2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın güzel anneler...
Bu gece 3 saat ancak uyuyabildim sıcak değildi, ağrım-sancım yoktu, oğlumda uslu durdu ama uyuyamadım... Çok halsizim Bayram temizliği yapıyoruz 1 haftadır yavaş yavaş eşimde çok yardım ediyor ama çok yoruldum galiba.

canım internetten baktım vaktim varmış şuan risk yokmuş doğumdan 72 saat sonraya kadar olabilirmişim :)

Canım sanırım yaptırmayanda var 28 haftada
O zaman doğumdan sonra yapıyorlarmış sanırım duymuştum öyle:)
Benim doktorum kayınvalidemi tanıyor diye biraz fazla temkinli davranıyor sorun falan çıkmasın diye ondan yapmış olabilir:)

sağol canım teşekkür ederim . sağ sağlim alalım kucağımıza mis kokulularımızı :)

canım inan bana o kadar hassas oluyor ki insan, kendi annesine bile tahammülü olmuyor bazen. bence zorluğu atlattıktan sonra sürekli olarak kimsenin yanında kalma, evinde güzel güzel bebeğinle zaman geçir. onun sana senin ona alışmaya ihtyiacın olacak. hele bebek, hem eve hem hayata hem süte herşeye adapte olmaya çalışıyor. en güzeli evinde olması.

belma canım sonuç nasıl çıktı geçmişe bakamadım. heyet sonucu da iyi çıktı dimi?
ben de yanmda kimseyi istemiyorum ailelerle uğraşmak çok zor oluyor. ikisi de ayrı ayrı iyi oluyor ama biraraya gelince ben yoruluyorum. kv m annemle kıyaslıyor kendini, bi kıskançlık durumu oluyor falan doğumda kötü olmuştu bizim. bu yüzden bu sefer kimseyi istemiyorum ben yorulurum ama kafam rahat olur dedim. hayırlısı bakalım

belma canım sonuç nasıl çıktı geçmişe bakamadım. heyet sonucu da iyi çıktı dimi?
ben de yanmda kimseyi istemiyorum ailelerle uğraşmak çok zor oluyor. ikisi de ayrı ayrı iyi oluyor ama biraraya gelince ben yoruluyorum. kv m annemle kıyaslıyor kendini, bi kıskançlık durumu oluyor falan doğumda kötü olmuştu bizim. bu yüzden bu sefer kimseyi istemiyorum ben yorulurum ama kafam rahat olur dedim. hayırlısı bakalım

Dengem bozuldu hafifçe düştüm ama ayağım ters kaldı.. Amin cnm hiç arada kalma hayırlısıyla bebişlerimize kavuşucaz inş buna odaklanalım

çok geçmiş olsun canım Allah kötüsünden korumuş.
gitmek çok zor, gidersem bilmediğim bir ortama gitmiş olacağım. 2 çocukla dönmenin sıkıntısından bahsetmiyorum bile. eşime muhtemelen izin vermezler. türkiyede de bebeği hemen vermeyebilirler. aman hakkaten düşünmek istemiyorum istihareye yatacağım

Günaydın kızlar tek bebeği buyutmek inanın zor değil zaten huyunu suyunu iyice anliyosunuz eğer sezeryan olursanız ilk bir hafta en fazla 10gun birine ihtiyaç duyarsınız sonra eviniZe kendi duEninizi kurmak en güzeli insan çocuğu olunca en çok kendi evinde rahat ediyor zora duaerseniz yardim istersiniz dip dibe illaki huzursuzluk olur benim bebekler ikiz bu sene okula baslicak kızım var düşünüyorum hangisine yeticem diye yinede evimde olmak istiyorum 15gun annem gelicek kaynanayla aynı binadayiz ama o amca kendi işini yapabiliyomus şimdiden hayır gelmiceni söylüyor aman dili dursun da Allah bir kolayligini verir insallah ben bakarım çocuklarıma

bi yandan diyorum ayrıl iki hafta sonra gücüm kalmıyor sıcaklardan ,bi yanda da bebeğime kıyamıyorum bi gün bi gündür benim için diyorum.poffff

canım gücün varsa doktor da çalışabilirsin diyorsa bence devam et, sonrasında zaman öyle hızlı geçiyor ki dediğin gibi 1 gün bile çok kıymetli oluyor.

benimki de hala tersmiş, oturuyor dedi doktor:) ama dönermiş daha zaman var dedi, ters olduklarında oturmak hakkaten zor oluyor, dimdik durmak zorunda kalıyorum hele oğlumla oyun oynarken halıda oturmak vs işkence

yok zaten canım mümkünatı yok başka yerde rahat edemem..yardımcı olmak isteyen yanıma gelsin..zaten çalışıyorum evime hasretim ..doya doya doğum iznimi oğluşumla evimde geçirmek istiyorum ..sanırım kayınvalidem anneme geçeceğimi düşünüyor : D

canım gücün varsa doktor da çalışabilirsin diyorsa bence devam et, sonrasında zaman öyle hızlı geçiyor ki dediğin gibi 1 gün bile çok kıymetli oluyor.
gücüm yettiğince çalışacam inşş..işyerinde merdiven sorunu olmasa sıkıntım yok aslında.Rabbim kolaylığını verir inşş..

ilk oğlum kordonda besleyen damar eksikliği yüzünden çok az kilo alarak gidiyordu. 38. haftada 2100 olabilmişti düşün yani. o hafta doğsa resmen ufacık bişey olacaktı. sonra 41.hafta sonuna kadar doğmadı, 3300 oldu, o arada 1 kilodan fazla aldı. ve gayet normal bir kiloyla dünyaya geldi çokşükür. doğunca öyle hızlı kilo alıp büyüyorlar ki, 2,5 kiloymuş 4 kiloymuş hiç önemi olmuyor. yeter ki anne sütü alsınlar. hepsi de sonunda aynı ortalamada buluşuyor:)

gücüm yettiğince çalışacam inşş..işyerinde merdiven sorunu olmasa sıkıntım yok aslında.Rabbim kolaylığını verir inşş..
canım ya merdiven olmasını dert etme hareket bence her zaman iyi olur hamile için çok hırpalanmadıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…