teşekkür ederim KATTİNACIM iyi ki aynı ay doğum yapacaklardanız, her zaman destek oluyorsun ihtiyacı olanlara :) inşallah grip başlangıcı değildir sıcak tutmaya çalışıyorum boğazımı. Bursa geçen hafta çok sıcaktı gece kalkıp kalkıp elimi kolumu boynumu yıkayıp yattım belki ondandır diyorum, belki de son günlerde kayınvalidemlerde klima çarpmıştır diye düşünüyorum. Biraz daha zorlarsa giderim zaten doktoraslm cnm g.olsun dikkat et kendine soğukta içmediysen neden oldu ki öyle umarım grip habercisi değildir devam ederse dr git bence ilerlemeden..
güya ters trafik ama her akşam 1 saat yol, toplu ulaşım zaten yok :) süt iznini kullanmak için taksiye binmem gerek :) kısaca süt izni yok ama ben 6 ay ücretsiz kullanacağım inşallah...
ya ben daha 32. haftama bile gelmedim : (( uff çok sinir bozucu güya 37. haftaya kadar çalışacam ...çok sıkıldımki ben...iyi niyetlidir aslında ama çocuğumun eskisini birine veremem sanki ben..ay bilmiyorumm bende yaa..kafa gitmiş..depresyonamı giriyorum ne doğum gelmedenBenimde tatile cooook ihtiyacim var canim ama mumkun degil doguma az kaldi evde dinleniyorum hep kendimi zorlamiyorum.annislere gelincede inan insan kendi evinde rahat onlar yanina gelsin :) eltinde kotu niyetlimi soyledi sen anlarsin ne niyetle soyledigini.
Kayinvalideler olay zaten benimkindede oluyo gecenlerde 3ay fln once gel burda dogur ben sana bakarim dedi shok olmusdum zaten sezeryan dsunuyorum,bide evimden uzak ne isim var baska sehirde simdi ben gelicem kizim diyo komedi benimki ama iyidir seviyorum bazen oluyo istekuzum bizde de öyle olacak..annemde k.v bize gelecekler normal şartlarda.ki ilk dönemler yanımda olsunlar istiyordumda zaten tecrübesizlikten dolayı..nerden bu düşünceye girdi anlamadım..acaba annemin yanına gideceğimi mi sanıp ön plan yaptı kendince :) çok komik ya
Kizlar merak ettigim bir konu var, bebek dogunca 40 gun lohusalikta anne biraz perisan oluyor orasi malum, esim diyorki 20 kirki ciktiginda arada cikariz gezeriz ne bileyim deniz havasi aliriz falan,ama buyukler albasmasi olursun,bu geleneklere aykiri gibi konuştular, tamam bende barlara diskolara gideyim denize gireyim kopayim demedimkii,sadece olabildiğince hamilelik depresyonuna girmeden su 4p gunu guzel gecirmek istiyoru
istiyorum, yaa kuzenim dogum yapti 25.gunu evden adim atmadi,kilo aldi,uykusuz,kani cekilmis ruh gibi,asabi olmus, bunlar mi yani dogru olan akil verin lütfen
Aynen canim sukur ama daha oooo bisuru sey var bende bebek bezi gogus kalkani 0-3ay cicitli badi.alt acma yorgan yastik bebek bakim seti canta hastane bavulu fln duruyo onlarida halletsem nefea alirim insallahhhsorma canım liste elime yapışık dolaşıyorum ,ilk olunca tecrübesizlikten de insan stres oluyor yetiştiremem diye...neyse ki sen de azaltmışsın canım ilk etapta aciller lazım zaten onları da hallettik şükür...
bizim şirket pazartesi yada cuma günü 1 gün olarak veriyor.
Canim ben hiç öyle düşünmüyorum 40 gün evde durup napicaz oğlumu da güzelce giydiririm çıkarım dışarı hem bence de lohusa depresyonuna girmeye hiç niyetim yok inşallah bi sağlık sorunu çıkmazsa oglusumu da alistiracagim gezmeyeKizlar merak ettigim bir konu var, bebek dogunca 40 gun lohusalikta anne biraz perisan oluyor orasi malum, esim diyorki 20 kirki ciktiginda arada cikariz gezeriz ne bileyim deniz havasi aliriz falan,ama buyukler albasmasi olursun,bu geleneklere aykiri gibi konuştular, tamam bende barlara diskolara gideyim denize gireyim kopayim demedimkii,sadece olabildiğince hamilelik depresyonuna girmeden su 4p gunu guzel gecirmek istiyoru
istiyorum, yaa kuzenim dogum yapti 25.gunu evden adim atmadi,kilo aldi,uykusuz,kani cekilmis ruh gibi,asabi olmus, bunlar mi yani dogru olan akil verin lütfen
Bana nukun damakli kaucuk olanini tavsiye etdiler onu aldimcanlaar ya emzik alanlar hangi marka neyi tercih ettiler
Kizlar merak ettigim bir konu var, bebek dogunca 40 gun lohusalikta anne biraz perisan oluyor orasi malum, esim diyorki 20 kirki ciktiginda arada cikariz gezeriz ne bileyim deniz havasi aliriz falan,ama buyukler albasmasi olursun,bu geleneklere aykiri gibi konuştular, tamam bende barlara diskolara gideyim denize gireyim kopayim demedimkii,sadece olabildiğince hamilelik depresyonuna girmeden su 4p gunu guzel gecirmek istiyoru
