- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
Masallahh canim benimm Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin..hemoglobin a1c degerin nekadar cikti canim merak ettimSlm kızlar bugün şeker bakıldı bende de ama yükleme istemedi dr.Sadece aç gittim ve kan verdim. açlık kan şekeri ve hemoglobin a1c baktılar.Değerler normal çıktı.Birde radyolojiye yönlendirmişti tekrar ayrıntılı bakılsın damarları da artık gelişti dedi.Çok şükür herşey yolunda.24+3 755 gr olmuş oğlum.25+1 çıktı ultrasonda.Bir daha 4 hafta sonra çağırdı.Gün saymaya başladım şimdiden
Saol canım benim hepimiz inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza..açlık kan şekeri 89,7 çıktı değer aralığı 70-110 yazıyor.HbA1C 5,4 çıktı.Değer aralığı 4-6 yazıyor.Masallahh canim benimm Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin..hemoglobin a1c degerin nekadar cikti canim merak ettim
Bende dun ayrintili ultrasonaydim hersey cok iyiydi cok şükür.bir sorunumuz yoktu.Bende bilmiyorumki nebilim bissuru sey yazmis dosyaya saglik ocaginda yaptirdim bi o sana dediklerimi yaptiramadim. Onlarida devlet hastanesine gidicem haftaya.. secimden sonraki hafta icide randuvum var kizimi gorcemm cok ozledimnekadar buyumus cok merak ediyorum
sohbete dal ocağa makarna suyu koy unut sonra bir parmak su kalmış dibinde Allahtan tencere yanmadı
Bende bendeben de tam bir Aslanım ama kibirli olmadığımı düşünüyorum
Bir kere denedim kolum mosmor oldu tek elle yapması çok zor değil mi kola sen nasıl yapiyosun canımcanım ben koldan yapıyorum.kalça kas diye biliyorum ve kasa yapılmıyor iğne.deri altına yapılıyor .çok korktuğun zamanlarda arada koldan yap.ben bayadır koldan devam ediyorum
Bende aslanım canımayyh canım ben aslanım hatta yükselenim de aslan.. aslanlar iyidir hoştur ama bence biraz zordur :) başak erkekleri dediğin gbi dha sakin oluyor ama kızları tertipli düzenli çalışkan akıllı oluyorlar, dha ne istiyosun allahaşkına :))
ayyy aynı benim kocam özgüvenine hayranım ama bütün aslanlar aynı mı bilmiyorum tabiaslan kibirli oluyor cnm ya en yakın arkadaşım aslan kibirden öleceksin diyorum napim elimde değil diyor ama çok iyi biri tek kötü yanı herkesle anlaşamıyor kibrini yanlış algılayanlar oluyor özleri iyidir aslında
canım açılmıyorhttp://berceste.kadinlarkulubu.com.tr/2011/01/bebek-icin-gerekli-olanlar-olacaklar.html
diye bi yazı okudum kızlar bakarsanız sizde
Tesekkur ederim canim, slingi bende gordum cok begendim aslinda ilk ondan alicaktim ama sonra bi dusundum dogumum eylulde olucak, bi sure sonra havalar soguyacak kiş gelicek gezmeye cikilmaz, e yaza kadar da bebegim buyur biraz, sling olmaz bu seferde o yuzden kanguru aldim canim yaza yazin da kullanirim diye.güle güle kullanin.bizim eski grupta mei tai ve slingden cok bahsediyorlardi.kullananlarda memnundu.
ben pek kullanamam basit bir kangurum vardi onuda bir kere kullandim.
hay maşallhhh topik aslan kaynıyorrr...burçdaşlarım benimmBende aslanım canım
Teşekkür ederim canm bizde tayinciyiz İnşallah hayırlı kararlar verir iyi olanını secmiş oluruz :)Güle güle kullan cnm ..inş kullanışlı olur aldıklarımız ,ben daha araştırmadım beşik falan ama ,bu tip beşikler yer kaplıyor diye park alıcm inş ,bir de tayinciyiz park yatak bizim için en iyisi olur
Teşekkür ederim canm en iyisi olsun hakkımız dayook canım bu beşik de çook güzelmiş, iyi günlerde kullanın inş.. :)
benımde ıyıydı ama verdı doktor ..bır sure duzenlı kullandım ama sonra kullanmamaya başladım...Kızlar ben 26. Haftadayım bu güne kadar kan düzeyim iyi diye hiç kan ilacı vermediler. Herkes kan ilacı kullanıyor mu? Aklıma takıldı.
forumda ne kdr çok aslan var :)) astrolojik yorumlarda da 2015 anne olmak isteyen aslanlar için çook güzel bi yıl deniyordu, doğruluk payı var demekki canım :)Bende aslanım canım
dha önce sölemiştim, bn ilk 6 ay için chicco next to me aldım, park yataklara bi türlü ısınamadım.. 6 aydan sonradı kısmet :))canlar ya bebek için yatağı ne yapıcaz ya, az önce arkadaş bahsetmiş gördümde alan var mı bence bu husus çok önemli günün çoğunu uyuyarak geçirecek bebişler
Bende bilmiyorumki nebilim bissuru sey yazmis dosyaya saglik ocaginda yaptirdim bi o sana dediklerimi yaptiramadim. Onlarida devlet hastanesine gidicem haftaya.. secimden sonraki hafta icide randuvum var kizimi gorcemm cok ozledimnekadar buyumus cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?