Aynıııyımmselam hamişlerrrrrrrrrrrr sıcaktan yapışıyorum yerlereeee... ilk defa sıcaktan uyuyamadım sonra gittim vantilatör karşısında uyudum :) sizlerde durumlar nasıl ?
Canım tabi Şal da olur; benim dediğim sımsıkı bişey değil zaten bel ayarını sen yapabildiğin için kendi Rahatlık durumuna göre ayarlıyorsun; zaten tamamen örme bişey olduğu için öyle yaranı acıtmıyor; ben 1 hafta sonra Dikiş bantım için ( zaten Dikiş yok yapıştırma oluyor sadece düz çizgi) kontrole gittiğimde Dr Um belimdekini görünce aferin iyi yapmışsın bu karnını ve yaranı sıkı tutar demişti; tabi her Dr un görüşü farklı canımEltim geçen sene sezeryan oldu ve doktoru korse takmasına ya da belini şal gibi birşey ile sıkıca sarmasına müsaade etmedidikişler iyileşene kadar serbest kalmalı demişti bu arada anneannem bana pamuklu şallardan sarmıştı. Ben biraz sıkıntılı insanım korse çok boğucu gelmişti, şal en azından biraz daha yumuşak geliyordu tenime. Normal doğumdu benimki ve göbeğin çabuk toparlamasını sağlar demişti.
benimkilerde geçen hafta gelicez bayramdada birlikte döneriz demişlerdi ben de bikaçkere görümcelerimi arayıp yol gözümdeYok ya hic lafi yok. Simdi giderlerse de esim benden bilir artik kesin
canım çok güzeller güle güle giysin kızın erkek ten kıza mı döndü kaçıncı haftada farkettiler bizdede olabilir mi öyle ihtimal acaba :) bana 3 tane doktor dedi erkek diye ama :)Kızlar sonun da ilk kıyafetlerimizi aldım.sizler çoktan bitirdiniz değil mi.benim erkekten kıza dönünce ikinci bi alışveriş gerekti.
Eki Görüntüle 1576280 Eki Görüntüle 1576281
canım yalnız değilsin herkeste bu aralar duygu durumları değişik safhalarda hormonlar uçmuş resmen yakalaybilene aşk olsun:))az kaldı canım sıkalım dişimizi...günaydın arkadaşlar, son zamanlar hormanlar daha da mı tavan ne yapıyor ne. benim de eşim beni sinir ediyor kızlar. hiç beni anlamıyor, anlamak için de çaba sarfetmiyor. kayınvalide şu bu allahtan kendi halinde umarsızın teki. ama eşim gece işten 2 de geliyor ramazan dolasıyla, hiç eşim hamile demiyor.ne yapacağımı şaşırdım.
Aynıııyımm( bıktım gerçekten.
Hastaneye filan da gittiğimde de bakıyorum, millet kat kat giymiş, ben nerdeyse çıplak bir de üstüne terden su olmuşum, ne olacak bu halim bilmiyorum
ama o muhabbetten sonra yine yazmıştı hatta bebişe aldıklarını paylasıp eksiklerim var mı diye sormuştu...ben de merak ettim şimdi...Ben dünkü şu doğum konusu yüzünden olduğunu düşünüyorum
hmm anlaşıldı şimdi...@belmaakca cryforangel la ayka777 dün şu normal doğum sezeryan muhabbetine giriştiler ya sanırım birbirlerini kiblemişler. İkiside pasif görünüyor çünkü
Canım korse derken Üstte de yazdım; yumuşak lastikli Yün örgü genişliğini sen ayarladığın için sımsıkı sarmıyorsun da göbeğine göre seni rahatsız etmicek şekilde ayarlıyorsun; sıkı tutsun diye canım aslında tüm işlevi bu, Can'ını yakıcak kadar değilcanım korse dikişleri acıtmaz mı peki ben de sezeryan olacağım kısmetse...
Valla Allah yardımcımız olsun, geçecek bir şekilde.yemek yerken bile bende terden su oluyorum. ağustos nasıl geçecek
Canım ben ten rengi bi de siyah 2 tane dagi den almıştım emzirme sütyeni onlar bana oğlumda yetti 2 günde sütyenimi değiştiriyordum zaten hep emzirme Pedi kullanıyoruz yetiyor atlete hiç gerek duymadımBak bana daginin emzirme sütyeni ve atletini önermişlerdi. Gittiğim mağazada alternatifim yoktu, doğumdan önce birer tane daha alırsam dagiye de bakıcam ben. Doğumdan sonra alacak olursam işimi görsünde farketmez derim heralde :))
Benim şişlikler başlayınca verdi ondan önce hiç kullanmadımHerkes magnezyum kullaniyor benimmdoktorum niye vermedi ban magnezyum ay su haftadannsonra ciddi ciddi dokto degistirmeyi dusunuyorum yani.
Ohh ne güzel inşallah tekrarlamaz bende bu ara su sebilinin önünden ayrılmiyorum :)) sancı da cekmiyorum artık ama bazen batma gibi bir his oluyor. Haftasonu acile gitmiştik sonra bi daha gitmedim sende de batma oluyormuydu alt taraftaBen ayağımı çatlatmıştım, o dönemde kullandığım ağrı kesiciler midemde yaraya neden olmuştu.. Halen daha ara ara nüksediyor.. Belki de mide rahatsızlığı olanları etkiliyordur, soralım öğrenelim :)
Evet canım ben döküyordum ama noldu anlamadım bir haftaya yakın zamandır sancılarım azalmıştı cumartsi yaptırdığım idrar tahlilinde kum çıkmadı :) bol su içiyordum başka ilaç falan kullanmamıştım.
yeterli bence ev için atlet kullanışlı.iki atlet iki sütyen bakayım ozaman..yeterlimidir peki
apikobal diye bir ilaç verdi canım.hergün kullanmayacaksın ama dedi.Merhabalar.B12 olarak hangi ilacı alıyorsunuz? Doktor bana da benexol yazdı ama prospektüsünde hamilelikte kullanılmamalıdır yazdığı için güvenip kullanamadım.
Valla Allah yardımcımız olsun, geçecek bir şekilde.
Ohh ne güzel inşallah tekrarlamaz bende bu ara su sebilinin önünden ayrılmiyorum :)) sancı da cekmiyorum artık ama bazen batma gibi bir his oluyor. Haftasonu acile gitmiştik sonra bi daha gitmedim sende de batma oluyormuydu alt tarafta
anladım canım ben de çok korkuyorum göbek kalır diye genetik olarak kiloya müsait bir yapım yok göbek beni endişlendiriyor tavsiyen aklımda olacak..Canım korse derken Üstte de yazdım; yumuşak lastikli Yün örgü genişliğini sen ayarladığın için sımsıkı sarmıyorsun da göbeğine göre seni rahatsız etmicek şekilde ayarlıyorsun; sıkı tutsun diye canım aslında tüm işlevi bu, Can'ını yakıcak kadar değil
Inşallah tekrarlamaz inşallah benimki de bi an once geçer :)Oluyordu hatta halen daha da oluyor. Özellikle oğlum çok hareketlenip baskı yaptığında o batma bıçak gibi saplanıyor nefesimi kesiyor bazen.. Ama tahlil temiz çıktı. Her hafta idrar testi yaptırıyor doktorum bana, bakalım haftaya pazartesi yaptıracağım gene. İnşallah gene temiz çıkar, darısı başına inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?