- 1 Ağustos 2013
- 371
- 267
- 103
- 37
bende kullanmiyorum sislik kramp vb olmuyorsa gerek gorulmuyormus dr ma sordum.Benim şişlikler başlayınca verdi ondan önce hiç kullanmadım
ay canımm moralını bozmak gıbı olmasın ama sanırım senı uzun nobetler beklıyortabı bu bır varsayım kesın olcak dıye bısı yok
Ben mecbur bayrama gideceğim 2.5 saatlik yol yavaş yavaş gideriz geri donmicem. Doktor da gidecegimizi biliyor birsey demedi. Inşallah sancı filan olmazkayınvalidemler iki saatlik yolda ama ben korkudan gitmeyeceğim. en son gittiğimde sancılarım başladı. hastanede yattım. sen benden daha ileri haftadasın. kesinlikle doktorunla konuşmalısın. herkes aynı olmaz amacım korkutmak vs de değil beni yanlış anlama canım. doktora ilk gittiğimde sertleşme olup olmadıgını sormuştu bana da. nst ye bağlayabilir seni. sancın var mı bakar. ona göre söyler yola çıkıp çıkamayacağını. 4 saat çok uzun bir süre değil ama araba sarsmasın.
Fotoğraf kısmet olursa bende çektiricem bayram için bu elbiseyi aldım aynısının Beyazıda var ebru giyimde aldım aklında olsun sen uzun demişsin ama kısa düşünürsen fikir olsunbende bır ıkı poza kocişimi dahil ederim....uzun beyaz elbıse arıyorumda bulamadım pek günlük bişi olsun ıstıyorum ama yokkkk
Canım pazarda da oluyor mu ki emzirme atleti? Çok iyi denk gelmiş :)
Destekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim moral oldunuz bana, güç verdiniz hepinizden allah razı olsun, diliyorum başka bu hastalıkla sınanan olmasın aramızda, hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza.
Canım bu şekilde çıkan 2. testim cumadan beri ama arife günü yineleyeceğiz testi böyle gidecek sanırım. Birde sadece spot bakılmadı 24 saatlik tahili de yapıldı malesef.
İnşallah bakalım bizde sıkı kontrole girdik. 2 doktor takip ediyor biri atlasa diğeri yakalar diye düşünüyorum.
Biraz şişkindim ve yemeden kilo alabildiğime inanıyordum ama bunlar hamilelikten önce de olan şeylerdi çok üstünde durmamıştım şimdiye kadar.
Amin canım inşallah çok sağol.
Çok haklısın şükretmekten hiç vazgeçmemeliyiz hala benimle oğlum hala şansı var.
Aslında ben idrarda protein çıkana kadar fark etmemiştim. Kilolu bir başlangıç yapmıştım zaten gebeliğe ve normalde hızlı kilo alan bir yapım vardı. Uzun süredir alyansımı takamıyordum ödemden, eşim az yiyorsun diye kızarken doktorlarım çok kilo alıyorsun diye kızıyordu. Cuma ya kadar toplamda 13 kilo almıştım bu gün ise 15 olmuş. Dengesiz kilo alımı oluyordu bir anda 1-2 kilo alıp 1 ay kadar öyle kalıyordum mesela. Birde bebeğimin gelişimi 12. haftaya kadar hep geriydi yeni yeni yakalıyor beni. Bu gelişim hızında kalsa bana yeter geçmesin ileriye benden hiç önemli değil. Alttaki tahmini kilodan hep 50-100 gr kadar az çıkardı mesela. Cuma günü 1565 gr dedi.
Amin inşallah. Erken teşhis edildi tamamen şans eseri çünkü ben belirtileri normal görüp yakınmamıştım bile doktora. 24 saatlik tahlil verdim 3 katı çıktı üst sınırın ve arife günü yine 24 saatlik biriktirip götürücem duruma bakıcak, tansiyon konusunda şanslıyım çünkü oldum olası tansiyonum düşüktü benim 8-4 falandı normalde 9-7 son ölçümde çıkan eve tansiyon aleti alıcaz hergün 2-3 kere ölçücem artık. Yükselme eğilimi gösterirse hemen gözleme alınacakmışım.
kızlar yarın dua edin @pinksE arkadaşımız ve ben çapa heyette olacağız. hayırlı haberlerle geliriz inşallah.
