bugünde kimse yok sanki ikimizden başka ..yada herkes geçmişi okuyoaynen öyleymiş cnm
evet geçmiş okuyor olabilir kızlar..bugünde kimse yok sanki ikimizden başka ..yada herkes geçmişi okuyo
hoşgeldin canım..ikili üçlü yaptırmışmıydınHerkese merhaba forumu bastan beri takip etmeye calisiyorum ama yazamamistim. Allah herkese saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin. 22 haftalik hamileyim dun detayli ultrasonumuz vardi daha once hic bir sorun gozukmemisti ama dün bebegimde yarik dudak ve damak oldugu görüldü. Dünya durdu hersey kabus sanki
geçmiş olsun...pekı doktorunun bir önerisi varmıHerkese merhaba forumu bastan beri takip etmeye calisiyorum ama yazamamistim. Allah herkese saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin. 22 haftalik hamileyim dun detayli ultrasonumuz vardi daha once hic bir sorun gozukmemisti ama dün bebegimde yarik dudak ve damak oldugu görüldü. Dünya durdu hersey kabus sanki
Herkese merhaba forumu bastan beri takip etmeye calisiyorum ama yazamamistim. Allah herkese saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin. 22 haftalik hamileyim dun detayli ultrasonumuz vardi daha once hic bir sorun gozukmemisti ama dün bebegimde yarik dudak ve damak oldugu görüldü. Dünya durdu hersey kabus sanki
cnm peki ne olacakmış tamamlarmıymış kendini.. birde tek bi yerle kalmasan başka bir yere daha gidip yaptırsan, ne denirki bu durumda çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun..Herkese merhaba forumu bastan beri takip etmeye calisiyorum ama yazamamistim. Allah herkese saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin. 22 haftalik hamileyim dun detayli ultrasonumuz vardi daha once hic bir sorun gozukmemisti ama dün bebegimde yarik dudak ve damak oldugu görüldü. Dünya durdu hersey kabus sanki
günaydın...tatil demekkkkkGünaydın kızlarcım :)
Nasılsınız?
Şimdi doktordan çıktım, bebişim iyi herşey yolunda çok şükür.. Uçak için izin raporumu da aldım, bu cuma tatile gidiyoruuuz inş.. :))
Buarada dün gece ilk defa kramp neymiş yaşadım, doktoruma söyledim ama kendini vit sevmediği için gerek yok, biraz takip edelim dedi.. Ama ben özellikle tatilde aorun yaşamaktan endişeleniyorum.. Siz magnezyum için ne kullanıyorsunuz, ben de mi alsam?
günaydın..maden suyu içiyorum ben.dün akşam içmedim direk iki bacağımada beş saniyelik falan girdiGünaydın kızlarcım :)
Nasılsınız?
Şimdi doktordan çıktım, bebişim iyi herşey yolunda çok şükür.. Uçak için izin raporumu da aldım, bu cuma tatile gidiyoruuuz inş.. :))
Buarada dün gece ilk defa kramp neymiş yaşadım, doktoruma söyledim ama kendini vit sevmediği için gerek yok, biraz takip edelim dedi.. Ama ben özellikle tatilde aorun yaşamaktan endişeleniyorum.. Siz magnezyum için ne kullanıyorsunuz, ben de mi alsam?
canım benim hiç üzülme sakın benim kardeşim dudak damak yarığı. tedavi edilebilir bir şey bu sadece biraz sabır ve çaba gerekiyor. kardeşim şu an 31 yaşında ODTU inşaat mühendisliği mezunu, işi gücü yerinde, evli çok akıllı cin gibi bir adam. artık plastik cerrahi çok ilerledi. İstanbul'da "Prof. Dr. Onur Erol" bu konuda çalışmalarıyla çok başarılı işler yapmıştır. Kardeşimin de doktorudur. bir de dernekleri var http://www.dudakdamak.org/Content.aspx?cid=3. aklına takılan şeyler için bana yaz her zaman yardımcı olurum. kendini sakın üzme, Fazıl Say'ın da dudak damak yarığı olduğunu biliyorsundur belki...Herkese merhaba forumu bastan beri takip etmeye calisiyorum ama yazamamistim. Allah herkese saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin. 22 haftalik hamileyim dun detayli ultrasonumuz vardi daha once hic bir sorun gozukmemisti ama dün bebegimde yarik dudak ve damak oldugu görüldü. Dünya durdu hersey kabus sanki
süper git eğlen bol bol ohh mis bende gidicem temmuzda yazlığaGünaydın kızlarcım :)
Nasılsınız?
güveniyor musun o kadar Karatay'a gerçekten. ben pek güvenmiyorum kendisine şeker ciddi sonuçları olan bir sorun gebelikte, teyzemde çıkmıştı yazık kadıncağız meyveyi bile ayranla tüketmişti, şekeri bir anda yükselmesin diye.
Canım benimde 18+4 de 55 falandı, 22+4 43-45 arası bişey söyledi, gayet iyi yolculuk, ilişki serbest falan dedi.Kizlar yok mu cevap verebilecek gibi
Günaydın ... Canım bende burda okuyorum rahim boyu şu kadar şöyle böyle diye benim doktorumdan rahim ilgili hiçbirşey duymadım Endişe yaşadım doktorum mu ilgisiz diyeslmlar cnm öncelikle bebişin karnına el değdiğinde oynamaması hissetmesini sağlıyormuş dışardan müdahale olduğunun farkına varıp oda dokunuşları hissetmek için duruyormuş bnm dr açıklaması bu yöndeydi ama son 2 haftadır umursamıyor alıştı dokunuşlarımıza oynayıp duruyor hatta biz ufak dürtmeler yapıyoruz oda karşılık veriyorrahim boyu ile ne desem boş bnm dr hiç öyle ölçüm sonuçlarını söylemedi madem herşey yolunda senin dr neden söyleyip kafanı karıştırdı ki.. herşey yolunda diyorsa umursama bence..
günaydın maşallah herşeyin yolunda olması güzel..:)dün o kramp acısını bende yaşadım hemde 3 kez ve çok kötü bişeydi.doktorum maden suyu içmemi söylüyor kramplara iyi geliyormuş.magnezyum falan başlamadık biz henüzGünaydın kızlarcım :)
Nasılsınız?
canım ben magnezyum içiyorum . magnorm adı da. Fanta gibi çok zevkle içiyorum. iki gün cenaze filan derken unutmuşum içmeyi. ilk gece sol bacağıma girdi. ama böyle bi ağrı yok. hemen içtim ertesi gün sağ bacağıma girdi Şiddeti ve süresi azdı . son iki gecedir de olmuyor. bana kalırsa için derim. faydasını gördüm.Günaydın kızlarcım :)
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?