2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ay canımm moralını bozmak gıbı olmasın ama sanırım senı uzun nobetler beklıyor tabı bu bır varsayım kesın olcak dıye bısı yok

Doğunca da aynı rutine devam ederim o zaman gündüz ben bakarım sever izlerim gece de eşim. E sırf çocuk yadırgamasın diye belki doğduktan sonra emecek falan ya daha çok efor sarfeder daha çok yorulur ve belki uyur Ümitliyim benim oğlum uslu olcek inşallah

Ben mecbur bayrama gideceğim 2.5 saatlik yol yavaş yavaş gideriz geri donmicem. Doktor da gidecegimizi biliyor birsey demedi. Inşallah sancı filan olmaz

bende bır ıkı poza kocişimi dahil ederim....uzun beyaz elbıse arıyorumda bulamadım pek günlük bişi olsun ıstıyorum ama yokkkk
Fotoğraf kısmet olursa bende çektiricem bayram için bu elbiseyi aldım aynısının Beyazıda var ebru giyimde aldım aklında olsun sen uzun demişsin ama kısa düşünürsen fikir olsun

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-30-11-52-37.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 166
Canım pazarda da oluyor mu ki emzirme atleti? Çok iyi denk gelmiş :)

Daha önce hiç denk gelmemiştim, tesadüf gördüm, iyi oldu.

STRESten uzak dur, hiçbir sorun olmaz inşallah canım. Ümitsiz düşünülecek bir durumun yok Allaha şükür.
Benim de çok ani kilo artışım olmuştu, senin de aynı olmuş, kendimizin doktoru olmalıyız hep takip etmeliyiz. Tansiyon takibini de ihmal etme. Böyle böyle bir bakmışsın 40. haftayı görmüşsün inşallah :)

kızlar yarın dua edin @pinksE arkadaşımız ve ben çapa heyette olacağız. hayırlı haberlerle geliriz inşallah.

Bu zamana kadar hep iyi haberlerle döndünüz, bundan sonra da öyle olacak Allahın izniyle. Rabbim şifa versin, güzel haberlerinizi bekliyorum.

üniversitedeyim ben kullanabilirsin dediler ama inşallah sonradan sorun olmaz ..
Ben de bakanliktayim. Gosterecek bir emsal ariyorum o yuzden heyecanla sordum :) Sonucta ozerk bir kurum universite. Umarim sende sorun cikarmazlar rahatca iznini kullanabilirsin.

canım benim doktorum idrar yolu enfeksiyonundan olabileceğini söyledi. bol su iç benim bu ara yok çok şşükür

kızlar bebeklerin dönüşünden bahsetmişsiniz ama benimki sürekli Dönüyor. iki gün kafa aşağıda üç gün yukarıda benimki kararsız bi tip olacak sanırım

Darısı bana ve dönmeyenlere inş midem göğüslerimin arasında biraz bişey yeyince kaburga ağrım oluyor 3 hafta önce tersti bence hala ters

Canım seninle günümüz aynı. Magnezyum almadığım zaman kasilmalar bende de oluyor o yüzden hergün almaya çalışıyorum. Yolculuk için de doktoruna danismanda fayda var bence. 4 saatlik yola özel arabanız varsa dinlenerek cikilabilir ama sicaklar da bastırıyor dikkatli olmak gerekir

kızlar bebeklerin dönüşünden bahsetmişsiniz ama benimki sürekli Dönüyor. iki gün kafa aşağıda üç gün yukarıda benimki kararsız bi tip olacak sanırım
Benimki de aynı hergün farklı yerlerde tekmeler hissediyorum. Çok merak ediyorum hangi pozisyonda olduğunu

kızlar kaç gündür giremiyorum havalar inanılmaz sıcakladı ev işide yapamıyorum. ne kadr deniz kadar zararsız olmasa da havuza giriyorum bol bol. Allah yardımcımız olsun. bu sene tatil işi yattı zaten

kızlar kaç gündür giremiyorum havalar inanılmaz sıcakladı ev işide yapamıyorum. ne kadr deniz kadar zararsız olmasa da havuza giriyorum bol bol. Allah yardımcımız olsun. bu sene tatil işi yattı zaten
Nasılsın en son ağrıların vardı sanki ? Doktoruna karar verdin mi ? Nasıl geçti randevun ? Inşallah hersey yolundadir

Kocami özledim ben daha 10 gün oldu ayrilali ama bana 10 yıl gibi geliyor çok özledim neden geçmiyor bu zaman fotograflara bakıp ağlıyorum görüntülü konuşuyoruz her akşam kapatıp ağlıyorum yüzüne bakmaya doyamiyorum öyle özledim ki anlatamam sarılmak istiyorum çok mu şey istiyorum gece uyurken bile elimi bırakmayan ellerini özledim çok özledim kocami çooook

Bende özledim ne yapsak ki Doguma kadar beklicez ağlayalım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…