ben her yerde hissetmeye başladım aynı anda artık bi kaç terden vuruyor kızım maş o hareketli oldukça bende çok seviniyorum ne kadar güzel bir duygu ya rabbimKızlar bugün 25+3 olduk çok şükürsiz bebeklerin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz? Ben genelde Göbek altı ve hizasında hissediyorum da...
Merhaba kizlar nasilsiniz uzun süredir öyle takip ediyordum bazi yasananlara üzüldüm bazilarina ise güldüm. Neyse bebisler nasil.
Ben cok sükür hareketleri hissediyorum artik bazen cok SIk bazen daha az ama hissettiriyo minigim kendini :) ama babasi nezaman elini atsa hemen duruyor o elini cekince yine vuruyo :)
Cok siddetli bel agrim var sag tarafimda özellikle ve bacagima atiyor umarim düzelir.
ya kizlar ben 5.5.de kontrole gitmisim rahim boyu 45mm mis 18.5.de yine kontrolde 40mm cikmis doktor 25mm olmadigi sürece korkulcak bisey yok dedi hani öyle aman uzan aman kalkmada demedi hamileliginin tadini cikar dedi ama benim kafami kurcaladi bu durum 2 haftada cok kisalmis gibi sanki siz ne düsünüyorsunuz
Canım bir kaşık pekmez bir kaşık zeytinyağı yada tereyağı da olabilir bir kaşık ta suyu kaynat sonra onu ılık ılık iç ..zencefil bal ve limon oda iyi geliyor bolbol ılık su iç tavuklu çorbada iyi geliyormusYARDIMCI OLUN LÜTFENNN CİGERLERİM SÖKÜLECEK ÖKSÜKMEKTEN KORKUYORUM BEBEĞİME BİŞİ OLUCAK DİYE NE YAPMALIYIM...
Allahın izniyle güle güle cikacaksin inş canim dualarımız seninlebugün son 99 güne girdik rabbimin izniyle ... Sağlıcakla alalım kucağımıza. yarın çapa heyetimiz var öğlen muhtemelen hemen heyet toplanmayacak başka bir güne randevu verirler. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah..
Bende öyle canimKızlar bugün 25+3 olduk çok şükürsiz bebeklerin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz? Ben genelde Göbek altı ve hizasında hissediyorum da...
Canım yardımcı olmak isterdim ama rahim boyu ile ilgili hiçbişey bilmiyorum bana doktorum hiç böyke bir bilgi vermedi hatta merak ettim ilk kontrolde sorucam geçmiş olsunKizlar yok mu cevap verebilecek gibi
Sidelya Gratis é geldim sebamed alayım diye kampanya dun bitmiş .
Fiyatı 44 é çıkmış
é bebek den aldığımı degistircektim ama artık değiştirmem 33 é almistim.
yine de burdan paylaşımlar güzel birbirimze indirim leri soyleyelim
ben ilk dört ay kadar göbeğe yapıldı şimdi hep koldan yapıyoruz.bi gün sağ bi gün sol..bacağa cesaret edemiyorumAy benım kadar çok su içen varmıdır acaba yetmıyor mu kı göbek ve kol karısık sürekli aynı yerden yapınca acıyor morarmaları hiç söylemiyorum zaten sen nerden yapıyorsun bacağına denedin mi hiç
evet aslında aynı şehirde olanlar dışarda görüşme ayarlayabiliriz.. güzel olur..Keşke fırsatımız olsada hepimiz bir araya gelebilsek, muhabbet edebilsek vs vs :)
24-28 ARASI CNM NEREYE YIRTTIN DAHA GELMEMİŞ Kİ GÜNÜN
slmlar cnm öncelikle bebişin karnına el değdiğinde oynamaması hissetmesini sağlıyormuş dışardan müdahale olduğunun farkına varıp oda dokunuşları hissetmek için duruyormuş bnm dr açıklaması bu yöndeydi ama son 2 haftadır umursamıyor alıştı dokunuşlarımıza oynayıp duruyor hatta biz ufak dürtmeler yapıyoruz oda karşılık veriyorKizlar yok mu cevap verebilecek gibi
testi yapmayacaksa o başka ama genelde her dr yapmaya pek meraklı seninki ne iyiymiş öyle bana da çok gereksiz geliyor şeker yükleme ama dr istedi yapıcam 8 haziranda..seni şeker yüklemeyle yormicam dedi ama
nil hiç sorma bana ayrıntılı ugs yapan dr diyorki formlarda birbirinizi gaza getirip soluğu yanımızda alıyorsunuz ne gereksiz şu formlarCanım yardımcı olmak isterdim ama rahim boyu ile ilgili hiçbişey bilmiyorum bana doktorum hiç böyke bir bilgi vermedi hatta merak ettim ilk kontrolde sorucam geçmiş olsun
pambık gibi benim doktorumtesti yapmayacaksa o başka ama genelde her dr yapmaya pek meraklı seninki ne iyiymiş öyle bana da çok gereksiz geliyor şeker yükleme ama dr istedi yapıcam 8 haziranda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?