doğum sonrasında kullan yıllık iznini değişen bişey olmuyor neticede..ha doğum iznin gitmiş ha yıllık iznin
canım sanmıyorum senin öyle olacağını.19. hafta filandı baya oldu yani.ben alışverişe erken başlamıştım doktor çok kesin konuşmuştu.artık bu haftalardan sonra olmaz merak etme.canım çok güzeller güle güle giysin kızın erkek ten kıza mı döndü kaçıncı haftada farkettiler bizdede olabilir mi öyle ihtimal acaba :) bana 3 tane doktor dedi erkek diye ama :)
Hadi ya benim ki belli olmuyor ama gece daha sakin. Yüz üstü uyumaya alisiktim bazen üzerine yatıyorum o zamn tekmeyi basıyor onun dışında sakin. Ohh aferin benim akıllı oglusumanne karnında nasılsa doguncada ole olurmuş...mesela gündüz hareketlı gece sakınse güzel amaaa gecelerı hareketlenıyorsa yandıgımızın resmidir...
yıllık iznin kabul edilmiyormuş canım..doğum izninden gider o iki hafta
anne karnında nasılsa doguncada ole olurmuş...mesela gündüz hareketlı gece sakınse güzel amaaa gecelerı hareketlenıyorsa yandıgımızın resmidir...
yenidoğan kıyafetleri zaten hep aynı kalınlıkta oluyo.bi haftada halledersin merak etme.bu vakitten sonra alışveriş yapmanın keyfini çıkar.ben öyle yapıcam.internet elimizin altında olmadı ordan hallederiz.nilsena bende daha kıyafet adına hiçbişey almadım desem yeri var ne oğluma ne kendime birde üstelik raflardaki herşey mevsimlik. bundan sonra alacağım inşallah.
kolay ve normal dogumm süper o zaman canım....saglıklıysa bebişin varsın zayıf olsun..nst nasıl bısı anlatsana
bende hissettim ve çoook korktum resmen karnımda deprem oldu besemele çektim hemen :)Bebekleri dönen arkadaslaaaaar bebeğinizin döndüğünü hissettiniz mi acebaaaaa
bende hissettim ve çoook korktum resmen karnımda deprem oldu besemele çektim hemen :)
3 4 gün sonra ki kontrolde dönük gördüm zaten.
canım dönerken hareketini hissetmedim ama bigün göğsümün altının ferahladığını hissettim,göbeğim aşağı doğru düşmüştü sanki.o hafta kontrole gidince doktor zaten döndüğünü söyledi.ama bir ay oluyor neredeyse.benim biraz erken döndü galiba.Bebekleri dönen arkadaslaaaaar bebeğinizin döndüğünü hissettiniz mi acebaaaaa
Ben hissettim bi akşam aşağıya okadar şiddetli tekme atiyoduki oturduğu yerde zipliyordum resmen :) ertesi gün ve sonrasında ayaklarını hep karnımin ortasında ve kenarlarında hissettim Dr gittiğimizde nası aşağı donmus dedi
mideme küçük tekmecikler atıyor miniğimannesi yesin onun minnak ayaklarını
Bir gün karnima öyle tekmeler ve ağrılar girdi ki ben hissetmedim daha doğrusu döndüğünü anlamadım annem döndü o dedişimdi farkediyorum artık poposunun nerde ayaklarının nerde olduğunu tabi annem sağolsun
dün gece sahurda anlattıklarınızınbende hissettim ve çoook korktum resmen karnımda deprem oldu besemele çektim hemen :)
3 4 gün sonra ki kontrolde dönük gördüm zaten.
ay canımm moralını bozmak gıbı olmasın ama sanırım senı uzun nobetler beklıyorPeki ya benimki gibi hep hareketliyse arada sadece en fazla yarım saatlik bi dinlenmeleri oluyorsa nolcek? Zombiye mi bağlıycam yani bengündüz ben izliyorum, gece eşim oturup izliyormuş hareketlerini ki bazen sağolsun öyle sert tekmeler dönüşler yapıyor ki beni de dikiyor ayağa beyfendi
o kemer sıkıyormu pekii bı de bebegın nerde olduguna dair ebe karnına dokunuyor mu?nst den hiç çekinmene gerek yok cnm yatağa uzanıyorsun karnına bi alet takıo kemerle yanında da hoparlör tarzı bişe var bebeğin kalp atışlarını dinliyorsun aynı deprem ölçen aletler gibi kağıt çıkartıyor içinden bebeğin kalp atışlarına hareketlerine ve senin sancın olup olmadığına bakıo başka hiç bişe yok sadece biraz fazla uzun sürüyo yat yat sıkılmıştım ben sanırım 30 40 dk fln sürdü :)
doğum yapan oldu mu hiç.merhaba kızlar ilk sayfadaki listeye doğum yapanların tarihlerini ve bebek kilolarınıda eklemeye baslasak mı? ıkızlerden başlasak
Benim de yanacak izinlerim vardı bana da kullanamazsın doğum izninden düşer dediler. O yüzden 37.haftadan önce iznim kadar erken çalışamaz raporu alacağım. Benim de tahmini doğum 29 eylül. Hangi kurumdasın ?canım bu yıl bitene kadar kullanmam gereken izinlerim vardı doğum izninden sonraya bırakırsam yanacak şimdi personelden öğrendimde yıllık izin kullanabiliyormusuz burda baya konusu geçmişti rapor alabilir miyiz diye bizimkiler rapor kullanamayacağı sölediler
Benim de yanacak izinlerim vardı bana da kullanamazsın doğum izninden düşer dediler. O yüzden 37.haftadan önce iznim kadar erken çalışamaz raporu alacağım. Benim de tahmini doğum 29 eylül. Hangi kurumdasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?