Canım çıkarsın tabiki.kendini iyi hissetmeye başlayınca bir hafta on gün sonra çıkarsın.ben kızında çıkmıştım hayta kızımla da gitmistim bazı yerlere.besmele çekip çıkınca Allah korur.zaten Ona emanetler.Kizlar merak ettigim bir konu var, bebek dogunca 40 gun lohusalikta anne biraz perisan oluyor orasi malum, esim diyorki 20 kirki ciktiginda arada cikariz gezeriz ne bileyim deniz havasi aliriz falan,ama buyukler albasmasi olursun,bu geleneklere aykiri gibi konuştular, tamam bende barlara diskolara gideyim denize gireyim kopayim demedimkii,sadece olabildiğince hamilelik depresyonuna girmeden su 4p gunu guzel gecirmek istiyoru
aynen :)Canim ben hiç öyle düşünmüyorum 40 gün evde durup napicaz oğlumu da güzelce giydiririm çıkarım dışarı hem bence de lohusa depresyonuna girmeye hiç niyetim yok inşallah bi sağlık sorunu çıkmazsa oglusumu da alistiracagim gezmeye
ya bu ailelerle nasıl olacak bilmiyorum ben. kv gelecek kendi ailemde gelecek düşündükçe geriliorum. haftasonu bizimkiler geldi miskcim bebek ile alakalı pek konuşmadılar başka şeyler konuştular, bir de üstüne annem demesin mi ayy kız mı kız bebek mi ? erkek olsaydı daha iyiydi.ya ben daha 32. haftama bile gelmedim : (( uff çok sinir bozucu güya 37. haftaya kadar çalışacam ...çok sıkıldımki ben...iyi niyetlidir aslında ama çocuğumun eskisini birine veremem sanki ben..ay bilmiyorumm bende yaa..kafa gitmiş..depresyonamı giriyorum ne doğum gelmeden
çok geçmiş olsun canım, geçmişi okuyamadım direkt yazdım. düştün mü yoksa? sadece dengen mi bozuldu?
haklısın sağlıkla kavuşalım inşallah. hakkımızda hangisi iyiyse ona yönlendirsin Allahım.. çok arada kaldım..
Allah yardimcin olsun canim hamilelikte calismak cekilmez biran once zaman gecsinde sende izne ayril.bende giriyorum bazen kuzum depresyona az daha sabirya ben daha 32. haftama bile gelmedim : (( uff çok sinir bozucu güya 37. haftaya kadar çalışacam ...çok sıkıldımki ben...iyi niyetlidir aslında ama çocuğumun eskisini birine veremem sanki ben..ay bilmiyorumm bende yaa..kafa gitmiş..depresyonamı giriyorum ne doğum gelmeden
ya ailene karşı eşin destek olsa bari bu kadar gelmese üzerine..boşver üzme kendini zaten yeterince üzüldün bu dönemde bide bu tür şeylerle sıkma canını.eşinede koy postayı ailem hakkında bişey duymayacam bundan sonra diye..ya bu ailelerle nasıl olacak bilmiyorum ben. kv gelecek kendi ailemde gelecek düşündükçe geriliorum. haftasonu bizimkiler geldi miskcim bebek ile alakalı pek konuşmadılar başka şeyler konuştular, bir de üstüne annem demesin mi ayy kız mı kız bebek mi ? erkek olsaydı daha iyiydi.olsun erkeği de yaparsınız dedi. şokkkkkkkkkkkkkkkk. Allahtan eşim duymadı yoksa sürekli aileme bir laf bir laf edip duruyor. aramıyorlar sormuyorlar geçmiş olsun demiyorlar diye yedi bitirdi beni. geçen arabada konuştu da konuştu yemin ederim ağladım , döndüm eşime tuttuğun oruç oruç olmadı hamile karını ağlattın dedim. bende istemiyorum annemler gelmesin bize ama ne yapayım. ay allahım kadir günü günaha girdim.. sizin görümce de eskileri değil yeni kıyafet alsa daha iyi olur sankim. bende depresyondayım ve yalnız hissediyorum kendimi. bir de benim bebek ufak daha hassas bir bebek olacak bu aileler beni germese iyidir.
Kızlar ;
Bugün sizinle güzel ve özel birşey paylaşacağım. Forumu takip eden bir arkadaşımız , bizim için bebeklerimizin sağlıklı dünyaya gelmesi , hamileliklerini sıkıntıyla geçiren annelerimiz için bebeklerinin sıkıntıdan kurtulması adına kuranı Kerim hatmi yapıp duasını da yapmıştır. Bu olay karşısında önce şok oldum, daha sonra duygulandım. Şuanda ağlıyorum . Kimsenin kimseye Allah razı olsun bile diyemediği şu günlerde bizim için okunan şu hatim beni gerçekten inanılmaz etkiledi. Rabbim bu güzel arkadaşımızın şu mübarek günlerde yapmış olduğu bu hatimin yüzü suyu hürmetine önce kendi bebeğinin sağlıklı hayırlı doğumlar ile dünyaya gelmesini daha sonra zor hamilelik geçiren arkadaşlarımızın tez zamanda sıkıntılarının giderilmesini, hamile arkadaşlarımızın hayırlı doğumlar yapmasını nasip etsin. Bu güzel arkadaşımız tüm Eylül annelerinde yazan arkadaşlarımız için dua etmiştir. Lütfen siz de duamızın üzerine birer fatiha okuyun. Rabbim bütün annelerin bebeklerini hayırlısıyla dünyay gelmesine vesile olsun ve hayırlı evlatlar Rabb'ime de hayırlı kul olmalarını nasip etsin . Unutmayın evlat peygamber ağlatan bir imtihandır. Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?