2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayırlı haberler getirirsin inşallah canım.

cnm bende var böbrek sıkıntısı merak etme ilacı var çok rahatlatıyor sorun yaşamazsın bol bol su içmen gerekiyor taş olmadığı sürece korkulacak bir durum yok..
Doktor soylemese zaten farkina bile varmamistim suan sikayetim yok ama endiselendim ilerlerse diye

Suyu arttirmaya ozen gosteriyordum son gunlerde zaten de limonlu deneyeyim birde tesekkur ederim canim

Allah yardımcın olsun canımmmmmm

İnsallah kumdur diye dua ediyorum bende.idrarda yanma sikayetim hayatimda bi kac defa yasadigim bisey ve prunol le gecirmistim bende.doktor enfeksiyon demisti.tas kum diyen hic olmamisti.hamilelikte de hic sikayetim olmadi ama cuma ultrasonla bobreklerime bakacak doktor bakalim ne bulacak

ödem olabilir canım bol su iç atsın vücut...iğneyi nerden yapıyorsun peki misey
Ay benım kadar çok su içen varmıdır acaba yetmıyor mu kı göbek ve kol karısık sürekli aynı yerden yapınca acıyor morarmaları hiç söylemiyorum zaten sen nerden yapıyorsun bacağına denedin mi hiç

Allah yardımcın olsun canımmmmmm

Sidelya Gratis é geldim sebamed alayım diye kampanya dun bitmiş .
Fiyatı 44 é çıkmış
é bebek den aldığımı degistircektim ama artık değiştirmem 33 é almistim.
yine de burdan paylaşımlar güzel birbirimze indirim leri soyleyelim

Kan sulandırıcı iğneyi söylüyorsun değil mi canım? Ben de 25+3 üm hala göbekten yapıyorum. Deri Altın'da topraklar oluşuyor değil mi bacağı hiç denemedim ben de, bi kaç kez koldan yaptık.

Kan sulandırıcı iğneyi söylüyorsun değil mi canım? Ben de 25+3 üm hala göbekten yapıyorum. Deri Altın'da topraklar oluşuyor değil mi bacağı hiç denemedim ben de, bi kaç kez koldan yaptık.
Kizlar bemde yapiyorum kan sulandirici koldanbyapiyodum onceden morarmaktan ps3den gecilmiyodu kolum druma sordum istedigin yerden yapabilirsi dedi b3nde simdi bacgimdaan yapiyorum uat bacagimin yan tarafindan kba etime yakin yerden ne aciyo ne de morariyor

Kızlar bugün 25+3 olduk çok şükür siz bebeklerin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz? Ben genelde Göbek altı ve hizasında hissediyorum da...

kan sulandırıcı evet bacağa bi hemşireden yardım alarak yapmak lazım ondan sonra belki kendim cesaret edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…