2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
uyku sorunları için erken ama bende de başladı cnm bir gece deliksiz uyuyorsam 2 gece dönmekten uyuyamıyorum bana karnım fazlalık geliyor ne sağda ne solda ne düz rahat edemiyorum..
Yüz üstü uyumaya alışıktım. Şimdi karnimin üzerine yaticam diye korkuda oluyor hatta bazen yarım bi şekilde üstüne yatmış buluyorum kendimi

Allah Allah cnm yaa sen yinede yemeni kesme baharat tuz vs kullanma hiç mümkünse sebze yemeye çalış bol bol.. maden suyu içmeyide ihmal etme birde sütü dene soğuk sütü 1 kaşık şurup gibi iç bakalım belki işe yarar..

Uyku sorunu bu haftalarda sadece bende degil galiba canim bu gece 3 uyandim onceki 3 gece de pes pese 5 de yorgunlukdan basim donuyo
Sersem gibi oluyorum gerçekten ve hiç bir iş yapamıyorum çok rahatsız oluyorum
bende farklı değilim sabaha kdar ağrılardan uyuyamıyorum kollarım bacaklarım çok ağrıyo dün de kalçam kopuyodu resmen her kıpırdamamda
Bir kaç kez deliksiz uyudum geçen hafta sadece sol a dönüp hiç kıpırdamadan sabaha kadar öyle uyumusum kalktigim da resmen ezilmisti sol tarafım

Okadar yorgunumki evi kim temizliycek diye bakiyorum kimsede yok benden baska yardim edicek kimsede yok tum gun uzaniyorum bi yemek yapmaya kalkmam lazim aksama insallah halim olur gozlerim kapaniyo

Kolonyaların şimdiye kadar gordükleriö arasında en güzel olanı sipariş alıyormusun?

Okadar yorgunumki evi kim temizliycek diye bakiyorum kimsede yok benden baska yardim edicek kimsede yok tum gun uzaniyorum bi yemek yapmaya kalkmam lazim aksama insallah halim olur gozlerim kapaniyo
Aynı ya temizlik yapmam lazım evi toplamak lazım ama nerdeee

cnm son 5 yıl içinde vurulduysan tek doz vuruyorlar.. ben 3 doz olucam 2 doz hamileyken vuruldum 3. doz kasım ayında dedi hemşirem bebekle geldiğinde yaparız sanada ben not aldım dedi.. sen vuruldun mu daha önce..

Bana da doktorum 3 doz yapıcaz dedi ama 3 kere olursam 2 kere daha olup ikinci çocuğa aşı bırakmam son iki dozu senede 1 kere sanırım zaten:)

ben demir ilacına ara veriyorum çok kötü olduğumda. birde gaviscon kullandım. gece sırtına bir yastık daha koy uyurken yukarıya çıkış kolay olmasın, domatesi ve ekşiyi azalt, dondurma , kızarma yememeye çalış. kesin bir yönetimi yok ama idare etmeye çalışıyorum işte... göbüşün de hayırlı olsun :))

Ben de sol tarafıma dönüp uyuyamıyorum,
Gece her gözümü açtığımda ya sağıma dönmüş oluyorum ya da sırt üstü
Umarım zararlı değildir sağa dönüp uyumak:S

Aynı ya temizlik yapmam lazım evi toplamak lazım ama nerdeee
Bende ev daginik otesi durumda camasirlari makineye atiyorum bulasiklari makinaya atiyorum bitiyo pil ev nolcak yerleri kim silicekkkk offf bide yemek Allahim guc verrrr bugun de ev temizliyi yapamicam heralde kafama uykusuzlukdan halsizlikden yildizlar donuyo)))

Amelyat oncesi yapiliyomu csnim acaba

bana hemşirenin anlattığı 2007 yılında bir kadın doğum esnasında tenonoz virüsü kapmış ve bu sebepten anne ve çocuğu kaybetmişler ondan sonra çıkan genelgede sağlık bakanlığı doğum masasında dahi olsa bulduğununz her gebeye tenonoz aşısı yapın yönündeymiş ilk yapılan aşı 1 ay ikinci yapılan 1 yıl üçüncü yapılan 5 yıl dördüncü 15 yıl ve beşinci yapılan aşı ömür boyu koruyormuş

Benimde hem kurutma hem yıkama ama benim kurutma seçeneklerinde hassas kurutma var acaba ondada çekme yaparmı ki?

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah bidaha yasamazsin.cokmu yordun kendini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…