benim doktorumda bi yerimden şikayet ettiğim zaman yazıyorHerkes magnezyum kullaniyor benimmdoktorum niye vermedi ban magnezyum ay su haftadannsonra ciddi ciddi dokto degistirmeyi dusunuyorum yani.
bende iki alayım dedimCanim markasini hatirlamiyorum suan ama ben 2 suyen 1 atlet aldim.
ne güzel uygun bulmuşsun.netten bakıyordum ben..gezip almaya fırsatım olmuyor..poffffBen dün hastaneden dönerken pazara uğradım eşimle.
5 liraya vardı, iki atlet, bir de sütyen aldım, markası filan da umrumda değil :)
Daha önce aldığım bir atlet vardı, onunla aynı şekildi.
Bu arada atletlerin daha kullanışlı olduğunu okumuştum, sonra ne olur bilmem ama ben atletsiz durmam hiç o yüzden daha çok atlet aldım.
Magnorm 365. Tadı güzel ama gece ictigim de mahvoluyorum e ağrı da gece diye gündüz icmedim hiç. Portakal suyu gibi tadı var aslında. Off resmen catlicam artık
iki atlet iki sütyen bakayım ozaman..yeterlimidir pekibende kullanmıyorum magnezyum eksikliği olanlar kullanıyor sanırım.
kan değerim düşük çıktığı için demir hapı ve b12 verdi doktorum.
b12 de haftada 3 kere felan kullanılacakmış.
emzire sütyeninden ziyade atlet daha çok işe yarıyor bence.
bende önceden markalı almıştım ama gerek yok markaya.
Herkes magnezyum kullaniyor benimmdoktorum niye vermedi ban magnezyum ay su haftadannsonra ciddi ciddi dokto degistirmeyi dusunuyorum yani.
Ben suya karisani hic sevmemistim bi de hep ishaldim doktor tablet olanina gec dedi sevindim.o portakal aromali bol sekerli seyi icmekten kurtuldum.magnesium positive diye tablet kullaniyorumMagnezyum olarak ne alıyorsunuz benimkinin tadı çook kötü
emzirme sütyenlerinizi hangi marka aldınız..bide atlette gereklimi
Merhabalar.B12 olarak hangi ilacı alıyorsunuz? Doktor bana da benexol yazdı ama prospektüsünde hamilelikte kullanılmamalıdır yazdığı için güvenip kullanamadım.bende kullanmıyorum magnezyum eksikliği olanlar kullanıyor sanırım.
kan değerim düşük çıktığı için demir hapı ve b12 verdi doktorum.
b12 de haftada 3 kere felan kullanılacakmış.
emzire sütyeninden ziyade atlet daha çok işe yarıyor bence.
bende önceden markalı almıştım ama gerek yok markaya.
ben şimdide kaç beden attım: ))) birzamanlar 85 lerde gezen benn 90 küsürlerdeyim..100 mü alsam acabaBen denemek için birer tane aldım. Kimisi atlet daha rahat diyor, kimisi sütyen. Bakalım ben hangisinde rahat etcem :) Deborah diye bi marka emzirme atleti. Alternatifi yoktu aldığım yerde :) sanırım 13tl idi fiyatı. Emzirme sütyeni de bi destekli bi de penye vardı ben penye olanı aldım, erdem markası 18tl idi o da. Bu arada normalde sütyende 85b takan ben 95 aldım, 90 sıktı 95 aldım ama eğer daha da büyürse yer yakın gider 100 alırım dedim reklamlardaki sütaş inekcikleri modunda gezerim sonra da
Iyi olur bende öğrenmiş olurum. Benim de zaman zaman mide problemlerim olur du acaba o mu etkiliyor. Bugün yemekten sonra icicem bakalım yine olacak mı ? Bu arada kuzucuk sen mi kum döküyordun? Karıştırdım mi ?Benim de tadıyla bi problemim yok limonata gibi benimki de ama normalde de mide problemim vardı acaba ondan mı böyle etkiler ki? Hiç farketmmiştim haftaya kontrolümde doktoruma sorayım bunu. Belki bi hal çaresi vardır. Öğrenince buraya da yazarım
Herkes magnezyum kullaniyor benimmdoktorum niye vermedi ban magnezyum ay su haftadannsonra ciddi ciddi dokto degistirmeyi dusunuyorum yani.
