- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
evt cnm şimdiye kadar hep öndeydi kuzucum.ama artık cokzamanim kalmadıkı;(( yanı 2-3 hafta ne kadar gelişirse artık .2 ustu olsa bile cokiyi.yanı en azından bebisin 38-39 lara kadar gelişebilir dimi
Canım sabah kahvaltısı 2 dilim ince ekmek 2 kibrit kutusu kadar peynir şeker yüklemesine gitmeden önce hiç dikkat etmiyordum patetes pirinç Pilavı falan yiyordum şimdi dikkat ediyorum acaba listeye göre değilde meyve yemek yerken falan daha dikkatli olsam sıkıntı olurmu acaba bilmiyorumlistede ekmek var mı? yumurta sadece protein, içerisinde hiç karbonhidrat yok ki neden şekeri yükseltsin anlayamadım. şekeri yükselten ekmek ve karbonhidrattır. meyve de buna dahil.
AYNI BENİM EŞİMDE..KENDİNE Bİ KAHVE SÖYLER İŞİN BİTİNCE HABER WER DER:değer eşin alışverişe gerçekten meraklıysa çook şanslısın canım :) bnmkini bi saat zor dolaştırırsın, bi saatin sonunda bulduğu ilk cafeye girer, kahvesini söyler, sen istiyosan dolaşmaya devam et ben burda beklerim der
Boydan gecelik banada mantıklı geldi. Evet bir an önce almak lazım sanırım.Canım çoğu kişi annelerin giydiği gecelik tarzı daha iyi oluyor demiş
Alttan sondadır, kanama kontrolüdür habire altı giy çıkar olmasın diye
Sezaryen olanlarda dikişe lastik gelme ihtimali de var
Ben bunu yedek olarak götürürüm, 2 tane gecelik alacağım sabahlıklı
Evde olsun acil bi durumda diye aldım malum hamilelikte her an hastanede yatman gerekebilir
Canım bizde sordukta bir mağazaya. Zam ilk önce internet satışlarında oluyormuş. mağazalarda ellerindeki stoklar bitince mecburen yansıtacaklar zammı ama hemen olmaz dediler..Günaydın anneler
Şu zam olayı ebebekteki duyuruda anlatılıyor. Görmemiş olanlar okusun isterse:
http://www.e-bebek.com/ebebek-on-bi...ck=1&OM.OSB=anasayfa-bilgilendirme-11-06-2015
Ama kafamı karıştıran jokere gittim. Madem zam gelecek şu sterilizatörlere bi bakayım diye. Görevliye sordum zam gelecekmiş o yüzden alsam mı diye düşünüyorum ama ihtiyacım olmazsa diye de emin değilim falan diye konuştuk. Kadın bizim mağaza fiyatlarımıza yansımayacak dediama böle böle diyorlar dediğimde de internet satışlarına yansır ama mağazamızda fiyat artışı olmayacak dedi işkillendim açıkcası ama detaylı araştırmadım ben bu haber öncesinde herşeyini tamamlamıştım bi işte şu steril aletinden ve odasına konan buhar makinelerinden emin değildim ihtiyaç olursa doğumdan sonra alırım diye bekliyorum şimdi de. Ama siz de bi sorun çevrenize. %50 zamdan bahsediliyor az değil yani... Bir de ebebek marka marka yazmış sanırım herşeyde yok bu zam olayı.
Canım bizde sordukta bir mağazaya. Zam ilk önce internet satışlarında oluyormuş. mağazalarda ellerindeki stoklar bitince mecburen yansıtacaklar zammı ama hemen olmaz dediler..
