2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aynen canım ben de öyle düşündüm hazır ramazan illaki kutsal topraklardan gelme hurma ve zemzem suyu buluruz, akşam annemlere fln sölicem, kim müsaitse ramazan sonuna doğru alsın, doğumu beklesin dicem :)

Siparişle hazırlatcaksan bulabilirlerse acve ya da peygamber hurması diye bi hurma var. Minikler altında allah yazıyor. Ben onlardn hazırlamayı düşünyorum. Hem minikler bebeğin damağına sürüldüğünde artan çok olmaz hem de umreden aklımda kalan en aranan hurma oydu. Peygamber efendimizin diktiği türdü yanlış hatırlamıyorsam :)

bigiler için tşk ederim canım..baya faydalı oldu eşim depo yapma peşide sürekli.2 bedende almış :)))laf anlatamıyorumda..
Olur eşler öyle bazen benimki de tam tersi delirtiyir beni zamanı gelsin deyip duruyoraslında indirimde olduğunda depo yapmak karlı ama işte ne zaman ne kadar buyuyeceklerini kestiremiyor insan
Canim ben çok araştırıyorum bu konuları senin gibi giyecek yiyecek falan sürekli organik olmasına dikkat ediyorum ama market bezi alacaksak care yok gibi organik bezle var ama çok çok çok pahalilar açıkçası ben koku falan olayı hiç yaşamadım bezi bırakan a kadar aynı markayı kullandım bir kere dışı naylonlu olan bir tane kullanmistim ama içime sinmedi topa topak olmustu cisini yapinca
ben ilk aylar çok tedirgindim napacam ne edecem diye..hatta burayada yazmıştım kısırılık yapıyor vs. diye ..kullanıcaz ama bilemedim bende..
canım kısırlık olayı söyle erkek bebeklerin organı çok fazla sicak ve kapalı kalmamasi gerekiyor zaten bu yüzden özellikle dışı pamuklu hava alan bi bez tercih edilmeli diye biliyorum zaten dokununca anlarsin

canım fakülteleri bilemiyorum çapada mı olcaktı senin sezeryan? orası iyidir sanırım ama sıradan bir üniv hastanesinde öğrencilere de bırakıyor olabilirler. bilmiyorum tam.
Canim ben konyada yapicam ogrenciye birsey yapyiramaz çünkü profun ozeline gidiyorum eminim yani yapyirmadiklarina 7 senelik doktorum
o zaman benim oğlan çok mu hareketli. saatte şuanda 10 tane sayabilirim abartmıyorum.
Ben de şu an sayabilirim canım da hani pimpirikliyim ne olur ne olmaz diye sordum iyi ki de sormusum
Canim göbek bağı için ben bezi kibiriyordum ve gazlı bez koyuyorum gobegine üzerine sıkıntı olmadı hiç zaten söylemiştim her bebeğin poposundan farklı ben hiç pişik falan sorunu yasamadigim için devam ettim primaya
ben de de var o ama bebeğin gelişimi iyi olduğu için şimdilik sıkıntı yapmıyorum iki lokma yesem sisiyotum

KIZLAR ACİL YARDIM !!!
3lü tarama test sonucum çıkmış daha dr gıtmeme var ınternetten baktım sonuca beta hcg yuksek gibi geldi bana anlayanlar nedir ne degildir sonucum bır baksın lütfen endişelendim

BETA HCG DİLASYONU :57441
AFP(3LÜ TEST) :34.3
ESTRIDYOL (E3) :0.35

Sağol canım çok güzel bilgi, ben de böyle yapayım. Günde 3 hurma yiyorum başladım artık, 35 ten sonra taze hurmaya başlayacağım.

Kizlar benim bebis 2hafta onden gidiyrmus sanirm agustos sonuna dogum olcak doktor iri bebek dedi..hayirlisi bakalim nolcak
...

Kizlar aventin gogus kalkanini aldim ama Nasil kullanacagimi anlamadim. 40dk dan fazla takmayiniz diyor. Ne zaman kullanacagim bu aleti kullanan varsa anlatabilirmi?

