2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hamişler...aranızda benim gibi gebelik fotoğrafı çektirmeyi düşünen varmı..ben beyaz düz bir elbise giyip başıma çiçekli taç takmayı düşünüyorum sadece bir kaç poz
Var canım inşallah bende cektirecegim ama tek değil eşimle sonra aynı pozu bebiş doğunca da çektirmek istiyorum

kızlar şok markette çift kişilik sıvı geçirmez alez 15 tl idi benim yatağımda yataş in vardı ama bunu da yedek aldım hem eve misafir gorumcem ler çocuklar ı vs oluyor kanepeye de sererim diye düşündüm. İşimi görür yani

bi yandan temmuz ağustos annelerini okuyorum. bi yandan zayıflama gruplarını okuyorum. doğumdan sonra oraya transfer olcam heralde :) kafa bi dünya. bebişin odasını kuruyoruz. boyama işi olmadıgı halde bitmek bilmedi. sticker aldım bi tane beşiğin oldugu duvara takıcam. eksikler hiç bitmiyor. bir de sürpriz güvercinim oldu. dün işten eve gittiğimizde banyoda bulduk. havalandırmadan gelmiş. balkona çıkardık gitmiyor. eşim biraz önce eve gitmiş hala ordaymış. umarım gider. yoksa balkonda yasamak ona eziyet olcak diye cok korkuyorum. bir gözü de kör pıtırcıgın su yem falan koydum ama aklım evde.

Canim bimde var cuma günü şimdi gördüm fiyati daha uygun almadıysan

ayy bak ona çok sevap...

@miskamber, ayisigi3434
Kızlar şimdi geldim dr. dan. Kızım maşallah büyümüş. Sezaryen anestezi olayını sordum. İğneyi kesmeden acil bir şekilde doğuma gidersem genel anestezi ile bebeği alacakmış doktorum. Normal şartlarda hamileliğim sürerse 37. haftada iğneyi bıraktırıp, 38. haftada spinal anestezi ile yaptıracakmış. Bu arada 3. bebek işini sordum. Eşimde hamile kaldıktan sonra genetik problem çıkmıştı, bebek kayıplarımın sebebi olabilecek. Bir çocuk daha düşünürsek tüp bebek yaptırıcaz genetik taramalı. Bu nedenle doğumda tüplerimi bağlatmaya karar verdim, üçüncüyü de düşünmezsem direk doğum kontrol yöntemini uygulamış olucam inşallah..
Sizden de haber bekliyorum kızlar.

Tamam canım paylaşırsan sevinirim.

insallah canım bir sey olmaz..kaçlık iğne kullanıyorsunuz bir de mutasyonunuz neydi...
Genetik araştırma sonucunda MTHFR C677T ve Factor XIII V34L heterozigot mutant olduğu,PAI-1 genotipinin 4G/4G çıktı. İğnem 0,4 lük clexan.

ayy bak ona çok sevap...

bende kıyamıyorum. bizi secti evimizin içine kadar geldi diyorum. bakamamaktan cok korkuyorum asıl. bilinçsizce bakıp hastalanmasından ölmesinden korkuyorum balkonum tüm gün güneş alıyor. bu sıcaklarda orda nasıl olcak bilmiyorum.

hamişler...aranızda benim gibi gebelik fotoğrafı çektirmeyi düşünen varmı..ben beyaz düz bir elbise giyip başıma çiçekli taç takmayı düşünüyorum sadece bir kaç poz
ben para veremicem o pozlara bi arkadasimiza cektircem dogum sonrasi bebisle cekinmek daha cazip geldi nedense :)

kayınvalidemler iki saatlik yolda ama ben korkudan gitmeyeceğim. en son gittiğimde sancılarım başladı. hastanede yattım. sen benden daha ileri haftadasın. kesinlikle doktorunla konuşmalısın. herkes aynı olmaz amacım korkutmak vs de değil beni yanlış anlama canım. doktora ilk gittiğimde sertleşme olup olmadıgını sormuştu bana da. nst ye bağlayabilir seni. sancın var mı bakar. ona göre söyler yola çıkıp çıkamayacağını. 4 saat çok uzun bir süre değil ama araba sarsmasın.

Haklısın canım bende baya bi zorlandım Alçak yastık severim ama reflüyü de engelledi baya bi, boynum da ağrısa çift yastıkla yatıyorum. Bana gaviscon da fayda etmiyor artık ya maden suyu içiyorum çok şiddetlenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…