aynen canımben de öyle düşündüm hazır ramazan illaki kutsal topraklardan gelme hurma ve zemzem suyu buluruz, akşam annemlere fln sölicem, kim müsaitse ramazan sonuna doğru alsın, doğumu beklesin dicem :)
Olur eşler öyle bazen benimki de tam tersi delirtiyir beni zamanı gelsin deyip duruyorbigiler için tşk ederim canım..baya faydalı oldu eşim depo yapma peşide sürekli.2 bedende almış :)))laf anlatamıyorumda..
Canim ben çok araştırıyorum bu konuları senin gibi giyecek yiyecek falan sürekli organik olmasına dikkat ediyorum ama market bezi alacaksak care yok gibi organik bezle var ama çok çok çok pahalilar açıkçası ben koku falan olayı hiç yaşamadım bezi bırakan a kadar aynı markayı kullandım bir kere dışı naylonlu olan bir tane kullanmistim ama içime sinmedi topa topak olmustu cisini yapincaYa ben nette okumuştum: primada sızdırmazlığı sağlayan şey o içerisine konan su emici madde var ya onun fazla olmasıymış. Hatta bezini doldurduğunda koku yaparmış fazla olduğundan. Bu madde de kimyasal olduğundan fazla kullanılması zararlı olabilir vs deniyordu hatta üreme sistemini etkilermiş diyordu bi blogdakararsız kalmıştım huggies de aynıymış, molfix alırım diyordum ama sizin dedikleriniz de çok mantıklı yani hava geçiriyor olması tüm gün bez içinde kalacak yavrucaklar için önemli bilemedim.. Bu konuda bilgisi olan var mı? Zararlımıdır gerçekten?
canım kısırlık olayı söyle erkek bebeklerin organı çok fazla sicak ve kapalı kalmamasi gerekiyor zaten bu yüzden özellikle dışı pamuklu hava alan bi bez tercih edilmeli diye biliyorum zaten dokununca anlarsinben ilk aylar çok tedirgindim napacam ne edecem diye..hatta burayada yazmıştım kısırılık yapıyor vs. diye ..kullanıcaz ama bilemedim bende..
Canim ben konyada yapicam ogrenciye birsey yapyiramaz çünkü profun ozeline gidiyorum eminim yani yapyirmadiklarina 7 senelik doktorumcanım fakülteleri bilemiyorum çapada mı olcaktı senin sezeryan? orası iyidir sanırım ama sıradan bir üniv hastanesinde öğrencilere de bırakıyor olabilirler. bilmiyorum tam.
Ben de şu an sayabilirim canım da hani pimpirikliyim ne olur ne olmaz diye sordum iyi ki de sormusumo zaman benim oğlan çok mu hareketli. saatte şuanda 10 tane sayabilirim abartmıyorum.
Canim göbek bağı için ben bezi kibiriyordum ve gazlı bez koyuyorum gobegine üzerine sıkıntı olmadı hiç zaten söylemiştim her bebeğin poposundan farklı ben hiç pişik falan sorunu yasamadigim için devam ettim primayaBen Huggies i tercih ediyorum, her markayı kullandım ama sanki o daha az sızdırıyor. Arka bölÜmde lastiği var, bebişinede beline göre rahatça ayarlayabikiyorsun, ben bu konuda cok rahat ettim. Ama yeni Dogan için Göbek bagını DüşÜnen molfix i ilk zaman kullanırım gibi geliyor. Göbek düşene kadar ha değdi, acaba acırım mı diye Aklım kalıyordu, bunda rahatlarım biraz
ben de de var o ama bebeğin gelişimi iyi olduğu için şimdilik sıkıntı yapmıyorum iki lokma yesem sisiyotumbende de bu hafta tuhaf şekilde iştahsızlık başladı ve ağzımda aynı ilk haftalardaki gibi ekşimsi bi tat.. bugün kahvaltı yapamadım sadece peynir ekmek.. yeni yeni açlık hissediyorum birazdan gidip yiyecem ama anlamadım neden oldu.. hamilelik tuhaf bi süreç:) verirsin inşallah asıl ikincide zor oluyormuş ben de ondan korkuyorum
Canim daha hazirlamadim bayramdan sonra hazirlicam kiyafetlerinide o zaman yikicam 34.haftam bitmis olacak Allah izin verirse.Selam nasılsınız? :)
Doğum çantalarınızı hazırlamaya başladınız mı?
Çok az kaldı Allahım kolay doğumlar nasip etsin..
Sağol canım çok güzel bilgi, ben de böyle yapayım. Günde 3 hurma yiyorum başladım artık, 35 ten sonra taze hurmaya başlayacağım.Ben bu hurmayı bi kitapta okumuştum. Gördüğüm hep bi hurmanın iç kısmından doğumdan sonra bebeğin damağına sürdükleriydi ama öyle değilmiş :) Doğuma yakın 3 hurmaya ayrı ayrı birer yasin okunurmuş. İlk hurmayı anne sancısı başlayınca yermiş, ikinciyi gene anne doğumdan sonra yermiş. 3.hurma da bebeğe tahnik edilirmiş. Tahnik çocuğun damağının o yiyecek ile ovulması demekmiş. Ben de bu 3 hurmayı ve zemzemi doğum çantama koymak istiyorum inşallah :)
Kizlar aventin gogus kalkanini aldim ama Nasil kullanacagimi anlamadim. 40dk dan fazla takmayiniz diyor. Ne zaman kullanacagim bu aleti kullanan varsa anlatabilirmi?
