ekimgelini ıkız bebeklerini doğurdudoğum yapan oldu mu hiç.
Var canım inşallah bende cektirecegim ama tek değil eşimle sonra aynı pozu bebiş doğunca da çektirmek istiyorumhamişler...aranızda benim gibi gebelik fotoğrafı çektirmeyi düşünen varmı..ben beyaz düz bir elbise giyip başıma çiçekli taç takmayı düşünüyorum sadece bir kaç poz
bende bır ıkı poza kocişimi dahil ederim....uzun beyaz elbıse arıyorumda bulamadım pek günlük bişi olsun ıstıyorum ama yokkkkVar canım inşallah bende cektirecegim ama tek değil eşimle sonra aynı pozu bebiş doğunca da çektirmek istiyorum
Canim bimde var cuma günü şimdi gördüm fiyati daha uygun almadıysanEki Görüntüle 1577202 kızlar şok markette çift kişilik sıvı geçirmez alez 15 tl idi benim yatağımda yataş in vardı ama bunu da yedek aldım hem eve misafir gorumcem ler çocuklar ı vs oluyor kanepeye de sererim diye düşündüm. İşimi görür yani
ayy bak ona çok sevap...bi yandan temmuz ağustos annelerini okuyorum. bi yandan zayıflama gruplarını okuyorum. doğumdan sonra oraya transfer olcam heralde :) kafa bi dünya. bebişin odasını kuruyoruz. boyama işi olmadıgı halde bitmek bilmedi. sticker aldım bi tane beşiğin oldugu duvara takıcam. eksikler hiç bitmiyor. bir de sürpriz güvercinim oldu. dün işten eve gittiğimizde banyoda bulduk. havalandırmadan gelmiş. balkona çıkardık gitmiyor. eşim biraz önce eve gitmiş hala ordaymış. umarım gider. yoksa balkonda yasamak ona eziyet olcak diye cok korkuyorum. bir gözü de kör pıtırcıgınsu yem falan koydum ama aklım evde.
Tamam canım paylaşırsan sevinirim.evet arada takip ediyorum orayı ama oraya genelde pıhtılaşmayı yeni öğrenenler yada araştırma evresinde olanlar geliyor ..iğneyi nasıl vururum, neresi daha az acıtır tarzı sorular oldukça fazla...hamileliğin sonlarını yaşayanlar pek yok..bide ben sezeryan konusunda soru sormuştum kimi normal kimi sezeryan demişti.hatta birinin doktoru normal demişti ama o sezeryan istiyordu riske girmemek için..ama sezeryanın hangi çeşit olacağını ilk @ayışğından duydum..bi rara sorayım cevap bulabilirsem burda paylaşırım..
Genetik araştırma sonucunda MTHFR C677T ve Factor XIII V34L heterozigot mutant olduğu,PAI-1 genotipinin 4G/4G çıktı. İğnem 0,4 lük clexan.insallah canım bir sey olmaz..kaçlık iğne kullanıyorsunuz bir de mutasyonunuz neydi...
Ben dün dagiden aldım bir tane yarın gelicek bakalım.Penye olanlardan aldım daha rahat kullanırım gibi geldi.emzirme sütyenlerinizi hangi marka aldınız..bide atlette gereklimi
Canim bimde var cuma günü şimdi gördüm fiyati daha uygun almadıysanEki Görüntüle 1577242
canım ben ikişer tane aldım yeter heraldeiki atlet iki sütyen bakayım ozaman..yeterlimidir peki
ayy bak ona çok sevap...
ben para veremicem o pozlara bi arkadasimiza cektircem dogum sonrasi bebisle cekinmek daha cazip geldi nedense :)hamişler...aranızda benim gibi gebelik fotoğrafı çektirmeyi düşünen varmı..ben beyaz düz bir elbise giyip başıma çiçekli taç takmayı düşünüyorum sadece bir kaç poz
kızlar Antalyada olupta ilke bebe mağazasına bakan var mı aranızda bir bebek odası beğendim ama görmeden incelemeden almak cok mantıklı gelmiyor tek bayiide antalya da varr..[/QUOT ilke bebe guzel oluyor akrabamiz almisti memnundu canim.ama tabi gecn yildi.
kızlar bi kaç sayfa geriye gittim bahseden olmamış, bir sşey sorucam size.. kasılmalarınız var mı?? Ben bi kaç gündür sertleşme yaşıyorum günde bikaç defa..yaşadığım şey kasılmaymış. internetten öğrendim.31. haftanın içindeyim.. magnezyumu bıraktım bi kaçgündür ondan olabilir diye düşünüyorum.benm gibi bu tarz kasılmalar yaşıya var mı arkadaşlar???
Birde bayramda 4 saatlik bir yolculuk yapıcam.. 33. haftada olmuş olucam. sizce tehlikeli mi??
düşüncelerinizi paylaşırmısınız???
Haklısın canım bende baya bi zorlandım Alçak yastık severim ama reflüyü de engelledi baya bi, boynum da ağrısa çift yastıkla yatıyorum. Bana gaviscon da fayda etmiyor artık ya maden suyu içiyorum çok şiddetleninceValla canım benım gıbı duz yastık kullanan hatta bazen yastıksız yatan bırının cıft yastıga alışması çok zor
dun gece koydum bı baktım yastıgın bırı yok yanıma gelmişsonra mıdem kotu tabı kalktım gavıscon ıctım ole yattım sonra uyu uyuyabılırsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?