2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

hayır canım yok,kanunda bu çok açık "verilebilir" denmiyor, "verilir" deniyor. master doktora eğitim vs gibi durumlarda ücretsiz izin amirin iznine tabidir ama annelik izni öyle değil

Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var öyle heyecanlıyım ki rüyamda gördüm ☺ babiskomuz bile görmüş heyecandan uyuyamadim diyo ☺☺ dua edin bize inşallah bir sorun yoktur minigimiz de
bir de ben gerçekten heyecandan ne yapacağımı bilemez haldeyim

dua edin bize teyzeleri

Canım ben iki tane alayım

inşallah çok şişmeyiz, iş yerinde çok zorlanıyorum soda hergün olmasa da içiyorum canım zaten sindirim için çok işe yarıyor bende okudum kramplara da iyi geliyor diye.. daha bi sevinerek içiyorum şimdi asitten dolayı zararı olur mu diye aklıma takılıyordu önceleri.. yoğurt çok yiyemiyorum ama kefir içiyordum bu ara onu da boşladım devam etmem lazım sütte içmiyorum çünkü.. hele su içmek çok zor geliyor

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

çok soruyorum farkındayım ama kendimi çok tecrübesiz ve yetersiz hissediyorum ;( mendili kaç tane almalıyız? ve çift katlı mı olmalı
Ben mermerşah tülbentten iki metre aldım kendim yapıyorum tek kat olarak kenarlarını iki metreden 18 tane çikarıcam eger evdeysen ve vaktin varsa sen de yapabilirsin internetten ogrendim zürafa deniyo kenar islemesine ilki pek güzel olmuyo ama yapa yapa pratiklesirim diye umud ediyorum hem de ben yapıyorum diye seviniyorum hem stress te atıyorum

kızlar merhaba ben geldim oğlumu gördüm maşşallah herşey cok güzel dedi doktor bütün organlarına falan baktı tek tek inceledi çok şükür benim gördüğüm kadarıyla cok sağlıklı bir bebek dedi üstümden kocaman bir yük kalktı bütün gece heycandan uyuyamamıstımm

maşallah size :)

Kızlar aranızda kalsiyum+magnezyum kullanan var mı?Doktor yazdı bana günde 2 tane.Ama demir ve vitamin de kullandığım için ben kalsiyumu günde 1 tane alıyorum.Çok ilaç alınca icim rahat etmiyo pek.Gün icinde mutlaka 1kase yoğurt ve kahvaltıda peynir tüketiyorum.
Sizce günde 1 kalsiyum ilacı ve bunlar yeterli oluyor mudur?Yoksa günde 2 tane mi almalıyım? Bi fikir anneler yaa

Ben hic park yatak kullanmadım ama sanki onların yatagı kendi iclerinde vardı diye hatırlıyorum extra alınmıyor

benimde annem yapıcak.

maşallah annesi kuzuya

canım benim doktor kalsiyum ilacını hergün içme dedi..gün aşırı al dedi...

Kizceler tulumum nasıl kız kardeşim almiss :)) karnm biraz daha buyusun dışarıda çekim yapicz inşallah sizlerdee dusunuyo musnz :)

Canım ben kendim fotoğraf la ilgilendigim için kendim düşünüyorum makine nikon d 90 hobi olarak ilgileniyorum nişan fotoğraf larımı kardeslerimle cekmistik bunda da Tripod alırsam kendimizi cekebilirim

Merhaba kızlar ;

Heyetten çıktım. Çok mutlu değilim ama buna da hamd olsun. 3 hafta sonra yine kontrolüm var. Rabbinize şükredin , ne hastalıklar ne sıkıntılar ne dertler gördüm. Allahım herkese yardımcı olsun. Rabbinizi unutmayın sakın. Bende burada beşikten , dolaptan , bebek hareketlerinden konuşmayı ve tek derdimin hangi dolabı alacağıma karar vermek olduğu bir durumda olmak isterim. Ama şuan tek derdim sağlığı, kafa çevresinin gerilememesi , doğduğunda nasıl olacağı vs vs. Yine de hamd olsun. Bu da benim sınavım. Uyumak istiyorum doğuma kadar uyumak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…