Ben dagi aldım canımönceden kullanmıştım memnunum atlete gerek duymadım zaten Ateş'ten yanıyorsun gerek kalmıyoremzirme sütyenlerinizi hangi marka aldınız..bide atlette gereklimi
Bence kormazsan evde yalnız kal canım vasıtalarda da bu Sıcakta helak olmazsın evde doğumdan önce mis gibi bi başına dinlen canım bol bol uzan kitap okursun ne biliyim miskinlik yaparsın bence süper bi fırsat; doğumdan sonra bu fırsatları ararızkızlarrrrrrrrr;
çok uykum var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... nasıl geçecek bu 4 hafta ? haftaya yanımdaki izne çıkıyor 2 hafta yok işler bana kalacak , kocam da bayrama çanakkaleye gidiyor bende dinlenemem diye halama geçeceğim kocam 10 gün yok . pufffffffffff üstelik sıcak , metrobüs yapacağım , bir de minibüs yapacağım halama gitmek için . şuanda resmen bayılıyorum uykusuzluktan.
Benimki de ondan bana da yapmadı kızlar midemeBenimki de magvital, çok şükür mide yanması yapmadı bende
İSTANBUL sıcagı ve trafiği maalesef biz hamilelere göre degil belmacım..Allah yardımcın olsunkızlarrrrrrrrr;
çok uykum var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... nasıl geçecek bu 4 hafta ? haftaya yanımdaki izne çıkıyor 2 hafta yok işler bana kalacak , kocam da bayrama çanakkaleye gidiyor bende dinlenemem diye halama geçeceğim kocam 10 gün yok . pufffffffffff üstelik sıcak , metrobüs yapacağım , bir de minibüs yapacağım halama gitmek için . şuanda resmen bayılıyorum uykusuzluktan.
Canım pazarda da oluyor mu ki emzirme atleti? Çok iyi denk gelmiş :)Ben dün hastaneden dönerken pazara uğradım eşimle.
5 liraya vardı, iki atlet, bir de sütyen aldım, markası filan da umrumda değil :)
Daha önce aldığım bir atlet vardı, onunla aynı şekildi.
Bu arada atletlerin daha kullanışlı olduğunu okumuştum, sonra ne olur bilmem ama ben atletsiz durmam hiç o yüzden daha çok atlet aldım.
Canım Dediğin korsenin resmini atabilir misin elinde varsa?Canım tabi Şal da olur; benim dediğim sımsıkı bişey değil zaten bel ayarını sen yapabildiğin için kendi Rahatlık durumuna göre ayarlıyorsun; zaten tamamen örme bişey olduğu için öyle yaranı acıtmıyor; ben 1 hafta sonra Dikiş bantım için ( zaten Dikiş yok yapıştırma oluyor sadece düz çizgi) kontrole gittiğimde Dr Um belimdekini görünce aferin iyi yapmışsın bu karnını ve yaranı sıkı tutar demişti; tabi her Dr un görüşü farklı canım
kızlarrrrrrrrr;
yıllık iznin kabul edilmiyormuş canım..doğum izninden gider o iki haftaal benden de o kadar sıcaktan mıyıştım resmennnnnnnnnnn(( 37 ye kadar çalışmayı hedefliyorum bende 2 haftada yıllık iznim var 35 gibi izne çıkıp 37de zorunlu raporu alacağım inşallah . 6 haftam var dahaaa ((
Kalmaz o zaman canım merak etme; ben de kalçadan kilo alan bi Yapıya sahibim göbeğim pek olmaz aşırı kilo almadıkça; ilk doğumdan sonra kilolar gidince ekstra hiçbir sarkma olmadı düzdüzdü yine inş bu sefer de kalmazanladım canım ben de çok korkuyorum göbek kalır diye genetik olarak kiloya müsait bir yapım yok göbek beni endişlendiriyor tavsiyen aklımda olacak..
