2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bugün 25+3 olduk çok şükür siz bebeklerin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz? Ben genelde Göbek altı ve hizasında hissediyorum da...
ben her yerde hissetmeye başladım aynı anda artık bi kaç terden vuruyor kızım maş o hareketli oldukça bende çok seviniyorum ne kadar güzel bir duygu ya rabbim

Kizlar yok mu cevap verebilecek gibi

YARDIMCI OLUN LÜTFENNN CİGERLERİM SÖKÜLECEK ÖKSÜKMEKTEN KORKUYORUM BEBEĞİME BİŞİ OLUCAK DİYE NE YAPMALIYIM...
Canım bir kaşık pekmez bir kaşık zeytinyağı yada tereyağı da olabilir bir kaşık ta suyu kaynat sonra onu ılık ılık iç ..zencefil bal ve limon oda iyi geliyor bolbol ılık su iç tavuklu çorbada iyi geliyormus

Allahın izniyle güle güle cikacaksin inş canim dualarımız seninle

ben indirimleri sürekli takip ediyorum cnm mutlaka haber veririm

ben ilk dört ay kadar göbeğe yapıldı şimdi hep koldan yapıyoruz.bi gün sağ bi gün sol..bacağa cesaret edemiyorum

41 YASİN LİSTESİ (4.HAFTA)

**kattina...........................................1
**belmaakca......................................1
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
seda78................................................1
ysmn1096...........................................1
esmanurcanan....................................5
hülyab27.............................................1
meleğim92...........................................1

TOPLAM.............................................14

(cumaya kadar okunacaktır....bebekelrimizin sağlıklı ve bizlerinde hayırlı doğumları için okuyoruz....)

Kizlar yok mu cevap verebilecek gibi
slmlar cnm öncelikle bebişin karnına el değdiğinde oynamaması hissetmesini sağlıyormuş dışardan müdahale olduğunun farkına varıp oda dokunuşları hissetmek için duruyormuş bnm dr açıklaması bu yöndeydi ama son 2 haftadır umursamıyor alıştı dokunuşlarımıza oynayıp duruyor hatta biz ufak dürtmeler yapıyoruz oda karşılık veriyor rahim boyu ile ne desem boş bnm dr hiç öyle ölçüm sonuçlarını söylemedi madem herşey yolunda senin dr neden söyleyip kafanı karıştırdı ki.. herşey yolunda diyorsa umursama bence..

Canım yardımcı olmak isterdim ama rahim boyu ile ilgili hiçbişey bilmiyorum bana doktorum hiç böyke bir bilgi vermedi hatta merak ettim ilk kontrolde sorucam geçmiş olsun
nil hiç sorma bana ayrıntılı ugs yapan dr diyorki formlarda birbirinizi gaza getirip soluğu yanımızda alıyorsunuz ne gereksiz şu formlar yok dedim çok faydalı niye öyle diyorsunuz bilgileniyoruz fikir alışverişi oluyor oda dediki ne demezsin onun bebeği 0,5 cm uzunmuş bnm ki niye değil acaba diye abuk sabuk takıyorsunuz dedi bende biz bilinçli bi formuz takılmayız cm lere dedim şimdi sende sorarım diyince aklıma o gün geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…