GECMIS OLSUN CANIM..GÖRÜÜN BENCEDE YINEDE DOKTORUNAgünaydın dün 100lük şeker yüklemem vardı ve çok kötü bigün geçirdim.yüklemenin 2.saatinde baş dönmesi başladı ve bayılmışım kasılmış kusmuşum ve idrar kaçırmışım hemen acile götürmüşler tansiyon çok düşmüş yüklemeye devam edilmedi kustuğum için ama 2.kanımda iyi çıktığı için başka bir yükleme önermedi doktorum 5 dakikalık bi kasılmam oluğu için aklım bebeğimde şimdi acaba ona bişey oldu mu o anda die gerçi hareket ediyor ama yinede korkuyorum bugün doktorumla görüşsem mi ultrasonla baksa bi sıkıntı olup olmadığı anlaşılır mı ki
CANIM YA İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN.SEN GÜÇLÜ OLKİ ODA GÜÇLÜ OLSUN SENİN MUTSUZLUGUN ONA YANSIO UNUTMA..ALLAHTAN HAYIRLIISINI DILIYORUM SENIN ICIN..YIPRATMA KENDINIKızlar günaydın ;
Dün kan testim geldi maalesef fenilalanin düzeyi yüksek çıktı. Hemen çapa heyetteki perinatologa gönderdim . Konuştuk yüksek çıkmış ama sınırda dedi. Bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek sağlıklı bir bebekse , kan düzeyini atlatacaktır ama sağlıksız bir bebekse dedi zaten olan olmuştur bu zamana kadar dedi. Yapılabilecek birşey var mı dedim diyet önerilebilir dedi diyet önerilirse hiçbir protein besini almamam lazım , süt ,et ,yumurta,meyve ve ekmek yememem lazım. Perşembe heyetimiz var gel bebeğine bakalım, heyetce bir karar verelim dedi. Korkuyorum artık uyuyamıyorum bunalıma girdim. Atcam kendimi bir yerlerden , güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Bazen keşke çocuk yapmasaydım diyorum. Çok zordayım ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğe hiçbirşey almadım. almıcaz da . bir beşik kıyafet vs alırız . o da 36.haftada. ne yapayım elimden de birşey gelmiyor....
bende öyleyimm..bazen yürürken yuvarlanarak gittiğimi düşünüyorum....:))))) aa güzel düşünmüşsün .içine bide espirili zıbınlardan koy babamlı olanlardanNası gitsin cnm ya sıcaklarla uğraşıyorum bilmiorum sizler nasılsınız ben ejderha gibi hooo desem alev çıkacak içimden gibi hissediyorumeşimin doğum günü var pazar günü için planlar planlar var mı hediye fikrin babalar günüde aynı güe geldiği için baba olma sanatı die bi kitap alıcam içinede bebişin azından bi mektup yazıcam bklm doğum günü için bişeye karar veremedim
vallaa bende endişeleniyorum..arada okumayan oluyormu diye..eksik olursa günahı hepimizin boynuna..Allah kabul etsin canımSUHAN canım inşallah yasinimi bugün okuyacağım ben de :) kendi okuduklarımdan ayrı olarak hepimize niyet ederek ayrıca okuyorum bu yasini ve unutursam diye aklım çıkıyor
Canım link verebilirmisin? bulamadım ben..Bu arada chicconun kendi mağazasında bazı ürünlerde kampanya var. Aklımda kalanlar tarak, tırnak makası, emzik, biberon gibi ürünleri kapsayan nursery kategorisinde 3 al 2 öde vardı mesela. Bazı ana kucağı, mama sandalyesi gibi ürünlerde de %20 vardı, gene oyuncaklarda indirim vardı. Sanırım kıyafetlerde de indirim vardı 2 ürüne %20, 3 ürüne %30 diyordu galiba ama bundan tam emin değilim tekstil bölümüne bakmadığım için. Bakmak isteyen olursa bilginiz olsun
benımde ıkı gundur azalma var...sınırlerım bozuluyor akşam bende gıdıcem doktora....sonuç konusunda haberdar edermısın canım...geçmiş olsunKızlar hastanedeyim daha bebeğim sağlıklı suanlik ama dopper cihazı varmış ultrsnla ona bakcaklar bebege giden oksijen yeterli mi diye çünkü hareketlerinde azalma var dedim doktoruma insallah bişey çıkmaz28+1 iz ama 29+6 la uyumlu çıktı iyi bakmisim kızıma :) başı aşağıya dönmüş genelde bundan sonra dönmez ama dönebilirde belli olmaz dedi normal doğuma uygunuz suanlik :)
kızlar herkes yasinini düzenli okuyormu acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?