cnm gayet uygun fiyatlı özellerde var mesela bnm eve yakın 2 hastane var 500-600 tl normal doğumları ama ben 12 yıllık dr gittiğim için o hastanelerde doğum yapmayacağım.. araştırırsan hem bütçene uygun hem kafana uygun bi dr bulursun ama başla bir an önce aramalara vakit daralıyor..kizlar bana bi akil verin dogumu nerde yapacagim daha henuz belli degil ne yapacagimi bilmiyorum dusunmekten kafayi yiycem ben ilkbasta kontrollerimi dev hast basladim orda 3lu biraz risk cikinca fakulteye bir prf dr gitim kardesimin dr bir arkadasi vasıtasıyla suan orda devam ediyorim esim dogumu bayan bir dr yaptirmasini istiyor zaten suanki dr sadece sezeryana giriyormus benim bu 3 .dogum oluvcak diger 2 dogumu mormal yaptom nasip olursa buda oyle olsun istiyorum su saaten sonra hanhi dr kime gidiym bilmiyorum zaten cogu ozel hast dogum fiyatları cok ucuk ne yapmaliyim
ben onu yazın yapıyorum kışa hazırlık için çokta rahat oluyor cnm.. özellikle menemen ve domates sosu bol yaparım..kızlar size bir fikir vereyim yeni ben öle yapıyorum hafta sonu bol bol yapıyorum sonra onları sıcakken kavanozlara koyup tutturuyorum kapanığı konserve gibi açtığınızda taze yeni pişmiş gibi oluyor cok uzun süre de bekliyor dolapta tavsiye edrim
Ağzımdan aldın lafı canım eninde sonunda dönecek ben de öyleydim şimdi annemi daha iyi anladığım için sanırım ohhh içim rahatladıbnm kızımda çok düşkün bana ama büyüdükçe babayla daha yakın oluyor cnm.. Ergenliğe girerken en büyük sorun sonra evlenince yine bana döner eminim.. bende babama çok bağlıyım ama evlendikten sonra annemede düşkünlüğüm arttı e her kız baba aşığı..
banada yolla öğlen yemeği olur şimdiBense kofteme patates sogan ekmek havuc yumurta hepsini ekliyorum hatta maydonozda ilave ediyorum cok guzel oluyoo canim cekdiii(((((
biri menemen mi dedi mutfağa gidiyorum bennnnnnben onu yazın yapıyorum kışa hazırlık için çokta rahat oluyor cnm.. özellikle menemen ve domates sosu bol yaparım..
o bendede var chek havalardan galiba ne sulu ne kuru yemek ne yiyeceğimi bilmiyorum helede iş yerinde öğlen çok zorlanıyorum.. açım ama ne yesem diyorum bulamıyorum..Kızlar valla benimde en büyük sorunum akşama ne yesek oldu bu ara
Acıkıyorum ama canım yemek istemiyor midem bulanıyor yemek düşününce
Dışarıdan yiyeyim desem onları da canım istemiyor
Ne yicem ben böyle
bütün tanıdıgım başaklar aşırı sakin....aslan olsaydı keşke kızım...
ben onu yazın yapıyorum kışa hazırlık için çokta rahat oluyor cnm.. özellikle menemen ve domates sosu bol yaparım..
bende istiyom açım ben yaaa ne yicem bulamıyorum evde kalsam artık..biri menemen mi dedi mutfağa gidiyorum bennnnnn
kesinlikle toparlayıcı özelliği var başakların kadınıda erkeğide sakin mantıklı uyumlu ve derli toplu kişilikler.. bnm tamda bir başağa ihtiyacım vardı yaa kızımda eşimde dağınık bari oğlum toplu olsun.. gerçi kızıma söyleyince yapıyor ama kendi kendine kalkıp toplamıyor belki büyüdükçe değişir..
aslan kibirli oluyor cnm ya en yakın arkadaşım aslan kibirden öleceksin diyorum napim elimde değil diyor ama çok iyi biri tek kötü yanı herkesle anlaşamıyor kibrini yanlış algılayanlar oluyor özleri iyidir aslında
selim aras güzel.aras ismini bende seviyorum ama anlamı güzel değilmiş..bi arkadaşınki yavuz selimdi
mantıklı birçok arkadaş aynı yorumda bulundu..
önce senin dediğin yöntemi isticem diretirse evet 75 lik en mantıklısı bencede..Katti benim doktorum demiştiki 50lik istiyor doktorlar sonra yüksek çıkınca bi de 100lük istiyorlar. Bu yüzden biz tek sefer 75lik yapalım ona göre hareket edelim demişti. Ama tabi yaptırmadık dün demiştim ya :) bence madem açlık ve toklukta kan şekeri ve insülin testleri ile de aynı sonuç elde ediliyor o halde şeker yüklemesi ile vücudu yormaya ne gerek varki.. illa doktorun şeker yüklemesi isterse sen bari tek sefer 75lik yapalım diye diret bence.
canım benım bı haftan kaldı dımı ne yıceksın sımdı etrafında var mı ev yemegı falan yapan bır yerbende istiyom açım ben yaaa ne yicem bulamıyorum evde kalsam artık..
Benim bebeğimin muhtemel doğum tarihi eşiminkiyle aynı çıkıyor
Aynı gün doğarsa çok gülücem
Benim eşim başak ama ne sakin, ne toplu ne de düzenli
ya dün akşam eve geçtim...hiç halim yok..eşimde biraz geç geldi...bende bi çorba yaptım sadece kalkacak halim yoktu..benim gibi olan varmı..abartıyormuyum diyorum acaba.hani biri bi gaz verse donatırım sofrayı ama bildiğin mayışık şeklide yattım
cnm ya 3 takımla büyüyecek ya 2 takımla.. ben kızımı 3 takımla büyütmüş oluyorum önce sadece beşik ve 2 kapılı dolap aldık 3,5 yaşında büyüdü tabi yatak küçük geldi yeni bir oda tkm aldık çalışma masalı falan 3 kapılı 90*180 yataklı 12 yaşına geldi bu sene genç kız modunda beğenmedi odasını 2 senedir istiyordu bu sene değiştim alfemo balerinna genç odası aldım 4 kapılı sürgülü çalışma masası kitaplığı şifonyeri falan artık diyorum değişmem selin bunla baba evinden çık kendi y.odam kadar tuttu nerdeyse hatta perdesi halısı geçti bile valla.. o yüzden oğluma 10-11 yaşına kadar kullansın diye bunu aldım sonra ergen olacak değişmek isteyecek..
hayranım sanaALLAH SİZİ NE YAPSIN BİTİRDİNİZ BENİ BİTİRDİNİZ ALINTI ALINTI CANIM ÇIKTI SAYFALARI ATLAMADAN OKUMAYA ÇALIŞIYORUMYETİŞİCEM DİYE SMİLEY BİLE KULLANMADIM İDARE EDİN ARTIK HERKESE MERHABALAR
canım ya açlık tokluk şeker testi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?