2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
slm cnm g.olsun dikkat et kendine soğukta içmediysen neden oldu ki öyle umarım grip habercisi değildir devam ederse dr git bence ilerlemeden..
teşekkür ederim KATTİNACIM iyi ki aynı ay doğum yapacaklardanız, her zaman destek oluyorsun ihtiyacı olanlara :) inşallah grip başlangıcı değildir sıcak tutmaya çalışıyorum boğazımı. Bursa geçen hafta çok sıcaktı gece kalkıp kalkıp elimi kolumu boynumu yıkayıp yattım belki ondandır diyorum, belki de son günlerde kayınvalidemlerde klima çarpmıştır diye düşünüyorum. Biraz daha zorlarsa giderim zaten doktora

güya ters trafik ama her akşam 1 saat yol, toplu ulaşım zaten yok :) süt iznini kullanmak için taksiye binmem gerek :) kısaca süt izni yok ama ben 6 ay ücretsiz kullanacağım inşallah...

oo çok güzelmiş :) 10 aylıkken falan bırakacaksın baya büyümüş olacak
daha ne olsun , döndükten sonra süt izni için az zaman kalıyor zaten gerek bile yok.

ya ben daha 32. haftama bile gelmedim : (( uff çok sinir bozucu güya 37. haftaya kadar çalışacam ...çok sıkıldımki ben...iyi niyetlidir aslında ama çocuğumun eskisini birine veremem sanki ben..ay bilmiyorumm bende yaa..kafa gitmiş..depresyonamı giriyorum ne doğum gelmeden

Kayinvalideler olay zaten benimkindede oluyo gecenlerde 3ay fln once gel burda dogur ben sana bakarim dedi shok olmusdum zaten sezeryan dsunuyorum,bide evimden uzak ne isim var baska sehirde simdi ben gelicem kizim diyo komedi benimki ama iyidir seviyorum bazen oluyo iste amann takma kuzum bazen geliyolar kayinvalidelere

40 gün bebeğin çıkmamasını anlıyorum ama annenin dışarı çıkmamasının mantığını bilemiyorum, ben çıkarım diye düşünüyorum tabii zaman olursa :)
zaten çok bunalırız çıkmamız lazım az hava almak lazım

Aynen canim sukur ama daha oooo bisuru sey var bende bebek bezi gogus kalkani 0-3ay cicitli badi.alt acma yorgan yastik bebek bakim seti canta hastane bavulu fln duruyo onlarida halletsem nefea alirim insallahhh

Canim ben hiç öyle düşünmüyorum 40 gün evde durup napicaz oğlumu da güzelce giydiririm çıkarım dışarı hem bence de lohusa depresyonuna girmeye hiç niyetim yok inşallah bi sağlık sorunu çıkmazsa oglusumu da alistiracagim gezmeye

bu arada al basması nedir diye baktım, bana hurafe gibi geldi, karabasan diye bildiğimiz şey bu

Canım çıkarsın tabiki.kendini iyi hissetmeye başlayınca bir hafta on gün sonra çıkarsın.ben kızında çıkmıştım hayta kızımla da gitmistim bazı yerlere.besmele çekip çıkınca Allah korur.zaten Ona emanetler.

ya bu ailelerle nasıl olacak bilmiyorum ben. kv gelecek kendi ailemde gelecek düşündükçe geriliorum. haftasonu bizimkiler geldi miskcim bebek ile alakalı pek konuşmadılar başka şeyler konuştular, bir de üstüne annem demesin mi ayy kız mı kız bebek mi ? erkek olsaydı daha iyiydi. olsun erkeği de yaparsınız dedi. şokkkkkkkkkkkkkkkk. Allahtan eşim duymadı yoksa sürekli aileme bir laf bir laf edip duruyor. aramıyorlar sormuyorlar geçmiş olsun demiyorlar diye yedi bitirdi beni. geçen arabada konuştu da konuştu yemin ederim ağladım , döndüm eşime tuttuğun oruç oruç olmadı hamile karını ağlattın dedim. bende istemiyorum annemler gelmesin bize ama ne yapayım. ay allahım kadir günü günaha girdim.. sizin görümce de eskileri değil yeni kıyafet alsa daha iyi olur sankim. bende depresyondayım ve yalnız hissediyorum kendimi. bir de benim bebek ufak daha hassas bir bebek olacak bu aileler beni germese iyidir.

Dengem bozuldu hafifçe düştüm ama ayağım ters kaldı.. Amin cnm hiç arada kalma hayırlısıyla bebişlerimize kavuşucaz inş buna odaklanalım

Allah yardimcin olsun canim hamilelikte calismak cekilmez biran once zaman gecsinde sende izne ayril.bende giriyorum bazen kuzum depresyona az daha sabir

ya ailene karşı eşin destek olsa bari bu kadar gelmese üzerine..boşver üzme kendini zaten yeterince üzüldün bu dönemde bide bu tür şeylerle sıkma canını.eşinede koy postayı ailem hakkında bişey duymayacam bundan sonra diye..
gelip kalsınlar bende sıkıntı yok saçma sapan şeyler sunmasınlar bana yeter..

Kızlar görmeyenler için birer fatiha alalım.

Amaan canım ben hiç 40 gün evde oturmayı düşünmüorum.. Tabi inş bebiş ve ben sağlıkla atlatırız bu süreci sağlıktan yana bir sıkıntı olmazsa, güzelce giydirip dikkat edip dışarıya çıkarıcam, oğluşumu da gezmelere alıştırıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…