2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim gibi düşünen birilerinin olmasi sevindirici

Canım kaburga ağrısı bende de oluyor yarım saat otursam yorum sabit muhakkak uzanmam lazım. Benim bebiş makat gelişli idi bakalım dönmüş mu? Sağ aşağı da gibi hissediyorum kafasını.
Ay inş dönmüştür canım seninki; benimde Perşembe kontrolüm var inş dönmüş olur ama sanmıyorum karnım ve tekmelediği yer aynı

Zaten hamilelik zor bir surec ,artik tadini cikarma zamani

ay bizede herkes eskilerini vermeye uğraşıyoçok sinir bi durum. eşim önce sen bilirsin diyodu kimseden bişey kabul etmedim. şimdi kendiside sağolsun kabul etmiyo. ilk çocuk kendi kendime halletmek istiyorum nesini anlamıyolr yardımcı olmak istiyosan ben seçiyim sen öde

insanları anlamıyorum yaa

Canim bizimde tutmuyodu olculer kestirdik oyle oldu..
kestirmeyi yeni duydum şekerim du bakalım eşime söyliyim bi baksın çok sağol öğrendiğim iyi oldu

Kızlar ben 70×110 park yatak aldım içine e bebek de yarı ortopedik yatak vardı onu aldım park yatağın üst katına konulunca bebek de olunca ağır olur mu ki?

Kızlar ben 70×110 park yatak aldım içine e bebek de yarı ortopedik yatak vardı onu aldım park yatağın üst katına konulunca bebek de olunca ağır olur mu ki?
Zaten 70x110 part yatak boyu gibi, ağır gelecek şekilde yaptıklarını zannetmiyorum o yüzden ama krsin bir bilgim de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…