ay cok sirin bornoz canim markasi nedir acabadüşüncelerinizi alayım
Kızlar bişey danışmak istiyorum, kamu kurumunda devlet memuruyum, çalıştığım kurumda benimle aynı branştan başka mühendis yok. Ben doğumdan sonra 1 yıla kadar ücretsiz izin almayı planlıyorum ama ben gidince benim yaptığım işleri yapacak, imza atacak başka biri olmayacak. Böyle bir durumda amirimin sana ücretsiz izin veremem demek gibi bi hakkı var mı, yani bu ücretsiz izinler amirin insiyatifinde mi yoksa ben her halukarda ücretsiz izin kullanabilir miyim? İzin alamıcam diye çok korkuyorum da
Canım ben iki tane alayım41 YASİN LİSTESİ (4.HAFTA)
**kattina...........................................1
**belmaakca......................................1
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
**elifahsen..........................................1
seda78................................................1
ysmn1096..........................................1
esmanurcanan....................................5
hülyab27..............................................1
meleğim92...........................................1
kuzucuk87............................................1
oligosakarit..........................................1
eceonur.................................................1
fulya01..................................................1
TOPLAM..............................................19
(cumaya kadar okunacaktır....bebekelrimizin sağlıklı ve bizlerinde hayırlı doğumları için okuyoruz....)
artık son 3 aya girdik cnm normal şişmesi kramplar ayakların uyuşması ki siz çalışıyorsunuz ben evdeyim bunların bi çoğu yine var yani ayaklarımı uzatabiliyorum ama oluyor yalnız mis mi demişti soda iyi geliyor diye hakket hergün bir şişe soda ve bi kase yoğurt mutlaka yenmeli kramplarda baya faydası varmış gördüm :)
Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var öyle heyecanlıyım ki rüyamda gördüm ☺ babiskomuz bile görmüş heyecandan uyuyamadim diyo ☺☺ dua edin bize inşallah bir sorun yoktur minigimiz de
bir de ben gerçekten heyecandan ne yapacağımı bilemez haldeyim
dua edin bize teyzeleri
Ben mermerşah tülbentten iki metre aldım kendim yapıyorum tek kat olarak kenarlarını iki metreden 18 tane çikarıcam eger evdeysen ve vaktin varsa sen de yapabilirsin internetten ogrendim zürafa deniyo kenar islemesine ilki pek güzel olmuyo ama yapa yapa pratiklesirim diye umud ediyorum hem de ben yapıyorum diye seviniyorum hem stress te atıyorumçok soruyorum farkındayım ama kendimi çok tecrübesiz ve yetersiz hissediyorum ;( mendili kaç tane almalıyız? ve çift katlı mı olmalı
maşallah size :)kızlar merhaba ben geldim oğlumu gördüm maşşallah herşey cok güzel dedi doktor bütün organlarına falan baktı tek tek inceledi çok şükür benim gördüğüm kadarıyla cok sağlıklı bir bebek dedi üstümden kocaman bir yük kalktı bütün gece heycandan uyuyamamıstımm
Ben hic park yatak kullanmadım ama sanki onların yatagı kendi iclerinde vardı diye hatırlıyorum extra alınmıyorbişi dicem tek yatak al ya iki masraf ne yapcan.. önce park yatakta kullan zaten geçici yatacak yanında 6-7 ay kadar sonra odasına alıştırırsın park yatağı sökeresin içindeki yatağı odasındaki beşiğe koyarsın diğer türlü çok masraf olur cnm yaa ne gerek var..450-500 tl yataşta..
tmm canım ekliyorumCanım ben iki tane alayım
benimde annem yapıcak.Ben mermerşah tülbentten iki metre aldım kendim yapıyorum tek kat olarak kenarlarını iki metreden 18 tane çikarıcam eger evdeysen ve vaktin varsa sen de yapabilirsin internetten ogrendim zürafa deniyo kenar islemesine ilki pek güzel olmuyo ama yapa yapa pratiklesirim diye umud ediyorum hem de ben yapıyorum diye seviniyorum hem stress te atıyorum
canım benim bugün 25 bitiyor dün 944 grdı.10 gün büyük çıktı yine :S
kızlar merhaba ben geldim oğlumu gördüm maşşallah herşey cok güzel dedi doktor bütün organlarına falan baktı tek tek inceledi çok şükür benim gördüğüm kadarıyla cok sağlıklı bir bebek dedi üstümden kocaman bir yük kalktı bütün gece heycandan uyuyamamıstımm
canım benim doktor kalsiyum ilacını hergün içme dedi..gün aşırı al dedi...Kızlar aranızda kalsiyum+magnezyum kullanan var mı?Doktor yazdı bana günde 2 tane.Ama demir ve vitamin de kullandığım için ben kalsiyumu günde 1 tane alıyorum.Çok ilaç alınca icim rahat etmiyo pek.Gün icinde mutlaka 1kase yoğurt ve kahvaltıda peynir tüketiyorum.
Sizce günde 1 kalsiyum ilacı ve bunlar yeterli oluyor mudur?Yoksa günde 2 tane mi almalıyım? Bi fikir anneler yaa
Kizceler tulumum nasıl kız kardeşim almiss :)) karnm biraz daha buyusun dışarıda çekim yapicz inşallah sizlerdee dusunuyo musnz :)
disney canım butikbebede var şuan 70 liraay cok sirin bornoz canim markasi nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?