2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ne güzel uygun bulmuşsun.netten bakıyordum ben..gezip almaya fırsatım olmuyor..poffff

Magnorm 365. Tadı güzel ama gece ictigim de mahvoluyorum e ağrı da gece diye gündüz icmedim hiç. Portakal suyu gibi tadı var aslında. Off resmen catlicam artık

Benim de tadıyla bi problemim yok limonata gibi benimki de ama normalde de mide problemim vardı acaba ondan mı böyle etkiler ki? Hiç farketmmiştim haftaya kontrolümde doktoruma sorayım bunu. Belki bi hal çaresi vardır. Öğrenince buraya da yazarım

iki atlet iki sütyen bakayım ozaman..yeterlimidir peki

Herkes magnezyum kullaniyor benimmdoktorum niye vermedi ban magnezyum ay su haftadannsonra ciddi ciddi dokto degistirmeyi dusunuyorum yani.

yok tatlım bende kullanmıyorum magnezyum genelde kasıklarında sancı fln ağrı olursa veriyolar bnm kramplarım vardı kalsiyum verdi yeterli dedi hemen kötü düşünme doktorların bi çoğu ilaç kullandırmama taraftarı ztn elinizden geldiğinde yediklerinizden alın vitaminleri diyor en azından bnm doktorum o şekilde gebeliğimin başından beri sadece folik asit kan ilacı ve kalsiyum kullandım

emzirme sütyenlerinizi hangi marka aldınız..bide atlette gereklimi

Ben denemek için birer tane aldım. Kimisi atlet daha rahat diyor, kimisi sütyen. Bakalım ben hangisinde rahat etcem :) Deborah diye bi marka emzirme atleti. Alternatifi yoktu aldığım yerde :) sanırım 13tl idi fiyatı. Emzirme sütyeni de bi destekli bi de penye vardı ben penye olanı aldım, erdem markası 18tl idi o da. Bu arada normalde sütyende 85b takan ben 95 aldım, 90 sıktı 95 aldım ama eğer daha da büyürse yer yakın gider 100 alırım dedim reklamlardaki sütaş inekcikleri modunda gezerim sonra da

Merhabalar.B12 olarak hangi ilacı alıyorsunuz? Doktor bana da benexol yazdı ama prospektüsünde hamilelikte kullanılmamalıdır yazdığı için güvenip kullanamadım.

ben şimdide kaç beden attım: ))) birzamanlar 85 lerde gezen benn 90 küsürlerdeyim..100 mü alsam acaba

Iyi olur bende öğrenmiş olurum. Benim de zaman zaman mide problemlerim olur du acaba o mu etkiliyor. Bugün yemekten sonra icicem bakalım yine olacak mı ? Bu arada kuzucuk sen mi kum döküyordun? Karıştırdım mi ?

Herkes magnezyum kullaniyor benimmdoktorum niye vermedi ban magnezyum ay su haftadannsonra ciddi ciddi dokto degistirmeyi dusunuyorum yani.

Öyle düşünme canım. Ne güzel ihtiyacın yokmuş demekki :) Benim çok kramplarım oluyordu bacaklarımda doktorum o zaman günde bir taneyle başlatmıştı. Sonradan erken doğum riski olunca hastanede yattığım dönemde 2ye çıkardı. Magnezyum kasılmalara da iyi geliyormuş. Geçen hafta kontrolüm vardı kasılmalarım ara ara devam ediyor diye devam edelim dedi.

canım korse dikişleri acıtmaz mı peki ben de sezeryan olacağım kısmetse...

Emzirme sutyeni almadım daha özellikle toparlayici özellikte olsun istiyorum ki goguslerim zaten büyük bari biraz toplu dursun. Ilk zamanlarda Kom dan aldigim sütyen çok rahat toparlayici ama altı balensiz özellikle bir açık renk giysem falan sanki hıc takılmamis gibi. Bende geçen gün aldım korse özellikli çok rahat öyle ki annem dedi ki goguslerin minnacik görünüyor karnin daha çok çıktı ) ama nasıl bir kalıpsa 80 d :)) 85 takiyordum Kom u 90 almıştım şimdi ki 80

canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle...

Iyi olur bende öğrenmiş olurum. Benim de zaman zaman mide problemlerim olur du acaba o mu etkiliyor. Bugün yemekten sonra icicem bakalım yine olacak mı ? Bu arada kuzucuk sen mi kum döküyordun? Karıştırdım mi ?

Ben ayağımı çatlatmıştım, o dönemde kullandığım ağrı kesiciler midemde yaraya neden olmuştu.. Halen daha ara ara nüksediyor.. Belki de mide rahatsızlığı olanları etkiliyordur, soralım öğrenelim :)
Evet canım ben döküyordum ama noldu anlamadım bir haftaya yakın zamandır sancılarım azalmıştı cumartsi yaptırdığım idrar tahlilinde kum çıkmadı :) bol su içiyordum başka ilaç falan kullanmamıştım.

selam hamişlerrrrrrrrrrrr sıcaktan yapışıyorum yerlereeee... ilk defa sıcaktan uyuyamadım sonra gittim vantilatör karşısında uyudum :) sizlerde durumlar nasıl ?

ben 3 emzırme atletı 3 de südyen aldım
dagi var anıl var karışık oldu biraz....terleme süt lekesi derken baya gereklı olur dıye dusundum

Bak bana daginin emzirme sütyeni ve atletini önermişlerdi. Gittiğim mağazada alternatifim yoktu, doğumdan önce birer tane daha alırsam dagiye de bakıcam ben. Doğumdan sonra alacak olursam işimi görsünde farketmez derim heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…