2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım bunun zeka testleriyle hiç ilgisi yok zaten, hatta bence çok zeki oluyorlar. anneme o zaman doktor bir sepete 1000 yumurta koysan 1 kırık çıkabilir demiş. görsel bir takım sıkıntılar var. git öğren bakalım derecesi neymiş, tek taraflı mı çift taraflı mı? hem dudak hem damak mı yarık. benim kardeşimin çift taraflı damak yarığı ile dudak yarığı vardı. hangi ildesiniz bilmiyorum ama dediğim gibi hazırlıklı ve bilgili olursanız atlatılamayacak bir sorun değil. bu işi iyi bilen doktorlar var ülkemizde. bir takım çalışması ortodontistler ve plastik cerrahi birlikte çalışıyorlar. biraz sabır ve çaba ile çok güzel sonuçlar alacağınıza eminim.

canım benim bir öğrencimde var. tabi onlar Köyde yaşayan insanlar Prof filan gördüler mi bilemiyorum ama onun ameliyatı var . Bir şekilde düzelir merak etme.

saol tatlım.. bizim tatil hem kültür hem deniz turu olucak, havuza zaten girmem diye düşünüyorum, denize de eşim olmadan girmem, çnkü dediğin gbi allah korusun denizde bi kramp çok fena olur..

inş seneye bebişlerimizle gitmek nasip olur

canım geçmiş olsun canını sıkma tedavisi olan bişey, arkadaşlar da demiş artık plastik cerrahi çok ilerledi izi bile belli olmaz inşallah..

günaydın..maden suyu içiyorum ben.dün akşam içmedim direk iki bacağımada beş saniyelik falan girdi

hımss, haklısınız kızlar maden suyu da çözüm olur ama bnm hiiç maden suyuyla aram yok, bir de çok konu dönüyor, yok şişesi şöyle zararlı kendi böyle falan diye emin olamadım.. hangi markayı tercih ediyosunuz? gerçi biz yurtdışında olucamız için orda bzm madensularından bulamam ki

Canım benim çok geçmiş olsun. Bende artık doğduktan hemen sonra plastik cerrahi ile ameliyat edilebildiğini biliyorum. Sadece emerken sıkıntı yaşanıyormuş ilk zamanlar. Hatta şöyle söyleyeyim 3 yıl önce bizim şirketten birinin kızına da böyle dediler onlar da çok üzülmüştü ama doğduğunda bebeğin hiç bir şeyi yoktu. Üzülmeye diyemeyeceğim biz her şeye üzülüyoruz ama tedavisi var , doğduktan sonra. Çok canını sıkma üzülme , buna da hamdolsun de , herkesin sıkıntısı ayrı. Öpüyorum

saol canım.. allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.. evet kramp çok fena bşiymiş yaşayınca anladım ben de katti ve misk de maden suyu diyoo, olmazsa gitmeden içmeye başlayayım ben.. sen hangi markayı tercih ediyosun salihacım?

saol özgecim, en kötü giderken yanıma alayım diyorum, malum oralarda bulamam.. çok zorlanırsam içiveririm hemen..

çok güzel yaa gözün aydın:) yolunuz açık olsun şimdiden: ) ne kadar kalacaksınız izin ne kadar?

Günaydın ... Canım bende burda okuyorum rahim boyu şu kadar şöyle böyle diye benim doktorumdan rahim ilgili hiçbirşey duymadım Endişe yaşadım doktorum mu ilgisiz diye
yok cnm ya ne alakası var sorun yoksa neden kafa karıştırsın ki bana her gitmemde söyleseydi sorardım rahim boyu ne işime yarıyor neden söylüyorsunuz diye demekki sorun yok ki söyleme gereği duymuyor emin ol onlar bakıyordur ama herşey yolunda diye söyleme gereği duymuyordur..

çok güzel yaa gözün aydın:) yolunuz açık olsun şimdiden: ) ne kadar kalacaksınız izin ne kadar?

