2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım tatil için biraz zor zamanda gibi geldin yolculuk biraz sürüyor çünkü gitmeden önce dr istersen muayene ol derim tedbir amaçli

Kızlar ben iki doğumuda yaptım ilk doğumum normal ikinci doğum sezeryan bebeğim hem kilolu hemde bir türlü başı dönmedi onun için sezeryan oldum kesinlikle normal doğum,evet doğum sancısi yok diye cazip geliyor ama ameliyattan çıktığıniz anda zorluklar sizi bekliyor her şey yolyndaysa aman normal doğum yapın derim akşami kalkıp dolaşıyorsunuz diğerinde bir hafta elim dikişlerimde evde kambur bi şekilde yakınlarimin yardımıyla dolaşabildim

Canım alırken önü düğmeli olmasına dikkat et emzirme vs işlerinde kolayca açılabilsin diye
Bende bir takim beyaz dantelli alt ust penye pijama var onden dugmeli kayin validem almisti hamile bile degildim o zaman dogumda giyersin demisti. Simdi bir tane o var birtanede uzu gecelik var kisa kollu elbise seklinde. Baska almama gerek var mi kac tane gerekir.

Cok tesekkurederin canim ablama 4aylikken soylediler ablamda doktoru degistirdi baska ddoktorda bu ayda bilemeyiz ayrintiliya girdiginde söyleyebiliriz dedi test yapilmadi o aylarda cok sukur bebekre ole bisey cikmadi herseyimiz tam bebisimizib minnacik cok tatlu ins sizibde saglikli bebisniz olur yani hepimizin.ablam doktora gitmeye korkuyordu her gittigibde bi sorun oluyordu aksaminada kanamasi geliyor suyu geliyirduhersey Allahtan geliyor ondan baska bilen yok dojtorlarada cok inanmamak mi gerekli bilmiyorum yada kendimizi uzup strese sokmamaliyiz ben onu gordum ablamda

Hepimize bir avazda nasip etsin insallah rabbim. Ben 4.100 dogmusum annemi sezeryana almislar benim kiz bana cekerse yandim. 4500 e kadar yolu varmis ama normal dogumun. Sonuna kadar direnecegim
Canim gecen doktorumla konusdum diyor ki eger bebegin kilosu 3200 u gecdiyse cok yirtar normal dogurursan 3200 u gecdimi secim senin sezeryan da iyi ama 3200 ve altiysa normal dogur derim

canim cok gecmis olsun neler yasamissiniz oyle neyseki hayirlisiyla yavrunuzu saglikli bi sekilde kucaginiza almissiniz ablana da cok gecmis olsun kalbi durdu demissin o kullandigi clexan la mi alakali bi de dogum sexeryan mi normal mi olmustu
Ablanda kan pihtilasmasi oldugu icin clexan kullaniyor bide aspirin kullandi dusuk tehlikesi oldugu icibde gunde 3kez fitil progesteron kullandi bunlarin hepsini dogun yapacagi gune kadar kullandi hatta clexani dogumdan sonra 15gunde kullandi vucudunun biyerine pihti atip felc kalmasin diye.dogumu sezeryan oldu tamamen uyutuldu yine clexan kullandigi icin normal dogumda icerde cok kanma olursa nerden geldigini bilemeyiz kani durduramayiz diye sezeryan yaptilar belden de uyutmadilar yine clexan kulandigi icin igne yaparken pihti atabilir felc olabilir diye yapilmadi.kalple ilgli bi rahatsizligi yoktu ameliyati yapan doktorda anlamadi kalp doktoru narkozdan olabilir dedi norkozu veren doktor bununla alakasi yok tam uyanirken kalbi durdu dedi kimse bilmiyor canim nie durdugunu ama 15saniye sobra masajla kalbi calistigi icin ablamda simdi ölüm korkusu yasiyor Allah kimseyevyasatmasin.
canim cok gecmis olsun neler yasamissiniz oyle neyseki hayirlisiyla yavrunuzu saglikli bi sekilde kucaginiza almissiniz ablana da cok gecmis olsun kalbi durdu demissin o kullandigi clexan la mi alakali bi de dogum sexeryan mi normal mi olmustu

Canım ben 2 sabahlıklı gecelik takımı bir de pijama takımı alıcam
Sen deyince aklıma geldi evde hiç kullanmadığım biraz büyük gelen kayınvalide hediyesi cupcakeli pijama takımım var onu da atarım çantaya maksat yedek dursun :))

Kaş'ın yolu kötü diye biliyorum iyice araştırın gitmeden :) yoksa denize gir ne olacak rahat bile edersin su insanın ağırlığını hissettirtmiyor :)

haklisn cnm bu sabah 8 de kalktm güzel bi kahvaltı yaptım artk böyle ..çok dikkatedicem
Merhaba perihan hanim sizin yorumlarini okudum ablamin yasadiklarini yasiyorsunuz onun icin yazayim dedim ablamda cok iyi baesleniyordu ama yedikten 5dk sonra kusuyordu 30.haftaya kadar hep kustu sonra bebek gelisimi yavasladi bebek 5hafta geri gitti vs sonra kusmamaya basladi siki bi kahvaltiti yapti ara ogunlere yedi aksam cok iyi yayarken muhallebi irmik tatlisi muz pekmez kilo yapcak herseyi yiyordu ama bebek kilo almiyordu en son doktor yemenle alakasi yok dedi ilk aylarda beslenmek onemli vs anlatti ama artik beslenmenle bebek kilo almiyir sadece sana yariyor dedi ablam hic kilo almadi hatta verdi .bu doktorda antalyada en iyi prof perinatoloji riskli dogum uzmani doktor dedi sonucta 35.haftada 1800gr bebis dunyaya geldi gelmeden once tabi bebek engelli olabilir.denildi.bence kendinizi strese sokup bebekle kendinizi uzmeyin herseyinize dikkat edin ama strese girip psikolojinizi bozmayin Allah size saglikli herseyi yerinde bi bebis vericek ins

normalde 32 haftayı doldurdugun zaman yada 37yi doldurdugun zaman dıe bılıyorum doktrun ona gore vermıstır raporu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…