Ben prima premium care aldım canım 2 numara kiloya göre 3-6 kg yazıyo göbek bağı oyuntuluydukızlar bebk bezini kaç paket kaç beden aldınızbide hangi marka.
kısırlık yaptıgını bende duydum hatta aynısı orkid içinde geçerli yazıda buda vardı ben kotekse geçtim bebek bezi olarakda molfiks bi deniycem sorun olursa değiştircem mecburenben ilk aylar çok tedirgindim napacam ne edecem diye..hatta burayada yazmıştım kısırılık yapıyor vs. diye ..kullanıcaz ama bilemedim bende..
cnm yok moralini bozma.normal olan senin durumun.benim cokkotu geçti gebeligm.hala arada kusmakarim oluyo.istahim eskinin yarisindan bile az.bu haftalarda zaten 8-10 alinmasi lazm.ben başta uzuluydm az aldım diye ama bebis in kilosu önde gidiyo diye bu durum avantaja dönüştüAy sen her 3 kilo dediğinde suratıma bi tokat yiyorum resmen, senden 1 ay gerideyiz ve 10 kg aldım, neyle besleniyorum ben, at mı yiyorum Anlamadım, napıyorsam habire kilo alıyorum
cnm benimde 20 gün önden gidiyo ama Dr doğum tarihini etkilemez dedi.ama bnde merakedyyrm açıkçası .doğum zamanı yilan hikâyesine döndü artikKizlar benim bebis 2hafta onden gidiyrmus sanirm agustos sonuna dogum olcak doktor iri bebek dedi..hayirlisi bakalim nolcak
...
Olur eşler öyle bazen benimki de tam tersi delirtiyir beni zamanı gelsin deyip duruyoraslında indirimde olduğunda depo yapmak karlı ama işte ne zaman ne kadar buyuyeceklerini kestiremiyor insan
Canim ben çok araştırıyorum bu konuları senin gibi giyecek yiyecek falan sürekli organik olmasına dikkat ediyorum ama market bezi alacaksak care yok gibi organik bezle var ama çok çok çok pahalilar açıkçası ben koku falan olayı hiç yaşamadım bezi bırakan a kadar aynı markayı kullandım bir kere dışı naylonlu olan bir tane kullanmistim ama içime sinmedi topa topak olmustu cisini yapinca
canım kısırlık olayı söyle erkek bebeklerin organı çok fazla sicak ve kapalı kalmamasi gerekiyor zaten bu yüzden özellikle dışı pamuklu hava alan bi bez tercih edilmeli diye biliyorum zaten dokununca anlarsin
Canim ben konyada yapicam ogrenciye birsey yapyiramaz çünkü profun ozeline gidiyorum eminim yani yapyirmadiklarina 7 senelik doktorum
Ben de şu an sayabilirim canım da hani pimpirikliyim ne olur ne olmaz diye sordum iyi ki de sormusum
Canim göbek bağı için ben bezi kibiriyordum ve gazlı bez koyuyorum gobegine üzerine sıkıntı olmadı hiç zaten söylemiştim her bebeğin poposundan farklı ben hiç pişik falan sorunu yasamadigim için devam ettim primaya
ben de de var o ama bebeğin gelişimi iyi olduğu için şimdilik sıkıntı yapmıyorum iki lokma yesem sisiyotum
günümüz aynı nerdeyse.bebisin kaç kg merak ettm cnmKizlar benim bebis 2hafta onden gidiyrmus sanirm agustos sonuna dogum olcak doktor iri bebek dedi..hayirlisi bakalim nolcak
...
evet tatlım nimetlerinden faydalanmak gerekirsiz ne güzel umrede yapmışsınızdır, darısı başımıza :)
hurma ve zemzemi hiç duymamıştım, ben de bi sorayım bakayım bulabilirsek yaparım :)
KIZLAR ACİL YARDIM !!!
3lü tarama test sonucum çıkmış daha dr gıtmeme var ınternetten baktım sonuca beta hcg yuksek gibi geldi bana anlayanlar nedir ne degildir sonucum bır baksın lütfen endişelendim
BETA HCG DİLASYONU :57441
AFP(3LÜ TEST) :34.3
ESTRIDYOL (E3) :0.35
Ben eve giderken resmen fenalık geçirecek givi oluyorum hep 40 ın üzerinde.. Tansiyonum düşüyor hissediyorum. Gebelikten önce böyle değildi..neyse ki doğumdan sonra havalar Güzelleşiyor bebeğimle çıkarız dışarı inşallah :)Doğru hatırlıyormusumda hac dönemi doğru fiyatlar tavandır. Bugün burası 35 derece, hissedilende 40 olabilir , resmen suratım Çeşme gibi, ter döküyorum, birkaç gün böyleymiş, belki sonrası dahada sıcak olur. Sizin oraları hiç düşÜneniyorum, Allah kolaylık versin sana cnm.
Valla bende merakla bekliyrm nolcak..doktor bana dogumu etkiler veya etkilemez diye bisey demedi ama bidaha ki kontrolde ne dicek bakalmcnm benimde 20 gün önden gidiyo ama Dr doğum tarihini etkilemez dedi.ama bnde merakedyyrm açıkçası .doğum zamanı yilan hikâyesine döndü artik
Sağol canım evet çokşükür kısmet oldu geçen sene de haccımızı da yaptık Allah kabul etsin.. Buranın başka birşeyi yok ama hakkaten büyük şans umre hac mekanındayız..
Valla bende merakla bekliyrm nolcak..doktor bana dogumu etkiler veya etkilemez diye bisey demedi ama bidaha ki kontrolde ne dicek bakalmcnm benimde 20 gün önden gidiyo ama Dr doğum tarihini etkilemez dedi.ama bnde merakedyyrm açıkçası .doğum zamanı yilan hikâyesine döndü artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?