Canım delikli kapakları silikonlarla birleştireceksin. Silikon taraf göğsüne gelecek şekilde yerleştireceksin. Emzirirken zaten 40 dk gibi bir ara olmuyor nerdeyse.. 1 ay kadar sonra iyice alışınca zaten gerek de kalmıyor..

Kizlar benim bebis 2hafta onden gidiyrmus sanirm agustos sonuna dogum olcak doktor iri bebek dedi..hayirlisi bakalim nolcak
...

ben ilk aylar çok tedirgindim napacam ne edecem diye..hatta burayada yazmıştım kısırılık yapıyor vs. diye ..kullanıcaz ama bilemedim bende..
kısırlık yaptıgını bende duydum hatta aynısı orkid içinde geçerli yazıda buda vardı ben kotekse geçtim bebek bezi olarakda molfiks bi deniycem sorun olursa değiştircem mecburen

Ay sen her 3 kilo dediğinde suratıma bi tokat yiyorum resmen, senden 1 ay gerideyiz ve 10 kg aldım, neyle besleniyorum ben, at mı yiyorum Anlamadım, napıyorsam habire kilo alıyorum
cnm yok moralini bozma.normal olan senin durumun.benim cokkotu geçti gebeligm.hala arada kusmakarim oluyo.istahim eskinin yarisindan bile az.bu haftalarda zaten 8-10 alinmasi lazm.ben başta uzuluydm az aldım diye ama bebis in kilosu önde gidiyo diye bu durum avantaja dönüştü)

...
cnm benimde 20 gün önden gidiyo ama Dr doğum tarihini etkilemez dedi.ama bnde merakedyyrm açıkçası .doğum zamanı yilan hikâyesine döndü artik

Çok iyi o halde canım, anestezi ekibi iyiyse hiçbi sorun olmaz Allah'ın iZniyle

evet tatlım nimetlerinden faydalanmak gerekir siz ne güzel umrede yapmışsınızdır, darısı başımıza :)
hurma ve zemzemi hiç duymamıştım, ben de bi sorayım bakayım bulabilirsek yaparım :)

Sağol canım evet çokşükür kısmet oldu geçen sene de haccımızı da yaptık Allah kabul etsin.. Buranın başka birşeyi yok ama hakkaten büyük şans umre hac mekanındayız..

düzeltilmiş MoM değerleri ya da risk hesabı var mı? 1/100 gbi?
beta ve afp yüksek gbi duruyor ama yine de bilemeyiz, uzman değiliz..
bizim forumda çoğumuz sadece 2li tarama yaptırdık, sonrasında da detaylı usg..
3lü tarama yaptıran pek kimse yoktu canım..

Ben eve giderken resmen fenalık geçirecek givi oluyorum hep 40 ın üzerinde.. Tansiyonum düşüyor hissediyorum. Gebelikten önce böyle değildi..neyse ki doğumdan sonra havalar Güzelleşiyor bebeğimle çıkarız dışarı inşallah :)

cnm benimde 20 gün önden gidiyo ama Dr doğum tarihini etkilemez dedi.ama bnde merakedyyrm açıkçası .doğum zamanı yilan hikâyesine döndü artik
Valla bende merakla bekliyrm nolcak..doktor bana dogumu etkiler veya etkilemez diye bisey demedi ama bidaha ki kontrolde ne dicek bakalm

Sağol canım evet çokşükür kısmet oldu geçen sene de haccımızı da yaptık Allah kabul etsin.. Buranın başka birşeyi yok ama hakkaten büyük şans umre hac mekanındayız..

ne güzel,, allah kabul etsin canım.. ben de umre çok istiyorum ama arabistan korkutuyor beni, belki biraz dha ilerde diorum hep.. hac ise dönüşünde dha büyük sorumluluklar var, onları yerine getiremeyeceğim için henüz hiç düşünemiyorum..
buarada blogcuannede blog yazıyo olabilir misin? :)

Valla bende merakla bekliyrm nolcak..doktor bana dogumu etkiler veya etkilemez diye bisey demedi ama bidaha ki kontrolde ne dicek bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…