan ps3den gecilmiyodu kolum druma sordum istedigin yerden yapabilirsi dedi b3nde simdi bacgimdaan yapiyorum uat bacagimin yan tarafindan kba etime yakin yerden ne aciyo ne de morariyor
Kendinde yapabilirsin gobegine yapmakla bir farki uok canim yumusak yeri sec ve yapkan sulandırıcı evet bacağa bi hemşireden yardım alarak yapmak lazım ondan sonra belki kendim cesaret edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?