2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
selam hamişlerrrrrrrrrrrr sıcaktan yapışıyorum yerlereeee... ilk defa sıcaktan uyuyamadım sonra gittim vantilatör karşısında uyudum :) sizlerde durumlar nasıl ?
Aynıııyımm ( bıktım gerçekten.
Hastaneye filan da gittiğimde de bakıyorum, millet kat kat giymiş, ben nerdeyse çıplak bir de üstüne terden su olmuşum, ne olacak bu halim bilmiyorum

Güzel annişler Günaydın herkeseee:))) dün gece uyuyamamak neymiş yatakta nasıl donulmezmis hepsini test ettim resmen çok kötü bi gece geçirdim dört yastık ve aralarinda ben resmen kavga ederek uyuyamadik( oglusum zaten maşallah bi an çıkacak sağ yanımdan zannettim mide yanması mi dersiniz kasiklarda baskı mi dersiniz yoksa bi de ishal illeti mi dersiniz hersey vardı ama çok şükür şimdi iyi hissediyorum vücudum kendini doğuma lohusaliga hazırlıyor galibaaaa. ..

Canım tabi Şal da olur; benim dediğim sımsıkı bişey değil zaten bel ayarını sen yapabildiğin için kendi Rahatlık durumuna göre ayarlıyorsun; zaten tamamen örme bişey olduğu için öyle yaranı acıtmıyor; ben 1 hafta sonra Dikiş bantım için ( zaten Dikiş yok yapıştırma oluyor sadece düz çizgi) kontrole gittiğimde Dr Um belimdekini görünce aferin iyi yapmışsın bu karnını ve yaranı sıkı tutar demişti; tabi her Dr un görüşü farklı canım

Yok ya hic lafi yok. Simdi giderlerse de esim benden bilir artik kesin
benimkilerde geçen hafta gelicez bayramdada birlikte döneriz demişlerdi ben de bikaçkere görümcelerimi arayıp yol gözümde
Kızlar sonun da ilk kıyafetlerimizi aldım.sizler çoktan bitirdiniz değil mi.benim erkekten kıza dönünce ikinci bi alışveriş gerekti.
Eki Görüntüle 1576280 Eki Görüntüle 1576281
canım çok güzeller güle güle giysin kızın erkek ten kıza mı döndü kaçıncı haftada farkettiler bizdede olabilir mi öyle ihtimal acaba :) bana 3 tane doktor dedi erkek diye ama :)

canım yalnız değilsin herkeste bu aralar duygu durumları değişik safhalarda hormonlar uçmuş resmen yakalaybilene aşk olsun:))az kaldı canım sıkalım dişimizi...

Aynıııyımm ( bıktım gerçekten.
Hastaneye filan da gittiğimde de bakıyorum, millet kat kat giymiş, ben nerdeyse çıplak bir de üstüne terden su olmuşum, ne olacak bu halim bilmiyorum

yemek yerken bile bende terden su oluyorum. ağustos nasıl geçecek

canım korse dikişleri acıtmaz mı peki ben de sezeryan olacağım kısmetse...
Canım korse derken Üstte de yazdım; yumuşak lastikli Yün örgü genişliğini sen ayarladığın için sımsıkı sarmıyorsun da göbeğine göre seni rahatsız etmicek şekilde ayarlıyorsun; sıkı tutsun diye canım aslında tüm işlevi bu, Can'ını yakıcak kadar değil

nilsena bende daha kıyafet adına hiçbişey almadım desem yeri var ne oğluma ne kendime birde üstelik raflardaki herşey mevsimlik. bundan sonra alacağım inşallah.

Canım ben ten rengi bi de siyah 2 tane dagi den almıştım emzirme sütyeni onlar bana oğlumda yetti 2 günde sütyenimi değiştiriyordum zaten hep emzirme Pedi kullanıyoruz yetiyor atlete hiç gerek duymadım

Ohh ne güzel inşallah tekrarlamaz bende bu ara su sebilinin önünden ayrılmiyorum :)) sancı da cekmiyorum artık ama bazen batma gibi bir his oluyor. Haftasonu acile gitmiştik sonra bi daha gitmedim sende de batma oluyormuydu alt tarafta

iki atlet iki sütyen bakayım ozaman..yeterlimidir peki
yeterli bence ev için atlet kullanışlı.

Merhabalar.B12 olarak hangi ilacı alıyorsunuz? Doktor bana da benexol yazdı ama prospektüsünde hamilelikte kullanılmamalıdır yazdığı için güvenip kullanamadım.
apikobal diye bir ilaç verdi canım.hergün kullanmayacaksın ama dedi.
2 günde bir.

Oluyordu hatta halen daha da oluyor. Özellikle oğlum çok hareketlenip baskı yaptığında o batma bıçak gibi saplanıyor nefesimi kesiyor bazen.. Ama tahlil temiz çıktı. Her hafta idrar testi yaptırıyor doktorum bana, bakalım haftaya pazartesi yaptıracağım gene. İnşallah gene temiz çıkar, darısı başına inşallah :)

anladım canım ben de çok korkuyorum göbek kalır diye genetik olarak kiloya müsait bir yapım yok göbek beni endişlendiriyor tavsiyen aklımda olacak..

Inşallah tekrarlamaz inşallah benimki de bi an once geçer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…