çook saol canım :) bu cuma gidiyoruz haftaya pazar dönücez inş.. yaklaşık 10 günlük bi tatil.. sonrasında çalışmaya devam.. :)

Maaşallah Bizimki haftasıyla uyumlu çıktı, 1-2 gün ilerideydi sadece...
Haftasıyla uyumlu ise kilolu değildir herhalde

Doktor bebek gayet sağlıklı dedi ama kilolu ya da başka bişey demedi... sanırım biraz iri bir bebek olacak. Hiç durmuyor zaten ne zaman uyuyor bir çözemedim. Sürekli tekme atıyor...

kramp gerçekten fena birseymiş ya ilk olduğunda öle bi çığlık atmışım ki eşim yataktan zıpladı korkudan maden suyuyla pek aram yok zorlada olsa günde bir tane içiyorum ama bana pek bi etkisi olmadı perşembe doktora gidecem söyleyecem bakalım belki magnezyum veriri

testi yapmayacaksa o başka ama genelde her dr yapmaya pek meraklı seninki ne iyiymiş öyle bana da çok gereksiz geliyor şeker yükleme ama dr istedi yapıcam 8 haziranda..

aman şeker yüklemesini ben de yaptırmak istemiyorum zaten topu topu 5 kilocuk aldım :)) ama doktorum bi taile git gel de ondan sonra yaparız dedi ben de şimdilik hı hı dedim ama dönüşte açlık tokluk bakalım.. zaten yüksek çıkarsa direk dikkat ederim dicem, bakalım doktorum ne dicek

beypazarı güzel canım tavsiye ederim

çok geçmiş olsun canım.. tahmin edebiliyoruz çok zor bi durum allah yardımcın olsun.. ama allahım daha büyük dert vermesin, bildiğim kdrıyla artık doğumdan kısa bi zmn sonra estetik operasyonla düzeltiliyormuş.. alanında tecrübeli bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim, hatta araştırırsan sırf bu konuda çalışan estetik cerrahları bile bulabilirsin.. tekrar geçmiş olsun..

şeker konusunda hiçbi bilgim yok ama sanki yanlış ölçüm yapılmış gbi geldi.. şekerde çok sık oluyormuş hatalı analiz durumları..
buarada sabah magnezyum hapı sormuştum, tesadüf denk gelmiş.. ilacın adını not ettim, saol cnm

Gunaydin guzel aneler. Maden suyu secerken potasyum orani dusuk olani sec dedi bana drum. Tansiyon yukselmesin diye akmina veya sari kiz tercih edebilecegimi onerdi. Bilginise ☺

iyi ki şu forum var iyi ki sizler varsınız kızlar.. dönemsel olarak ayrı sorunları yaşadığımızı görünce size de bi rahatlama gelmiyor mu? :)

kızlar şimdi biz haftaya falan bebek ıcın cıddı bı alışverıse başlıcaz..şimdiye kadar kıyafetlerını aldım...kıyafet dışında bırde avent ın bıberon setını aldım onun dışında bişi almadık....mobılya sallanabılen beyaz bıs besık alıcam sadece kıracı oldugumuz ıcın ev alınca odasını yaparız kısmetse
sizler neler aldınız? anakucagı,bebek telsizi,gögüs pompası (manuelmi yoksa elektrıklımı) işte biberon (cam mı plastik mi)
şu ıkılı setler varya bebeği içine koyuyorsunuz heeh adı portbebeymiş :) ilk aylarda ondan aldınız mı?
hastane ıcın kendınıze pijamı gecelık mı aldınız?? bızım eylul bebeklerı oldugu ıcın kalın mı ınce mı battanıye aldınız bebek ıcın?? ay ne çok soru sordum....kısaca alısverısının buyuk bır kısmını tamamlayan varsa neler aldı yazabılırmı?

Eklentiler

• portbebe.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…