Ben de bakanliktayim. Gosterecek bir emsal ariyorum o yuzden heyecanla sordum :) Sonucta ozerk bir kurum universite. Umarim sende sorun cikarmazlar rahatca iznini kullanabilirsin.üniversitedeyim ben kullanabilirsin dediler ama inşallah sonradan sorun olmaz ..
Cnm büyüyen beşik 3 kapılı dolap 2500 tl aldım.. Newjoy marka şifonyer hariç fiyat..merhaba attığınız resimleri gördüm odayı kaça aldınız acaba?
canım benim doktorum idrar yolu enfeksiyonundan olabileceğini söyledi. bol su iç benim bu ara yok çok şşükürkızlar bi kaç sayfa geriye gittim bahseden olmamış, bir sşey sorucam size.. kasılmalarınız var mı?? Ben bi kaç gündür sertleşme yaşıyorum günde bikaç defa..yaşadığım şey kasılmaymış. internetten öğrendim.31. haftanın içindeyim.. magnezyumu bıraktım bi kaçgündür ondan olabilir diye düşünüyorum.benm gibi bu tarz kasılmalar yaşıya var mı arkadaşlar???
Birde bayramda 4 saatlik bir yolculuk yapıcam.. 33. haftada olmuş olucam. sizce tehlikeli mi??
düşüncelerinizi paylaşırmısınız???
;Eki Görüntüle 1577063 bu tarz mı...ben ameliyat sonrası için bu tarz bişey kullanmıştım...
Canım evde değilim dönünce istla koyarım resmiCanım Dediğin korsenin resmini atabilir misin elinde varsa?
Darısı bana ve dönmeyenlere inş midem göğüslerimin arasında biraz bişey yeyince kaburga ağrım oluyor 3 hafta önce tersti bence hala terscanım dönerken hareketini hissetmedim ama bigün göğsümün altının ferahladığını hissettim,göbeğim aşağı doğru düşmüştü sanki.o hafta kontrole gidince doktor zaten döndüğünü söyledi.ama bir ay oluyor neredeyse.benim biraz erken döndü galiba.
Canım seninle günümüz aynı. Magnezyum almadığım zaman kasilmalar bende de oluyor o yüzden hergün almaya çalışıyorum. Yolculuk için de doktoruna danismanda fayda var bence. 4 saatlik yola özel arabanız varsa dinlenerek cikilabilir ama sicaklar da bastırıyor dikkatli olmak gerekirkızlar bi kaç sayfa geriye gittim bahseden olmamış, bir sşey sorucam size.. kasılmalarınız var mı?? Ben bi kaç gündür sertleşme yaşıyorum günde bikaç defa..yaşadığım şey kasılmaymış. internetten öğrendim.31. haftanın içindeyim.. magnezyumu bıraktım bi kaçgündür ondan olabilir diye düşünüyorum.benm gibi bu tarz kasılmalar yaşıya var mı arkadaşlar???
Birde bayramda 4 saatlik bir yolculuk yapıcam.. 33. haftada olmuş olucam. sizce tehlikeli mi??
düşüncelerinizi paylaşırmısınız???
Benimki de aynı hergün farklı yerlerde tekmeler hissediyorum. Çok merak ediyorum hangi pozisyonda olduğunukızlar bebeklerin dönüşünden bahsetmişsiniz ama benimki sürekli Dönüyor. iki gün kafa aşağıda üç gün yukarıda benimki kararsız bi tip olacak sanırım
Nasılsın en son ağrıların vardı sanki ? Doktoruna karar verdin mi ? Nasıl geçti randevun ? Inşallah hersey yolundadirkızlar kaç gündür giremiyorumhavalar inanılmaz sıcakladı ev işide yapamıyorum. ne kadr deniz kadar zararsız olmasa da havuza giriyorum bol bol. Allah yardımcımız olsun. bu sene tatil işi yattı zaten
Bende özledim ne yapsak ki Doguma kadar beklicez ağlayalım o zamanKocami özledim bendaha 10 gün oldu ayrilali ama bana 10 yıl gibi geliyor çok özledim neden geçmiyor bu zaman fotograflara bakıp ağlıyorum görüntülü konuşuyoruz her akşam kapatıp ağlıyorum yüzüne bakmaya doyamiyorum öyle özledim ki anlatamam sarılmak istiyorum çok mu şey istiyorum gece uyurken bile elimi bırakmayan ellerini özledim çok özledim kocami çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?