2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
doğum sonrasında kullan yıllık iznini değişen bişey olmuyor neticede..ha doğum iznin gitmiş ha yıllık iznin

canım bu yıl bitene kadar kullanmam gereken izinlerim vardı doğum izninden sonraya bırakırsam yanacak şimdi personelden öğrendimde yıllık izin kullanabiliyormusuz burda baya konusu geçmişti rapor alabilir miyiz diye bizimkiler rapor kullanamayacağı sölediler

canım çok güzeller güle güle giysin kızın erkek ten kıza mı döndü kaçıncı haftada farkettiler bizdede olabilir mi öyle ihtimal acaba :) bana 3 tane doktor dedi erkek diye ama :)
canım sanmıyorum senin öyle olacağını.19. hafta filandı baya oldu yani.ben alışverişe erken başlamıştım doktor çok kesin konuşmuştu.artık bu haftalardan sonra olmaz merak etme.

anne karnında nasılsa doguncada ole olurmuş...mesela gündüz hareketlı gece sakınse güzel amaaa gecelerı hareketlenıyorsa yandıgımızın resmidir...
Hadi ya benim ki belli olmuyor ama gece daha sakin. Yüz üstü uyumaya alisiktim bazen üzerine yatıyorum o zamn tekmeyi basıyor onun dışında sakin. Ohh aferin benim akıllı oglusum

anne karnında nasılsa doguncada ole olurmuş...mesela gündüz hareketlı gece sakınse güzel amaaa gecelerı hareketlenıyorsa yandıgımızın resmidir...

Peki ya benimki gibi hep hareketliyse arada sadece en fazla yarım saatlik bi dinlenmeleri oluyorsa nolcek? Zombiye mi bağlıycam yani ben gündüz ben izliyorum, gece eşim oturup izliyormuş hareketlerini ki bazen sağolsun öyle sert tekmeler dönüşler yapıyor ki beni de dikiyor ayağa beyfendi

nilsena bende daha kıyafet adına hiçbişey almadım desem yeri var ne oğluma ne kendime birde üstelik raflardaki herşey mevsimlik. bundan sonra alacağım inşallah.
yenidoğan kıyafetleri zaten hep aynı kalınlıkta oluyo.bi haftada halledersin merak etme.bu vakitten sonra alışveriş yapmanın keyfini çıkar.ben öyle yapıcam.internet elimizin altında olmadı ordan hallederiz.

kolay ve normal dogumm süper o zaman canım....saglıklıysa bebişin varsın zayıf olsun..nst nasıl bısı anlatsana

nst den hiç çekinmene gerek yok cnm yatağa uzanıyorsun karnına bi alet takıo kemerle yanında da hoparlör tarzı bişe var bebeğin kalp atışlarını dinliyorsun aynı deprem ölçen aletler gibi kağıt çıkartıyor içinden bebeğin kalp atışlarına hareketlerine ve senin sancın olup olmadığına bakıo başka hiç bişe yok sadece biraz fazla uzun sürüyo yat yat sıkılmıştım ben sanırım 30 40 dk fln sürdü :)

bende hissettim ve çoook korktum resmen karnımda deprem oldu besemele çektim hemen :)
3 4 gün sonra ki kontrolde dönük gördüm zaten.

benimki ayrıntılı ultrasona girdiğimde de dönüktü hala dönük aman maşallah bi daha dönmez artık umarım

Bebekleri dönen arkadaslaaaaar bebeğinizin döndüğünü hissettiniz mi acebaaaaa
canım dönerken hareketini hissetmedim ama bigün göğsümün altının ferahladığını hissettim,göbeğim aşağı doğru düşmüştü sanki.o hafta kontrole gidince doktor zaten döndüğünü söyledi.ama bir ay oluyor neredeyse.benim biraz erken döndü galiba.

mideme küçük tekmecikler atıyor miniğimannesi yesin onun minnak ayaklarını

bende hissettim ve çoook korktum resmen karnımda deprem oldu besemele çektim hemen :)
3 4 gün sonra ki kontrolde dönük gördüm zaten.
dün gece sahurda anlattıklarınızın benzeri seyler yasadım bebegimin kafası hep sağda yukardaydı simdi aynı yerde tekme hissediyorum sanki gögsumün altında ama yine de tam emin değilim umarım dönmüstür

kızlar Antalyada olupta ilke bebe mağazasına bakan var mı aranızda bir bebek odası beğendim ama görmeden incelemeden almak cok mantıklı gelmiyor tek bayiide antalya da varr..

ay canımm moralını bozmak gıbı olmasın ama sanırım senı uzun nobetler beklıyor tabı bu bır varsayım kesın olcak dıye bısı yok

o kemer sıkıyormu pekii bı de bebegın nerde olduguna dair ebe karnına dokunuyor mu?

kızlar dışarı çıkarken pratik olsun diye içine iki bez ıslak mendil koyabileceğim bişey arıyorum.büyük kalem kutusu gibi yada alta eklediğim resimde ki gibi.fikir verebilecek görmüş olan var mı?

merhaba kızlar ilk sayfadaki listeye doğum yapanların tarihlerini ve bebek kilolarınıda eklemeye baslasak mı? ıkızlerden başlasak

hamişler...aranızda benim gibi gebelik fotoğrafı çektirmeyi düşünen varmı..ben beyaz düz bir elbise giyip başıma çiçekli taç takmayı düşünüyorum sadece bir kaç poz

Eklentiler

• h.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 133
Benim de yanacak izinlerim vardı bana da kullanamazsın doğum izninden düşer dediler. O yüzden 37.haftadan önce iznim kadar erken çalışamaz raporu alacağım. Benim de tahmini doğum 29 eylül. Hangi kurumdasın ?

üniversitedeyim ben kullanabilirsin dediler ama inşallah sonradan sorun olmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…