yataştan aldım ben çok kaliteli bence sende yataşa bak derim..
Canim gec gordum mesaji ondan ancak yaziyorum. Cok rahat degildi tabii ama cok zor da degildi, varis corabi vermisti doktor dolasim icin onu giydim yan koltuk da bostu yanimizdaki arada uzandim, saat basi kalkip bi yurumeye calistim azcik. 10 saatti yol. Donus zor olacak ama oyle hissediyorum. Cinarciga ilk gelisim bu arada surun ni yermis begendim ben de ... Sen istanbuldaydin dimi?biliyorum çınarcığı severimde oraları.. bekarlığımda çok gittim hafta sonları.. ya taaa amerikadan zor olmadımı uçuş baya uzun..
Su an icin cinarciktyim ama burda yasamiyorum cnmHangi şehirde sin canım
ağız Mendili ben ankara da büyük bir babymall magazası var ordan aldım 4lu sonra yine alıcam tabi
Ya donuste istanbula da ugruycam da eminonunde berede bulanilirim bu bebek malzemelerini tam olarak iskeleye yakin mi yeni camiinin oralara? Arayarak yorulmak istemiyorum bi de iki uc gunum olcak hemen bi gun icinde halletmem gerek. Pazara da gidicem zaten yarin ordan bulamazsam artik eminonune gecerim napayimPazarda bulman zor olabilir cnm eminönüne gitsen daha ii sanki
Ya donuste istanbula da ugruycam da eminonunde berede bulanilirim bu bebek malzemelerini tam olarak iskeleye yakin mi yeni camiinin oralara? Arayarak yorulmak istemiyorum bi de iki uc gunum olcak hemen bi gun icinde halletmem gerek. Pazara da gidicem zaten yarin ordan bulamazsam artik eminonune gecerim napayim
Evet canim anladim tsk.ederim. Bana kan sayimimda Plt degeri var. Bu trombosit ayri test olabilir..Canım bildiğim kadarıyla eritrosit ve lökosit tam idrar tahlili yada tit denen testte çıkıyor. Benden her ay istiyor doktorum tam idrar tahlilini ve açıklamalar bölümünde yazıyor. 1-2 lökosit görüldü gibi mesela. Belli bi miktara kadar normal kabul ediliyormuş, hani tahlil sonucunda 1-2 yada 2-3 tane görüldü derse meraklanma :)
Trombosit değeri de kandaki pıhtılaşma için önemli. Hemogram testinde plt değeri var ya o trombosit oluyor işte. Bana hemogram testi içerisinde bakmışlardı, başka pıhtılaşma testleri için ayrı yapmışlardı ama belki trombosit için de ayrı bi test vardır bilmiyorumdur olabilir :) doğum için çok önemli diye biliyorum ben plt değeri. Kanama yüzünden yani :)
bence cok normal canim masssllah bebegineKızlar bugün doktor à gittim 900 gr olmuş bebeğim boyunu sordum boy ölçümü yapmıyoruz dedi ama bacak boyu uzun dedi. Kilosu nasıl aynı hafta da olanlar için soruyorum
canim kendi dr ara bilgilendir sonucta karinda sertlesme var sanirim bi kac dk olmasi normal ama yinede dr ara veya hastanenin acil dr ara bi sor aklinda kalmasinDaha yeni yazmıştım inş taşım hareketlenmez diye ne yazıkki sabahtan beri kıvranıyorum karnım kaskatı kesildi ve şiddetli bir mide bulantısı var doktora gidip gitmemekte kararsızım çünkü yapılacak bişey yok sadece karnımın sert olması korkuttu beni Allah kimseye vermesin çok zor..
Havuzluhani hatirliyorum sanki... Sanki toptancilar falan vardi... Su yorgunluk olmasa neler yapicam ama usengeclik basladi son gunlerdeİstanbul da havuzlu han varmış canım
benimde ailem istanbul da gidince bakmayı düşünüyorum oraya her şey aynı diyorlardı ama sen yurdisi na gitcegin için ihtiyaç larını bulabilirsin
kizlar ankarada dogum yapicak olan arkadskar hangi hastanede dogum yapacaginiz kesinlestimi ben henuz nerde dogum yapacagimi bilmiyorum
canim ben en basta etlik zubeyde hanima gidiyordum sonra fakutede bir prf dr basldim benim esim dogumu bayan dr yaptirson diyor suan dr zaten normal doguma girmiyormus ogun nöbetçi kimse sansina o girecek esimde sansa birakmak istemiyor kadin dr olsun diyor ne yapacagim bilmiyorumCanım ben ankara dayım
ama doğum ü istanbul da düşünüyorum. Bi aksilik olmazsa.
