2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Masallahh canim benimm Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin..hemoglobin a1c degerin nekadar cikti canim merak ettim

Masallahh canim benimm Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin..hemoglobin a1c degerin nekadar cikti canim merak ettim
Saol canım benim hepimiz inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza..açlık kan şekeri 89,7 çıktı değer aralığı 70-110 yazıyor.HbA1C 5,4 çıktı.Değer aralığı 4-6 yazıyor.

Bende dun ayrintili ultrasonaydim hersey cok iyiydi cok şükür.bir sorunumuz yoktu.
zaten hic kötü dusunmuyorum.dr hersey cok iyi deyince biliyorum zaten ben oylesine geldim dedim :)
o da güldü çok iyi diyor.
Allah saglik sıhhat versin hepimize.
eh biraz sabretcen gorursun annesi :)

canım ben koldan yapıyorum.kalça kas diye biliyorum ve kasa yapılmıyor iğne.deri altına yapılıyor .çok korktuğun zamanlarda arada koldan yap.ben bayadır koldan devam ediyorum
Bir kere denedim kolum mosmor oldu tek elle yapması çok zor değil mi kola sen nasıl yapiyosun canım

Bende aslanım canım

ayyy aynı benim kocam özgüvenine hayranım ama bütün aslanlar aynı mı bilmiyorum tabi

güle güle kullanin.bizim eski grupta mei tai ve slingden cok bahsediyorlardi.kullananlarda memnundu.
ben pek kullanamam basit bir kangurum vardi onuda bir kere kullandim.
Tesekkur ederim canim, slingi bende gordum cok begendim aslinda ilk ondan alicaktim ama sonra bi dusundum dogumum eylulde olucak, bi sure sonra havalar soguyacak kiş gelicek gezmeye cikilmaz, e yaza kadar da bebegim buyur biraz, sling olmaz bu seferde o yuzden kanguru aldim canim yaza yazin da kullanirim diye.

KızlaR selamlar herkese bende Nisan anneleri grubundanım hayırlısıyla Oğlumu kucağıma aldım çok çok güzel bir duygu sağsalim kucağınıza almanız nasip olsun inş.oğlumun hastane için tüm süslerini kendim hazırladım ilgilenirseniz sizler için hazırlayabilirim Çok uygun fiyatlara tekrardan hayırlı Doğumlar

Eklentiler

• image.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 141
  • image.webp
    70 KB · Görüntüleme: 137
  • image.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 129
  • image.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 139
  • image.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 132
Teşekkür ederim canm bizde tayinciyiz İnşallah hayırlı kararlar verir iyi olanını secmiş oluruz :)

Kızlar ben 26. Haftadayım bu güne kadar kan düzeyim iyi diye hiç kan ilacı vermediler. Herkes kan ilacı kullanıyor mu? Aklıma takıldı.

Kızlar ben 26. Haftadayım bu güne kadar kan düzeyim iyi diye hiç kan ilacı vermediler. Herkes kan ilacı kullanıyor mu? Aklıma takıldı.
benımde ıyıydı ama verdı doktor ..bır sure duzenlı kullandım ama sonra kullanmamaya başladım...

canlar ya bebek için yatağı ne yapıcaz ya, az önce arkadaş bahsetmiş gördümde alan var mı bence bu husus çok önemli günün çoğunu uyuyarak geçirecek bebişler
dha önce sölemiştim, bn ilk 6 ay için chicco next to me aldım, park yataklara bi türlü ısınamadım.. 6 aydan sonradı kısmet :))

Canım bildiğim kadarıyla eritrosit ve lökosit tam idrar tahlili yada tit denen testte çıkıyor. Benden her ay istiyor doktorum tam idrar tahlilini ve açıklamalar bölümünde yazıyor. 1-2 lökosit görüldü gibi mesela. Belli bi miktara kadar normal kabul ediliyormuş, hani tahlil sonucunda 1-2 yada 2-3 tane görüldü derse meraklanma :)
Trombosit değeri de kandaki pıhtılaşma için önemli. Hemogram testinde plt değeri var ya o trombosit oluyor işte. Bana hemogram testi içerisinde bakmışlardı, başka pıhtılaşma testleri için ayrı yapmışlardı ama belki trombosit için de ayrı bi test vardır bilmiyorumdur olabilir :) doğum için çok önemli diye biliyorum ben plt değeri. Kanama yüzünden yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…