Canım atarım ama şimdi ist da değilim korsem evde; haftaya dönücem inş eve son bi yazlık kaçamağı yapıyoruz oğlumla tatilde :) eve gelince haftaya koyarım resmini canım basit bişey zatenCanım Dediğin korsenin resmini atabilir misin elinde varsa?
Canım ben 85 tim yeni inci'nin emzirme sütyenini aldım 100 beden çunkü ilk dogumdan tecrübeliyim komik mi desem korkunç mu deseeeeemben şimdide kaç beden attım: ))) birzamanlar 85 lerde gezen benn 90 küsürlerdeyim..100 mü alsam acaba
yıllık iznin kabul edilmiyormuş canım..doğum izninden gider o iki hafta
emzirme sütyenlerinizi hangi marka aldınız..bide atlette gereklimi
Ben denemek için birer tane aldım. Kimisi atlet daha rahat diyor, kimisi sütyen. Bakalım ben hangisinde rahat etcem :) Deborah diye bi marka emzirme atleti. Alternatifi yoktu aldığım yerde :) sanırım 13tl idi fiyatı. Emzirme sütyeni de bi destekli bi de penye vardı ben penye olanı aldım, erdem markası 18tl idi o da. Bu arada normalde sütyende 85b takan ben 95 aldım, 90 sıktı 95 aldım ama eğer daha da büyürse yer yakın gider 100 alırım dedim reklamlardaki sütaş inekcikleri modunda gezerim sonra da
Canım ben 85 tim yeni inci'nin emzirme sütyenini aldım 100 beden çunkü ilk dogumdan tecrübeliyim komik mi desem korkunç mu deseeeeem
doğum sonrasında kullan yıllık iznini değişen bişey olmuyor neticede..ha doğum iznin gitmiş ha yıllık izningerçekten mi bende 32 dene sonra gecen yıldan kalan izinlerimi kullanırım diyordum personele sordum bakalım müdür yokmus yarın öğreneceğim
Canım bu şekilde çıkan 2. testim cumadan beri ama arife günü yineleyeceğiz testi böyle gidecek sanırım. Birde sadece spot bakılmadı 24 saatlik tahili de yapıldı malesef.Benim de geçen haftaki rutin idrar tahlilimde protein pozitif çıktı. El ve ayaklarımda bir anda aşırı şişmeler ve düzensiz tansiyonumun eşliğinde.. Doktorum ertesi gün tekrarlattı testi, emin olalım önce diyerek ve bu sefer negatif çıktı. Elbette sizin doktorunuz da teyit ettirmiştir sonucu ama arada tekrarlayın bence idrar testini belki sizinki de hatalı sonuçtur olamaz mı?
İnşallah bakalım bizde sıkı kontrole girdik. 2 doktor takip ediyor biri atlasa diğeri yakalar diye düşünüyorum.Hep böyle güçlü olabilin inşallah :) ben pozitifi görünce panik olmuştum. Erken doğum riskim de var kasılmalarım devam ediyor, haliyle doktorum telefonda beni bilgilendirip sakinleştirmek durumunda kalmıştı. Bana eğer gerçekten pozitifse bile erken teşhis etmiş olduk, sıkıntı yok kontrol altında olduğun sürece allahın izniyle sağlıkla 40.haftayı görürsün inşallah demişti :) siz de kontrol altında olacaksınız, inşallah sıkıntı çıkmayacaktır
Biraz şişkindim ve yemeden kilo alabildiğime inanıyordum ama bunlar hamilelikten önce de olan şeylerdi çok üstünde durmamıştım şimdiye kadar.canım çok geçmiş olsun...belirtileri varmıydı..
Amin canım inşallah çok sağol.Canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarımızı sağlıklı ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarımız seninle ben inanıyorum ki o tatlı bebişin gelişmeye devam edecek . Allah yardımcınız olsun.
