bi yandan diyorum ayrıl iki hafta sonra gücüm kalmıyor sıcaklardan ,bi yanda da bebeğime kıyamıyorum bi gün bi gündür benim için diyorum.poffffAllah yardimcin olsun canim hamilelikte calismak cekilmez biran once zaman gecsinde sende izne ayril.bende giriyorum bazen kuzum depresyona az daha sabir
avent silikon aldım canım bencanlaar ya emzik alanlar hangi marka neyi tercih ettiler
Allah kabul etsin canım..Allah razı olsun o kişiden..dillerine sağlık...hayırlı sağıklı doğumlarımız olsun inş...topiği okuyorsa arkadaş tşk ediyorumKızlar görmeyenler için birer fatiha alalım.
Canım bence o dediğin hepimizde oluyor bebek hareket ettiğinde bazı pozisyonlarda karnımın içi acayip kasılıyor, sertleşiyor 20-30 Sn genelde bazen 1 dk kadar sonra geçiyor ama onlar rutin bi kasılma olmadığı için sıkıntı olmaz Bebeğin hareketi Kaynaklı; sen yine druna anlatırsın tabi benim de bebeğim hala ters ne zaman dönücek bilmiyorum ama karnım çok geriliyor ce kaburga ağrım çok oluyor nefes alamıyorum göbeğim yukarıda göğsümün hemen altından kocaman Göbüş başlıyorÇarşamba kontrol var bakalim doktor ne diyecek şu kasılma yaşadığım şey mi onu da bilmiyorum bebek içten dayanmış gibi sert oluyor ve sancı da oluyor bu mu ki?
al benden de o kadar, çalışsam mı çalışmasam mı? offf offfbi yandan diyorum ayrıl iki hafta sonra gücüm kalmıyor sıcaklardan ,bi yanda da bebeğime kıyamıyorum bi gün bi gündür benim için diyorum.poffff
napacaz bizz yaaaaaaaa...al benden de o kadar, çalışsam mı çalışmasam mı? offf offf
Masallahhh kuzuyaBugun kontrolumuz vardi 2 kg olmusuz :)
bebişe kilo aldıran besınler de muz süt onların dısında badem cevız fındık da var arkadaşlar
bılgınız olsun denedım bızzat
Kızlar simdi doktordan çıktım vajinanın sagindaki ağrının sebebi bebegin kafası sağdaymış ve içerde varisler olabiliyormuş varı de baskı yapınca ağrı hissediyormuşum.doğumdan sonra geçecekmiş o varisler.açılmadan değil dedi.birde kuzum 2600 olmuş 4 kilo yada 4200 civarinda doğar dedi ve vitamin içme artık zaten bebek kilolu dedi.magnezyumu günde ikiye çıkardı.mutlaka bi saat yürü dedi.
Canim masallahh ..Bi onceki kontrolunde kac haftalikken gitmistin ve bebis kac kg? Buarada normal dogummu sezerayanmi dusunuyorsunuz dr.unzn fikri nedir?Kızlar simdi doktordan çıktım vajinanın sagindaki ağrının sebebi bebegin kafası sağdaymış ve içerde varisler olabiliyormuş varı de baskı yapınca ağrı hissediyormuşum.doğumdan sonra geçecekmiş o varisler.açılmadan değil dedi.birde kuzum 2600 olmuş 4 kilo yada 4200 civarinda doğar dedi ve vitamin içme artık zaten bebek kilolu dedi.magnezyumu günde ikiye çıkardı.mutlaka bi saat yürü dedi.
Canım dışarı çıkmamaktan değil de ; kuzenin durumu bebeğiyle ilgilidir yani yoğun ve gerçekten zor bi dönem oluyor tabi herkesin tecrübesine göre değişir, uykusuzluk yorgunluk bazen hastalık annede sıtma gibi ki ben de mastit ten dolayı oldu ateşim de çıktı; yoksa iyi hissetsem gezerim kırkı beklemem yani tamamen bence bebeğin ve senin durumunla alakalı zormayan kolay bi bebekse zaten çıkar gezersin ama diğer türlüyse istesen de çıkmaya çok cesaret edemiyorsun kendin Tecrübe edene kadar emmesi kakası vs si düzene girene kadarKizlar merak ettigim bir konu var, bebek dogunca 40 gun lohusalikta anne biraz perisan oluyor orasi malum, esim diyorki 20 kirki ciktiginda arada cikariz gezeriz ne bileyim deniz havasi aliriz falan,ama buyukler albasmasi olursun,bu geleneklere aykiri gibi konuştular, tamam bende barlara diskolara gideyim denize gireyim kopayim demedimkii,sadece olabildiğince hamilelik depresyonuna girmeden su 4p gunu guzel gecirmek istiyoru
istiyorum, yaa kuzenim dogum yapti 25.gunu evden adim atmadi,kilo aldi,uykusuz,kani cekilmis ruh gibi,asabi olmus, bunlar mi yani dogru olan akil verin lütfen
bizim yatak 70x100 müş biraz zorlancaz galiba yaaCanim park yatak aldim.. icine yataginida işbir yataktan. Babybed modelinden aldik gayet guzel yenidogan bebekle uyumlu sungeri, istersen bi arastir yinede..
Canım kaburga ağrısı bende de oluyor yarım saat otursam yorum sabit muhakkak uzanmam lazım. Benim bebiş makat gelişli idi bakalım dönmüş mu? Sağ aşağı da gibi hissediyorum kafasını.Canım bence o dediğin hepimizde oluyor bebek hareket ettiğinde bazı pozisyonlarda karnımın içi acayip kasılıyor, sertleşiyor 20-30 Sn genelde bazen 1 dk kadar sonra geçiyor ama onlar rutin bi kasılma olmadığı için sıkıntı olmaz Bebeğin hareketi Kaynaklı; sen yine druna anlatırsın tabi benim de bebeğim hala ters ne zaman dönücek bilmiyorum ama karnım çok geriliyor ce kaburga ağrım çok oluyor nefes alamıyorum göbeğim yukarıda göğsümün hemen altından kocaman Göbüş başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?