2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimde aklım Karışık bayramda annemleri 1,5 saatlik yere götürücem normal zamanda araç zaten kullanıyorum hiç sıkıntım yok ta artık korkmaya başladım sıkıntı olur mu diye benden başka aktif araç kullananda yok mejbur bana kalıyor ama su zamana kadar hiç sıkıntım olmadı ben hemşireye sormuştum bana doğurana kadar araç kullandığını söyledi artık Allah'a emanet olucaz

kolay ve normal dogumm süper o zaman canım....saglıklıysa bebişin varsın zayıf olsun..nst nasıl bısı anlatsana
Yemiyosun diye annemlerle eşim öyle bir baktılar ki yüzüme 3 hafta yeme kampına giricem sanırım :) birde böyle deneyelim bakalım. Corolinnacim henüz Nst ye girmedim 35.haftada gireceğim. Burda bazı arkadaşlar 32de girdik deyince merakla gitmiştim :) 35 e kaldi

hamişler...aranızda benim gibi gebelik fotoğrafı çektirmeyi düşünen varmı..ben beyaz düz bir elbise giyip başıma çiçekli taç takmayı düşünüyorum sadece bir kaç poz
Eveeeet ben varım :) fotografçılar artık paket pro yapıolar ztn, biz doğum öncesi, doğumda ve doğum sonrası çekim için anlaştık
Bn bi arkadaşımda görmüştüm ona yakın bi elbise ayarlıcam, saçıma aynen çiçekli bi taç takıcam, eşime de uygun renklerde bi gömlek pant takım baby shower öncesi foto çekimi olucak çoook heyecanlı

üniversitedeyim ben kullanabilirsin dediler ama inşallah sonradan sorun olmaz ..

Seda bn de ünideyim.. İdari mi akademik misin? Bzm personel şube müdürü de kullanabilirsin dedi ama aslında 657 ye göre kullanılamayacağı çok açık.. Eğer bu işlerden sorumlu kişi musamma gösterirse ok, göstermez direk yönetmeliği uygularsa izin kullanılamıyor..
Biz şanslıyız, bnm de 33 gün iznim var ve bayram sonrası 37. Haftaya kdr o izinleri kullanıcam

Bebekleri dönen arkadaslaaaaar bebeğinizin döndüğünü hissettiniz mi acebaaaaa
Karnımın içinden çıkacakmış gibi bir hareketti benim hissettiğim :) öyle çok sert ve korkutucu birşey değil. Sadece o güne kadar öyle bir hareket hissetmemiştim :) hatta herkese de dedim bebiş döndü diye

Tupperin ıslak mendil için bir kutusu var ona bakabilirsin, bana teyzem mama setiyle birlikte hediye almıştı canim

Kızlar birde danışmak istediğim bir konu var, esim bir temizlik şirketiyle anlaşmış doğumdan 2 hafta kadar önce gelip gümüş ozan teknolojili antibakteriyel dezenfeksiyon yapacaklarmış evde. Gemileri hastaneleri otelleri falan dezenfekte eden bir şirket normalde bahsettiğim. Sizce gerek var mi boyle kapsamli birseye, biz zaten badana sonrası dip köşe temizlik yapicaz

o kemer sıkıyormu pekii bı de bebegın nerde olduguna dair ebe karnına dokunuyor mu?

yok cnm kemeri karnına göre ayarlıyo cırt cırtlı bişe karnıma flnda dokunmadı sadece aleti koyarken kalp atışını aradı nerde die oraya yerleştirdi

kızlar isimleri buldunuz mu hadi isimleri paylaşalım fikir olsun ben mete mert serdar kağan batu bunlar arasında henüz karar veremedim :)

idari kadrodayım canım ben senin baya varmış benim 5 gün var eger kullanamayacaksam haftaya 32 ye girmiş olacağım da bu hafta izne çıkayım diye sormuştum kullananbilirsin dediler kanunu mu tam bilmiyor yoksa göz mü yumacak bilmiyorum

hıım anladım ..merak edıyorum sıkıyormu kemer vs dıyeneyse yasayınca gorecegız heralde

elbısenın fotosunu gondersene bakımm ..nasıl bısı ..bır arkadasınkını gordumçok güzeldi ama ben kısa ıstemıyorum ınsallah bulurum tez zamanda

evet bizimkilerde kabul etmeyiz dediler..yıllık iznini kabul ederlerse iyi..bana fiilen çalıştığın süreleri aktarabiliriz dediler..ama raporu kabul edilen kaçtane arkadaşım var çevremde..kurumlar arası farklılık...benimde geçen seneden 7yada 8 gün iznim var..yıl sonuna kadar denk gelebilcek gibi geldi tekrar bi hesaplayayım ben..yoksa doğum izni aralığın sonlarında bitecek gibi benim..

günaydın kızlar :) dün çalışabilir raporumu aldım 2 hafta sonra kontrolüm var yine.. o zaman ki duruma göre izne ayrılabilirim de doktorum durumuna göre bakalım dedi. nst ye bağlanmadım bir daha ki gidişimde bağlanıcakmışım... kızımın yüzünü gördüm yan profilden doktor ayy aynı sana benziyor burnu filan küçücük dedi yüzü aynı sen dedi ayy nasıl mutlu oldum anlatamam acayip bir his oldu içimde.. herşeyi normal dedi bizde haberler iyi çok şükür

ay sıkıldım valla ya hergün izin hesaplıyorum personeldekilerde bıktı benden vereler söle 1 yıl ücretli bebişlerimize doya doya baksak bizdee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…