2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm gayet uygun fiyatlı özellerde var mesela bnm eve yakın 2 hastane var 500-600 tl normal doğumları ama ben 12 yıllık dr gittiğim için o hastanelerde doğum yapmayacağım.. araştırırsan hem bütçene uygun hem kafana uygun bi dr bulursun ama başla bir an önce aramalara vakit daralıyor..

ben onu yazın yapıyorum kışa hazırlık için çokta rahat oluyor cnm.. özellikle menemen ve domates sosu bol yaparım..

Ağzımdan aldın lafı canım eninde sonunda dönecek ben de öyleydim şimdi annemi daha iyi anladığım için sanırım ohhh içim rahatladı

o bendede var chek havalardan galiba ne sulu ne kuru yemek ne yiyeceğimi bilmiyorum helede iş yerinde öğlen çok zorlanıyorum.. açım ama ne yesem diyorum bulamıyorum..

bütün tanıdıgım başaklar aşırı sakin....aslan olsaydı keşke kızım...

ayyh canım ben aslanım hatta yükselenim de aslan.. aslanlar iyidir hoştur ama bence biraz zordur :) başak erkekleri dediğin gbi dha sakin oluyor ama kızları tertipli düzenli çalışkan akıllı oluyorlar, dha ne istiyosun allahaşkına :))

ben onu yazın yapıyorum kışa hazırlık için çokta rahat oluyor cnm.. özellikle menemen ve domates sosu bol yaparım..

aynen çorba, kuru fasulye , nohut falan yapacağım zaman yapıyorum çokça atıyorum dolaba iyi oluyor her aksam değişik değişik yiyoruz bu sayede yoksa 2 kişiyiz hergün yemek yapmaya fırsatım olmuyor eee cok yapsam ye ye bıkıyor insann..

benim de eşim başak, valla ne yalan söleyeyim çok memnunum :) çocukken çok haylazmış ama büyüdükçe durulmuş, şimdi evde her işi yapar, her zaman önce ailesini bizi düşünür, tertiplidir, aklıcıdır.. ben eşimi bildiğim için oğlumun da başak olacak olmasına seviniyorum :)

katticim ben de aslanım, hatta yükselenim de aslan ama aslanın ilk günü doğduğum için sanırım hafif bi yengeç etkisi de hissediyorum.. o sayede dha uysal sakin biri olduğuma, pek kibirli olmadığıma inanıyorum :) ama bunun dışında aslanın tüm özelliklerini taşıyorum diyebilirim :)

selim aras güzel.aras ismini bende seviyorum ama anlamı güzel değilmiş..bi arkadaşınki yavuz selimdi

Evet doğru diyosun anlam sıkıntılı aras nehri olarak düşünürsen güzel ama at kılı anlamına da geliyor soyismine çok uygun olcaktı aras ama koymıcaz heralde eşimde hiç istemiyor

mantıklı birçok arkadaş aynı yorumda bulundu..

Katti benim doktorum demiştiki 50lik istiyor doktorlar sonra yüksek çıkınca bi de 100lük istiyorlar. Bu yüzden biz tek sefer 75lik yapalım ona göre hareket edelim demişti. Ama tabi yaptırmadık dün demiştim ya :) bence madem açlık ve toklukta kan şekeri ve insülin testleri ile de aynı sonuç elde ediliyor o halde şeker yüklemesi ile vücudu yormaya ne gerek varki.. illa doktorun şeker yüklemesi isterse sen bari tek sefer 75lik yapalım diye diret bence.

önce senin dediğin yöntemi isticem diretirse evet 75 lik en mantıklısı bencede..

Benim bebeğimin muhtemel doğum tarihi eşiminkiyle aynı çıkıyor
Aynı gün doğarsa çok gülücem
Benim eşim başak ama ne sakin, ne toplu ne de düzenli

aaaa benim eşimde başak, çok şaşırdım şuan.. seninkinde yükselen etkili sanırım tatlım

Ben sana gaz vereyim mi miiiisk dün çorba, yanına bi sıcak yemek, pilav, soğuk salata, yeşil salata ve dondurduğum meyvelerden meyve suyu yaptım. Planlı girişirsen çok vaktini almıyor, evlendikten sonra hem okulum hem işim olduğu zamanlardan antremanlıyım toplamda tam 2buçuk saat sürdü mutfaktan çıkmam akşam da güzeeel bi sofra kurdum karı koca başbaşa güzel bi yemek yedik :)) gaza geel gelmesine ama sonra noldu biliyomusun böcek gibi devrildim kaldım

anladım canım iyi yönlendirdin beni tecrübeli bir anne olarak benim ilk bebeğim.. Seline de iyi söylemişsin yani artık kaç oda olmuş:)) mağazadakilerde 12 yaşına kadar kullanılır sonra değiştirmek gerekiyor diyorlar.. okula başlayınca kitaplık ve çalışma masası eklemek gerekecek o zaman sonrası da kendi istediği genç odası bu kadar yeter. O zaman oğlanların odası takım olucak bende ona karar verdim sanırım:)

hayranım sanaboşver varsın sarı kafalarda olmayıversin...çok güzel takip ediyorsun

canım ya açlık tokluk şeker testi nedir

sabah erken aç karnına gidip bi şeker baktırıyosun canım, bir de yemek yiyip iyice doyup tok karnına şeker baktırıyosun.. tokken ölçülen şekerin de sende şeker olup olmadığı konusunda fikir veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…