Ama burda Batıkent bilgi hastanesi ne gidiyorm.
bir süre sonra dr değiştirme zor oluyor geçen gün dedim devlet é gideyim bir de tahlilleri vs yaptiririm diye ama gel gör ki eşimi içeri almadılar erkek giremez dediler dr şimdi ye kadar nerde muayene oldun dedi ordan sonuçları ni vs getir tekrar gel dedi.
ultrason à bile sokmaDi. Bizde kan uyusmazligimiz var dedim aşı vurulmamiz lazım test yapıldı mı dedi test yaptırmadım biz biliyoruz zaten dedim ben rh negatif eşim pozitif oyuzden 7. Ay da aşı vurulmamiz lazım. Sonra tekrar gel şunları şunları yaptır dedi . Yenimahalle devlet de.
Ben de Batıkent bilgi ye şükret tim yine doktor ma gittim bugün şeker yuklemem oldu kan değerim é ve idrar à bakıldı
canim ben en basta etlik zubeyde hanima gidiyordum sonra fakutede bir prf dr basldim benim esim dogumu bayan dr yaptirson diyor suan dr zaten normal doguma girmiyormus ogun nöbetçi kimse sansina o girecek esimde sansa birakmak istemiyor kadin dr olsun diyor ne yapacagim bilmiyorum
canim bizdede kan uyusmaxlugi var ben negatif esim pozitif dr 28 .haftada test yapalim dedi bude ben 16 .haftada dev hast yaptirdim negatif ti bakslimCanım ben ankara dayım
ama doğum ü istanbul da düşünüyorum. Bi aksilik olmazsa.
Ama burda Batıkent bilgi hastanesi ne gidiyorm.
bir süre sonra dr değiştirme zor oluyor geçen gün dedim devlet é gideyim bir de tahlilleri vs yaptiririm diye ama gel gör ki eşimi içeri almadılar erkek giremez dediler dr şimdi ye kadar nerde muayene oldun dedi ordan sonuçları ni vs getir tekrar gel dedi.
ultrason à bile sokmaDi. Bizde kan uyusmazligimiz var dedim aşı vurulmamiz lazım test yapıldı mı dedi test yaptırmadım biz biliyoruz zaten dedim ben rh negatif eşim pozitif oyuzden 7. Ay da aşı vurulmamiz lazım. Sonra tekrar gel şunları şunları yaptır dedi . Yenimahalle devlet de.
Ben de Batıkent bilgi ye şükret tim yine doktor ma gittim bugün şeker yuklemem oldu kan değerim é ve idrar à bakıldı
canim bende o dr cok duydum dogumada kendisi giriyormus oyuzden istedim ama randevulars baya dolu ! ay sonraya gun veriyorlar bende belki giderim diye haziran 16 sina randevu aldim bakalim sen hic gittinmi elif hanimaEtlik lokman hekim elif hanima iyi diyorlar ama bende gitmedim ama doğum ü burda dusunseydim oraya gidecektik.
Bende bayan dr tercih ediyorum kendimi rahat hissediyorum
Sağol canım İlaç aldım mecburen şimdi daha iyiyim ama gece tekrar ederse direkt acile gidicem inş bu kadar acılı olmaz taş sancısı başlayınca karnım geriliyor kasılıyorum heralde inş yarın daha iyi oluruzcanim kendi dr ara bilgilendir sonucta karinda sertlesme var sanirim bi kac dk olmasi normal ama yinede dr ara veya hastanenin acil dr ara bi sor aklinda kalmasin
gecmis olsun canim insallah bidaha tekrarlamazSağol canım İlaç aldım mecburen şimdi daha iyiyim ama gece tekrar ederse direkt acile gidicem inş bu kadar acılı olmaz taş sancısı başlayınca karnım geriliyor kasılıyorum heralde inş yarın daha iyi oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?