valla canım senin gibi hayatta olamam , ateşler çıkıyor başımdan kafasına göre dışarda takılıncaben biraz rahatım sanırım bu konuda. eşim idareci Akşama kadar okulda. aynı zamanda keman dersleri devam ediyor. okul zamanındaki gibi yoğun değil ama dinlenemiyor sonuçta. ben evde takılıyorum Akşama kadar. o da akşam yemekten sonra arkadaşlarıyla kahvede oyun oynamak istiyor. hiç karışmıyorum ben Karışmadığım için de vicdan yapıyor on kere soruyor sıkılıyorsan gitmiyim diye. ben de son Zaman'ların artık rahatça takıl seneye seni evde istiyorum diyorum
Yalniz degilmisimbana göre de değil canım, öğrencilik yıllarında tükettim o sabrımı ben kimseye sabrım yok malesefyani saatlik misafir çok severim enerji verir bana ama yatılı uzak olsun lütfen..
Magnezyum olarak ne alıyorsunuz benimkinin tadı çook kötüMagnezyum u yatarken ictigim de çok midem yanıyor sizde de olmuyor mu ?
Makinada elle yıkama progrmina atincanım ben bi ılık sudan geçirmeyi düşünüyorum..illaki tozu bilmem neyi olur
dysondan bende memnunum dc 29 origin benimki 2 yıl oldu kullanıyorum belki modeli değişmiştir alerji için olan farklı modelleri de var ben en basitini almıştım alerjimiz olmadığı için fiyatı biraz yüksek diğer makinelere göre ama ben değdiğini düşünüyorum alırken çok araştırmıştım beyaz eşya satan çoğu mağazada bulunuyor.dyson eşimin ailesinde çok kullanılıyor, memnunlar ama pahalı oldukça belirlediğin bir model var mı kafanda, nerelerde satılıyor?
kaça kaç ölçüleri beşiğin
Hayır yanmiyor iki yastıkla yatıyorum belki ondandirMagnezyum u yatarken ictigim de çok midem yanıyor sizde de olmuyor mu ?
Magnezyum u yatarken ictigim de çok midem yanıyor sizde de olmuyor mu ?
magnorm mus adı. Tadı güzel portakal suyu gibi ama ben gece yatmadan bişey yiyip ictigimde midem çok yanıyorMagnezyum olarak ne alıyorsunuz benimkinin tadı çook kötü
Bende çift yastıkta yatıyorum ama :) sorun midem de :))Hayır yanmiyor iki yastıkla yatıyorum belki ondandir
Magnorm 365. Tadı güzel ama gece ictigim de mahvoluyorum e ağrı da gece diye gündüz icmedim hiç. Portakal suyu gibi tadı var aslında. Off resmen catlicam artıkAy ben günde iki kere içiyorum ve neredeyse bütün gün mide yanması yaşıyorum. Öncesinde de sadece akşam içiyordum ve geceleri midem yanıyordu. Ben nedense hamileliktendir normaldir diye düşünmüştüm, hiç magnezyuma bağlamamıştım ama galiba evet benimki de magnezyumdan çünkü dün sabah içmeyi unutmuştum ve bütün gün rahattımmagvital 365 kullanıyorum ben senin de mi aynısı lucky?
Teşekkür edeerim :) Krem rengi de var mı ikeada? Bayadır gitmedim malum yürüme mesafesi çok olunca riskli bölge benim için ikea. Gidenlerden bilgi alırsam eşime falan aldırırım ama :))
kızlar merhaba, bugün 32. haftam doluyor. Doktor kontrolüm var, raporumu alıcam kısmetse. Bakalım oğlumuz ne kadar olmuş merak içerisindeyi 1 ay oldu görmeyeli
Canim markasini hatirlamiyorum suan ama ben 2 suyen 1 atlet aldim.emzirme sütyenlerinizi hangi marka aldınız..bide atlette gereklimi
Herkes magnezyum kullaniyor benimmdoktorum niye vermedi ban magnezyum ay su haftadannsonra ciddi ciddi dokto degistirmeyi dusunuyorum yani.Magnezyum olarak ne alıyorsunuz benimkinin tadı çook kötü
Herkes magnezyum kullaniyor benimmdoktorum niye vermedi ban magnezyum ay su haftadannsonra ciddi ciddi dokto degistirmeyi dusunuyorum yani.
Benimki de magvital, çok şükür mide yanması yapmadı bendeAy ben günde iki kere içiyorum ve neredeyse bütün gün mide yanması yaşıyorum. Öncesinde de sadece akşam içiyordum ve geceleri midem yanıyordu. Ben nedense hamileliktendir normaldir diye düşünmüştüm, hiç magnezyuma bağlamamıştım ama galiba evet benimki de magnezyumdan çünkü dün sabah içmeyi unutmuştum ve bütün gün rahattımmagvital 365 kullanıyorum ben senin de mi aynısı lucky?
Ben dün hastaneden dönerken pazara uğradım eşimle.emzirme sütyenlerinizi hangi marka aldınız..bide atlette gereklimi
bende kullanmıyorum magnezyum eksikliği olanlar kullanıyor sanırım.Herkes magnezyum kullaniyor benimmdoktorum niye vermedi ban magnezyum ay su haftadannsonra ciddi ciddi dokto degistirmeyi dusunuyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?