Çok haklısın şükretmekten hiç vazgeçmemeliyiz hala benimle oğlum hala şansı var.Canım benim yine de şükür et .. Çok zor zamanlar biliyorum , uyku tutmayacak , üzüleceksin , bebeğime yetemiyor muyum diyeceksin. Ama emin ol hepsi geçecek. Şöyle anlatayım çapada heyetteyiz , herkes sıra sıra ve bebeklerinde sorunlar var. Ağlayarak bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenen çiftler mi dersin , ümitsiz vaka denilenler mi dersin. Yanımda bir kız var bebeği 1 ay önden gidiyor , su fazlalığı var doktorların hepsi ümitsiz konuşmuş , ama heyetten çıkarken çok mutluydu ve ne dedi biliyor musun : bana herkes ümitsiz dedi ama içerdeki bir doktor bu çocuğa şans verelim dedi. dedi. ve sadece bu lafa bakarak bu kadar olumsuz şeylere rağmen sadece bu lafa bakarak mutluydu. Elbette herkes şükretsin evlatlarına. Şükretmeyeni de bir gün çapaya beklerim , insanlarla sohbet etmeye. İşte insan o zman kendine dönüp de şükür olsun rabbim sana diyor. Bak en azından yaşadığın zor bile olsa çaresi var. Geri gelmeye başladığında alacaklar ve emin ol küçücük bile doğsa ,oğlun yaşıtlarını 2 ay içinde yakalayacak. Demem o ki üzülme , biz elimizden geleni yapıyoruz , gerisi rabbime kalmış. öpüyorum seni.
Aslında ben idrarda protein çıkana kadar fark etmemiştim. Kilolu bir başlangıç yapmıştım zaten gebeliğe ve normalde hızlı kilo alan bir yapım vardı. Uzun süredir alyansımı takamıyordum ödemden, eşim az yiyorsun diye kızarken doktorlarım çok kilo alıyorsun diye kızıyordu. Cuma ya kadar toplamda 13 kilo almıştım bu gün ise 15 olmuş. Dengesiz kilo alımı oluyordu bir anda 1-2 kilo alıp 1 ay kadar öyle kalıyordum mesela. Birde bebeğimin gelişimi 12. haftaya kadar hep geriydi yeni yeni yakalıyor beni. Bu gelişim hızında kalsa bana yeter geçmesin ileriye benden hiç önemli değil. Alttaki tahmini kilodan hep 50-100 gr kadar az çıkardı mesela. Cuma günü 1565 gr dedi.canım Allah şifa versin, çokşükür artık nerdeyse riskli haftaları atlatıyoruz. bebeğin de kalabildiği kadar uzun süre kalır ve zamanlıca gelir inşallah. belirtileri ne oldu? bize de anlatır mısın?
Amin inşallah. Erken teşhis edildi tamamen şans eseri çünkü ben belirtileri normal görüp yakınmamıştım bile doktora. 24 saatlik tahlil verdim 3 katı çıktı üst sınırın ve arife günü yine 24 saatlik biriktirip götürücem duruma bakıcak, tansiyon konusunda şanslıyım çünkü oldum olası tansiyonum düşüktü benim 8-4 falandı normalde 9-7 son ölçümde çıkan eve tansiyon aleti alıcaz hergün 2-3 kere ölçücem artık. Yükselme eğilimi gösterirse hemen gözleme alınacakmışım.Preeklampsi deyince tüylerim diken diken oluyor
Tam bahsettiğin nedenlerden dolayı hiç doğum korkum yok. Ağır preeklampsi nedeniyle bebeğimi kaybedip, canımla boğuştuğum için önceki gebeliğimde. O kadar zorluklar varki bu hayatta, doğum çok basit kalıyor.
Benim durumum çok geç anlaşılmıştı canım, kötü birşeyler yazıp etkilemek de istemiyorum ama senin çok şükür baya erken teşhis konulmuş anladığım kadarıyla, maaşallah haftan da iyi, sakın kötü şeyler düşünme. Sağsalim alırsın evladını kucağına, sıkı takipte olup, stresten uzak durduktan sonra hiçbir sorun olmaz Allahın izniyle..
Rabbim şifanızı versin.
Tansiyonların nasıl? 24 saatlik idrar biriktirdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?