Canim bizimde tutmuyodu olculer kestirdik oyle oldu..bizim yatak 70x100 müş biraz zorlancaz galiba yaaişbiride gördüm canım yataştada güzel yataklar var ama ölçü tutmuyo napcaz bilemedim
Benim gibi düşünen birilerinin olmasi sevindirici40 gün bebeğin çıkmamasını anlıyorum ama annenin dışarı çıkmamasının mantığını bilemiyorum, ben çıkarım diye düşünüyorum tabii zaman olursa :)
zaten çok bunalırız çıkmamız lazım az hava almak lazım
Ay inş dönmüştür canım seninki; benimde Perşembe kontrolüm var inş dönmüş olur ama sanmıyorum karnım ve tekmelediği yer aynıCanım kaburga ağrısı bende de oluyor yarım saat otursam yorum sabit muhakkak uzanmam lazım. Benim bebiş makat gelişli idi bakalım dönmüş mu? Sağ aşağı da gibi hissediyorum kafasını.
Canim ben hiç öyle düşünmüyorum 40 gün evde durup napicaz oğlumu da güzelce giydiririm çıkarım dışarı hem bence de lohusa depresyonuna girmeye hiç niyetim yok inşallah bi sağlık sorunu çıkmazsa oglusumu da alistiracagim gezmeye
kendımde aldım tabi...ama ben umursamıyorum bebiş alsın yeterkikendin de aynı oranda aldın mı canım? yoksa sadece bebişe mi?
ay bizede herkes eskilerini vermeye uğraşıyokızlar ya kv.dem..dün görüştük ve bana 7gün çıktıktan sonra ister bana gel ister annene geç dedi.ama bizde daha çok rahat edersin dedi..hangi akla hizmet dedi bilmiyorum.bende salak salak yüzüne baktım sadece..ne diyor bu der gibi...eltimde oğlundan kalma değer verdiği bikaç kıyafet v.b bana vereceğini söyledi..oğluna hatıra olarak kaldırdığı parçalarmış...öyle çok şey değil bahsettiği bir iki bişey...dağlaramı vurayım kendimi..yanlış anlamamk için zor tutum kendimi..önce vaov oğlu için sakladığı şeyleri vericek dedim ve salak gibi kendimi değerli hissettim..ya benim kafa hiç iyi değil bu günlerde salağa dönmüş gibiyim...başımı alıp tatile gidesim var..ama şuan imkansız
insanları anlamıyorum yaaya bu ailelerle nasıl olacak bilmiyorum ben. kv gelecek kendi ailemde gelecek düşündükçe geriliorum. haftasonu bizimkiler geldi miskcim bebek ile alakalı pek konuşmadılar başka şeyler konuştular, bir de üstüne annem demesin mi ayy kız mı kız bebek mi ? erkek olsaydı daha iyiydi.olsun erkeği de yaparsınız dedi. şokkkkkkkkkkkkkkkk. Allahtan eşim duymadı yoksa sürekli aileme bir laf bir laf edip duruyor. aramıyorlar sormuyorlar geçmiş olsun demiyorlar diye yedi bitirdi beni. geçen arabada konuştu da konuştu yemin ederim ağladım , döndüm eşime tuttuğun oruç oruç olmadı hamile karını ağlattın dedim. bende istemiyorum annemler gelmesin bize ama ne yapayım. ay allahım kadir günü günaha girdim.. sizin görümce de eskileri değil yeni kıyafet alsa daha iyi olur sankim. bende depresyondayım ve yalnız hissediyorum kendimi. bir de benim bebek ufak daha hassas bir bebek olacak bu aileler beni germese iyidir.
kestirmeyi yeni duydum şekerim du bakalım eşime söyliyim bi baksın çok sağol öğrendiğim iyi olduCanim bizimde tutmuyodu olculer kestirdik oyle oldu..
canım decavit alıyorum ben senin aldığın vitamin hangisikendımde aldım tabi...ama ben umursamıyorum bebiş alsın yeterki
bence çok güzel olmuş canımKızlarrr yapabilmiş miyim bilmiyorum, birşeyler içime sinmedi sanki ama fikirlerinizi bekliyorummmEki Görüntüle 1582080
Neresi olmamış gayet de güzel olmuş canım taci nasıl yaptın çember mi var içinde ??Kızlarrr yapabilmiş miyim bilmiyorum, birşeyler içime sinmedi sanki ama fikirlerinizi bekliyorummmEki Görüntüle 1582080
Sağol canım :)bence çok güzel olmuş canım
Yok canım, çiçeklerin saplarını birbirine ekleyerek yaptım.Neresi olmamış gayet de güzel olmuş canım taci nasıl yaptın çember mi var içinde ??
Ben de daha oncede decavit alıyordum ama son 1 aydır kullanmıyorum vıtamıncanım decavit alıyorum ben senin aldığın vitamin hangisi
Eline saglik cok hos olmus ben haftasonu kendime terlik alirken gordum canim boyleleride var piyasada ne guzel kendin yapmissin gayet hossKızlarrr yapabilmiş miyim bilmiyorum, birşeyler içime sinmedi sanki ama fikirlerinizi bekliyorummmEki Görüntüle 1582080
Evet ben de google da baktım nasıl modeller var, elimdeki malzemelerle öyle birşeyler uydurmaya çalıştım işte :) teşekkür ederimEline saglik cok hos olmus ben haftasonu kendime terlik alirken gordum canim boyleleride var piyasada ne guzel kendin yapmissin gayet hoss
canım terlik harika olmuş. ben de düşünebilirim .Kızlarrr yapabilmiş miyim bilmiyorum, birşeyler içime sinmedi sanki ama fikirlerinizi bekliyorummmEki Görüntüle 1582080
Valla canım inanki çok basit ama ben daha önceden sabun yaptığım için ihtiyacım olan bütün malzemelere sahiptim, malzeme peşinde koşmadım iyi oldu :)canım terlik harika olmuş. ben de düşünebilirim .
Zaten 70x110 part yatak boyu gibi, ağır gelecek şekilde yaptıklarını zannetmiyorum o yüzden ama krsin bir bilgim de yok.Kızlar ben 70×110 park yatak aldım içine e bebek de yarı ortopedik yatak vardı onu aldım park yatağın üst katına konulunca bebek de olunca ağır olur mu ki?
Bu arada @cryofangel A Aruz38 bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah, Alla beterinden korusun, kendinize iyi bakın.
Oyle mi ilk defa duydum.sut de icemiyorum hamile kaldigimdan beri ama rennie gecirmezse denerim tesekkur ederimSüt ve 1 saat sonra zencefil çayı, etkili çözümdür. Yillardir gastrit+reflu+ülser ve hamile biri olarak soyluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?