canım korse dikişleri acıtmaz mı peki ben de sezeryan olacağım kısmetse...Ya arkadaşlar tamam normali en sağlıklısı da sezeryan da Dünya'nın sonu değil rahat olun benim ilk doğumum da sezeryandı bu da öyle olucak kısmetse tabi ; ben sezeryanı savunmak için yazmıyorum yalnış anlaşılmasın sadece sizler gibi zorunlu olucak arkadaşlar rahat olun diye yazıyorum 2 günden sonra herşey normale Dönüyor; iyileşme çok hızlı oluyor; ama tavsiyem hem normal hem sezeryan olucak Arkadaşlara bel korsesi ama şu Yün olup belden cırtlı olanlardan pazarlarda da satılıyor; genişliğini siz kendinize göre ayarlıyorsunuz göbeğinizi eve geldikten sonra sarmanız ilk bir iki ay hem Göbek sarkmasını engelliyor hemde sezeyandan sonraki ilk sızlamaları çabuk anlatıyorsunuz
Emzirme sutyeni almadım daha özellikle toparlayici özellikte olsun istiyorum ki goguslerim zaten büyük bari biraz toplu dursun. Ilk zamanlarda Kom dan aldigim sütyen çok rahat toparlayici ama altı balensiz özellikle bir açık renk giysem falan sanki hıc takılmamis gibi. Bende geçen gün aldım korse özellikli çok rahat öyle ki annem dedi ki goguslerin minnacik görünüyor karnin daha çok çıktıBen denemek için birer tane aldım. Kimisi atlet daha rahat diyor, kimisi sütyen. Bakalım ben hangisinde rahat etcem :) Deborah diye bi marka emzirme atleti. Alternatifi yoktu aldığım yerde :) sanırım 13tl idi fiyatı. Emzirme sütyeni de bi destekli bi de penye vardı ben penye olanı aldım, erdem markası 18tl idi o da. Bu arada normalde sütyende 85b takan ben 95 aldım, 90 sıktı 95 aldım ama eğer daha da büyürse yer yakın gider 100 alırım dedim reklamlardaki sütaş inekcikleri modunda gezerim sonra da
Ya ben de internetten bakıyordum, hatta ilkini de netten almıştım, pazarda görünce iyi denk geldi. Sen de bulursun umarım canım içine sinen bişi.ne güzel uygun bulmuşsun.netten bakıyordum ben..gezip almaya fırsatım olmuyor..poffff
ben 3 emzırme atletı 3 de südyen aldımemzirme sütyenlerinizi hangi marka aldınız..bide atlette gereklimi
canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle...Kızlar doğum yöntemi ile ilgili yanlış anlaşılmalar olmuş üzülmüşsünüz, normalmiş, sezeryanmış önemli değil sizin ve bebeğinizin sağlığı iyi olsun da gerisi hiç kalp kırmaya değecek hatta stres korku yapacak birşey değil. Ben cumadan beri bunu çok iyi anladım ve doğuma dair korkularım anlamsızlaştı. Preeklampsi teşhisi kondu bugün ve yarın kaçıncı haftaya kadar zorunlu doğum yapmam gerekecek onu görüşeceğiz. Eskiden kontrollere bebeğimi görme heyecanı ile giderdim bundan sonra acaba gelişmeye devam ediyor mu korkusu ile gideceğim. Hepinizden bebeklerinizin ve kendinizin sağlıkları için şükür etmenizi ve bize dua etmenizi istiyorum. Benim herşeye rağmen umudum var, nöbet geçirmeden, bebeğimi mümkün olan son ana kadar kanımla besleyebileceğime dair. İnatla bebeğim için hazırlanıyorum gücüm yettiğince artık. Korkularınızdan arının sizde çünkü anne olmak güçlü olmayı gerektirir ben buna inandım artık. Bundan 3 ay sonra bütün korkularımızı, tasalarımızı geride bırakmış olmak dileğiyle...
Iyi olur bende öğrenmiş olurum. Benim de zaman zaman mide problemlerim olur du acaba o mu etkiliyor. Bugün yemekten sonra icicem bakalım yine olacak mı ? Bu arada kuzucuk sen mi kum döküyordun? Karıştırdım mi ?
ben 3 emzırme atletı 3 de südyen aldım
dagi var anıl var karışık oldu biraz....terleme süt lekesi derken baya gereklı olur dıye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?