2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben hep ishal yapiyodum doktor kivami deil sayisi onemli dedi.cok fazla tasindiysan tuvalete doktora gitmende fayda var sivi takviyesi gerekebilir

Hayirlisi neyse o olsun insallah ya senin icin.karisik ve zor durum

Rennie duo surup aldim eczaneden.onu ictim.ama butun gun pk bisey yiyemedigimden kotu hissediyorum hala. Artik zor zamanlar basliyo sanirim...

Canim masallahh ..Bi onceki kontrolunde kac haftalikken gitmistin ve bebis kac kg? Buarada normal dogummu sezerayanmi dusunuyorsunuz dr.unzn fikri nedir?
Canım benim önceki de normaldi inşallah buda öyle olur.doktorda normal yanlısi.3 hafta önce gittiğimde 1600 civarıydı.

Rennie duo surup aldim eczaneden.onu ictim.ama butun gun pk bisey yiyemedigimden kotu hissediyorum hala. Artik zor zamanlar basliyo sanirim...

Oyle canım ben artık otururken zorlanıyorum karnımda engel oluyor bebeğin ayakları olabilir en son gittiğimde dr dönmüş demişti bebek donduyse ayakları mide tarafimda mi oluyor kafası rahim é doğru ya
bayramda n Sonra bu grup da doğumlar başlayabilir
hadi hayırlısı

Canım benim önceki de normaldi inşallah buda öyle olur.doktorda normal yanlısi.3 hafta önce gittiğimde 1600 civarıydı.
Insallah canim bende normal istiyorum dogumlarimiz kolay olur. Benimde bebis kiloluda oyuzden kaygilarim var.. 31 haftalikken gittim 2 kg di. Bir sonraki kontrolum 34 hafta bittiginde ins. Bakalim ne kadar kilo almis olacak. Acikcaksi 4u gecince ben korkuyorum normal dogumda sikinti cikar diye yaa

bende korkmuyor değilim ama doktor 4200 bile çok sıkıntı değil belki biraz dikisin fazla olur dedi.hayırlısı artik.İnşallah kolay kolay doğururuz.

.
benim bebeğimde bir hafta geriden gidiyor kilo olarak 32.haftanın son günü 1650 gramdı doktor bu çok normal diğer değerleri hep önden gidiyor merak etme çok sağlıklı oğlun, her bebek 4 kilo doğacak diye birşey yok seninki de 3e yakın ya da 3 civarı doğar dedi. İster istemez endişeleniyor insan umarım çok ufal bir bebek olmaz hızla kilo alır diye dua ediyorum

bebeğin maşallah iyi cnm her bebek ayni olmaz ki .muz kivi ve kuruyemiş bebeğe çok yaryrms bilgn olsn

Ayy canimm benim dr.normal diyosaa endiselenme lutfen bunda bisi yok,kilo almasi icinde pekmez tahin. Vs tuket tabi seker problemin yoksa.. benide haberdar et canim kilo konusunda umarim istedigin gb olur hersey..

Bende ayni zorlaniyorum.32 de izne ayriliyorum allahtan.yoksa 37.haftaya kadar zaten dayanamicakmisim heralde.ayaklari sagimda benim oglumunda.basi asagida.surekli sag tarafa toplaniyo canim yaniyo.ben soluma yatsam bile yine saga toplanmaya calisiyo. Bi de benim karnim hep asagidaydi simdiye kadar.dun bebegim yukari cikti hemen midemi etkiledi perisan oldum.resmen korkuyorum artik onumuzdeki aylardan ve dogumdan

Ehh yapacak birsey kalmamış ya tabi artık kendileri yapacak olurlar :)) bizimde çok borcumuz var onlar bizden çok çok iyi ve hiçbir masraf vs yok bi gün bi şehirde diğer gün başka gezip duruyorlar aman benden uzak olsunlar bebegimi de sağlıkla alayım kucağıma hicbirsey leri lazım değil çok şükür

Canim cok cok haklisin gercekten bende aynen oyle dusunuyorum istemem hicbiseylerini, borc dert doluydu zaten bizim de ama bi sekilde hallettik cok sukur eksigi kalmadi kuzumun, bu saatten sonra alicagi seyleri de kendi dogursun da giydirsin artik

Kızlar merhaba, forumu 4 gün okumayinca yetişmek için baya çaba sarfettim :) benim de erken doğum riskim vardı ve bebise birşey almamıştım, çok şükür 2 günde herşeyini tamamladık, çok mutlu oldum, yoksa bebek bir çarşafa kalacaktı

Eklentiler

• 20150710_000024.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 180
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…