2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım yok zaten normal olursa normal doğum istiyorum
Ama sanki bi problem çıkacak da doktor sezaryen olman gerekiyor diyecek gibi doğuyor içime
İstemekten değilde öyle hissediyorum sanki

bana da öyle geliyor nedense.. galiba çevremde normal doğum isteyip son dk mecburen sezeryana alınan çok tanıdığım var onların etkisinde kaldım.. bide çok hareketsizim yürüyüşte yapamıyorum artık.. bu kadar hareketsiz olursan yapamazsın diyenler oluyor.. acaba hareketsiz olmam etkiler mi bu kadar?? engel midir normal doğuma??... hiç bir fikrim yok

yumurta yok ama ekmek var listede, 1 ince dilim ekmekte 1 yemek kaşığı şeker var, her tür ekmekte hem de... ben açıkcası karataycıyım canım, kitaplarını okudum ve uzun süre uyguladım farkı gördüm. meyve ekmek ve karbonhidrat konusunda daha dikkat etmeye çalışıyorum. gebelik öncesi iyi gidiyordum ama bulantı dönemi beni mahvetti, hiçbişey yiyemez olunca ekmekle destekledim mecburen. ama sana tavsiyem ekmek yeme, yumurtayı neden engellemiş bilemiyorum ona bişey diyemem ama karataya göre yumurta doğru pişirildiğinde en güzel proteinlerden biri..

Kızlar depend in hastà külot u aldım markette gördüm toplu alışveriş de.
Doğum sonrası için. Ağustos annelerinde numune isteyenler olmuş numuneleri gelmiş ben numune istemeden aldım . Biz ramazan dan sonra temmuz sonunda antalya ya tatile gideceğiz ordan dönünce her an doğum bekliyorum yani.
Hatta eşim orda dogurursun diyor. Deniz é girme konusunda kararsızım son haftalarım olcak o zaman yaklaşık 34-35 haftalık iken tatil de olacağım. Ankarada n antalya Kaş à .

Eklentiler

• 20150617_114143-1.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 94
doppler de damarlara bakılıyordu kan akışına.0,6 lık kullanyrm
Benim de sol taraftaki damar ile ilgili sorun olduğunu söyledi ayrıntılıya bakan doktor, senin doktorun da takip etsin bu durumu dedi. 3 hafta sonra kendi doktoruma gittiğimde evet olması gerektiği gibi değil ama dramatik bir durum da yok en kötü ihtimalle tek damarla beslenir ve çok iri bir bebek olmaz dedi. Sonra da zaten bununla ilgili yapılacak bir tedavi de yok dedi ama sizler ilaç kullandığınızı yazmışsızın kafam karıştı açıkçası

kaş mı ne kadar cesursunuz maşallah :) ben çekemem herhalde o kadar yolu, uçak izni de yok o haftalarda, size Kaş'ta güvenilir bir doktor mu araştırsak forumda...

merhaba sancınız nasıl acaba bende aynı bebek ıyı enfeksiyon yok kanlarımız temız ama arada sol bobrek boslugundan kasığıma şiddetli ağrıyla kendimi acilde buluyorum serum taklıyo tetkikler normal diyolar delircem artık bitmiyo ağrılarım bacağımı kaldırdıkca agrım oluyo

o kolaya kacmıs gelın sen mert gelın olcaksın ondan o ondan

32. haftan doldugu zaman doktorundan calısabılır yada calısamaz raporu alacaksın

cnm zaten pıhtılaşma sorunum var.damarlarda tıkanıklık başlamış plesenta damarlarında.okadar uzgnmkii.şuan Dr 2-3 hafta dayansa iyi dedi.bu arada be ege kilo aldirmalisn dedi.enkazından 2.500 yapabilsemmn;(((
iyi beslende alsın bebiş...ılk dogum yapcak sen gıbısın ozaaman aramızda

canım benim bu konuda fazla bir bilgim yok.özellikle gebelik şekeri için,
mesela günde kaç tane kayısı ya da kaç adet kavun,karpuz yenir?
ben günde bir hurma,2 kuru incir,3 kayısı,bayağı bir kiraz yiyorum.kavun felanda öyle
yanlış mı yapmış oluyorum acaba?birde hiç mi ekmek yememek lazım?
ben sabahları yiyordum çünkü ama tam buğday.tam buğday ekmekte mi sıkıntılı acaba?

32. haftan doldugu zaman doktorundan calısabılır yada calısamaz raporu alacaksın
canım bişey sorucam benim ilk hamileliğimde tahmini 36+5 gibi çalışamaz raporu aldım sıkıntı olmadı.
ama heryerde 37.hafta bittiği zaman diyor.yani tam mı doldurmak lazım acaba.
ben 32.haftada çalışabilir raporunuda 31+2 gibi felan aldım diye hatırlıyorum.tam doldurmadım yani.
iş yerine verdim sıkıntı olmamıştı ama sonradan duyduğum kadarıyla tam doldurmak lazımmış sanırım.

kaş mı ne kadar cesursunuz maşallah :) ben çekemem herhalde o kadar yolu, uçak izni de yok o haftalarda, size Kaş'ta güvenilir bir doktor mu araştırsak forumda...

Aile cek plan yapıldı bi villa kiralanip arabamizla gideceğiz inşallah 8 saat gözüküyor navigasyon da inşallah bir sorun olmadan tatil ı atlattırz. Herkes bir arada olsun diye böyle bir plan yaptık şimdi de ekmek ayıp olur ben de denize giremem de hava almış olurum artık Allah n izniyle tabi. Belki de kaş doğumlu olur bizim kız

canım kuru kayısı kahvaltıda 4 tane yiyin diyor karatay, kilo verirken kahvaltıda öneriyor, ama bizim kilo vermek gibi bi derdimiz yok, o yüzden mesela bir avuç kavrulmamış badem/ceviz/kaju/yer fıstığıyla ya da bunların karışımıyla birlikte yiyebilirsin ara öğünde.
kavun karpuz da şekerde ciddi sorun yoksa ince dilim olarak yenebilir ama şeker çok içeriyor o yüzden dikkat etmek gerek.
kirazı 100 gr kadar yiyin diyordu, 1 kase kadar ediyor sanırım. ben burada bulamadığım için yiyemiyorum:)
benim meyveye çok düşkünlüğüm yoktur, elma bile baklava yemişim gibi dilimi uyuşturur şekerden. o yüzden açıkcası bu konuda çok zorlanmadım. önemli olan günde 1 saat yürüyüş yapmak, meyveyi seviyorsan yanında yoğurt tüketerek şeker etkisini azaltabilirsin. ekmek ben ihtiyaç duymuyorum pilav canım isterse bulgur pilavı yiyorum. şeker sorunum olmadığı için arada çok az ekmek yediğim de oluyor açıkcası..
benim demek istediğim eğer şeker çok yüksekse ekmeğin de yükselttiğini unutmamak gerek.

Selam kizlar herkese guzel bol kipirtili bir gun diliyorum herkes iyidir insallah biz iyiyiz cok sukur kizimla.temizlik yaptim cok yoruldum hersey gozumde buyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…