2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evt cnm şimdiye kadar hep öndeydi kuzucum.ama artık cokzamanim kalmadıkı;(( yanı 2-3 hafta ne kadar gelişirse artık .2 ustu olsa bile cokiyi.yanı en azından bebisin 38-39 lara kadar gelişebilir dimi

Canım olur inşallah benim dr normal dedı zayıf vs demedi.
Seninki de inşallah sen bunları düşünürken içerde büyüyor dur. Allah büyük canım inanıyorum ben sağlıklı olucak

Günaydın anneler
Şu zam olayı ebebekteki duyuruda anlatılıyor. Görmemiş olanlar okusun isterse:
http://www.e-bebek.com/ebebek-on-bi...ck=1&OM.OSB=anasayfa-bilgilendirme-11-06-2015
Ama kafamı karıştıran jokere gittim. Madem zam gelecek şu sterilizatörlere bi bakayım diye. Görevliye sordum zam gelecekmiş o yüzden alsam mı diye düşünüyorum ama ihtiyacım olmazsa diye de emin değilim falan diye konuştuk. Kadın bizim mağaza fiyatlarımıza yansımayacak dedi ama böle böle diyorlar dediğimde de internet satışlarına yansır ama mağazamızda fiyat artışı olmayacak dedi işkillendim açıkcası ama detaylı araştırmadım ben bu haber öncesinde herşeyini tamamlamıştım bi işte şu steril aletinden ve odasına konan buhar makinelerinden emin değildim ihtiyaç olursa doğumdan sonra alırım diye bekliyorum şimdi de. Ama siz de bi sorun çevrenize. %50 zamdan bahsediliyor az değil yani... Bir de ebebek marka marka yazmış sanırım herşeyde yok bu zam olayı.

listede ekmek var mı? yumurta sadece protein, içerisinde hiç karbonhidrat yok ki neden şekeri yükseltsin anlayamadım. şekeri yükselten ekmek ve karbonhidrattır. meyve de buna dahil.
Canım sabah kahvaltısı 2 dilim ince ekmek 2 kibrit kutusu kadar peynir şeker yüklemesine gitmeden önce hiç dikkat etmiyordum patetes pirinç Pilavı falan yiyordum şimdi dikkat ediyorum acaba listeye göre değilde meyve yemek yerken falan daha dikkatli olsam sıkıntı olurmu acaba bilmiyorum

AYNI BENİM EŞİMDE..KENDİNE Bİ KAHVE SÖYLER İŞİN BİTİNCE HABER WER DER:d

Boydan gecelik banada mantıklı geldi. Evet bir an önce almak lazım sanırım.

Canım bizde sordukta bir mağazaya. Zam ilk önce internet satışlarında oluyormuş. mağazalarda ellerindeki stoklar bitince mecburen yansıtacaklar zammı ama hemen olmaz dediler..

Canım bizde sordukta bir mağazaya. Zam ilk önce internet satışlarında oluyormuş. mağazalarda ellerindeki stoklar bitince mecburen yansıtacaklar zammı ama hemen olmaz dediler..

Belki de kadın anlatamadı. Yeni ürün çekmişler bildiğim kadarıyla ebebek te joker de belki biraz geç yansır..

GECMIS OLSUN CANIM..GÖRÜÜN BENCEDE YINEDE DOKTORUNA

Bu arada chicconun kendi mağazasında bazı ürünlerde kampanya var. Aklımda kalanlar tarak, tırnak makası, emzik, biberon gibi ürünleri kapsayan nursery kategorisinde 3 al 2 öde vardı mesela. Bazı ana kucağı, mama sandalyesi gibi ürünlerde de %20 vardı, gene oyuncaklarda indirim vardı. Sanırım kıyafetlerde de indirim vardı 2 ürüne %20, 3 ürüne %30 diyordu galiba ama bundan tam emin değilim tekstil bölümüne bakmadığım için. Bakmak isteyen olursa bilginiz olsun

CANIM YA İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN.SEN GÜÇLÜ OLKİ ODA GÜÇLÜ OLSUN SENİN MUTSUZLUGUN ONA YANSIO UNUTMA..ALLAHTAN HAYIRLIISINI DILIYORUM SENIN ICIN..YIPRATMA KENDINI

Kızlar hastanedeyim daha bebeğim sağlıklı suanlik ama dopper cihazı varmış ultrsnla ona bakcaklar bebege giden oksijen yeterli mi diye çünkü hareketlerinde azalma var dedim doktoruma insallah bişey çıkmaz 28+1 iz ama 29+6 la uyumlu çıktı iyi bakmisim kızıma :) başı aşağıya dönmüş genelde bundan sonra dönmez ama dönebilirde belli olmaz dedi normal doğuma uygunuz suanlik :)

Kızlar hastanedeyim daha bebeğim sağlıklı suanlik ama dopper cihazı varmış ultrsnla ona bakcaklar bebege giden oksijen yeterli mi diye çünkü hareketlerinde azalma var dedim doktoruma insallah bişey çıkmaz 28+1 iz ama 29+6 la uyumlu çıktı iyi bakmisim kızıma :) başı aşağıya dönmüş genelde bundan sonra dönmez ama dönebilirde belli olmaz dedi normal doğuma uygunuz suanlik :)

bende öyleyimm..bazen yürürken yuvarlanarak gittiğimi düşünüyorum....:))))) aa güzel düşünmüşsün .içine bide espirili zıbınlardan koy babamlı olanlardan

SUHAN canım inşallah yasinimi bugün okuyacağım ben de :) kendi okuduklarımdan ayrı olarak hepimize niyet ederek ayrıca okuyorum bu yasini ve unutursam diye aklım çıkıyor
vallaa bende endişeleniyorum..arada okumayan oluyormu diye..eksik olursa günahı hepimizin boynuna..Allah kabul etsin canım

Canım link verebilirmisin? bulamadım ben..

benımde ıkı gundur azalma var...sınırlerım bozuluyor akşam bende gıdıcem doktora....sonuç konusunda haberdar edermısın canım...geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…