Benimde aklım Karışık bayramda annemleri 1,5 saatlik yere götürücem normal zamanda araç zaten kullanıyorum hiç sıkıntım yok ta artık korkmaya başladım sıkıntı olur mu diye benden başka aktif araç kullananda yok mejbur bana kalıyor ama su zamana kadar hiç sıkıntım olmadı ben hemşireye sormuştum bana doğurana kadar araç kullandığını söyledi artık Allah'a emanet olucazkayınvalidemler iki saatlik yolda ama ben korkudan gitmeyeceğim. en son gittiğimde sancılarım başladı. hastanede yattım. sen benden daha ileri haftadasın. kesinlikle doktorunla konuşmalısın. herkes aynı olmaz amacım korkutmak vs de değil beni yanlış anlama canım. doktora ilk gittiğimde sertleşme olup olmadıgını sormuştu bana da. nst ye bağlayabilir seni. sancın var mı bakar. ona göre söyler yola çıkıp çıkamayacağını. 4 saat çok uzun bir süre değil ama araba sarsmasın.
Yemiyosun diye annemlerle eşim öyle bir baktılar ki yüzüme 3 hafta yeme kampına giricem sanırım :) birde böyle deneyelim bakalım. Corolinnacim henüz Nst ye girmedim 35.haftada gireceğim. Burda bazı arkadaşlar 32de girdik deyince merakla gitmiştim :) 35 e kaldikolay ve normal dogumm süper o zaman canım....saglıklıysa bebişin varsın zayıf olsun..nst nasıl bısı anlatsana
Eveeeet ben varım :) fotografçılar artık paket pro yapıolar ztn, biz doğum öncesi, doğumda ve doğum sonrası çekim için anlaştıkhamişler...aranızda benim gibi gebelik fotoğrafı çektirmeyi düşünen varmı..ben beyaz düz bir elbise giyip başıma çiçekli taç takmayı düşünüyorum sadece bir kaç poz
üniversitedeyim ben kullanabilirsin dediler ama inşallah sonradan sorun olmaz ..
Karnımın içinden çıkacakmış gibi bir hareketti benim hissettiğim :) öyle çok sert ve korkutucu birşey değil. Sadece o güne kadar öyle bir hareket hissetmemiştim :) hatta herkese de dedim bebiş döndü diyeBebekleri dönen arkadaslaaaaar bebeğinizin döndüğünü hissettiniz mi acebaaaaa
Tupperin ıslak mendil için bir kutusu var ona bakabilirsin, bana teyzem mama setiyle birlikte hediye almıştı canimkızlar dışarı çıkarken pratik olsun diye içine iki bez ıslak mendil koyabileceğim bişey arıyorum.büyük kalem kutusu gibi yada alta eklediğim resimde ki gibi.fikir verebilecek görmüş olan var mı?
Eki Görüntüle 1577167
çok güzelmiş canımFotoğraf kısmet olursa bende çektiricem bayram için bu elbiseyi aldım aynısının Beyazıda var ebru giyimde aldım aklında olsun sen uzun demişsin ama kısa düşünürsen fikir olsun
o kemer sıkıyormu pekii bı de bebegın nerde olduguna dair ebe karnına dokunuyor mu?
Allah kavuştursun sizleri ne diyim..ben bı gun bıle ayrı kalınca ozluyorum...Allah onları bızden ayrmasınBende özledim ne yapsak ki Doguma kadar beklicez ağlayalım o zaman
Seda bn de ünideyim.. İdari mi akademik misin? Bzm personel şube müdürü de kullanabilirsin dedi ama aslında 657 ye göre kullanılamayacağı çok açık.. Eğer bu işlerden sorumlu kişi musamma gösterirse ok, göstermez direk yönetmeliği uygularsa izin kullanılamıyor..
Biz şanslıyız, bnm de 33 gün iznim var ve bayram sonrası 37. Haftaya kdr o izinleri kullanıcam
hıım anladım ..merak edıyorum sıkıyormu kemer vs dıyeYemiyosun diye annemlerle eşim öyle bir baktılar ki yüzüme 3 hafta yeme kampına giricem sanırım :) birde böyle deneyelim bakalım. Corolinnacim henüz Nst ye girmedim 35.haftada gireceğim. Burda bazı arkadaşlar 32de girdik deyince merakla gitmiştim :) 35 e kaldi
elbısenın fotosunu gondersene bakımm ..nasıl bısı ..bır arkadasınkını gordumçok güzeldi ama ben kısa ıstemıyorum ınsallah bulurum tez zamandaEveeeet ben varım :) fotografçılar artık paket pro yapıolar ztn, biz doğum öncesi, doğumda ve doğum sonrası çekim için anlaştık
Bn bi arkadaşımda görmüştüm ona yakın bi elbise ayarlıcam, saçıma aynen çiçekli bi taç takıcam, eşime de uygun renklerde bi gömlek pant takımbaby shower öncesi foto çekimi olucak çoook heyecanlı
evet bizimkilerde kabul etmeyiz dediler..yıllık iznini kabul ederlerse iyi..bana fiilen çalıştığın süreleri aktarabiliriz dediler..ama raporu kabul edilen kaçtane arkadaşım var çevremde..kurumlar arası farklılık...benimde geçen seneden 7yada 8 gün iznim var..yıl sonuna kadar denk gelebilcek gibi geldi tekrar bi hesaplayayım ben..yoksa doğum izni aralığın sonlarında bitecek gibi benim..canım bu yıl bitene kadar kullanmam gereken izinlerim vardı doğum izninden sonraya bırakırsam yanacak şimdi personelden öğrendimde yıllık izin kullanabiliyormusuz burda baya konusu geçmişti rapor alabilir miyiz diye bizimkiler rapor kullanamayacağı sölediler
evet bizimkilerde kabul etmeyiz dediler..yıllık iznini kabul ederlerse iyi..bana fiilen çalıştığın süreleri aktarabiliriz dediler..ama raporu kabul edilen kaçtane arkadaşım var çevremde..kurumlar arası farklılık...benimde geçen seneden 7yada 8 gün iznim var..yıl sonuna kadar denk gelebilcek gibi geldi tekrar bi hesaplayayım ben..yoksa doğum izni aralığın sonlarında bitecek gibi benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?